Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:41:32
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:46:49
|
|
|
|
bark
|
Ooooo, npišem,pol pa we are sorry
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:48:35
|
|
|
|
bark
|
Skratka,včeraj sem imela spet tko napet trebušček, pa velik.Se je še moj čudu,kak je velik. Pa sem večji del dneva počivala. Kr neki. Pa še dva mesca sta . Drugače pa name tale rast lune vpliva. Ponoči takrat težko spim. Traja pa vse dokler ni čist polna,pa še kakšen dan čez.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:49:45
|
|
|
|
SashaB
|
Hi vsem skupaj. Danes se pa tudi meni nic kaj veliko ne da. In zeham kot nilski konj (pa se mi je zdelo da sem bolj spala kot vceraj) Poleg tega se mali vrti v trebuhu da komaj za mizo sedim (zgleda da 'ma zur)
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:50:21
|
|
|
|
bark
|
En nasvet rabim. Kako naj čim bolj odstranim etikete iz dojenčkovih cunj-tam za vratom, da ne bo potem pikalo. So tko velike te etikete, pa bi jih dala vstran. Sem se pa včeraj spraševala,kako potem te netke zapenjaš,ko je cunja na dojenčku. Jst sem se že včeraj tko matrala,da sem jih zapela
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:51:14
|
|
|
|
bark
|
No tko,zdej sem nabila ene par monologov, zdej grem pa na sprehod.Se je začel mal sonček kazat
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:56:49
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Včeraj sem vredu opravila pregled in je bilo vse ok. Pupa pridno raste, noge so boljše. Magnesol moram jest še kaka dva, tri tedne, potem pa več ne, pa še to ni baje panike, če kak dan spustim, drug teden se začnem mazat z weledinim oljem za presredek, tak da bo kar pestro. Malo sem se o takih stvareh posvetovala z ginekologinjo in ful priporoča masiranje presredka. Naslednji pregled imam 5.8., prej pa še moram dati kri za tokso in hepatitis b. Upam, da bo vaše razpoloženje danes boljše, ko je lepše vreme.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:07:17
|
|
|
|
arabela*
|
Pf,čestitke za opravljen pregled
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:12:12
|
|
|
|
SashaB
|
pf Cestitke za dobro opravljen pregled. bark - jaz sem vecino listkov kar pustila na oblekicah, ker se s pranjem tudi zmehcajo. Ce pa so bile res velike in trde pa sem jih s skarjami cisto pri robu odstrigla. Drugace pa sem jaz vse oblekice pred prvo uporabo preprala (pri prvem in sedaj bom tudi) ne glede na to ali sem jih ravno kupila, dobila od prijateljice ali pa iz nase garaze (sicer sem jih tudi oprala preden sem jih spravila, a po 3letih se mi zdi da je kar primerno jih preprati in prelikati - saj itak ne vzame tako veliko casa).
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:29:48
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pf,čestitke za opravljen pregled Enako
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:31:17
|
|
|
|
meta21
|
Oj nosečke! Jaz sem še vedno v takem čudnem stanju kot včeraj zvečer. Kot da bi bila zadeta. Kar smejem se ... Ja, soba bo mogla bit ok. Pravzaprav meni zgleda super, samo tako grozno se sliši, da bo imel mulc mojo sobo izpred dobrih 20 let. Pf čestitke za pregled! Jaz sem danes tudi že opravlaUZ in smo BP. Težki ca. 2kg, zagotovil mi je pa tudi da glava ni prevelika in da bo zagotovo šla ven! Vprašala sem ga tudi, če lahko otrok preveč brca pa je v smehu rekel, da ga za kaj takega niso izobrazili. In dovolil mi je spat na hrbtu, če mi le ni slabo!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:35:50
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem danes tudi že opravlaUZ in smo BP. Težki ca. 2kg, zagotovil mi je pa tudi da glava ni prevelika in da bo zagotovo šla ven! Vprašala sem ga tudi, če lahko otrok preveč brca pa je v smehu rekel, da ga za kaj takega niso izobrazili. In dovolil mi je spat na hrbtu, če mi le ni slabo! za pregled in spanje na hrbtu
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:36:45
|
|
|
|
lana luna
|
