|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sepmoj albummtembrke 08 - 2. del
3.7.2008 23:13:11   
gold fish
......zakaj meni tak čudno piše na levi RE: Spmoj album.......

če pa delam isto kot vedno.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
   RE: Sepmoj albummtembrke 08 - 2. del
3.7.2008 23:19:35   
arabela*
user posted image upam,da nisi jezna,ker ti kar ribo narišemuser posted image
Nevem,kaj je narobe s tvojim albumom.Kako ti piše??
Zdaj pa se tebi tud dogaja,vidim.Pa nahruli sosedo kokljo,ma kaj ma za govorit.Ojštro.Jaz imam same študente večina naokoli v bajti,tak da.Včasih me samo razjezi,ko nič ne pometajo hodnika.pa se mi ne ljubi kregat. Saj smo bili mi istiuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.7.2008 23:20:51 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2477
   RE: Septembrke 08 - 2. del
3.7.2008 23:25:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image upam,da nisi jezna,ker ti kar ribo narišemuser posted image
Nevem,kaj je narobe s tvojim albumom.Kako ti piše??
Zdaj pa se tebi tud dogaja,vidim.Pa nahruli sosedo kokljo,ma kaj ma za govorit.Ojštro.Jaz imam same študente večina naokoli v bajti,tak da.Včasih me samo razjezi,ko nič ne pometajo hodnika.pa se mi ne ljubi kregat. Saj smo bili mi istiuser posted image

...ta kura pa bo počasi 70 let...pa meni ne upa nič rečt, pa mojim staršem tud ne...pol pa pikeca pumpa....on pa tak vse nam poveuser posted image

...za user posted image pa nisem jezna...zakaj bi bila, če sem pa res user posted image .....

.....to kaj mi zdaj piše ni za album, ampak tu na našem čveku.... poglej levo tam ko je RE: .....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.7.2008 23:26:46 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
3.7.2008 23:33:20   
arabela*
user posted image ,pa kje naj gledam,kaj??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2479
3.7.2008 23:40:41   
gold fish
...sem že popravila.....   tukaj ko čitaš odgovore...je bilo levo zgoraj tam,ko je zdaj septembrke....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
3.7.2008 23:43:36   
arabela*
aja,kapčam.
jaz pa zdaj papcam.Sem si naredila štiri sendviče z zaseko,poliko,pa sirom.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2481
3.7.2008 23:44:35   
gold fish
....jaz sem pa danes poslala v službo za izpolnit, ker tak delajo obračun na začetku meseca...pa lahko plačo vpiše, če ne bo pa že počakala, do 18 in mi pol poslala nazaj...

...polpa same to nesemo na csd in je to to..... še kaj druga?  Za očetovski dopust sem tudi dvignila obrazce, ampak lahko rihta takrat ko je otrok rojen....... je pa lahko s tistim dnem doma, ko odda vlogo na csd.......

...po 105 dneh...pa ni treba spet vloge daja..tak ko je bilo še lani, amak je rekla, da ji samo javim EMŠO, pa da ko bo user posted image  oddam vlogo za otroški dodatek in to za oba otroka, ker se spremeni tista odločba, ki jo že imam....

Neposredna povezava do sporočila: 2482
3.7.2008 23:45:30   
gold fish

aja,kapčam.
jaz pa zdaj papcam.Sem si naredila štiri sendviče z zaseko,poliko,pa sirom.user posted image user posted image

...maš ti neke pozne večerje.......   user posted image ... nisi že včeraj nekam pozno papcala?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
3.7.2008 23:53:14   
gold fish
...zdaj pa mi je ušlauser posted image ...so jo sendviči premamiliuser posted image ...

Saraya.zakaj pa 4? A za vsakega enega, ker pa dva že spita, en je varno v bušiju, boš vse 4 kar sama zmazalauser posted image .... no  dober tek vseeno.....

aja, veste kaj sem opazila, da naša me to you bolj dolgo spi zadnje čase...ponavadi nam je vedno s kavico postregla......sicer pa hvalabogu, da še lahko spimo zdaj, čez par mesecev dobimo vsaka svojega kingauser posted image  in nam bo odklenkalo........

