Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 12:51:40
|
|
|
|
gloria
|
Pf čestitke za pregled Tejchy jaz sem tud vsekana na argeto .... Pri meni nič novega razen tega da sem od danes naprej doma ....drug teden me čaka materinska šola konc mesca pa končno morje....dejte mi prosim povedat a bi se zaradi morja morala kaj pogovoriti z gin.če mi lahk kaj škodi al se nimam kaj bat Brcike zadnje dva dni čutim bol mal....zgleda da se je umiril al mu pa ne paše ta vročina tko kot meni ne .Lep dan vam želim.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 12:55:01
|
|
|
|
alysa
|
pf, čestitke za pregled
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 12:58:38
|
|
|
|
ključek
|
Punce hvala za dobre želje za pregled. Vse je ok. Naša pikica je že skoraj celo kilo veliki bavcek. Norela je spet po trebušku kot pri pokaži kaj znaš. taprava babnica!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 13:00:18
|
|
|
|
ključek
|
Ja, presnela sem si 12 CDjev... ampak različnih... ker jih obstaja več različnih vrst... na tem linku si lahko pogledaš kateri vse obstajajo.. http://lovelybaby.rglmusic.com/music4babies/en/products/products.htm na tem linku lohka tud posnameš ali ne?? jz sm si kupla 2 cd zdej, bi jih pa še imela, ke rmi je ful všeč ta muzika.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 13:00:47
|
|
|
|
ključek
|
Tejchy jaz sem tud vsekana na argeto .... jaz tudi. argeta junior. vsak dan bi jo jedla.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 13:01:18
|
|
|
|
ključek
|
Pri meni nič novega razen tega da sem od danes naprej doma bolniška ali dopust??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 13:29:05
|
|
|
|
lana luna
|
na tem linku lohka tud posnameš ali ne? me to you ne vem če lohk posnameš, ne verjamem. poslušaš pa lohk odlomke... ste me pa s tole argeto tolk zdražle da sm šla u hladilnik ponjo, pol mi je pa kr naenkrat ratal ful (pomojem zato k je naša tamal neki z gorgonzolo pacala), in pol sm argeto pospravla pa šla rajšn naktarino papcat... punce a mislte da je 4,5 kg plusa premal za 22 polnih tednov nosečnosti?? moj buhi se sicer zdj že pozna, sam je še zmer bol pr tamalih (vsaj pomojem). me mal skrbi, da se bom ko diplomiram kr razlezla, ker jest ponavad če sm pod pritiskam hujšam. in bom poleti kot ena takala sam ne vem če bom tkole loh telovadla
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 13:38:40
|
|
|
|
ključek
|
punce a mislte da je 4,5 kg plusa premal za 22 polnih tednov nosečnosti?? jaz sem 24 tednov in pol, pa sem +3 kg. mene tudi skrbi????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 13:54:06
|
|
|
|
bučkabb
|
ma po moje ni premal in ne prevelik kr tak naprej in brez sekiranja punce jaz sem polnih 23 tednov dopolnila in +8 kg pridelala, tak da se ne sekirajte, ker po tem takem nimate nič pridelka. no sej se jaz tud ne sekiram, ker mi dobedn ne verjame da je tolk plusa, ker se mi nikjer drugje nič ne vidi kot da mam trebuh in da so mi joške zrasle , prej sem bla pa bolj med tasuhimi ( pri 170 cm 57 kg).
< Sporočilo je popravil bučkabb -- 29.5.2008 13:55:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:13:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Jaz bi tud mela vaje joge ploooooooosiiiim .... ktera bo tolk dobra in mi prinesla kopijo na srečanje? ....pa jaz tudi ........samo ne vem če utegnem v soboto..... A gre še kako drugače?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:14:17
|
|
|
|
gloria
|
Me to you zdej dopust(da bo boljša porodniška )pol pa bolniška Jaz sem pa 25 teden in mam slabih 7 kg.gor in se sploh ne sekiram
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:14:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Jaz bi tud mela vaje joge ploooooooosiiiim .... ktera bo tolk dobra in mi prinesla kopijo na srečanje? Tejchy jaz bi ti z veseljem zapekla,tko kot ostalim, sam si žal mal prepozna.doma na žalost ne morem pečt DVD-jev in to lahko naredim sam v službi. Imam pa jutri dopust,tko da mogoče lahko prosiš Zoe al pa optimizem. Če ne bosta mogli oni dve,ti pa jaz drug teden zrihtam in pošljem po pošti,tako kot sem ostalim. Drugače sem pa zadnjič vidla še en DVD,pa mi ni tolk fajn,zato ker se vse skupaj odvija prepočasi. No ja,je pa res,da sem jaz navajena bolj na hard variante. bark - pol pa še meni prosim....sem prehitro poslala prejšnje sporočilo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:15:11
|
|
|
|
lana luna
|
Me to you a ti maš še manj? sej mislm da bi G zihr kej rekla če bi blo premal, a ne? pa pomojem da najinima nč ne manjka ker pridno razgrajata po trebuščku sam men je res zanimiv k majo pa ene tolk več plusa, pa sej sem bla jest pred nosečnostjo tut čist idealne postave. pa me ne skrbi če bi se zdj preveč zredila. sam men zanima, kdaj začnejo kilogrami nosečnice pospešeno naraščat?? u pa moje joškice so tut kr težke vsaka eno kilo pomojem... prej sta imeli pa po ene 200 gramov