dober dan pupike. upam da si danes že kaj bolje pa ostale cmerice tudi jest sem bla tut včerej cmerica. to je že mogu bit tak dan. pa tale vreme sem hotla dons jit za tri dni na morje v Fieso, pa se mi ne da a nism obupna? kr valjala bi se po postl. pa dons morm še na zavod jit na eno predavanje k sem se mogla prjavt. pa ko bi pol vsaj službo dobila za en mesc tko grem pa sam živce pa cajt zgublat. pa še sigurn me bodo butast gleda, kaj delam tam s trebuham aja drgač se pa men zdi, da mam ful stresno obdobje bi mogla bit nosečnost, še posebej ta prva res brezskrbno in čudovito obdoje, jest sem pa ves cajt napsihirana. se sekiram za pol vasi, pa za vse druge ljudi, namest da bi sam nase in svojo mislna pa ne znam itklopit tega psihiranja. tak člouk pač sem meta21 jest tut ne vidm nobenga problema, če ma otročk tvojo sobo. sej moj bo tut samo postlco imel novo. namesto previjalne bo imel kar pisalno mizo, pa še eno omaro za cunjice, k mam jest notr zdje polhn ene šare. drgač pa moj zdele že tri dni naše gnezdece dela je včerej dobu še ful hudo idejo, kako bomo kuhno nardil, da bomo v istem prosoru lohk imel še precej velik kavč in celo VELIK LCD zaslon upam da ga delovna vnema ne bo prehitro zapustila pupike fajn bodte. zdj grem pa jest pomojem še mal lenart v postlo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:38:41
|
|
|
|
lana luna
|
Moram ginekologu rečt, da pogleda, če ni slučajno kakšne žoge pretihotapil notri. Al pa macole .. meta21 a ma pol kakšno pretihotapljeno igračo noter mali? čestitke za pregled!!! veljajo tudi za pf!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:39:15
|
|
|
|
lana luna
|
In dovolil mi je spat na hrbtu, jest drugače sploh ne morm
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 10:40:14
|
|
|
|
lana luna
|
kahlo je nazaj!!!! DOBRODOŠLA.... zdj pa izčrpno poročaj kaj vse si počela prejšnji teden!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 11:11:10
|
|
|
|
gloria
|
Pf in Meta čestitke za preglede
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 11:34:32
|
|
|
|
arabela*
|
Meta21,čestitke za pregled
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 11:36:08
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,pa kak vam paše na hrbtu spat? Meni je živa groza,me dušit začne,pa zbadat v spodnjem delu da je joj
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 11:56:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* / , upam, da je danes že bolje IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ok....čakam .... jaz imam komaj 11.8. Jaz mislim enkrat takrat že rodit je že boljše danes, sicer pa bova midve tak skup rodili , je soba že rezervirana.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 11:56:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Ooooo, npišem,pol pa we are sorry ...pa men isto.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 12:00:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pf,čestitke za opravljen pregled še od mene .... ..... ...maš pa ti kar pogoste preglede.... si ga imela zdaj, pa pol spet pred mano
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 12:05:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ja, soba bo mogla bit ok. Pravzaprav meni zgleda super, samo tako grozno se sliši, da bo imel mulc mojo sobo izpred dobrih 20 let. .... naš ta veliki pikec ma tud pohištvo iz moje sobe ....je čisto OK..in mi je bilo škoda stran vrečt.....ko bo malo večji bomo pa uredili novo.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 12:09:32
|
|
|
|
gold fish
|
.... jaz sem pa danes začela cotike in posteljnino za prat......, nekaj bom pa še popoldan, potem dam v sušilca in če mi bo, bom mogoče zvečer zlikala ..... pa malo presortirala po velikostih..... nekaj kar mi ni bilo všeč sem že izločila, še ena selekcija pa sledi pri likanju.... Kaj ve ste posteljice že oblekle? Men se zdi prehitro..... pa da se prah nabere gor.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 12:25:40
|
|
|
|
lana luna
|
Kaj ve ste posteljice že oblekle? kaj pa je to posteljica
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?