aleksandra silvija
|
She ČESTITKE za malo Majo! Res je, sploh ne moremo vedeti, kdaj bo šla katera po . Alea, jaz bi rodila tako, kot ti: EA+ 2 prdca,... Mogoče boš pa res! Naša punca se je zbudila brez vročine, vsa nasmejana, šla v kopalnico, da si opere glavo,... . Tako smo jo spakirali in poslali s šolo v naravi. Pa opremili s številkami, da jo pridemo iskat, če bi karkoli bilo,.... Tako sem po eni strani , po drugi me pa pošteno skrbi. Vsekakor bi danes potrebovala vsaj počitek. Ampak bodo že klicali, mi pa v Kranjsko,.... Pa še nekaj prav čudnega. Še nekaj čas nazaj, ma kaj-že pred meseci so mi govorili, kako velik trebuh imam, pa nekaj tednov nazaj, kdaj grem rodit,... danes pa povsod--že, ta mesec??? Še v trgovini, ko sem si šla kupit stvari za v P in iz P. Mislim. Okoli 25 tedna se vsem zdim ogromna, pri 37+ pa nenadoma ne več????? Pa nisem ravno shujšala,.. Pa se mi zdi, da je vzrok to, da sem prej imela trebuh do brade , sedaj se mi je pa očitno spustil nekam dol, dol, dol--je očitno, ampak sama ne bi opazila,... MISIJA 5. del--no, čvekice, gremo!
|