pf -> RE: Septembrke 08 - 2. del (28.5.2008 12:52:32)
|
Zoe dober in zanimiv članek. Kahlo tole kar si napisala glede prsne črpalke je res. Če moraš kam skočiti je res praktična stvar. Po porodu jo bomo verjetno res kupili. Me to you čestitke za pregled. A imaš nogice zatečene in si zato na bolniški? Kaj ti je kaj svetovala glede tega ginekologinja? Meni so rekle kolegice noge v luft, vodo piti in mazati s kostanjevo kremo. Lana luna a ti bebica noče pokazati spola na pregledu ali nočeta vedeti kaj bo? Pupa je po mojem, navihana za dve. AinB jaz sem enodelne kopalke kupila v H&M-u. Ne vem več točno katera je pisala za 3/4 hlače, mislim da Kahlo. Res je, da so malo dražje, samo so ful kvalitetne. Tak fajn se operejo in posušijo, da jih še likat ne rabim. Pa take univerzalne so, imam lahko vse majčke zraven. Sem se odločila, da bom kar ob enih, pa trojne športne še imam na 3/4, no pa eno oblekco za 5 eur iz H&M-a. Samo je vseeno lepa. Ne bom več kupovala niti krilc, niti nič ostalega, ker bo to tak hitro minilo, da je škoda dinarjev za nosečniška oblačila, ker smo že blizu Rima.
|
|
|
|