Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
- tam pa sem imela občutek, da bi mi vso vodo zalilo v rodilne organe. Evo to ti je še en problem,pa ga me je blo sram omenit. Še pol ure za tem se je vod ven izcejala.Popolnoma mi jo je opralo.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:05:50
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ni časa šorti, ker si v 4 sekundah na tleh ja a to po riti al kako, ne ni mi jasn kako ahko ne zvoziš ovinka naj povem da moji hrčki počas tečejo ker sem spala sam 2h
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka So mi pa bile ful hecne ene male bejbe (stare tam nekje 7-8 let), ki so si dajale napotke, da je treba kopalke v tange nardit. zmagovalna kombinacija. Drugič jih poslušaj Pa ja de,da ti pol pobere kožo z riti no,to je rezultat ko poslušaš tamlade
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:10:35
|
|
|
|
Blejka26
|
bi mogla fajn razmislit če bi se upala..mogoče pa sam na sliki zgleda grozno..
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:11:01
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ni časa šorti, ker si v 4 sekundah na tleh ja a to po riti al kako, ne ni mi jasn kako ahko ne zvoziš ovinka naj povem da moji hrčki počas tečejo ker sem spala sam 2h srki, najprej padeš, ko se ti loputa odpre kakšnih 70 metrov globoko, nato te pa potisne z nogami naprej gor, zvoziš ovink in priletiš nazaj dol . Neva, meni je tisti prosti pad v TErmah spucal rito , o sem se 1. peljala. Potem 2. pa že veš, da moraš rito stisniti in noge prekrižati. pa saj so navodila, samo jih nihče ne bere
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:13:24
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 bi mogla fajn razmislit če bi se upala..mogoče pa sam na sliki zgleda grozno.. sem včeraj stala spodaj, in ti moram povedati, da je precej bolj grozno in zato toliko bolj privlačno
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:15:27
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ni časa šorti, ker si v 4 sekundah na tleh ja a to po riti al kako, ne ni mi jasn kako ahko ne zvoziš ovinka naj povem da moji hrčki počas tečejo ker sem spala sam 2h srki, najprej padeš, ko se ti loputa odpre kakšnih 70 metrov globoko, nato te pa potisne z nogami naprej gor, zvoziš ovink in priletiš nazaj dol . Neva, meni je tisti prosti pad v TErmah spucal rito , o sem se 1. peljala. Potem 2. pa že veš, da moraš rito stisniti in noge prekrižati. pa saj so navodila, samo jih nihče ne bere no sicer sem šorti amak jaz se vseeno nebi šla nekih prostih padov in........ naaa
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, meni je tisti prosti pad v TErmah spucal rito , o sem se 1. peljala. Potem 2. pa že veš, da moraš rito stisniti in noge prekrižati. pa saj so navodila, samo jih nihče ne bere saj mi jo je od strahu stisnilo,pa sem vseeno klistir doživela,pa ne sam klistir tudi rodila je opralo.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:18:57
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Neva, meni je tisti prosti pad v TErmah spucal rito , o sem se 1. peljala. Potem 2. pa že veš, da moraš rito stisniti in noge prekrižati. pa saj so navodila, samo jih nihče ne bere saj mi jo je od strahu stisnilo,pa sem vseeno klistir doživela,pa ne sam klistir tudi rodila je opralo. Higiena je pomembna ni kaj
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Neva, meni je tisti prosti pad v TErmah spucal rito , o sem se 1. peljala. Potem 2. pa že veš, da moraš rito stisniti in noge prekrižati. pa saj so navodila, samo jih nihče ne bere saj mi jo je od strahu stisnilo,pa sem vseeno klistir doživela,pa ne sam klistir tudi rodila je opralo. Higiena je pomembna ni kaj Če ti temu tako praviš bo že res S tisto svinjsko vodo je res higijenično. Bi morali še štoplce pred spustom ponudit.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi šla.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:45:17
