Špelca25 -> RE: Septembrke 08 - 2. del (28.5.2008 9:59:16)
|
Zdravo, meni pa vrocina pase, koncno ... in prav nic me ne moti. Super je. Mi gre zima in mraz grozno na zivce. V prvo sem rodila konec julija, pa se spomni, da sem nenehno letala naokoli - do zadnjega dne... Letos bo isto... Soncim se tako in tako ne, ker sem zelo bele polti, pa sem takoj rdeca kot kuhan rak... Tudi mi smo kupili aventovo crpalko takoj po rojstvu in jo samo enkrat uporabili - iz firbca, da sem sprobala, kako dela... Prec vrzen denar, ce mene vprasas. Upam, da bom tudi v drugo dojila brez problema. Glede hrane pa takole: ker dete ni imelo nobenih posebnih tezav s krci, sem jedla prav vse - tudi svezo zelenjavo in sajde, samo v majhnih kolicinah (namesto skledo solate, za pest solate). Je pa res, da sem ogromno pila - ko sem zacela dojiti sem spila vsaj pol litra vode - in ce zracunas, da je v dnevu ene 8 podojev na zacetku - potem sem spila na dan med 4 in 5 l vode. Sem bila res neprestano zejna... ko sem nehala dojiti, sem prisla na normalo - tj. 1-2 l vode na dan... Zredila sem se 7 kil, tako da imam se 7 kil lufta (smeh, toliko sem jih pridobila v prvi nosecnosti)... in sem ene 5 tednov po porodu imela ze svojo normalno tezo... POtem sem sla celo v minus... Upam, da bo tudi zdaj tako... Fajn se imejte vse nosecke...
|
|
|
|