Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:34:46
|
|
|
|
gloria
|
A ste dobile katalog od baby centra....kok lepa posteljina na str.11
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:38:57
|
|
|
|
lana luna
|
v Zadru imajo narejene stopnice ob vodi za sedet spodaj je v stilu orgel..... so luknjice v tleh in stopnicah ...ko voda buta vanje se ustvarjajo ful zanimivi glasovi......saj poznaš cerkvene...... samo tiste so natur.... to je pa fensi nism vedla da to sploh obstaja... pa halo... kje jest žvim gloria... nč se sekirat glede morja. ti bo sigurno ful pasal... odsvetujejo potovanja v zelo daljne kraje, pa to pomojem šele v pozni nosečnosti. drgač pa ni panike... ti kr pejt... jest bom pa zdj tut začela odštevat dneve do morja... sam še en mesec
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:40:53
|
|
|
|
lana luna
|
gold fish a je treba delat skomine še s slikcam že tko komej čakamo... res je ful lepo tole za vidt, najbrž tut za slišat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:41:14
|
|
|
|
ključek
|
ne..., evo na spodnjem linku je slikica....potegni bolj na desno...... izgledajo kot čisto obične stopnice za sedet....samo so nekaj več....ko sediš vidiš male luknjice v tleh in na nepohodnem delu stopnic so odprtine.... http://www.seaorgans.com/ ja, hvala za link. sm misnla to, ja. sta bla kolega lani tud tukaj in sta rekla, da je res zanimivo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:41:48
|
|
|
|
gold fish
|
Gloria - če bi ti vedela kake variante smo mi letos imeli za morje....Bark ve.... najprej Rabac...Bellevue...jaz cviknem.... pol zaseden, nato Albona..... jaz spet nekaj mencam, ker so me prestrašili........, spet poln, pol Castor.... vse zasedeno.... Smo pol rekli gremo v mobilne hišice v Straško...ker nam je tam ful všeč ....., kličem direkt v kamp in ta naš termin vse polno..... In evo...sedaj gremo v Zadar...smo bili lani tudi tam in nam je bilo ful všeč...... Glede vožnje...mi mislimo ful stati, da se jaz malo razmigam...itak je celo pot avtocesta....bomo stali na vseh Tifonih, pa se malo relaksirali..... doli je itak tak kot da si doma...samo kuhat ne rabiš....na vročini pa ne mislim bit, pa tudi v mrzlo vodo ne mislim hodit...... če bo toplo ja, pa še to ne ne mislim nevem kaj dosti noret not..... malo umirjenega plavanja pa ne more škoditi...po moje...... pa še pišejo, da je plavanje najboljša telovadba za nosečnice..... Bom povedala kaj izvem v ponedeljek....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:41:59
|
|
|
|
lana luna
|
A ste dobile katalog od baby centra jest ga dobim šele takrat k greva k domov na obisk, ker je on včlanjen v klub... komej čakam vsak katalog pol... a so kšni vozički tut v akciji??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:42:06
|
|
|
|
ključek
|
gold fish a je treba delat skomine še s slikcam ti boš vsaj morje videla.......................jaz pa ne.................. ............tko da meni dela skomine.....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:43:31
|
|
|
|
ključek
|
A ste dobile katalog od baby centra....kok lepa posteljina na str.11 ne še. hit povej, kakšna je????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:43:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna A ste dobile katalog od baby centra jest ga dobim šele takrat k greva k domov na obisk, ker je on včlanjen v klub... komej čakam vsak katalog pol... a so kšni vozički tut v akciji?? ...ja peg perego pramete....tega sem si zapomnila...., pa še en športni je....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:45:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you gold fish a je treba delat skomine še s slikcam ti boš vsaj morje videla.......................jaz pa ne.................. ............tko da meni dela skomine..................... me to you - a greš z nami..... te poberemo po poti.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:46:37
|
|
|
|
lana luna
|
