Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:07:51
|
|
|
|
Volga
|
Ti bi se?
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:12:20
|
|
|
|
Paštetka
|
Malo me muči to, da stojiš na loputi in čakaš, da se ti odpre in te "pogoltne". Jaz bi raje, da sama skočim ali se odrinem.
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:13:07
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
sem videla ta tobogan v živo in jaz niti pod razno nebi pomislila, da bi se spustila.... pa še vse je zaprto...kako prideš ven, če ne zvoziš ovinka?
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:16:45
|
|
|
|
Paštetka
|
Pomaranča, če ne zvoziš ovinka, sta na 2 mestih loputi in zlezeš ven . In po tistih stopnicah na sredinipeš dol
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 23.5.2008 8:18:24 >
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:19:13
|
|
|
|
ninataja
|
No go. Imam fobijo pred zaprtimi tobogani ...
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Niti pod razno.Nekaj časa nazaj sem sprobala podobnega dosti majn adrenalinskega.Kljub vodi,ki teče po toboganu sem prišla do konca z rdečo tazadnjo do konca,jepeklo,ma je peklo ujajaa.Ja pa strah me je zgrabil,da na ovinkih ven ne poletim.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:41:44
|
|
|
|
kofetek2010
|
za tavelikega mulca vem, da bi se peljal zase pa nisem najbolj zihr
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:45:24
|
|
|
|
Maxica
|
Uau, hudo.
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:46:24
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Niti pod razno.Nekaj časa nazaj sem sprobala podobnega dosti majn adrenalinskega.Kljub vodi,ki teče po toboganu sem prišla do konca z rdečo tazadnjo do konca,jepeklo,ma je peklo ujajaa.Ja pa strah me je zgrabil,da na ovinkih ven ne poletim. neva, saj dokler se loputka ne odpre, bi te držala za roko. Potem si pa itak v 4 s na tleh
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:46:56
|
|
|
|
emaa
|
Verjetno enkrat bi se, najbolj me moti, ko vprašam na toboganu (ja no, če se že peš zvlečem do tja gor, se bom tud spustila), a je notri skoz razsvetljeno, seveda. Ja itak da ni, če me pa kaj moti (poleg zaprtih toboganov), da popolnoma nič ne vidim, že tko sem slepa, pol mi je pa še bolj grozno.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:47:14
|
|
|
|
Shorty_
|
dobim napad tesnobe po dveh sekundah
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: emamair Verjetno enkrat bi se, najbolj me moti, ko vprašam na toboganu (ja no, če se že peš zvlečem do tja gor, se bom tud spustila), a je notri skoz razsvetljeno, seveda. Ja itak da ni, če me pa kaj moti (poleg zaprtih toboganov), da popolnoma nič ne vidim, že tko sem slepa, pol mi je pa še bolj grozno. V aquaparku v Lignianu je podoben tobogan in to še črne barve.Enkrat in nikoli več.Sem dobila kalustofobijo.Začelo me je dušit,pol še voda šprica v faco,pa tema je.Ven sem prišla,kot že rečeno z rdečo zadnjo platjo,obtolčena in bleda v obraz kot zid. Paštetka bolš,da si prišparaš roko,ker bi ti jo zgrizla
< Sporočilo je popravil neva6 -- 23.5.2008 8:53:24 >
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:52:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jana, greva potem skupaj pa da ti v naročju sedim, nasednjo rundo pa ti meni?! btw... zadnjič sem se morala ziljonkrat z marElo spustit po tistem zaprtem v Atlantisu
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:56:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jana, greva potem skupaj pa da ti v naročju sedim, nasednjo rundo pa ti meni?! btw... zadnjič sem se morala ziljonkrat z marElo spustit po tistem zaprtem v Atlantisu Jana mislim, da to ne bo šlo tukaj. Lahko sva pa tesno ena na drugi . A si imela ti tudi rdečo rit, kot neva? Neva, mogoče pa se ne znaš peljati . Rito moraš gor dvigniti in samo na petah in lopaticah biti, da šiiiiiiibaš
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:56:14
|
|
|
|
kristinaj
|
jst n`kr do štarta ne bi prišla
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 8:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, mogoče pa se ne znaš peljati . Rito moraš gor dvigniti in samo na petah in lopaticah biti, da šiiiiiiibaš Ja pa da pete in lopatice pustim na plastiki Pa še tak položaj je mal neroden se mi zdi,saj ne znam Kamasutre.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:01:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jana, greva potem skupaj pa da ti v naročju sedim, nasednjo rundo pa ti meni?! btw... zadnjič sem se morala ziljonkrat z marElo spustit po tistem zaprtem v Atlantisu Jana mislim, da to ne bo šlo tukaj. Lahko sva pa tesno ena na drugi . A si imela ti tudi rdečo rit, kot neva? Neva, mogoče pa se ne znaš peljati . Rito moraš gor dvigniti in samo na petah in lopaticah biti, da šiiiiiiibaš rdeče riti niti ne, ampak me je pa komolc bolel nekaj dni, ker naju je s tamalo mal obrnilo So mi pa bile ful hecne ene male bejbe (stare tam nekje 7-8 let), ki so si dajale napotke, da je treba kopalke v tange nardit. Naš mulc se je peljat o tistem največjem v Dubajskem Wild Wadiju - tam pa sem imela občutek, da bi mi vso vodo zalilo v rodilne organe.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:04:02
|
|
|
|
*kinnie*
|
noro dobro!!!
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:04:03
|
|
|
|
srki
|
Niti približno ne.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:04:39
|
|
|
|
Paštetka
|
So mi pa bile ful hecne ene male bejbe (stare tam nekje 7-8 let), ki so si dajale napotke, da je treba kopalke v tange nardit. zmagovalna kombinacija. Drugič jih poslušaj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?