lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 dobro jutro princeske ! noč je bila pa . Do dveh nisem mogla zaspat . Pol ko sem pa zaspala, pa akcija. Močne bolečine v križu, otrdevanja trebuha na 10 minut, sračkanje, bruhanje.... Iz vsake luknje je nekaj letelo ven . No puža je ostala not..... A bolečine v križu pomenijo popadki, ali kaj? Moj je spet eno paniko zagnal in me že hotel pelat v isti sapi pa govoril, ne danes ko sem spet tolk zmatran . No, pol se je vse skupaj umirilo in zdej je mir. Nato sem pa sanjala l.daisy, kako ji z *Mojco* pomagava rojevat pri frizerju v mič stajlingu . Ko je bil porod končan, sem pa z aleksandro silvijo in lunco14 šla na Mangart . Kot kaže sem odvisna od vas Ko sem pa tole prebrala,ti lahko povem pa samo to,da z mano na mangrt greš lahko,pa res samo v sanjah,ker imam fobijo pred višino,in sem šla samo enkrat tja pa nikoli več. Drugač pe tud mene puca.....pa pritiska dol za po...... ,sploh ne morem normano hodit,hodim kot robot,tako,da sedaj pa moram ispeljat zadnje priprave,ker tole ne bo več dolgo..tako,da sedaj letim še v šoping po zadnje malenkosti,pripravim torbo,mojmu zatežim da sestavi posteljico,mu dam načrt da naredi predalnik,potem pa počas vsak dan nekaj pospravim.....kolk dni bo,bomo pa videl....
|