|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
19.5.2008 9:05:32   
she29
tina 28 - fajn da si se oglasila.vsaj še ena taka kot jaz z 1user posted image . user posted image
glede ctg in ostalih pregledov.jaz imam tako ginekologinjo, ki ful pazi na nasuser posted image .
od 36.tedna naprej vsak teden vsaj 1x naredi ctg.potem pa včash še vaginalni, drugič uz.kakor je. 
mene je za danes spet naročila pa sem imela prejšni teden ctg v sredo.jah očitno že misli, da se približuje, ker moj prvi PDP je bil 26.5., potem so mi ga pa prestavili na 5.6. Jaz mislim, da bo ta drugi bolj pravi, ker še nimam občutka da se kaj približuje.čeprav je pa res se to lahko čez noč spremeni.
ok držite pestke jaz pa šibamuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 426
19.5.2008 9:08:19   
Anonimen
Kaj je fino bit vosek user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
19.5.2008 9:10:05   
alea01
she28-user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v sredini nosečnosti imela preglede na 2 tedna, zdej na koncu pa...user posted image . Mah, ja... če zagrabi, zagrabi in bomo šibali v P...
Me pa resnično user posted image , da me nič ne pregleda, ker tako bi vsaj vedela kje sem.... a se že odpiram, a se kaj dogaja.... ali se sam dogaja v moji glaviuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 428
19.5.2008 9:11:04   
Anonimen
Kaj je fino bit vosek

???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
19.5.2008 9:11:52   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Kaj je fino bit vosek

???

meni tudi ne potegneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
19.5.2008 9:12:04   
Anonimen
Tina - ti si tršica tko kot jaz, ne?? A si koristila kej dopusta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
19.5.2008 9:13:32   
Kaja08
Dobro jutro! Jah, kar se tiče pregledov, meni tudi še nikoli ni pogledala MV (vsaj vaginalno ne) - mi ga bo prvič na naslednjem pregledu, ki ga imam 5 dni pred PDP. UZ sem sicer imela večkrat, ampak to samo zato, ker je mali sedel na riti in je preverjala, če se je že obrnil. Na CTG-ju sem bila pa dvakrat. Vode mi tudi ne bo več pregledovala. Mah, jst si mislm, da če bi bilo kej narobe, bi že večkrat naročila...
Zdej grem pa mal v Interspara, ker se mi ne da več doma sedet... Sam škoda, ker so vse prijatejlice v službah in nimam z nobenim it na kavo user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 432
19.5.2008 9:13:59   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Kaj je fino bit vosek

???

meni tudi ne potegneuser posted image

tud men ni čist jasn user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 433
19.5.2008 9:14:34   
Anonimen
Sam škoda, ker so vse prijatejlice v službah in nimam z nobenim it na kavo

Prid k meni, jst ti jo z veseljem skuham

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
19.5.2008 9:15:19   
babysolza
Ojla,

ja glede teh UZ imam jaz kar srečo - mi ga naredi vsakič, ker ga ima v svoji ambulanti. Drugače pa mislim da je user posted image  v tem, ker ti kao zavarovalnica plača sam 2 al 3, potem jih pa ne delajo. Zato pa me zanima, koliko CTG-jev ti pripada, ker to bom pa najbrž morala jaz delat po 'uradni' poti.

Alea, meni vaginalnega pregleda ni delal že kar en lep cajt (po mojem vsaj ena 2 meseca al pa 3) - sam mi je rekel, da jih ne bo več, razen če bo na UZ videl, da kaj ne štima. MV mi tudi ne meri, pa sem zadnjič vprašala in je povedal, da ga vidi na UZ in da je dolg in zaprt, zato meritev ni potrebna. Sam mi pa res ni jasno, kako kaj vidi pri tebi, če ti ne dela UZ? A te vsaj pretipa al kaj?

