|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
4.7.2008 17:06:59   
arabela*
meni pa je spet slabo.Sem hotla malo zaspat,pa mi mala ni pustila.Je kar naprej nekaj gundrila.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
4.7.2008 18:29:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

aja, veste kaj sem opazila, da naša me to you bolj dolgo spi zadnje čase...ponavadi nam je vedno s kavico postregla......

user posted image user posted image user posted image

se pozna, da nisem več v službi...........

...saj glih to sem mislila....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
4.7.2008 18:31:31   
gold fish

se ti pridružim v nedeljo zjutraj.... odrinemo jutri ponoči.....

vi tudi uživajte!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

....me neka panika grabi.....ko si pogledam bušija....sem danes kar malo cotike prelagala, pa pripravila za pranje....če bi me kaj presenetilo...upam, da ne..... da zdržim do naslednjega četrtka da pridem nazaj v MB

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
4.7.2008 18:34:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

meta21 hmmm...js sm se tud vrtela okol pa gledala kera si ti...uceri sm mela rdeco pisano majcko pa kavbojke.. pa ti?? uceraj nas je blo velik samskih---beri brez partnerjev...v ponedlk mene pomoje ne bo na fizioterapijo...v toorek pa pridem ob 16ih..ce me prepoznas me kr cukni za rokav...

Kako naj te pa prepoznamuser posted image ? Ne spomnim se te, ker sem bolj fruzure gledalauser posted image . Jaz sem sedela v 4 vrsti pa najbrž sem bila najširša v predavalnici (ne mislim trebuha ampak na splošno), oblečeno sem imela pa modro oblekico in črne zavihane hlače.
Sicer pa v ponedeljek zaključim s službo za lep čas user posted image  in bova verjetno hodila dopoldne. Mogoče se pa septembra srečava par metrov stran?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
4.7.2008 18:35:16   
meta21
Amor real čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
4.7.2008 18:36:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO amor real??

in a že maš tist feeling ko ti res odleže ko nimaš več ene velike obveznosti?? jest sem mislna da bom to po diplomiranju mela ta filing, pa sem vsak dan bolj napsihirana. vidm da je bla diploma še najmanjši problemuser posted image

.... jaz sem rekla, da ko diplomiram vse zapiske in ostalo vržem pri balkonu dol (iz 3 nadstropja)..... pa jih seveda nisem...sem jih imela še en čas v kleti, pol smo se pa selili in so končno šli .......   Je pa res, da en čas traja, da ti res odleže....

pa še enkrat BRAVO amor real user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
4.7.2008 18:38:48   
meta21
Vse, ki greste na morje, uživajte! Jaz se vam pridružim čez 14 dni!

Pa nehajte govorit, da boste že rodileuser posted image . Jaz imam samo voziček pa eno dudo pripravljeno!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
4.7.2008 18:39:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meni pa je spet slabo.Sem hotla malo zaspat,pa mi mala ni pustila.Je kar naprej nekaj gundrila.user posted image

...jaz se tudi danes tak čudno počutim....me nekam boli spodaj....pa je mogoče od vremenauser posted image  al kaj?   Pa naš pikec je tudi ful tečen, komaj čakam, da pride nekdo domov, da bo malo mira......  pa da še koga drugega malo gnjavi....ker meni se res ne da.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
4.7.2008 18:58:20   
ključek
Sveža diplomantka

user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
4.7.2008 19:01:15   
ključek
....me neka panika grabi.....ko si pogledam bušija....sem danes kar malo cotike prelagala, pa pripravila za pranje....če bi me kaj presenetilo...upam, da ne..... da zdržim do naslednjega četrtka da pridem nazaj v MB

pa dejte nehat pisat o tem, da bo katero kej prehitelo........................vse bomo rodile ob roku (kak dan gor ali dan, ni važno), ampak septembra!!!!!!!!!!!!! no, mogoče Saraya zadnjega avgusta!! user posted image  ker mene kr mal plašite s tem...............user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
4.7.2008 19:02:03   
ključek
Pa nehajte govorit, da boste že rodile . Jaz imam samo voziček pa eno dudo pripravljeno!!!

no, še ena...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
4.7.2008 19:03:24   
ključek
lana luna, vidim, da si spet med nami.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem te pogrešala. kje si bila?? na dopustu??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
4.7.2008 19:06:16   
ključek
...jaz se tudi danes tak čudno počutim....

isto...............zjutraj sem delala na hiši, s pomočjo mami seveda - hvala mami.user posted image , in sem čist zmatrana. pa še ta vreme mi ni v veliko pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 2538
4.7.2008 19:38:51   
gold fish
...evo me....

...saj zato, ker se tak čudno počutim, pa pikec me gnjavi nonstop, zato me take bedarije obletavajo..... jaz bom itak avgusta rodila .... sem se že nekaj menila z gin.....   (CR) ...samo nisem še ziher....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
4.7.2008 19:51:31   
ključek
jaz bom itak avgusta rodila

zakaj pa takrat?? mislm, kerga avgusta?? rok imaš 3.9. ??

Neposredna povezava do sporočila: 2540
4.7.2008 19:58:27   
ključek
pr nam pa tok grmi, pa črno je...............da ne bo še kakšna toča padala...............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
4.7.2008 20:18:02   
gold fish

jaz bom itak avgusta rodila

zakaj pa takrat?? mislm, kerga avgusta?? rok imaš 3.9. ??

...če bo CR...bo vsaj 1 teden prej..... tako prakticirajo

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
4.7.2008 20:34:12   
ključek
...če bo CR...bo vsaj 1 teden prej..... tako prakticirajo

aja...........hvala za info. oz.razlago................mal sm blond..............user posted image

si že spakirala vse??? nazadnje si imela hude probleme s tem.....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
4.7.2008 20:35:58   
alysa
amor real čestistke za diplomouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
4.7.2008 20:35:58   
arabela*
user posted image ,zakaj pa carski??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
4.7.2008 20:37:26   
ključek
Saraya, se zdej kej bolj počutiš???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
4.7.2008 20:47:03   
arabela*
Ja,malo je bolje.Zgleda,da je tud vreme malo prispevalo.
Je pa se moj kar prestrašil,ko je prišel domov in me zagledal.
Zdaj pa še me je od mojga sestrična klicala,če bi drug tedn obadva tamala čuvala(10,7 let).Pa nevem če bom sposobna,glede na moje počutje zadnje dni.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
4.7.2008 20:47:26   
gold fish

si že spakirala vse??? nazadnje si imela hude probleme s tem.....................user posted image

..še nič....user posted image , no ja, pijačo za na pot, pa domačo lekarnouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
4.7.2008 20:48:05   
gold fish

mal sm blond..............user posted image

...saj sem jaz tud...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
4.7.2008 21:07:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..še nič....user posted image , no ja, pijačo za na pot, pa domačo lekarnouser posted image

No, evo, jaz tudi še nisem nič spakirala, pa mi očitno sploh ne bo treba. Bubi je fasal vodene koze, tako da ostanemo doma user posted image user posted image user posted image  Pa tako se je veselil, midva pa tudi. Glede na to, da lahko vse skupaj traja 2-3 tedne, najbrž sploh ne bomo nikamor šli user posted image

Res sem žalostna. Še bolj, ker se tudi z drugimi otroki ne bomo mogli družit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.