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:16:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Gremo pa naslednjo soboto na morje in moram malo pripraviti..... pa ne v Castor.... ne moreš verjet kako letanje je bilo letos zaradi tega morja..... Istra je v tem terminu ful polna...... , smo si pol nagledali mobilne hišice....ni nobene fraj niti preko agencije, niti direkt v campu.... in sedaj fix und fertig šibamo v Zadar....... Ti pa si res imela pestro glede tega morja letos .Tudi v Zadru sem že bila nekajkrat,samo vedno sem tja prispela z jadrnico,tko da kar se hotelov tiče ne bi vedla nič. Mi je pa mesto samo zelo všeč,ker je tko lepo obdano s kamni,pa ful velik kafičev imajo,kjer lahko posedaš zvečer. gremo v hotel Pinija...sem pa bila lani v Zadru in so me ful navdušile morske orgule....jih grem zdaj z spet poslušat..... ..... edino na tisti stolp letos ne bom plazila ...bom raje orgule poslušala..... me tak ful pomirjajo.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:17:16
|
|
|
|
lana luna
|
Jaz sem pa 25 teden in mam slabih 7 kg.gor in se sploh ne sekiram gloria pa sej se ni treba, pa tut ostalim ne. sam men je res čudn k jih mam tolk mal več. jest sam upam da jih nam čez poletje 20 pridelala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:18:02
|
|
|
|
lana luna
|
bom raje orgule poslušala. ka pa je to
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:24:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pf čestitke za pregled Tejchy jaz sem tud vsekana na argeto .... Pri meni nič novega razen tega da sem od danes naprej doma ....drug teden me čaka materinska šola konc mesca pa končno morje....dejte mi prosim povedat a bi se zaradi morja morala kaj pogovoriti z gin.če mi lahk kaj škodi al se nimam kaj bat Brcike zadnje dva dni čutim bol mal....zgleda da se je umiril al mu pa ne paše ta vročina tko kot meni ne .Lep dan vam želim..... Gloria - jaz pa šibam že drugo soboto na morje...najprej sploh nisem upala iti, zdaj pa šibamo v Zadar.... Imam pa v ponedeljek pregled in bom gin. vprašala, če je OK ...saj zdaj je v bistvu komaj 6 mesecev....pa če ne noriš nekaj, pa če stojiš vsake toliko z avtom....po moje nima kaj bit.....Če bo pa morje mrzlo, pa se tak ne bomo kopale v njem...samo noge namakale glede brcik...tudi naš se je v zadnjih dneh nekam umiril...... imamo vse iste #probleme#.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:26:35
|
|
|
|
gloria
|
lana luna v naslednjih mesecih boš tud ti deležna viška kg.....ne bodo šle mim tebe ...men se zdi da to ni premal 4.5 kg.sicer je pa različno od punce do punce
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:27:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna bom raje orgule poslušala. ka pa je to v Zadru imajo narejene stopnice ob vodi za sedet spodaj je v stilu orgel..... so luknjice v tleh in stopnicah ...ko voda buta vanje se ustvarjajo ful zanimivi glasovi......saj poznaš cerkvene...... samo tiste so natur.... http://hr.wikipedia.org/wiki/Morske_orgulje
< Sporočilo je popravil gold fish -- 29.5.2008 14:30:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:28:19
|
|
|
|
ključek
|
jest sam upam da jih nam čez poletje 20 pridelala jaz tut razmišljam o tem..........................da nom kr naenkrat se razpočla..................... pa pršla do ene 90 kg................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:29:17
|
|
|
|
ključek
|
v Zadru imajo narejene stopnice ob vodi za sedet v stilu orgel...ko voda buta vanje se ustvarjajo ful zanimivi glasovi......saj poznaš cerkvene...... samo tiste so natur.... a to je tko, k so kot ene cevke speljane do plaže oz. pomola, pa tm posluša folk???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:30:26
|
|
|
|
ključek
|
Me to you a ti maš še manj? sej mislm da bi G zihr kej rekla če bi blo premal, a ne? pa pomojem da najinima nč ne manjka ker pridno razgrajata po trebuščku ja verjetno bi kej rekl na pregledih, pa nč. tko da..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:30:47
|
|
|
|
gloria
|
Ribica do zdej se sploh nisem sekirala za morje zdej sem pa na drugem forumu brala da glih potovanje ni dober,pa vročina(saj se itak mislim pazit) da ni dober riskirat in sem se mal zamislila ....me prav zanima kaj ti bo povedal gin.A tvoj se je tud umiril ....sem že bla v skrbeh ker sta zadnja dva dneva bila čista nasprotnost prejšnjim tednem
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:31:44
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, kam si se pa dons skrila?????????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.5.2008 14:34:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you v Zadru imajo narejene stopnice ob vodi za sedet v stilu orgel...ko voda buta vanje se ustvarjajo ful zanimivi glasovi......saj poznaš cerkvene...... samo tiste so natur.... a to je tko, k so kot ene cevke speljane do plaže oz. pomola, pa tm posluša folk??? ...ne..., evo na spodnjem linku je slikica....potegni bolj na desno...... izgledajo kot čisto obične stopnice za sedet....samo so nekaj več....ko sediš vidiš male luknjice v tleh in na nepohodnem delu stopnic so odprtine.... http://www.seaorgans.com/
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......