Sicer se mi pa zdi, da smo sam zdej (ok, jaz sem user posted image ) začele mal paničarit, ker prihajamo h koncu. Meni se zdi, da dokler user posted image  miga in se me kolkr-tolko dobro počutimo, je z user posted image  vse ok. Jaz sam pazim, da vsake tolko čutim brcike - če da kake 3 al 4 ure mir (to se je sicer zgodilo doslej sam 2-krat), ga pa kr mal zbudim. user posted image  Sam ga to ful razjezi in pol kako uro miga in brca kot prismojen. user posted image  user posted image  user posted image  Jaz se pa režim kot pečen maček zraven. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
19.5.2008 9:15:29   
Anonimen
Biti vosek pomeni da te noben ne šmirgla user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
19.5.2008 9:17:06   
Kaja08

Sam škoda, ker so vse prijatejlice v službah in nimam z nobenim it na kavo

Prid k meni, jst ti jo z veseljem skuham

Bi z veseljem, sam si pomoje mal predaleč...kratke razdalje z avtom mi niso problem, daljše me pa že matrajo...   Iz kje si že točno? Me nosečniška skleroza daje 100/uro user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
19.5.2008 9:17:33   
tajči27
ooo..dan...ja jst se morem pohvalit da mam super ginekologinjo..UZ mi za vsako naredi,pa jst to že tko vse spretno limam v albumček...MV mi je pregledala ko sem mela morfologijo,potem so mi ga v bolnici 2,5, pa še zdaj na zadnjem pregledu 13,5,,ker sem imela itak kontrolo naročeno še v bolnici,pa ni nič kaj rekla da je kaka kriza...me pa bolj skrbi to da že kaka 2 tedna ful težko hodim,ker me vse boli v nožnici,špika,vse se vezi rahljajo baje...pa kolki...tko da sem kr mal razočarana nad potekom nosečnosti,čeprav vem da je vse to normalno,pač nevem razočarana sem zato ker nisem imela nobenih problemov do zdajuser posted image ...eh pa sej bo...še 4 tedne do roka...se bom probala zmenit zuser posted image  naj kaj pohitiuser posted image ...drugače pa da spet mal pojamram,mi tolko hormoni nagajajo,ful sem občutljiva na vsako stvar,se hitro užalim za banalne stvari res in pol jočem,,jokam kr vsak dan se mi zdi...čist brezveze..tko da imam že res počasi dovolj vsega...pa najhuje je to ker nikamor ne grem če pa komi hodim in postaneš kr mal zamorjen...še na sprehode ne morem več ko tolk boli vse spodaj...no pa da ne zamorim tud vas....

17.6.-dan D

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 438
19.5.2008 9:17:40   
alea01
mene niti enkrat ni potipala, kako bejbi leži. Pa sem ji omenila, da je na samoplačniškem UZ bil prečno, ona pa sej se bo še obrnil. Ja, saj se je.... mi je na CTG-u povedala, da ima glavico dol. Sam se mi zdi, da je zdej gor, ker mi pod desno joško utripa- predvidevam kolcanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
19.5.2008 9:17:41   
lunca14

dobro jutro princeskeuser posted image !

noč je bila pa user posted image user posted image user posted image . Do dveh nisem mogla zaspatuser posted image . Pol ko sem pa zaspala, pa akcija. Močne bolečine v križu, otrdevanja trebuha na 10 minut, sračkanje, bruhanje.... Iz vsake luknje je nekaj letelo venuser posted image . No puža je ostala not.....
A bolečine v križu pomenijo popadki, ali kaj? Moj je spet eno paniko zagnal in me že hotel pelat v isti sapi pa govoril, ne danes ko sem spet tolk zmatranuser posted image user posted image .

No, pol se je vse skupaj umirilo in zdej je mir. Nato sem pa sanjala l.daisy, kako ji z *Mojco* pomagava rojevat pri frizerju v mič stajlinguuser posted image user posted image . Ko je bil porod končan, sem pa z aleksandro silvijo in lunco14 šla na Mangartuser posted image user posted image . Kot kaže sem odvisna od vas user posted image  user posted image user posted image

