pf
|
Punce hvala za dobre želje za pregled. Vse je ok. Naša pikica je že skoraj celo kilo veliki bavcek. Norela je spet po trebušku kot pri pokaži kaj znaš. Obrnjena je z glavico navzdol in je rekla ginekologinja, da se verjetno ne bo več obrnila, ampak meni se zdi to še malo prehitro rečeno. Nekje sem brala da se lahko obrne do nevem katerega tedna, do 30 ali kako. No saj hvala bogu. Tejchy ja na 3D UZ sem bila 14.5. Bilo je super in mi ni žal. Itak je to prvi otroček, spočet po umetni oploditvi in vprašanje, če še bo dobila bratca ali sestrco, ker sem že jaz tudi 32, tak da sva pač šla. Pa moj je malo pogledal in komentiral nosek, pa očke, pa obrazek, pa kak zeha, pa kako nori in brca. Jaz jo tak vidim pikico na tri tedne, on jo je pa na nuhalni in je bil vesel, tak da mi ni žal denarja. Prihranim ga lahko kje drugje. V bistvu smo šli bolj res gledat pikico, ker ostalo smo itak vedeli da je hvalabogu vse vredu, ker smo imeli par dni prej morfologijo. Moram vam povedati, da sem danes dobila papirje za PDP in da sem bila že na Centru za socialno delo, ter dobila goro papirjev. V juliju se moram oglasiti na začetku z izpolnjenimi papirji. Od naše občine dobi vsaka mamica tudi po dobrih 200 evrov, tak da sem bila ful presenečena, ker tega pa nisem slišala, da bi katera od kolegic kaj dobila, ko je rodila. Fino saj vsak evro pride prav. Z ginekologinjo sva med drugim tudi govorile o prehrani in mi je rekla, da naj ne jem klobas, salam, mehkih sirov npr. zdenka, sira nasplošno, paštet, kakih ribjih konzerv. No ne, da ne smem tega jest, ampak da naj kaj druga jem raje npr. skuta in štručka, kisla, smetana in žemljica, ker po prej navedeni hrani začnejo nogice najprej zatekati. Saj v bistvu sploh nisem tistega dosti jedla, kdaj pa kdaj sendvič, ali pa zelenjavne ribice ali paštetko s paradižnikom. V bistvu s to hrano se začne zadrževati voda v telesu in posledično telo tudi zateka. Takole zdajle pa počasi v avto in na predavanje o ultivi v Ptujsko bolnišnico. Dobro da ni danes tako vroče.
|