...pa še nekaj...kako je z našo omni.... nosečko s tremi user posted image user posted image user posted image .... me prav zanima kako se držijo.......

...grem še zdaj malo revije Nosečnost in porod in podobne malo pregledat.....

...se beremo jutri....

Nočko,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2484
3.7.2008 23:55:09   
arabela*
ma jaz itak vedno jemuser posted image .Počasi me bo razneslo.
Mislim,da je glede papirjev to vse,ja.
kak pa naj moj koristi očetovski dopust,ko je s.p.? se ti kaj svita?
Pomoje niti ne more oz.ne vem če država kaj plača?

Neposredna povezava do sporočila: 2485
4.7.2008 0:04:47   
gold fish

ma jaz itak vedno jemuser posted image .Počasi me bo razneslo.
Mislim,da je glede papirjev to vse,ja.
kak pa naj moj koristi očetovski dopust,ko je s.p.? se ti kaj svita?
Pomoje niti ne more oz.ne vem če država kaj plača?

....na obrazcu piše, da s.p. izpolnijo obrazec sami in po moje ga pol isto odda na csd.......  lahko si obrazec sprintaš iz neta, en je isti kot ga imaš ti (za delodajalca) drugi pa je  vloga očeta za uveljavljanje očetovskega dopusta...... Rabiš Obrazec S1/2 in Priloga S1(tega imaš ti tudi)

.... zdaj pa res grem, pa še možek je prišel......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
4.7.2008 0:06:28   
arabela*
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2487
4.7.2008 7:00:14   
amor real
JUTROOOOOO !!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz in najin PIKEC pa greva danes v Ljubljano diplomirat user posted image . Končno!!!
Potem bova šla obiskat septembrko, ki že carta svojo user posted image  v porodnišnico, potem pa imam v načrtu še skočit na predavanje o epiduralni analgeziji v Postojno. Če nam rata vse o.k., drugače tudi prav!!!

Slišala sem, da je v LJ bila temperatura 22 stopinj že ob 6,00, pri nas pa 25. user posted image  Vročina me ubija!!!! Sem že rekla mojemu user posted image , da naslednjič delamo otroke v takem obdobju, da slučajno ne padejo zadnji meseci user posted image  v poletje!!! user posted image

O.k. grem jaz na kavico, potem pa proti LJ, ker imam zagovor že ob 9,45.

Ciaoooo

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
4.7.2008 7:13:52   
Marsy
Dobro jutro!

Prvi dan dopusta in zdaj se do septembra 2009 ne vrnem več user posted image .
Zdaj se lahko tudi jaz prestavim na Obalo, da se lubiju ne bo treba več matrat in vozit vsak dan. V nedeljo gremo. Sem že kupila zložljiv stol z oporo za noge za na plažo. Bom kot na fotelju. Sem pa res mogla neki zrihtat, da bom imela lahko dvignjene noge, ker na tleh mi nekako ne paše najbolj ležat.

V ponedeljek ob 8h zjutraj grem pa že v Koper v šolo za starše. Če gre še katera, naj se mi javi do nedelje - bom zelo vesela. Vsekakor pa se tudi veselim, da bom že prvi dan imela možnost spoznati druge bodoče mamice s tistih koncev.

Pa še eno vprašanje glede teh dokazil za CSD. Mojemu so sodelavci rekli, da naj že kar zdaj urejava tudi za otroški dodatek, da ga bova dobila takoj, ko se otroček rodi in ne bo treba čakat, da dobiš za nazaj. Kako je s tem?

Koliko vas je takih, ki še ne veste spola otročka? Mene vse bolj matra, koga bom septembra stisnila k sebi :)

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
4.7.2008 7:36:31   
taja1235
JUTRO

meta21 hmmm...js sm se tud vrtela okol pa gledala kera si ti...uceri sm mela rdeco pisano majcko pa kavbojke.. pa ti?? uceraj nas je blo velik samskih---beri brez partnerjev...v ponedlk mene pomoje ne bo na fizioterapijo...v toorek pa pridem ob 16ih..ce me prepoznas me kr cukni za rokav...

no da se js mal pojamram...spim tud js bl tezko ponoci se skoz zbujam..premetavam...podnevi se drzim notr
zaenkrat se v sluzbi..v avtu pa klima ker vrocine res en trpim vec...
dns greva s srckom p ana morje....KRK  ponovno vabi  user posted image  user posted image  user posted image  komi cakam da zaplavam..pa moj busi bo tud vesel plavanja hehe....

