![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 17:06:59
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa je spet slabo.Sem hotla malo zaspat,pa mi mala ni pustila.Je kar naprej nekaj gundrila.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 18:29:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja, veste kaj sem opazila, da naša me to you bolj dolgo spi zadnje čase...ponavadi nam je vedno s kavico postregla...... se pozna, da nisem več v službi........... ...saj glih to sem mislila....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 18:31:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se ti pridružim v nedeljo zjutraj.... odrinemo jutri ponoči..... vi tudi uživajte!!! ....me neka panika grabi.....ko si pogledam bušija....sem danes kar malo cotike prelagala, pa pripravila za pranje....če bi me kaj presenetilo...upam, da ne..... da zdržim do naslednjega četrtka da pridem nazaj v MB
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 18:34:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 meta21 hmmm...js sm se tud vrtela okol pa gledala kera si ti...uceri sm mela rdeco pisano majcko pa kavbojke.. pa ti?? uceraj nas je blo velik samskih---beri brez partnerjev...v ponedlk mene pomoje ne bo na fizioterapijo...v toorek pa pridem ob 16ih..ce me prepoznas me kr cukni za rokav... Kako naj te pa prepoznam ? Ne spomnim se te, ker sem bolj fruzure gledala . Jaz sem sedela v 4 vrsti pa najbrž sem bila najširša v predavalnici (ne mislim trebuha ampak na splošno), oblečeno sem imela pa modro oblekico in črne zavihane hlače. Sicer pa v ponedeljek zaključim s službo za lep čas in bova verjetno hodila dopoldne. Mogoče se pa septembra srečava par metrov stran?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 18:35:16
|
|
|
|
meta21
|
Amor real čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 18:36:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna BRAVO amor real?? in a že maš tist feeling ko ti res odleže ko nimaš več ene velike obveznosti?? jest sem mislna da bom to po diplomiranju mela ta filing, pa sem vsak dan bolj napsihirana. vidm da je bla diploma še najmanjši problem .... jaz sem rekla, da ko diplomiram vse zapiske in ostalo vržem pri balkonu dol (iz 3 nadstropja)..... pa jih seveda nisem...sem jih imela še en čas v kleti, pol smo se pa selili in so končno šli ....... Je pa res, da en čas traja, da ti res odleže.... pa še enkrat BRAVO amor real
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 18:38:48
|
|
|
|
meta21
|
Vse, ki greste na morje, uživajte! Jaz se vam pridružim čez 14 dni! Pa nehajte govorit, da boste že rodile . Jaz imam samo voziček pa eno dudo pripravljeno!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 18:39:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa je spet slabo.Sem hotla malo zaspat,pa mi mala ni pustila.Je kar naprej nekaj gundrila. ...jaz se tudi danes tak čudno počutim....me nekam boli spodaj....pa je mogoče od vremena al kaj? Pa naš pikec je tudi ful tečen, komaj čakam, da pride nekdo domov, da bo malo mira...... pa da še koga drugega malo gnjavi....ker meni se res ne da.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 18:58:20
|
|
|
|
ključek
|
Sveža diplomantka
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 19:01:15
|
|
|
|
ključek
|
....me neka panika grabi.....ko si pogledam bušija....sem danes kar malo cotike prelagala, pa pripravila za pranje....če bi me kaj presenetilo...upam, da ne..... da zdržim do naslednjega četrtka da pridem nazaj v MB pa dejte nehat pisat o tem, da bo katero kej prehitelo........................vse bomo rodile ob roku (kak dan gor ali dan, ni važno), ampak septembra!!!!!!!!!!!!! no, mogoče Saraya zadnjega avgusta!! ker mene kr mal plašite s tem...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 19:02:03
|
|
|
|
ključek
|
Pa nehajte govorit, da boste že rodile . Jaz imam samo voziček pa eno dudo pripravljeno!!! no, še ena...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 19:03:24
|
|
|
|
ključek
|
lana luna, vidim, da si spet med nami............. sem te pogrešala. kje si bila?? na dopustu??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 19:06:16
|
|
|
|
ključek
|
...jaz se tudi danes tak čudno počutim.... isto...............zjutraj sem delala na hiši, s pomočjo mami seveda - hvala mami. , in sem čist zmatrana. pa še ta vreme mi ni v veliko pomoč.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 19:38:51
|
|
|
|
gold fish
|
...evo me.... ...saj zato, ker se tak čudno počutim, pa pikec me gnjavi nonstop, zato me take bedarije obletavajo..... jaz bom itak avgusta rodila .... sem se že nekaj menila z gin..... (CR) ...samo nisem še ziher....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 19:51:31
|
|
|
|
ključek
|
jaz bom itak avgusta rodila zakaj pa takrat?? mislm, kerga avgusta?? rok imaš 3.9. ??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 19:58:27
|
|
|
|
ključek
|
pr nam pa tok grmi, pa črno je...............da ne bo še kakšna toča padala...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 20:18:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz bom itak avgusta rodila zakaj pa takrat?? mislm, kerga avgusta?? rok imaš 3.9. ?? ...če bo CR...bo vsaj 1 teden prej..... tako prakticirajo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 20:34:12
|
|
|
|
ključek
|
...če bo CR...bo vsaj 1 teden prej..... tako prakticirajo aja...........hvala za info. oz.razlago................mal sm blond.............. si že spakirala vse??? nazadnje si imela hude probleme s tem.....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 20:35:58
|
|
|
|
alysa
|
amor real čestistke za diplomo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 20:35:58
|
|
|
|
arabela*
|
,zakaj pa carski??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 20:37:26
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, se zdej kej bolj počutiš???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 20:47:03
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,malo je bolje.Zgleda,da je tud vreme malo prispevalo. Je pa se moj kar prestrašil,ko je prišel domov in me zagledal. Zdaj pa še me je od mojga sestrična klicala,če bi drug tedn obadva tamala čuvala(10,7 let).Pa nevem če bom sposobna,glede na moje počutje zadnje dni.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 20:47:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you si že spakirala vse??? nazadnje si imela hude probleme s tem..................... ..še nič.... , no ja, pijačo za na pot, pa domačo lekarno
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 20:48:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mal sm blond.............. ...saj sem jaz tud...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 21:07:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you si že spakirala vse??? nazadnje si imela hude probleme s tem..................... ..še nič.... , no ja, pijačo za na pot, pa domačo lekarno No, evo, jaz tudi še nisem nič spakirala, pa mi očitno sploh ne bo treba. Bubi je fasal vodene koze, tako da ostanemo doma Pa tako se je veselil, midva pa tudi. Glede na to, da lahko vse skupaj traja 2-3 tedne, najbrž sploh ne bomo nikamor šli Res sem žalostna. Še bolj, ker se tudi z drugimi otroki ne bomo mogli družit
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.