|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
29.5.2008 14:34:46   
gloria
A ste dobile katalog od baby centra....kok lepa posteljina na str.11user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.5.2008 14:38:57   
lana luna
v Zadru imajo narejene stopnice ob vodi za sedet spodaj je v stilu orgel..... so luknjice v tleh in stopnicah ...ko voda buta vanje se ustvarjajo ful zanimivi glasovi......saj poznaš cerkvene...... samo tiste so natur....

to je pa fensiuser posted image user posted image user posted image nism vedla da to sploh obstaja... pa halo... kje jest žvimuser posted image user posted image

gloria... nč se sekirat glede morja. ti bo sigurno ful pasal... odsvetujejo potovanja v zelo daljne kraje, pa to pomojem šele v pozni nosečnosti. drgač pa ni panike... ti kr pejt...

jest bom pa zdj tut začela odštevat dneve do morja... sam še en mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.5.2008 14:40:53   
lana luna
gold fish a je treba delat skomine še s slikcamuser posted image že tko komej čakamo... res je ful lepo tole za vidt, najbrž tut za slišat...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.5.2008 14:41:14   
ključek
ne..., evo na spodnjem linku je slikica....potegni bolj na desno...... izgledajo kot čisto obične stopnice za sedet....samo so nekaj več....ko sediš vidiš male luknjice v tleh in na nepohodnem delu stopnic so odprtine....

http://www.seaorgans.com/

ja, hvala za link. sm misnla to, ja. sta bla kolega lani tud tukaj in sta rekla, da je res zanimivo!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
29.5.2008 14:41:48   
gold fish
Gloria - če bi ti vedela kake variante smo mi letos imeli za morje....Bark ve....  najprej Rabac...Bellevue...jaz cviknem.... pol zaseden, nato Albona..... jaz spet nekaj mencam, ker so me prestrašili........, spet poln, pol Castor.... vse zasedeno.... Smo pol rekli gremo v mobilne hišice v Straško...ker nam je tam ful všeč ....., kličem direkt v kamp in ta naš termin vse polno..... In evo...sedaj gremo v Zadar...smo bili lani tudi tam in nam je bilo ful všeč......    Glede vožnje...mi mislimo ful stati, da se jaz malo razmigam...itak je celo pot avtocesta....bomo stali na vseh Tifonih, pa se malo relaksirali..... doli je itak tak kot da si doma...samo kuhat ne rabiš....na vročini pa ne mislim bit, pa tudi v mrzlo vodo ne mislim hodit...... če bo toplo ja, pa še to ne ne mislim nevem kaj dosti noret not..... malo umirjenega plavanja pa ne more škoditi...po moje...... pa še pišejo, da je plavanje najboljša telovadba za nosečnice.....

Bom povedala kaj izvem v ponedeljek....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.5.2008 14:41:59   
lana luna
A ste dobile katalog od baby centra

jest ga dobim šele takrat k greva k user posted image domov na obisk, ker je on včlanjen v klub... komej čakam vsak katalog pol...

a so kšni vozički tut v akciji??

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.5.2008 14:42:06   
ključek
gold fish a je treba delat skomine še s slikcam

user posted image user posted image user posted image user posted image  ti boš vsaj morje videla.......................jaz pa ne..................user posted image user posted image user posted image ............tko da meni dela skomine.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
29.5.2008 14:43:31   
ključek
A ste dobile katalog od baby centra....kok lepa posteljina na str.11

ne še. hit povej, kakšna je????

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.5.2008 14:43:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

A ste dobile katalog od baby centra

jest ga dobim šele takrat k greva k user posted image domov na obisk, ker je on včlanjen v klub... komej čakam vsak katalog pol...

a so kšni vozički tut v akciji??

...ja peg perego pramete....tega sem si zapomnila...., pa še en športni je....

Neposredna povezava do sporočila: 559
29.5.2008 14:45:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

gold fish a je treba delat skomine še s slikcam

user posted image user posted image user posted image user posted image  ti boš vsaj morje videla.......................jaz pa ne..................user posted image user posted image user posted image ............tko da meni dela skomine.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me to you - a greš z nami..... te poberemo po poti..... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.5.2008 14:46:37   
lana luna
Glede vožnje...mi mislimo ful stati, da se jaz malo razmigam...itak je celo pot avtocesta....bomo stali na vseh Tifonih, pa se malo relaksirali...

men je to najlepš, ker midva z dopustom začneva že med vožno in namest da bi dirkala dol, se skos kej ustvaljava na kavicah pa na malciuser posted image komej čakam komej čakam.....

