|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
29.5.2008 9:40:08   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...ejte babnceuser posted image ..... malo sem čekirala......   v tistem križišču Dunajska ....moram peljati desno...na Tivolsko, ne naravnost po Slovenski...je takuser posted image

Je takuser posted image
Če pridete dol po Dunajski,se peljete vse do križišča,kjer se desno (gledano v smeri proti centru) zavije za železniško in avtobusno postajo, naravnost se gre v center, desno pa se zavije na Tivolsko. Peljete se mimo Petrola(postavite se na skrajni desni vozni pas), in po dobrih 100metrih pridete do semaforiziranega križišča.Tukaj ne čakate v križišču,ker se razvrstite na skrajni desni odcep, ki vas bo pripeljal na Celovško cesto.Pazite pri vključevanju na to cesto. Sledil bo najprej podvoz pri Pivovarni Union.Tukaj se razvrstite na skrajni levi pas in ko pridete do prvega semaforiziranega križišča zavijete levo.Pa ste na parkingu od Tivolijauser posted image
Lahko pa se gre iz obvoznice tudi ven na izvoz za Kranj,s tem,da zavijete levo v center in ne desno za Kranj. Potem se peljete samo naravnost dol po Celovški-skor do konca. Tivoli boste itak zagledale na desni strani. V Križišču pri Pivovarni (Tivoliju) pa zavijete desno in ste na parkingu.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.5.2008 9:40:39   
bučkabb
lep pozdrav tudi od mene po dolgem času. sej berem vas še že, sam napišem nič.

skratka pri men nič novga, lepo se širimo čez trebuh in pridno delamo. zadnje dni imam težave z mojimi podplati, me ful bolijo in pečejo pete in blazinice pod prsti, pa ni važen kaj obujem je vedno isto, tak da zvečer čutim ful olajšanje ko se vležem v posteljo. a ima še katera podobne težave, sam verjetno to ni nič povezano z nosečnostjo a ne?

vidim, da se boste lepo spet dobile, lepo in sem vesela za vas, kr čvekajte in uživajte. jaz pa morem to soboto na birmo, drugo soboto pa upam da mi bo uspel prit do avstrije, da mal začnemo kupovat za našo user posted image , ker še nimamo prav nič kupljenega al pa vsaj nagledanga.

jaz se tud nisem odločila za 3d UZ, ker sem tud mnenja, da če smo se mi rodil brez vseh teh preiskav se bodo še naši sončki, če nam bo tak usojeno. ta denar bom pa raje porabila za našo user posted image , da jo bomo razvajal ko se nam pridruži

no uživajte v user posted image , božajte svoje bušije in pridno čvekajte še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.5.2008 9:41:04   
bark
Če mi bo zneslo pridem tudi jaz. Sem pa definitivno za Tivoli, da bomo vsaj na zraku.saj imajo v Samsari nadstrešek,če bi bila slučajno kakšna ploha.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.5.2008 9:45:42   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy
pa včeraj sem si kupila še endovital sirup rdeče pese, ki je z medom in propolisom,

Potem sva imeli pa isti nakup včerajuser posted image
danes sem si kupila pa še suhe sliveuser posted image
Itak mi je pa Pušenjak odgovoril,da 119 sploh ni tako nizka vrednost za nosečnico.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.5.2008 9:49:15   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*
A imaš ti kaj musklfibra po jogi? Kako ti grejo kaj vaje. Jaz sem kot en hlod user posted image  čisto brez kondicije. Drugače so mi pa fajne vaje. Zelo uporabne. Nimam z zatekanjem nič več problemov.

Me veseli, da so ti fajne. Mal te vrjetno noge bolijo,ampak to je vse dobro,boš fajn ojačala za porod,da boš močna. Drugače,pa veš,kako vmes inštruktorica reče:"Pri jogi vsak izgleda drugače!"

