![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 10:36:11
|
|
|
|
gold fish
|
sem zdaj cel post napisala, pa me je vrglo ven...... bom pol..zdaj se mi ne da.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:11:57
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi,ti naš strokovnjak,reci mi kako se ti zdi sirup omega3 od medexa?? Nismo poskusili. Dejstvo pa je, da so omega3 nenasičene maščobe ful pomembne. Meni so celo svetovali, da bi v zadnji 1/3 morala to jest, da bi imel višji IQ Za ta konkreten sirup bi morala predvsem pogledat, koliko je tega not. Saj škodit nič ne more, vprašanje pa je, če naši otroci res vse to rabijo.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:13:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Tajchy, uživajte!
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:15:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, jaz pa sem že pozabila, katera se je odpravljala na Malto?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:29:58
|
|
|
|
arabela*
|
Sem si ga kupila.pa je tud drag ko žafran.Pa piše,da lahko eno žličko tud otroci prakticirajo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:44:14
|
|
|
|
*bubi*
|
A sirup si sebi kupila? Sem mislila, da ta mali. Daj, poglej na škatlo, koliko je sploh not teh omega3.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:45:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Našla. A, piše gor za nosečnice, to te je prepričalo? Piše samo razmerje teh kislin Kaj pa konkretna številka? Pa naj bi spila 30 ml na dan, to pomeni, da je sirup za slab teden. OK, če povem svoje mnenje, upam, da ne jemljete tega kot reklamo - meni so všeč izdelki od Fidimeda.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.7.2008 11:49:43 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:46:56
|
|
|
|
arabela*
|
,ja so punce nonstop govorile,da so jim zdravniki priporočali to omego 3.Pa sem ga kupla,da vidimo.Uh,bomo to pametni
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:51:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa vem.... pri bubiju nisem tega jedla, pa se mi zdi njegov IQ čisto OK Bi se kar bala, da bi še bolj pametno dete imeli PS: pa vzamite to za šalo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 11:56:06
|
|
|
|
arabela*
|
hhe,saj vem ja,ampak pomoje če ne škodi... Veš kolk je tega not: -DHA=1500 mg -EPA=300mg pa še seveda ostale sestavine
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 12:20:39
|
|
|
|
pf
|
Bubi tudi meni so všeč izdelki od Fidimeda. Kdaj pa vi odrinete na morje?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 12:54:42
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem v Hofer malečki po sokce na slamico.Mi že od jutra gnjavi. Se beremo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 13:06:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi tudi meni so všeč izdelki od Fidimeda. Kdaj pa vi odrinete na morje? Mi gremo v nedeljo Za 5 dni sicer, ampak že to je več kot nič Se moramo prej vrnit, ker gremo naslednjo soboto direkt na eno poroko nič,grem v Hofer malečki po sokce na slamico.Mi že od jutra gnjavi. Mi smo vedno kupovali jabolčnega, pa ga zadnjič niso imeli več Samo še oranža je ostala, pa še to čisto mali kup. Imajo pa ene nove jabolko/višnja, pa tudi niso slabi Samo je samo 15% sadni delež Tisti pa so bili 100%
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 13:42:55
|
|
|
|
taja1235
|
Hofer ma men pa najboljse francoske rogljicke s cokolado..njami ;) ;) ;) A ma katera voziček HAUCK MIAMI?? Kako ste zadovolne z njim??? Lep krasen vikend vsem js grem pocasi domov..spkirat in na morčka..jeeeee PAPA****
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 13:50:20
|
|
|
|
ključek
|
aja, veste kaj sem opazila, da naša me to you bolj dolgo spi zadnje čase...ponavadi nam je vedno s kavico postregla...... se pozna, da nisem več v službi...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 13:53:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Hofer ma men pa najboljse francoske rogljicke s cokolado..njami ;) ;) ;) Zadnjič sem kupila ene v Leclercu, bili so samo obliti s čokolado. mmmmmmmmmmmmmmmmmm, dobro, da ne hodim pogosto tja
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 13:54:22
|
|
|
|
ključek
|
Evo mene... že odštevam urce do dopusta uživaj!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 13:54:57
|
|
|
|
ključek
|
se ti pridružim v nedeljo zjutraj.... odrinemo jutri ponoči..... vi tudi uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 13:56:44
|
|
|
|
ključek
|
mi kako se ti zdi sirup omega3 od medexa?? a to je kao nadomestilo, če ne ješ veliko rib?? ker jaz jih na žalost ne. sicer jih imam zelo rada, a ne znam veliko pripraviti - kakšne lignje, oslič.......pol se pa že ustavi......................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 13:57:14
|
|
|
|
emi*
|
Sem pogledala test in ostane punčka. No potem mora bit.Kaj je sploh mug?Nekaj sprašuje o tem. Danes ni niti sonca niti zraka.Moram se it barvat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 15:53:49
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,naša pa ravno te jabolka -višnja rada pije . Čeprav sem jaz bolj proti sokovom,samo kaj,če pa mi vode glih noče pit.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 15:59:59
|
|
|
|
amor real
|
Evo mene! Sveža diplomantka . Ratalo mi je vse opraviti, tako, da sem kar vesela, da sem "ubila" 3 muhe na en mah. Kolegica se dobro drži in njena tudi, čeprav je jaz nisem videla, ker je v inkubatorčku. Sem se jaz zmotila prejšnjič pri njeni teži, ni imela 1800 g ampak le 1080 g, sem jo videla na slikici in je res majčkena, ampak je pravi borec in BO vse o.k!!! Kolegici pa se je razvil heelp sindorm al kako se že napiše in je njena zaostajala v rasti za vsaj 3 tedne, je imela smolo, da se je vse začelo ravno par dni kasneje od njenega pregleda pri ginekologu.... , zato je bil tak halo, ko je prispela v KC v LJ. Šibam jaz malček spančkat ciao
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 16:04:07
|
|
|
|
amor real
|
jooj, sem jaz smotana ... Hvala vsem tistim, ko ste držale pesti za zagovor
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 16:56:47
|
|
|
|
lana luna
|
BRAVO amor real?? in a že maš tist feeling ko ti res odleže ko nimaš več ene velike obveznosti?? jest sem mislna da bom to po diplomiranju mela ta filing, pa sem vsak dan bolj napsihirana. vidm da je bla diploma še najmanjši problem kaj je ta help sindrom? jest to prvič slišm? od česa to pride? drgač pa tiste ki greste na morje uživajte 100 na uro. še za nas ki ostajamo doma
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 4.7.2008 16:58:53
|
|
|
|
lana luna
|
aja po unmu testu pa pr men kaže 66% za je pa moj tut rešil ta kviz, še pred mano (čeprou on ni noseč ampak je sam ful firbčn ) njemu pa pride 50% proti 50% mene tut iz dneva v dan bolj matra kaj se skriva v mojem bušiju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.