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Neva, meni je tisti prosti pad v TErmah spucal rito , o sem se 1. peljala. Potem 2. pa že veš, da moraš rito stisniti in noge prekrižati. pa saj so navodila, samo jih nihče ne bere saj mi jo je od strahu stisnilo,pa sem vseeno klistir doživela,pa ne sam klistir tudi rodila je opralo. Higiena je pomembna ni kaj Če ti temu tako praviš bo že res S tisto svinjsko vodo je res higijenično. Bi morali še štoplce pred spustom ponudit.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:48:22
|
|
|
|
Volga
|
Si predstavljate, da nekdo vodo zapre, ko ste na toboganu cela rit bi se spekla
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:50:23
|
|
|
|
želva
|
Grem takoj, sam ne vem kdaj bom do Moravskih toplic pršla. Men so take stvari ful všeč, v Gardalandu mi je bilo vse brez veze, edin prosti pad mi je bil kul, sem se šla ene 10krat spustit
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Si predstavljate, da nekdo vodo zapre, ko ste na toboganu cela rit bi se spekla Sem doživela.Nihče ni zaprl vode,ampak tobogan še ni bil odprt,mi mulrija pa nestrpni in smo vseeno šli.In kaj se je zgodilo' Na toboganu sem pustila popolnoma nove kopalke,dol sem po tretji vožnji pišla brez zadnjega dela kopalk in predstavlja si stanje riti. Ne ne,nikoli več me noben tobogan ne vidi.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
U... to pa moram sprobat. Sicer me bo med vožnjo verjetno strah ko psa.... ampak na konc mi bo všeč. Neva tud naši mulci so ugotovili, da moraš naredit tange iz kopalk. Ampak gre tudi, če se prekrižaš noge, dvigneš rit, pa sloniš na peti in na lopaticah. Na delujočih toboganij ja pa itak dovolj vode.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 9:57:37
|
|
|
|
Volga
|
O, nevica, daj no, malo povej, kakšno bo jutri vreme. Imam dekliščino.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 10:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga O, nevica, daj no, malo povej, kakšno bo jutri vreme. Imam dekliščino. Tako kot je danes,še pol drugega tedna naj bi bilo tako,kot ta teden Grozi dež,pa se ne more odločiti.Lahko se zgodi,da kaj polula,lahko tudi sonce posije.vsega bo.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 10:09:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Volga O, nevica, daj no, malo povej, kakšno bo jutri vreme. Imam dekliščino. Tako kot je danes,še pol drugega tedna naj bi bilo tako,kot ta teden Grozi dež,pa se ne more odločiti.Lahko se zgodi,da kaj polula,lahko tudi sonce posije.vsega bo. Ja, saj, sam šit. A še do srede tedna bo tako potem pa poletje? jaz bi že poletje.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 10:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Volga O, nevica, daj no, malo povej, kakšno bo jutri vreme. Imam dekliščino. Tako kot je danes,še pol drugega tedna naj bi bilo tako,kot ta teden Grozi dež,pa se ne more odločiti.Lahko se zgodi,da kaj polula,lahko tudi sonce posije.vsega bo. Ja, saj, sam šit. A še do srede tedna bo tako potem pa poletje? jaz bi že poletje. Ja včeraj je rekel vremenar naj še malo potrpimo,da bo zelo kmalu poletno vreme.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 10:12:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Volga O, nevica, daj no, malo povej, kakšno bo jutri vreme. Imam dekliščino. Tako kot je danes,še pol drugega tedna naj bi bilo tako,kot ta teden Grozi dež,pa se ne more odločiti.Lahko se zgodi,da kaj polula,lahko tudi sonce posije.vsega bo. Ja, saj, sam šit. A še do srede tedna bo tako potem pa poletje? jaz bi že poletje. Ja včeraj je rekel vremenar naj še malo potrpimo,da bo zelo kmalu poletno vreme. A res? no, to je pa zelo lepo slišat.
|
|
|
|
RE: Nov adrenalinski tobogan - bi se upali sp... 23.5.2008 12:37:25
|
|
|
|
srki
|
Joj, Neva, sem se nasmejala. Brez zadnjega dela kopalk . Vreme bo žev ponedeljek lepše, nato čedalje bolj toplo, do 27 stopinj. Kaj čeč lepšega. Mi bi pa malo pekli v nedeljo, ima sine RD, pa ne vem, al čmo, al nečmo. Nimamo nobene terase, v primeru dežja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?