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.5.2008 9:50:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

lep pozdrav tudi od mene po dolgem času. sej berem vas še že, sam napišem nič.

skratka pri men nič novga, lepo se širimo čez trebuh in pridno delamo. zadnje dni imam težave z mojimi podplati, me ful bolijo in pečejo pete in blazinice pod prsti, pa ni važen kaj obujem je vedno isto, tak da zvečer čutim ful olajšanje ko se vležem v posteljo. a ima še katera podobne težave, sam verjetno to ni nič povezano z nosečnostjo a ne?

bučkabb - meni se to včasih pojavi......prej nisem imela teh problemov...tak da bo nekaj v zvezi z user posted image .....    gre za pekoč občutek v predelu prstov in blazinic.....

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.5.2008 9:51:06   
*zoe*

pa včeraj sem si kupila še endovital sirup rdeče pese, ki je z medom in propolisom,

Potem sva imeli pa isti nakup včerajuser posted image
danes sem si kupila pa še suhe sliveuser posted image
Itak mi je pa Pušenjak odgovoril,da 119 sploh ni tako nizka vrednost za nosečnico.

ojla ta sirup pomaga - preverjeno od moje kolegice user posted image  tako da kar veselo ga cukajta user posted image  user posted image  user posted image  

Bark kako si kej drugače? Mene je tale joga čist zmatrala, ampak se res potem človek dobro počuti, pa vsaj mal se razmigam, če ne pa samo čičam user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.5.2008 9:51:10   
optimizem
Zoe - tele vaje so res fajn, pa super je tudi to, ker je veliko poudarka na dihanju.
Za Ikeo pa poročam.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.5.2008 9:52:17   
*zoe*

Drugače,pa veš,kako vmes inštruktorica reče:"Pri jogi vsak izgleda drugače!"

Saj s tem se tolažim - une so vse fleksibilne, jaz pa ..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.5.2008 9:53:45   
bučkabb
ja točno tako gold fish, a misliš da je to res od user posted image , ma mene že matra par dni in skos, ne sam občasno. mogoče je pa to zato ker morejo zdaj noge že nosit 8 kg več teže, joj kaj še le bo do konca, user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
29.5.2008 9:54:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

...ejte babnceuser posted image ..... malo sem čekirala......   v tistem križišču Dunajska ....moram peljati desno...na Tivolsko, ne naravnost po Slovenski...je takuser posted image

Je takuser posted image
Če pridete dol po Dunajski,se peljete vse do križišča,kjer se desno (gledano v smeri proti centru) zavije za železniško in avtobusno postajo, naravnost se gre v center, desno pa se zavije na Tivolsko. Peljete se mimo Petrola(postavite se na skrajni desni vozni pas), in po dobrih 100metrih pridete do semaforiziranega križišča.Tukaj ne čakate v križišču,ker se razvrstite na skrajni desni odcep, ki vas bo pripeljal na Celovško cesto.Pazite pri vključevanju na to cesto. Sledil bo najprej podvoz pri Pivovarni Union.Tukaj se razvrstite na skrajni levi pas in ko pridete do prvega semaforiziranega križišča zavijete levo.Pa ste na parkingu od Tivolijauser posted image
Lahko pa se gre iz obvoznice tudi ven na izvoz za Kranj,s tem,da zavijete levo v center in ne desno za Kranj. Potem se peljete samo naravnost dol po Celovški-skor do konca. Tivoli boste itak zagledale na desni strani. V Križišču pri Pivovarni (Tivoliju) pa zavijete desno in ste na parkingu.

bark - hvala ..... nisem še ziher al pridem, ker grem prej v Avstrijo, pa če bodo  kaj pametnega imeli bo bolj dolgo trajalouser posted image , pol pa še do LJ....ne vem no...
Gremo pa naslednjo soboto na morje in moram malo pripraviti..... pa ne v Castor....  ne moreš verjet  kako letanje je bilo letos zaradi tega morja..... Istra je v tem terminu ful polna...... , smo si pol nagledali mobilne hišice....ni nobene fraj niti preko agencije, niti direkt v campu....   in sedaj fix und fertig šibamo v  Zadar.......

