|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
1.6.2008 21:16:26   
mtinca1
moj je že lani septembra rekel, da bo nehal. ko sva se preselila, je pogruntal, da je prejšnji tv premajhen in da rabiva big-screen-tv. ker nisva ravno imela višek keša, sva zbrala del, drug del pa češ, da bo on vzel na trajnik. Itak namerava nehat kadit, pa bo namesto za cigarete, dal za trajnik.

realnost- zdaj imava še vedno oboje: izdatek za cigrete + trajnik za tv

je pa res, da je kar precej zmanjšal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
1.6.2008 21:21:30   
mtinca1
zdajle je pa zunaj res idealno za sprehod.
Grem malo ven, da se vsaj malo razgibam, če že ne user posted image , oz. že kar nekaj časa ni bilo izselitvenega žura.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
1.6.2008 21:35:23   
Anonimen

Jaz bi šla tudi, pa mojga še od nikoder ni. Zdej pa sem jeznauser posted image  - sej me bo minilo, mogoč pa mi je sam dolgčas, k ga ni.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
1.6.2008 21:48:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

pikica_30, se tudi že nekaj časa ni javila, imam prav?

ja, jaz jo tudi pogrešam

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4504
1.6.2008 21:50:40   
Anonimen
Jaz sem tudi včasih kadila kot turekuser posted image , potem sem pa zanosila in mi je vse zasmrdelo. Po porodu sem enkrat poskusila pa mi ni bil všeč več okus tako, da ne kadim že od maja 2004user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
1.6.2008 21:51:21   
*anamor*
Nič mi več ni jasno. Danes pa se v meni res dogajajo velike spremembe. Tako čudno se počutim, iz prsi mi teče že cel dan tekočina, zdaj zvečer pa sem dobila takšno sluz spodaj, brezbarvno. Rok imam pa komaj 30.6. Jaz upam, da še do srede nebom šla rodit, ker imam še v sredo diplomski zagovor.
Zdaj pa me je res že pošteno strah. Jutri imam ctg, kaj če bo kaj narobe se bo tako videlo ne?

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
1.6.2008 21:51:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

jaz bi šla tudi, pa imam danes spet tako otečene noge, pa bolijo me, se vidi, da sem imela danes več letanja. Sem si prej naredila kopel in namakala pol ure noge pa je mal boljš.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
1.6.2008 21:52:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Nič mi več ni jasno. Danes pa se v meni res dogajajo velike spremembe. Tako čudno se počutim, iz prsi mi teče že cel dan tekočina, zdaj zvečer pa sem dobila takšno sluz spodaj, brezbarvno. Rok imam pa komaj 30.6. Jaz upam, da še do srede nebom šla rodit, ker imam še v sredo diplomski zagovor.
Zdaj pa me je res že pošteno strah. Jutri imam ctg, kaj če bo kaj narobe se bo tako videlo ne?

romy če se kaj dogaja, bodo jutri videliuser posted image Ti imaš pa pdp še en dan za mano-me veseli, da je še katera z bolj konca meseca tukajuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
1.6.2008 21:54:08   
*Mojca*
wowww romy ti imaš še zagovor diplomske...carica user posted image user posted image

Valda se bo na CTGju videlo kako in kaj. Ne se prehitro sekirat. Jutri pa le sporoči kako in kaj user posted image

ninny tudi tebi svaka čast za prenehanje kajenja user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
1.6.2008 21:54:53   
Anonimen
ja, hvala sem imela res dober razlog tako, da ni bilo težko nehat, pa še v tistem času mi je bilo ful slabo

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
1.6.2008 21:59:40   
*anamor*
Zdaj pa ste me res malo potolažile, hvala vam. Ja imam še zagovor, saj je fajn, samo je bil kar stres sploh pa v času nosečnosti, še mogoče bolj, ker sem si zastavila cilj narediti diplomo pred porodom.  Tako da res upam, da bo še moj mali počakal do srede.  Seveda vam pa jutri javim kaj sem uredila na ctg-ju

Tudi jaz nisem nikoli kadila pa verjamem, da je zelo težko nehat , menim, da je potrebna enaka volja za prenehanje kajenja, kot da se odloćiš da boš začel striktno hujšati, to pa jaz že zelo dobro poznam. Vsem res čestitke, da ste prenehale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
1.6.2008 22:01:45   
*Mojca*
Romy ne se sekirat, do srede ne boš rodila, nimaš še dovoljenja user posted image user posted image
Zagovor diplome bo pa itak šel po maslu boš videla user posted image

Kar se tiče stresa med nosečnostjo imam tudi jaz podobne probleme s podiplomcem in vsem, ampak bo že...glavo gor pa bo user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
1.6.2008 22:03:12   
Anonimen
Romy jaz ti tud ne dam še dovoljenjauser posted image midve imava vsaj še 3 tedne za počakatuser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
1.6.2008 22:08:06   
*anamor*
Saj to si jaz tudi pravim,  da še ne sme ven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
1.6.2008 22:39:22   
aleksandra silvija
O, Romy si pridnauser posted image user posted image user posted image .

