Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 18:35:44
|
|
|
|
hmm...
|
VALDA! Takoj bi se!
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 18:56:23
|
|
|
|
iva01
|
kaj pa če nasred ostaneš..pol te pa en nagazi..jz že ne..že tisi v portorožu so preveč adrenalinski zame..sej nevem če še sploh so tm..nisem bla že ene 10 let v portorožu na plaži
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 19:02:34
|
|
|
|
Paštetka
|
iva, a res misliš, da pri takih toboganih spuščajo prosto po prešernu padalce dol? Tam so reševalci, ki vsakega padalca ekstra spustijo in to šele potem, ko opravi vse pogoje: tehtanje, merjenje višine, starost... in ko je padalec pred njim že zunaj
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 20:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
uaaaa kak je dober, valda da bi se oz. se bom sputila!! Sem kr dobre volje ratala, komaj čakam
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 19:24:52
|
|
|
|
Paštetka
|
Sem se včeraj peljala, preživela. Občutje adrenalinsko, brzina, taka, da oči niso folgale slediti. Če gužva ne bi bila taka na raketi, bi se ziher še eni 5 x peljala, ker s prvega spusta prvih 50 metrov ziher ne vem kaj je bilo, ker so bile oči zaprte , srce pa v gatah
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 19:32:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem se včeraj peljala, preživela. Občutje adrenalinsko, brzina, taka, da oči niso folgale slediti. Če gužva ne bi bila taka na raketi, bi se ziher še eni 5 x peljala, ker s prvega spusta prvih 50 metrov ziher ne vem kaj je bilo, ker so bile oči zaprte , srce pa v gatah A nimaš za kopalke
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 19:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem se včeraj peljala, preživela. Občutje adrenalinsko, brzina, taka, da oči niso folgale slediti. Če gužva ne bi bila taka na raketi, bi se ziher še eni 5 x peljala, ker s prvega spusta prvih 50 metrov ziher ne vem kaj je bilo, ker so bile oči zaprte , srce pa v gatah A nimaš za kopalke
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 19:36:05
|
|
|
|
caillou
|
Ne, definitivno ne, ker je predolg !! Kaj pa če vode zmanjka ?
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 19:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, kam gre potem voda iz teh toboganov in bazenov?
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 19:45:06
|
|
|
|
Paštetka
|
Volga, ne. Sem se bala, da bi bilo škoda kopalk . Ja, kam teče voda v izliv. Kot iz bazenov gre tudi ta voda v izliv. In kako naj po tvoje vode zmanjka? A veš kakšen varnostni sistem je? Sem kar gledala. NI šans, da te kdo nagazi, ker ko prideš dol moraš stopiti na črno podlago, da se ti aktivirajo vrata za izstop, ki prižgejo luč za dovoljenje naslednjega. Moraš pa imeti vsaj 40 kil ali biti star 10 let, da se zapelješ dol.
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 19:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kam teče voda v izliv. Kot iz bazenov gre tudi ta voda v izliv. In od tu gre kam? V kanalizacijo?
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 19:51:40
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mene pa zanima, kam gre potem voda iz teh toboganov in bazenov? Ja skoz filtre in potem nazaj noter .
< Sporočilo je popravil caillou -- 1.6.2008 19:52:10 >
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 20:06:57
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ja, kam teče voda v izliv. Kot iz bazenov gre tudi ta voda v izliv. In od tu gre kam? V kanalizacijo? ja, pa kaj še Ko se bazen čisti, vem, da gre nazaj noter v globino, seveda, še prej gre skozi filtre, da se prečisti. Kam pa gre izliv- odpadna voda, če tudi v globino, pa ne vem. Vem samo, da je tak, sistem, da se pozimi s to odpadno vodo ogreva hotel (radiatorji...), ker je še vedno tako vroča voda.
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 1.6.2008 20:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala. Pozimi mi je vsec, poleti pa ne.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?