|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
19.5.2008 9:24:58   
alea01
kaja, mene tudi mravljinci v prstih na rokahuser posted image
Mislim, da si ti že krepko blizu porodauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 451
19.5.2008 9:25:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Nya...prov se spomniš....ne nič nisem koristila dopusta, ker pri nas ta sistem ne pali. Imam pa velik minus ur od začetka leta in mi jih ni blo treba not prnašat.

Ja, jst sm pa tud kr nekaj ur notri prinesla, tko da mi še za naslednje leto ostane dopust - enih 15 dni. Sicer je pa v vsaki šoli drgač - mislm, me zanima, zakaj se tole malo ne poenoti.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
19.5.2008 9:25:25   
babysolza
Men pa zadnja dva dni ful grejo mravljinci po rokah. Najprej se mi je to dogajal samo pono (pa še to ne na tisti roki, na kateri sem spala, ampak na drugi ), zdej se mi je pa tud prejle na kavču isto zgodil....hmmmm...
aja, pa spet driskam

Meni se zdi, da so za to krive vsaj 3 stvari:
- si user posted image , user posted image
- si user posted image  v 9. mesecu in posledično najbrž že mal vsega sita, user posted image  
- pa še zanič vreme je. user posted image  user posted image

Zato pa smo tuki, da mal ena drugi pojamramo pa se potolažmo, da bo čez teden, dva, tri vse mimo. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 453
19.5.2008 9:26:23   
D.anna 76
Dobro jutro!

Včeraj čez dan čisto zatišje tu gor pol ste pa do sedaj natipkale 7 strani. Sem rabla pol ure, da vas prečitam.

Kar se pregledov tiče, jih imam jas sedaj do PDP-ja 1x na teden, vedno s CTG-jem - za sedaj mi ga je delala 2 x, nazadnje sem imela tudi vaginalni pregled, da je vidla če sem že kaj odprta, pa UZ kjer je gledala če je mali na glavo in kako je z posteljico in plodovno tekočino. Kako bo na naslednjem pregledu v sredo ne vem, CTG bo sigurno za oostalo pa nisem sigurna.

Če sem moj G prav razumela pa po PDP-ju sledjo pregledi vsak drugi dan.

Drugače pa z spanjem nimam problemov le zaspat grem težko pred 23.30 saj je mali zvečer najbolj živahen in se nikakor noče umirit, dokler pa ni vsaj malce bolj miren z spanjem ni nič.

Sem pa pogruntala zakaj moj dragi zadnje cajte smrči, ker prej nikoli ni, samo če je bil prehlajen kdaj. Sedaj sem pa opazila, da se ne upa preveč premikat ker se boji, da me bo ''poškodoval'' tako da leži samo na enem boku, obrnjen s hrbtom od mene ali pa na hrbtu, proti meni ne upa preveč stegovat roke in noge ker se boji, da me po pomoti v trebuh butne. In seveda, ko leži na hrbtu takrat žaga 100 na uro.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 454
19.5.2008 9:27:21   
Anonimen
Včeraj sem si vse pripravila ( kovček, pa materinsko sem uredila) in sem vidla, da so mi napotnico napisali 21.03. in zato velja do 21.5. ?!? Kaj vam piše?!?

Kje na napotnici?

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
19.5.2008 9:28:06   
babysolza
mene je G nazadnje pregledala tko po domače s prstom mislim, da enkrat februarja
jaz še kar težim s to temo

Jaz ti pa pridno odgovarjam. user posted image  user posted image

Se mi itak zdi, da zdaj vzporedno peljemo en kup tem hkrati. Ma sej smo babe, me to zmoremo. user posted image  Sam kaj ko en šmorn pa zmeda rata na koncu. user posted image  user posted image

Včeraj sem si vse pripravila ( kovček, pa materinsko sem uredila) in sem vidla, da so mi napotnico napisali 21.03. in zato velja do 21.5. ?!? Kaj vam piše?!?

Jaz napotnice še nimam - dobim danes, tako da ti žal ne morem pomagati. Po mojem najbolje da pokličeš svojega G pa vprašaš. user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 456
19.5.2008 9:28:37   
tajči27
pa nevem če jo to lunca...sej ni lunca vsak danuser posted image user posted image user posted image ...po luni se mi edino pozna da sem bolj tečna mogočeuser posted image user posted image ..no to bi mojga morale vprašat bi še kaj dodal...hehe

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
19.5.2008 9:29:41   
alea01
polma- jaz nimam na napotnici nobenega datuma, razen predvideni datum poroda

Neposredna povezava do sporočila: 458
19.5.2008 9:30:25   
Tina 28
No Alea sva že dve. Mene tudi jezijo pregledi. Sploh če vprašaš, če zdaj do konca res ni več UZ, je pa zraven tebe priklopljen, čakalnica pa prazna., zadnji pa za 30 teden samoplačniški. Aja, moj MV naj raš bo zaprt, ker je to zame skrivnost, kot je skrivnost kako so se oglašal dinozavri!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 459
19.5.2008 9:30:48   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Men pa zadnja dva dni ful grejo mravljinci po rokah. Najprej se mi je to dogajal samo pono (pa še to ne na tisti roki, na kateri sem spala, ampak na drugi ), zdej se mi je pa tud prejle na kavču isto zgodil....hmmmm...
aja, pa spet driskam

- si user posted image  v 9. mesecu in posledično najbrž že mal vsega sita, user posted image  

Zato pa smo tuki, da mal ena drugi pojamramo pa se potolažmo, da bo čez teden, dva, tri vse mimo. user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
19.5.2008 9:30:48   
polma
,nya! hvala, da si se javla-lej v tem je fora:

Jaz hodim na Leonišče v LJ. in mamo take nalepke s podatki, mki jih pol popajo na vse izvide pa napotnice. No in na tej nalepki pišeta 2 datuma- 21. marec pa 21. maj. Sicer mi pa piše na napotnici- če ne bi mela nalepke, da velj, 2 meseca, datum je pa 21.marec.