Babike uzivajte in cuvajte busije****

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
4.7.2008 7:47:12   
pf
Jutro.
Amor real fajn opravi danes. Imaš pa pester dan na programu. Držim pesti.
Marsy a si potem najdla kako ugodno varianto za stanovanje? Superca. Samo, da boste skupaj. Pa naplavaj se še zame vsak dan.
Taja 1235 uživajta na morju.
Jaz pa sem včeraj baldahinček namontirala na posteljico in posteljno obrobo, da vidim kako izgleda, pa je ful lepo. Tak nežno rumeno. Posteljnino bo pa že  bodoči očka oblekel vmes, ko bomo v bolnišnici.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
4.7.2008 8:04:18   
*bubi*
amor real - SREČNO!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
4.7.2008 8:08:02   
*bubi*
Evo, tukaj je kviz:

http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html

Malo probajte, vsaj za foro. user posted image  Pa sporočite rezultate user posted image

Je pa vmes tudi vprašanje o starosti matere in mesecu zanositve, kar nekeko "upošteva" tista kitajska tabela.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
4.7.2008 8:10:02   
*bubi*
Včeraj se vam nisem mogla pridružit na čveku, ker smo šli na 3-urni sprehod. Saj kilometrine nismo ne vem kakšne naredili, je pa bilo kar fajn.

Najlepše pa je seveda vmes nečakeca polubčkat... kaka mala kepica je to, pa tako lušn in priden user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
4.7.2008 9:53:17   
arabela*
Jutrica babe.Še en user posted image
Ponoči sem imela spet pestro.Ob pol dveh sem šla spat.Pa sem bila že ob pol štirih budna.Malo sem se matrala  zaspat,pa nič.Pol pa sem šla v sobi še cotke soltirat zauser posted image ,sem nabrala za eno celo omarco.tako,da sem komaj ob šestih spet uspela zaspat.Mislim,nor je ta moj ritemuser posted image
marsy,mi ne vemo spola.Oz.nočemo vedet,vsaj jaz.Me pa žre ko hudič.Sem pa že včeraj pisala,kako so vsi pametni,kako vidijo v moj trebuh in mi spol napovedujejo.
bubi,ti naš strokovnjak,reci mi kako se ti zdi sirup omega3 od medexa??

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
4.7.2008 9:54:34   
Tejchy
Jutro punce!

Evo mene... že odštevam urce do dopusta user posted image  user posted image user posted image  ...

bubi - hvala za test.. sem ga naredila, sam sem enih par vprašanj kr na blef odgovorila... user posted image  user posted image  .. pa mi je prišu rezultat 52% za user posted image  ... kar tudi pričakujemo... tko da, kar se mene tiče, naj bi to držalo...

No, sam tolk da vas pozdravim preden odfrčim na lepše..
pridne bodite... pa pridno čvekajte, da bom mela kj za prebrat, ko pridem nazaj...

aja.. sem si pa v knjižnici včeraj sposodila Veliko knjigo o dojenčku, tak da bom mela kaj za brat .. pa še eno o dojenju... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

UŽIVAJTE.................... pa pa

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
4.7.2008 10:19:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

amor real - SREČNO!!!!!

...se kar podpišem....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
4.7.2008 10:22:10   
arabela*
tejchy,uživajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2498
4.7.2008 10:26:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, tukaj je kviz:

http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html

Malo probajte, vsaj za foro. user posted image  Pa sporočite rezultate user posted image

Je pa vmes tudi vprašanje o starosti matere in mesecu zanositve, kar nekeko "upošteva" tista kitajska tabela.

.... bubi ..... meni je prišlo isto kot kaže UZuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
4.7.2008 10:29:19   
gold fish

tejchy,uživajuser posted image

....še tu se kar podpišem.....  Tejchy pa pomahaj mi kaj proti Pagu...user posted image ...se ti pridružim v nedeljo zjutraj.... odrinemo jutri ponoči.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.