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.5.2008 10:04:19   
Tejchy
optimizem - imaš prav, js sem High Treka kupila v ITA. Torbo sem dobila kot darilo zraven lupinice in sicer v isti barvi kot lupinica - pomeni, če kupiš oranžno lupinico, dobiš tudi oranžno torbo. Je bila pa torba že zapakirana zraven v škatli, tako da to darilo ni bilo darilo trgovine, ampak očitno proizvajalca. Tako da, preden karkoli kupuješ... pozanimaj se oz. preveri ali jo dobiš zraven.. Cene pa ne vem kakšna je, če se kupuje posebej..

Neposredna povezava do sporočila: 512
29.5.2008 10:07:26   
Tejchy
bark - hvala za info kako do tivolija... no js bi mal bolj zakomplicirala in šla naprej in naokol do rožne in pol z druge strani v tivoli.. user posted image  user posted image  user posted image  no,pa znam še neki več... je pa na tem koncu tud ena ful dobra mehiška... če bomo slučajno lačne... user posted image  .......... čeprav js itak računam na svoj buuuuuuuuuureeeeeeeek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.5.2008 10:08:59   
Tejchy
Itak mi je pa Pušenjak odgovoril,da 119 sploh ni tako nizka vrednost za nosečnico

js sem mela nazadnje 110.. upam, da se mi popravi do naslednjega pregleda...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
29.5.2008 10:10:55   
Tejchy
Jaz bi tud mela vaje joge user posted image  user posted image  user posted image  ploooooooosiiiim ....
ktera bo tolk dobra in mi prinesla kopijo na srečanje?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 515
29.5.2008 10:57:38   
lana luna
Jaz bi tud mela vaje joge

Tejchy jest bi pa mela kšn un CD Prenataluser posted image če se ne motim si jih ti ene 12 presnelauser posted image

jest bi vsaj dva imela... a bi to šlo??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 516
29.5.2008 11:09:19   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Jaz bi tud mela vaje joge user posted image  user posted image  user posted image  ploooooooosiiiim ....
ktera bo tolk dobra in mi prinesla kopijo na srečanje?

Tejchy jaz bi ti z veseljem zapekla,tko kot ostalim, sam si žal mal prepozna.doma na žalost ne morem pečt DVD-jev in to lahko naredim sam v službi. Imam pa jutri dopust,tko da mogoče lahko prosiš Zoe al pa optimizem.
Če ne bosta mogli oni dve,ti pa jaz drug teden zrihtam in pošljem po pošti,tako kot sem ostalim.
Drugače sem pa zadnjič vidla še en DVD,pa mi ni tolk fajn,zato ker se vse skupaj odvija prepočasi.
No ja,je pa res,da sem jaz navajena bolj na hard variante.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.5.2008 11:14:11   
bark
Gremo pa naslednjo soboto na morje in moram malo pripraviti..... pa ne v Castor....  ne moreš verjet  kako letanje je bilo letos zaradi tega morja..... Istra je v tem terminu ful polna...... , smo si pol nagledali mobilne hišice....ni nobene fraj niti preko agencije, niti direkt v campu....   in sedaj fix und fertig šibamo v  Zadar.......

Ti pa si res imela pestro glede tega morja letosuser posted image .Tudi v Zadru sem že bila nekajkrat,samo vedno sem tja prispela z jadrnico,tko da kar se hotelov tiče ne bi vedla nič.
Mi je pa mesto samo zelo všeč,ker je tko lepo obdano s kamni,pa ful velik kafičev imajo,kjer lahko posedaš zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 518
29.5.2008 11:15:27   
bark
Zoe drugače pa vaja dela mojstra.
Pa hrbtenico si tudi zelo fajn razmigaš,pa tisti počepi so dobri pol za rojevanje,menda

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.5.2008 11:18:53   
Tejchy
Tejchy jest bi pa mela kšn un CD Prenatal če se ne motim si jih ti ene 12 presnela

Ja, presnela sem si 12 CDjev... ampak različnih... ker jih obstaja več različnih vrst... na tem linku si lahko pogledaš kateri vse obstajajo.. http://lovelybaby.rglmusic.com/music4babies/en/products/products.htm

Drugač pa ni panike.. lahk ti 2x zapečem Prenetal, če hočeš... Men je ful dobra muzka.. tko pomiri.. sploh ne veš kdaj se ti CD obrne... res se ga ne moreš hitr naveličat...