Glede vožnje...mi mislimo ful stati, da se jaz malo razmigam...itak je celo pot avtocesta....bomo stali na vseh Tifonih, pa se malo relaksirali... men je to najlepš, ker midva z dopustom začneva že med vožno in namest da bi dirkala dol, se skos kej ustvaljava na kavicah pa na malci komej čakam komej čakam..... drgač pa mene zarad morja spolh ne skrbi... jest bom ceu tedn u senčki POD BOROVCI križanke reševala, u vodo bom šla v celmu tednu ene dvakrat, pol šele ob petih popoldne, pa zvečer na kšn sprehod... zajtrk bova spet imela ob ene enih (do takrat se bova crkljala ), pa pol ob sedmih zvečer večerjo. in to je to!!!UŽIVANCIJA!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:46:47
|
|
|
|
ključek
|
me to you - a greš z nami..... te poberemo po poti..... - evo, samo očala vzamem, kopalke, pa sem..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:47:58
|
|
|
|
lana luna
|
ti boš vsaj morje videla.......................jaz pa ne.................. ja za kšn dan boš pa mogoče že šla. vsaj tolk da vidš če je morje še modro
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:51:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you me to you - a greš z nami..... te poberemo po poti..... - evo, samo očala vzamem, kopalke, pa sem.................. imaš do druge sobote čas..... enkrat dopoldan te poberemo...... pa bo tam kar prvo počivališče ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:51:57
|
|
|
|
gloria
|
Lana luna so vozički not od pp,pa še športni,pol posteljica od lip poljčane pa še velik stvari glih za nas Me to you posteljina je pa od Anne Geddes by Happidea baje novo v baby centru je pa zanimiva ker je v motivu čebelca ali zajček dojenček ko spi
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:52:15
|
|
|
|
ključek
|
ja za kšn dan boš pa mogoče že šla. vsaj tolk da vidš če je morje še modro verjetno za kak dan, tak mini izletek!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:53:00
|
|
|
|
ključek
|
Me to you posteljina je pa od Anne Geddes by Happidea baje novo v baby centru je pa zanimiva ker je v motivu čebelca ali zajček dojenček ko spi oooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! bom kupla, ker men je pa ona tok svetovna - slike so svetovne!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:53:31
|
|
|
|
gold fish
|
punce....a ste kaj lačne.... ...jaz zdaj uživam ob tortici....biskvit z domačimi jagodami in smetano.... je moj dragi naredil včeraj ...je še ene pol pekača....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:57:27
|
|
|
|
gloria
|
Me to you a si jo že kje vidla....kake so pa kaj cene?Res je lepa Ribica ja jaz sem lačna....ti maš pa pridnega
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:59:22
|
|
|
|
arabela*
|
kukuc,bejbe Mah sem utrujena danes,zgleda da je nekaj v zraku.Nič se mi ne ljubi. Vidim,da je govora o morju.Jaz bi tudi šla,joj bo kriza letos,pa bomo drugo leto nadoknadli. Pf,čestitke za pregled,pa poročaj pol,kako je bilo na Ptuju
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 15:00:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Ribica ja jaz sem lačna....ti maš pa pridnega ...tak sem si ga navadila ...jaz kuham, on peče rolade, biskvite......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 15:01:21
|
|
|
|
lana luna
|
ribica ja res maš pridnega svaka mu čast... sam ti si pa porednica, ker najprej delaš skomine z morjem a zdj si pa začela že z jagodam pa smetano ene tri čez rit boš dobila da se boš mal zresnila
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 15:07:43
|
|
|
|
gold fish
|
...ma jaz sem se zdaj ful zresnila ..... a 31.5 je srečanje...... mater sem se zamislila zdaj dekline...... sem ravnokar prebrala na 24ur.com, da se ravno tisti dan na divji plaži v Rovinju prireja maratonski seks..... .... me ou. ve bomo v LJ...naši dedci pa hop do Rovinja ...saj sploh ne bomo vedele...... A je kak dedc predlagal ta termin...da ima fraj luft....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 15:15:03
|
|
|
|
arabela*
|
,faca si ti meni
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 15:25:38
|
|
|
|
gloria
|
Ribica jaz sem tud svojga navadla jaz kuham(ker to mi gre od rok pa še rada delam)on pa puca,okna pomiva ter lika ....ih res treba od začetka v roke vzet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......