pf -> RE: Septembrke 08 - 2. del (28.5.2008 8:54:19)
|
Dobro jutro babike. Danes bo zgleda spet pasje, pasje vroče mislim. Omni pozdravljena. Kar verjamem, da si kot nasedli kit, če pa nosiš tri otročke. Počivaj lepo in dosti tekočine pij. Lana luna vso srečo pri pisanju diplomske naloge. AinB jaz sem trenutno v 27. tednu in imam 7 do 8 kg viška. Niha mi ful, en dan 7, drug dan 8. Pa mi G še ni zatežila, mi je rekla, da ko bo videla, da bo šlo s kilogrami preveč na hitro me bo že opozorila. Sem pa brala, da se začne nekje od 26. tedna dalje hitro pridobivanje telesne teže. V zadnjih treh tednih sem dobila kar velik trebušček. Bebica zgleda kar pridno raste, sicer pa če tak noriš kot naš črvek moraš imeti plac. Cel lubi dan in celo noč nori. Sploh ne vem kdaj spi. Me prav zanima koliko je že zdaj velika, pred 14 dnevi je bila 30 cm in 650 gramov. Jutri bomo zvedeli, ko gremo k ginekologu. Lana 17 vem, da ti vseeno zaradi nosečniške sladkorne, ampak preveč se pa ne sekirat in obremenjevati zdaj s tem. Moja prijateljica jo ima tudi in je morala samo spremeniti način prehrane. Več malih obrokov, nič sladkega, nič kaj slanega in je šlo kar hitro potem na bolje. Tejchy potem pa se tako dogovoriva, da ti prakticiraj polento za dojenje, jaz bom pa pivo, brezalkoholno seveda in bova potem videli kaj bo in lahko svetovali takratnim bodočim mamicah. Jaz ko vidim mojega, ko kdaj pa kdaj spije kako pivo imam oči kot dolare. Zdajle sem se ravno spomnila, da sem videla zadnjič v novicah slikco na kateri sedi moški na fotelju ob katerem leži sto pločevink Laškega sigurno. Zraven njega pa stoji žena, ki mu pravi:"Čudno, da še niso tebe obsodili načrtnega prevzema Laškega in tajkunstva". Lep sončen dan vam želim.
|
|
|
|