No, mi2 z user posted image  ga poslušava vsak večer pred spanjem.. v avtu pa Mozarta ali Bacha..

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 520
29.5.2008 11:21:06   
Tejchy
bark - če ne bo šlo drugač, te bom res prosila, da mi zapečeš CD in mi ga pol pošlješ po pošti..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 521
29.5.2008 12:31:53   
pf
Punce hvala za dobre želje za pregled. Vse je ok. Naša pikica je že skoraj celo kilo veliki bavcek. Norela je spet po trebušku kot pri pokaži kaj znaš. Obrnjena je z glavico navzdol in je rekla ginekologinja, da se verjetno ne bo več obrnila, ampak meni se zdi to še malo prehitro rečeno. Nekje sem brala da se lahko obrne do nevem katerega tedna, do 30 ali kako. No saj hvala bogu.
Tejchy ja na 3D UZ sem bila 14.5. Bilo je super in mi ni žal. Itak je to prvi otroček, spočet po umetni oploditvi in vprašanje, če še bo dobila bratca ali sestrco, ker sem že jaz tudi 32, tak da sva pač šla. Pa moj je malo pogledal in komentiral nosek, pa očke, pa obrazek, pa kak zeha, pa kako nori in brca. Jaz jo tak vidim pikico na tri tedne, on jo je pa na nuhalni in je bil vesel, tak da mi ni žal denarja. Prihranim ga lahko kje drugje. V bistvu smo šli bolj res gledat pikico, ker ostalo smo itak vedeli da je hvalabogu vse vredu, ker smo imeli par dni prej morfologijo.
Moram vam povedati, da sem danes dobila papirje za PDP in da sem bila že na Centru za socialno delo, ter dobila goro papirjev. V juliju se moram oglasiti na začetku z izpolnjenimi papirji. Od naše občine dobi vsaka mamica tudi po dobrih 200 evrov, tak da sem bila ful presenečena, ker tega pa nisem slišala, da bi katera od kolegic kaj dobila, ko je rodila.  Fino saj vsak evro pride prav. Z ginekologinjo sva med drugim tudi govorile o prehrani in mi je rekla, da naj ne jem klobas, salam, mehkih sirov npr. zdenka, sira nasplošno, paštet, kakih ribjih konzerv. No ne, da ne smem tega jest, ampak da naj kaj druga jem raje npr. skuta in štručka,  kisla, smetana in žemljica, ker po prej navedeni hrani začnejo nogice najprej zatekati. Saj v bistvu sploh nisem tistega dosti jedla, kdaj pa kdaj sendvič, ali pa zelenjavne ribice ali paštetko s paradižnikom. V bistvu s to hrano se začne zadrževati voda v telesu in posledično telo tudi zateka.
Takole zdajle pa počasi v avto in na predavanje o ultivi v Ptujsko bolnišnico. Dobro da ni danes tako vroče.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 522
29.5.2008 12:33:56   
*zoe*
Čestitke pf za tvojo razposajeno pupo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 523
29.5.2008 12:41:55   
Tejchy
pf - superca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za pregled .......... uf.... js skor vsak dan pojem eno Argeto user posted image  .... jih ne folgamo kupovat.... če so pa tko dobre.... zaenkrat še nimam problemov s kakim zatekanjem....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 524
29.5.2008 12:47:47   
lana luna
pf  user posted image user posted image user posted image za pregled. a že skor kilo ma vaša korenjakinja... user posted image user posted image user posted image

Tejchy kaj bi jest brez tebe user posted image user posted image user posted image ti dam u soboto za sokca... ta prenatal mi je všeč, pa še mogoče un k je baby welcome. drgač pa kšnga druzga k je teb najljubši...

drgač pa midva s user posted image v avtu tut poslušava Beethovna. pa sm zanč user posted image povedala da otročk ful brcka kadar ga poslušava in je reku da mu je zgleda všeč. pol me je pa vprašou kako je blo Beethovnu ime, pa sm rekla da Ludvik in je pol očka reku, da bo našmu otroku tut ime Ludvik (al pa Ludvika)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana luna -- 29.5.2008 12:48:42 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......