drgač pa mene zarad morja spolh ne skrbi... jest bom ceu tedn u senčki POD BOROVCI križanke reševala, u vodo bom šla v celmu tednu ene dvakrat, pol šele ob petih popoldne, pa zvečer na kšn sprehod... zajtrk bova spet imela ob ene enih (do takrat se bova crkljalauser posted image ), pa pol ob sedmih zvečer večerjo. in to je to!!!UŽIVANCIJA!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
29.5.2008 14:46:47   
ključek
me to you - a greš z nami..... te poberemo po poti.....

user posted image

user posted image  - evo, samo očala vzamem, kopalke, pa sem..................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
29.5.2008 14:47:58   
lana luna
ti boš vsaj morje videla.......................jaz pa ne..................

ja za kšn dan boš pa mogoče že šla. vsaj tolk da vidš če je morje še modrouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
29.5.2008 14:51:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

me to you - a greš z nami..... te poberemo po poti.....

user posted image

user posted image  - evo, samo očala vzamem, kopalke, pa sem..................user posted image

imaš do druge sobote čas..... enkrat dopoldan te poberemo...... pa bo tam kar prvo počivališče ...user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 564
29.5.2008 14:51:57   
gloria
Lana luna  so vozički not od pp,pa še  športni,pol posteljica od lip poljčane pa še velik stvari glih za nasuser posted image
Me to you posteljina je pa od Anne Geddes by Happidea baje novo v baby centru je pa zanimiva ker je v motivu čebelca ali zajček dojenček ko spi

Neposredna povezava do sporočila: 565
29.5.2008 14:52:15   
ključek
ja za kšn dan boš pa mogoče že šla. vsaj tolk da vidš če je morje še modro

verjetno za kak dan, tak mini izletek!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
29.5.2008 14:53:00   
ključek
Me to you posteljina je pa od Anne Geddes by Happidea baje novo v baby centru je pa zanimiva ker je v motivu čebelca ali zajček dojenček ko spi

oooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! bom kupla, ker men je pa ona tok svetovna - slike so svetovne!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 567
29.5.2008 14:53:31   
gold fish
punce....a ste kaj lačne....

...jaz zdaj uživam ob tortici....biskvit z domačimi jagodami in smetano.... je moj dragi naredil včerajuser posted image ...je še ene pol pekača....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 568
29.5.2008 14:57:27   
gloria
Me to you a si jo že kje vidla....kake so pa kaj cene?Res je lepauser posted image
Ribica ja jaz sem lačna....ti maš pa pridnega user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 569
29.5.2008 14:59:22   
arabela*
kukuc,bejbeuser posted image
Mah sem utrujena danes,zgleda da je nekaj v zraku.Nič se mi ne ljubi.
Vidim,da je govora o morju.Jaz bi tudi šla,joj bo kriza letos,pa bomo drugo leto nadoknadli.
Pf,čestitke za pregled,pa poročaj pol,kako je bilo na Ptujuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.5.2008 15:00:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ribica ja jaz sem lačna....ti maš pa pridnega user posted image  user posted image user posted image user posted image

...tak sem si ga navadila user posted image user posted image user posted image  ...jaz kuham,  on peče rolade, biskvite...... 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 571
29.5.2008 15:01:21   
lana luna
ribica ja res maš pridnega user posted image svaka mu čast...

sam ti si pa porednica, ker najprej delaš skomine z morjem a zdj si pa začela že z jagodam pa smetanouser posted image user posted image user posted image user posted image ene tri čez rit boš dobila da se boš mal zresnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 572
29.5.2008 15:07:43   
gold fish
...ma jaz sem se zdaj ful zresnilauser posted image ..... a 31.5 je srečanje...... mater sem se zamislila zdaj dekline...... sem ravnokar prebrala na 24ur.com, da se ravno tisti dan na divji plaži v Rovinju prireja maratonski seks.....user posted image .... me ou. ve bomo v LJ...naši dedci pa hop do Rovinjauser posted image user posted image user posted image ...saj sploh ne bomo vedele...... 

A je kak dedc predlagal ta termin...da ima fraj luft....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
29.5.2008 15:15:03   
arabela*
user posted image ,faca si ti meniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 574
29.5.2008 15:25:38   
gloria
Ribica jaz sem tud svojga navadlauser posted image jaz kuham(ker to mi gre od rok pa še rada delam)on pa puca,okna pomiva ter likauser posted image user posted image user posted image ....ih res treba od začetka v roke vzetuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......