Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:15:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb glorija sej bo vse vredo boš vidla bark no poskus prilepit slikco ... se kar pod oboje podpišem...... Gloria ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:24:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* gold fish, jaz sem samoplačniško (na NS in dodatno morfologijo lani) hodila k Pelkičevi. Je res zelo prijazna in velik strokovnjak. Celoten UZ ti posname na DVD (brez doplačila). No, pri meni je nastal problem, ker se ji nekaj ni zdelo OK, pa me je zato spravila takoj naslednji dan na še en UZ v porodnišnico, takrat sta bila oba z Japljem prisotna. Zgodba se je žalostno končala ampak letos pa se ne bo Letos sem se na NS naročila kar preko e-maila, pa je še v istem dnevu odgovorila in mi dala termin. Ne vem pa, kako je zdaj z njenim dopustom. Če jaz ne bi imela v tej toliko UZjev, bi sigurno šla spet k njej .... sem ravno hotela zagnjavit kako da mi ni nobena odgovorila, zdaj pa ...bubi ... ...ji bom tudi jaz kar email poslala.....tako kot za nuhalno....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:26:00
|
|
|
|
KAHLO
|
punce jaz bi pa si rada zračunala klko bom domila tega nadomestila za starševsko varstvo oz. porodniške...a nismo mene nekkje to stran objavljeno.....a ma katera mogoče pr roki k iščem k norc!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:27:31
|
|
|
|
arabela*
|
,jaz bi ti tud rade volje odgovorila,ampak nisem nikoli šla na samoplačniški uz tu v Mb.Vse kar je bilo,je bila nuhalna v Domžah. Probaj to Pekličevo poklicat,jo baje hvalijo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:27:34
|
|
|
|
gold fish
|
joj, joj....kaj se je zdaj meni zgodilo .... .. ...moj si je danes zaželel krompirjevo solato...in jaz dam lepo kuhat krompir in...seveda.... čvekam na rr..... nakar sedaj slišim neke čudne zvoke...in moj krompir že čisto brez vode se čmradi tam na štedilniku ..... še sreča, da sem si laptop v kuhinjo prinesla, ker drugače ........ bi bil fajn zapečen .....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:28:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO punce jaz bi pa si rada zračunala klko bom domila tega nadomestila za starševsko varstvo oz. porodniške...a nismo mene nekkje to stran objavljeno.....a ma katera mogoče pr roki k iščem k norc! .....http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.7.2008 13:29:13 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:29:30
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi......še dobro da nisi kuhne zakurla sicer pa maš tehten izgovor.....RR je zelo pomembna reč bosta pa pečen krompirček jedla
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:29:52
|
|
|
|
gold fish
|
kahlo...ma me ...ne morem dat kot link gor
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:33:22
|
|
|
|
*bubi*
|
.....seveda mam pozitivno in to na meji tolk da mam zdej letanja okrog diebetologa.... gin.me je napotil naj se naročim pri diebetologu in naj povem da sem noseča ter da bi me znal kmalu vzet.... gloria nič ne skrbi, to vse skupaj še ne pomeni, da imaš sladkorno. Ti si naredila samo ta hiter test, ki naredi samo prvo selekcijo, pa če je to bilo na meji, se nič ne boj in ne sekiraj. 100g test bolj natančno pokaže, kje je problem. Ker se vidi, ali ti samo prehitro poraste glukoza po obroku ali je na splošno višja. Tisto prvo se da zelo fino z dieto uravnavat, pa glede na to, da nimaš več dosti do konca , se res nič ne boj. Pa vedi, da te nosečniške sladkorne izvenijo po porodu. Z pa ne bo čisto nič narobe, če boš vzdrževala normelen nivo glukoze. Lahko ima malo večji obseg trebuščka zaradi viška sladkorja. Če pa sladkorna ni regulirana, pa lahko ima res krizo po porodu.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:36:57
|
|
|
|
*bubi*
|
kake firme lupinc pa mate ve?? pa varnost katere so najbl varne?? eni pravjo JANE drugi sam JANETA ne kupit....spoh ne vem... Taja, jaz mislim, da je od Jane problematična samo tista lupinica, ki se ji lahko naklon spreminja. Da lahko v bistvu ležalniček ven narediš. Če je školjka fiksna, potem ni problema.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:39:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, tudi tebi za pregled. Glede UZja v tem obdobju (si men se zdi zadnjič spraševala) pa je res tako, da ti ne pripada, če je sicer vse OK.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:45:26
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi....ni blema ...sem ga pač prekopirala, no pa zračunala sem si tud.....nad izračunom nisem lih najbl navdušena, ampakkkkkkkkkkkkkkkk bomo preživeli,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:54:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz tudi nestrpno pričakujem odločbo iz CSD Če je že dobila, pa je nesla v petek, jaz pa potem v ponedeljek, bi moralo bit kmalu. Razen če se zakomplicira glede mojih dohodkov OK, službeni so itak čisti, tu ni kaj. Imam pa še ene dohodke, od katerih se prav tako plačujejo davki in prispevki, pa ne vem, če mi jih bodo hoteli upoštevat Na CSDju mi je rekla, da še niso imeli takega primera, čeprav - pazite to: te dohodke mi ravno CSD plačuje (plačujejo mi vrtec za bubija iz naslova dobroimetja).