Če si si zastavila cilj DO poroda, bo pa ja tako. Otroci morajo pa vsaj malo ubogati starše, ni tako?user posted image

Naša punca je prosila, da skupaj spakirava za vsak slučaj.
Sedaj pa spi. Spet z Daleronom, ker je imela vročino blizu 40,...
Jo bo treba to poletje v lastni režiji peljati vsaj v Kekčevo deželo.
Sploh ne vem, kako otroka v takem primeru potolažiti.
Še meni je fuuul hudo.user posted image

sedaj pa se grem še malo na balkon nadihat zraka, je en tolk soparno,...

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
1.6.2008 22:57:20   
aleksandra silvija
Ja, pa lahko noč!user posted image user posted image user posted image

Naspite se, pred še enim junijskim dnem.

Kdo ve, kateri bo prinesel user posted image  v naročje?

Nočko.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
1.6.2008 23:34:21   
Anonimen
ninny, vse najboljše  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pri nas nič posebnega, smo še v enem kosu.user posted image  Ampak mislim, da kmalu več to ne bomo, ker se je user posted image  zelo umiril v primerjavi iz včeraj in predvčerajšnjim. Neurje pred zatišjem.user posted image  Kaj potem sledi?user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
2.6.2008 6:12:38   
D.anna 76
Dobro jutro. Danes, prvič jaz kuham user posted image . Naj vam tekne.

Čez slabo uro imam pregled pri G. Upam da danes uštimava tako da bo do poroda samo še nekaj ur ali morda kak dan. Bomo videli.

Sporočim ko pridem iz pregleda ali pa Mojci na GSM, če bom zavila kar direktno v P.

Držte pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
2.6.2008 6:25:18   
*anamor*
Dobro jutro, tudi iz moje strani.
Imam zelo neprespano noč za sabo,  zdaj pa se počasi odpravljam tudi na ctg. D.anna76 upam, da boš uredila vredu pri G.
Se slišimo tudi ko jaz pridem domov ter poročam. Upam, da bo do srede vse ok.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
2.6.2008 6:37:26   
babysolza
Dobro jutro!

Moram it najprej mal prebrat, sem čez vikend čist 'vn' padla, ker sm bla kr neki aktivna pa vsi bi me radi vidli pa obiski pa to. user posted image  Sm jim vsem povedala, da naj si me kar ogledajo, ker jaz grem ta teden rodit. user posted image  user posted image  user posted image

Romy, najbrž si ti naša nova sotrpinka? user posted image  Lepo pozdravljena in user posted image user posted image  za CTG danes!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
2.6.2008 6:42:19   
babysolza
Uf, sem ugotovila, da mam za brat od 165 strani naprej. user posted image  Matr, ste čveke!user posted image

Čez vikend nismo bile nič produktivne al kaj? Nič novih češnjic?

No, grem nazaj, upam da bo okrog 8-ih ali 9-ih katera tukaj, ko se bom prebila skozi. user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
2.6.2008 7:00:50   
polly80
dobro jutro!

preden letim na pregled sporočam še veselo novico,ki me je zelo razveselila danes ponoči:

she29 sporoča:

"Drage moje junijčice!Sporočam veselo novico,da nas je 1.6. ob 23.30 razveselila 3630 g in 52cm velika Maja.Vsi smo super in zelo srečni!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke she!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
2.6.2008 7:20:22   
alea01
jutrčekuser posted image !

ja, končno je kdo rodil 1.06.
she29- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hčerkico Majo in seveda čestitke tudi novopečenemu očiju

Ta nas je pa presenetila, glede na to, da včeraj zjutraj še nič ni kazalo.....

D.anna- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes in da bo kaj produktivnegauser posted image

romy- svaka ti čas in valda, da boš v sredo doplomiralauser posted image user posted image

ninny in nya- user posted image user posted image user posted image user posted image  za nehanje kajenja

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
2.6.2008 7:24:51   
alea01
ja, pa jaz bi tudi že rada cartala bejbijauser posted image user posted image . Pa nič ne bo..... Je včeraj cel dan bil aktiven-noro akiven, danes pa tudi. Bom mogla še vsaj kak teden ali dva počakatuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
2.6.2008 7:37:06   
slovenka
aha, če sodimo po aktivnosti, potem še jaz tudi ne bom šla rodit. tudi brca in nori. Jutri imam pregled, komaj čakam, da vidim, ali se je obrnila ali ne, pa kaj bo potem, če se ni... Sicer pa sem ful slabo spala, sem morala skoz na WC, pa v trebuhu se je nekaj dogajalo... prav hudo. Sedaj sem pa v službi, zadnji dan menda. Gležnje imam manj otečene, ampak se do večera poveča. Bomo videli, kako bo danes, ko ne bo takooo vroče.

Čestitke novim mamicam!!!!
Mi smo pa čez vikend postavili zibelko v spalnici. Voziček pa menda pride ta teden.

Lepo bodite, jaz grem sedaj brat za nazaj.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.