Ko sem pa tole prebrala,ti lahko povem pa samo to,da z mano na mangrt greš lahko,pa res samo v sanjah,ker imam fobijo pred višino,in sem šla samo enkrat tja pa nikoli več.
Drugač pe tud mene puca.....pa pritiska dol za po......user posted image ,sploh ne morem normano hodit,hodim kot robot,tako,da sedaj pa moram ispeljat zadnje priprave,ker tole ne bo več dolgo..tako,da sedaj letim še v šoping po zadnje malenkosti,pripravim torbo,mojmu zatežim da sestavi posteljico,mu dam načrt da naredi predalnik,potem pa počas vsak dan nekaj pospravim.....kolk dni bo,bomo pa videl....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 440
19.5.2008 9:17:43   
Anonimen
Kaja - okolica NM

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
19.5.2008 9:17:56   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Biti vosek pomeni da te noben ne šmirgla user posted image

ajaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
19.5.2008 9:19:58   
babysolza

Kaj je fino bit vosek

???

meni tudi ne potegne

tud men ni čist jasn

user posted image  user posted image  user posted image

Uf, hvala bogu. Ker sem mislila, da sem edina ki ne štekam. user posted image  Anja, hitr povej kaj to pomeni!

Aja, jaz imam pa danes pregled po 2 tednih, zdaj pa mislim, da ga bom imela al spet čez 2 tedna al pa celo vsak teden. Sporočim popoldne. user posted image  Za kilce pa nič ne obljubim, da ne bom mal pogoljufala. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.5.2008 9:20:05   
Anonimen
mi pod desno joško utripa- predvidevam kolcanje

alea - lahko pa da ti pritiska na kakšno žilo

tajči - to niso hormoni, to je luna, ki se bližauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
19.5.2008 9:20:33   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

V četrtek ali petek?

Men je vseeno, itak se bom z mojim zmenila, da me pelje, ker že težko vozim.

Lunca, če si za--ob kateri uri imaš pregled?
Jaz imam sicer v petek, ampak ob 14.15, pa mi v četrtek ni težko pripeljati se v NM,...---je čedalje več avtocesteuser posted image , pa si hitrejeuser posted image

Jaz pa imam v četrtek ob 14.15,tako da bi lahko ob 12.00,če vama odgovarja,ker v petek ima Maj zobarjauser posted image ,,,,,,,

Kleopatra.....tud teb dober danuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 445
19.5.2008 9:20:50   
Kaja08

Kaja - okolica NM

jah, mičken si predaleč user posted image

Men pa zadnja dva dni ful grejo mravljinci po rokah. Najprej se mi je to dogajal samo pono (pa še to ne na tisti roki, na kateri sem spala, ampak na drugi user posted image ), zdej se mi je pa tud prejle na kavču isto zgodil....hmmmm...
aja, pa spet driskam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
19.5.2008 9:22:29   
babysolza
Uf, hvala bogu. Ker sem mislila, da sem edina ki ne štekam. Anja, hitr povej kaj to pomeni!

Madonca, ko sem počasna. Dokler jaz napišem, ti že zdavnaj odgovoriš. user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 447
19.5.2008 9:23:09   
Tina 28
Nya...prov se spomniš....ne nič nisem koristila dopusta, ker pri nas ta sistem ne pali. Imam pa velik minus ur od začetka leta in mi jih ni blo treba not prnašat.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 448
19.5.2008 9:23:10   
alea01
mene je G nazadnje pregledala tko po domače s prstom mislim, da enkrat februarjauser posted image
jaz še kar težim s to temouser posted image user posted image

AnjaPH- ja, bentiš.... No probaj prilimati svojea buškota in bomo prec imele komentirat....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 449
19.5.2008 9:23:31   
polma
Punce!!!

Vem, da se nisem javila že 100 let, pa vseeno-moram vas nekaj takoj vprašat: Kateri datum vam piše na napotnicah za rešilca in porodnišnico?
Včeraj sem si vse pripravila ( kovček, pa materinsko sem uredila) in sem vidla, da so mi napotnico napisali 21.03. in zato velja do 21.5. ?!? Kaj vam piše?!?

Poglejte, pliz! Ne ve, a moram zamenjat napotnice- tko mi zgkeda, kot bi veljale 2 meseca, ozirom do 21.05.-jaz pa PDP 03.06 ?!?

Zdaj grem pa pregledat, kaj ste kaj pisale, pa še napisala bom kako sem.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......