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:55:24
|
|
|
|
taja1235
|
*bubi* hvala...tebi KAHLO pa tudi... js se 20 min in sibnem domov.....za danes sm naredila dovolj... punce se beremo v ponedeljek...namrec se vedno nam niso priklopl interneta... tko da sm za vikende odrezana od sveta...no se pa z mojim lubijem vec ukvarjam... PUNCE LEP KRASEN VIKEND IN EN CMOKC BUSIJEM********
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 13:58:12
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,sem vprašala,imam naslednjič UZ.Komaj čakam Aja,bom kar posredovala podatke za naslednji pregled:8.8.08 čeprav cela moja familija cilja,da bom nekje šestega avgusta že rodila,vključno z mojim
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:00:05
|
|
|
|
gloria
|
bubi hvala ti za odgovor....ja obstaja možnost da ti ta drugi test pokaže čist kontra.....faj pa je da sem tako rekoč že pri koncu,da ni to nekje na začetku nosečnosti.....alkohol sem pa glih včeri kupla pa vseen hvala za informacijo Saraya praviš da maš manj kg.in ti povem da sem včeri brala v reviji nosečnost in porod da ko opaziš da maš manj kg.se telo pripravlja na bližajoči porod ker se ne zadržuje več tol tekočine kot prej in količina krvi v telesu se malce zmanjša .....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:07:03
|
|
|
|
Tejchy
|
Lara croft - moji bi bilo tud Lara ime .... men je to ime tolk Saraya - .. za pregled... js ga imam v ponedeljek teden ... še 9 dni...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:08:38
|
|
|
|
Tejchy
|
mi je 2x en in isti post poslalo... tale RR...
< Sporočilo je popravil Tejchy -- 18.7.2008 14:09:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:08:57
|
|
|
|
arabela*
|
Glorija,to verjetno pomeni,da nebom septemberka?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:10:46
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO teja1235 za lupinico se podrobno nisem pozanimala, ker sem si jo sposodla in je na voziček sploh ne bom dajala, itak je mehka torba in bo beba lepo iz lupinice zmeraj šla v torbo ajčkat......tako da mogoče ti bo bark vedla kaj o tem povedati Ja sem končno uspela naložit slikce našega Hartan Skaterja v album. Drugače ti pa tudi jaz taja1235 ne morem kaj več povedat o avtosedežih, kot to,da lahko kupiš adapter pri njih in gre potem gor vsak avtosedež.Tudi mi bomo dobili avtosedež sposojen in ga ne bomo dajali na voziček,ker imamo košaro.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:11:18
|
|
|
|
Tejchy
|
Glorija,to verjetno pomeni,da nebom septemberka? sj tud če boš prej rodila, te pol ne damo ... po moje bo marsikatera septembrka, ki ima rok v začetku septembra postala avgustovka... tko pač je... tud mene lahko preseneti in rodim npr. 14dni prej, pa se bi mogla kao štet med avgustovke....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:12:23
|
|
|
|
gloria
|
Saraya pa saj tud tvoji ti napovedujejo prej .....boš pa švercana augustovka ....čestitke za pregled
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:15:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja,bom kar posredovala podatke za naslednji pregled:8.8.08 Jaz tudi Naju kar na enake datume naročajo Škoda da nimava iste G, bi čas v čakalnici hitreje minil Aja, jaz bom imela že CTG, ker gre potem moja G na dopust in bom hodila do konca k nadomestni. Lušn voziček, bark. Ja, ti Hartani so frajerski
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:16:23
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya pa ja ne misliš zdaj k avgustovkam pobegnit , daj počakaj z nami tega septembra!!! Mene včasih še kr mal prime tist, strah al tak občutek, da bo kmalu pa šlo za res pa da moram zdaj vsako noč izkoristit, ker pol bomo pančali pa na obroke no čeprav že zdaj na obroke pančamo, ker kot večina vas ne najdemo prave lege, al pa mormo lulat....jaz nevem....od kje meni tlko tega lulanja.... taja1235 lepo se imej, pa se pol v ponedeljek spet prklopi, škoda da se ne moraš tako švercat k jaz Moj pa gre danes s kolegi ven, pa se prej pr nama dobijo........tak da bom mela polno kočo mladeničev mi je tako zabavno te dedce poslušat.....sam problem mam zdaj ta da doma skačem orkog v boksarcah od mojga (so take mehke gatke, jaz nimam niti enih tako mehkih gatk, sem mu jih kar zarubla) pa majčki, zdaj bom pa za čas obiska mogla v trenerki preždet....( mi je pa v njej vroče k sto hudičev ), zadnič me je celo prjelo da bi šla z njimi..........no pa smo se pol tako zmenli da bodo pol k bom rodila, oni pr nama doma kartali, pa pazli pupo....jaz bom pa šla ven (so me vsi samo na veliko pogledali in se začeli režat), en je celo rekel da jo bodo v pokerašico vzgojili
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 14:17:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz že kar po malem računam na to, da bom avgustovka Samo ne še 6. avgusta, no, saraya Jaz takrat še nimam časa
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?