Kaj mislite? moram klicat g, pa vprašat' Al je finta kje drugje. Ne bi rada spet totalno blond izpadla user posted image ...

< Sporočilo je popravil polma -- 19.5.2008 9:31:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.5.2008 9:31:40   
babysolza
Mene ste pa zdaj preplašile s temi vaginalnimi pregledi, ko pravite, da vam jih zdaj ponovno delajo. user posted image  Ker to pomeni, da moram danes sama kaj probat sčarat tam spodaj, preden grem na pregled. Ajoj, upam da ne bom vsa krvava. user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 462
19.5.2008 9:31:57   
Anonimen
Dobro jutro

Vas berem in berem in sem vas šele sedaj komaj dohitela.
Pri nas je pa sonček in upam da bo cel dan tak kljub napovedim tako, da moram izkoristiti in obestiti ven cunje.

AS: danes spet čakam poštarjauser posted image in upam, da danes bo pa le prinesel posteljnino

Ninazwerina: se še nič ni oglasila- hodim večkrat gledat na telefon če je kakšen sms, pa ga še ni

napotnica: jaz nisem dobila nobene napotnice še in je tudi v prvo nisem, ker bom tako in tako rodila tam, kjer je moj G in jo lahko naknadno pošlejo

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
19.5.2008 9:32:39   
cv3rklic4
Živjo vsem skupaj ŽE v 4. delu. Moram rečt, da ste res pridne čvekice!

Še en vikend bližje porodu smo in mene je očitno začelo malo zdelovat - do sobote sem bila čisto ok, potem sva šla pa malo na Dolenjsko, nazaj grede pa še nekaj gledat v Bauhaus, pa sem mislila, da mi bojo noge kar odpadle. No, potem sem bila pa včeraj čisto zanič - glava me je ful bolela, pa vse me je tiščalo. In zvečer pravi popadki - res je ful bolelo, samo ker sta bila samo 2 ali 3 res ornk, sem skušala zaspat nazaj. No, je kar šlo, čeprav sem se celo noč zbujala - bolj zaradi lažnega otrdevanja. Ampak tisti trije zvečer so bili pa res konkretni, tako da mislim, da bo, ko se bo začelo zares, vse skupaj izgledalo tako. Se mi pa zdi, da me je bolelo bolj kot med menstruacijo - mogoče, ker je bilo na drugačen način - predvsem sem mislila, da mi bo trebuh res razneslo.

Kar se tiče pregledov: jaz jih imam zdaj 1x na teden, je pa res, da sem danes stopila v 39. teden - mogoče zato. Tako, da imam zdaj vsako sredo CTG pa potem pregled. Zadnjič je izgledal pregled tako, da je G pogledala izpis CTG, ki je bil že kar reaktiven - vrednosti se mi zdi so bile že okoli 50, 60 in to kar redno. Potem je komentirala dober izvid vode (ki mi jo še vedno pregledajo pred vsakim pregledom), in na hitro me je vaginalno pregledala, pa sem bila še zaprta. Mali se prejšnji teden še ni spustil, upam, da se bo do te srede. Naredila je še UZ in povedala, da je plodovnice še dovolj in to je bilo to. Za seznam sem pa že enkrat pisala, pa ni bilo objavljeno, tako da zdaj samo ažuriram: Teža je na +13, obseg trebuha pa 113 cm. Naslednji pregled s CTGjem 21.5.

Aja, a je še katera dobila prošnjo za sodelovanje pri enem projektu za ugotavljanje vsebnosti težkih kovin v okolju? Meni je G dala en vprašalnik za izpolnit, potem mi bodo pa na 1. poporodnem pregledu (4 tedne po porodu) ostrigli čopek las, vzeli kri, vodo in malo mleka, da preverijo, če smo kaj izpostavljeni kaki kemiji v okolju.

Tudi jaz mislim, da je i.daisy ostala v P, mogoče pa še katera, ki se ne oglaša ...

Pridne bodite, pa božajte svoje bušije, dokler so še ...

Neposredna povezava do sporočila: 464
19.5.2008 9:33:19   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: polma

,nya! hvala, da si se javla-lej v tem je fora:

Jaz hodim na Leonišče v LJ. in mamo take nalepke s podatki, mki jih pol popajo na vse izvide pa napotnice. No in na tej nalepki pišeta 2 datuma- 21. marec pa 21. maj. Sicer mi pa piše na napotnici- če ne bi mela nalepke, da velj, 2 meseca, datum je pa 21.marec.

Kaj mislite? moram klicat g, pa vprašat' Al je finta kje drugje. Ne bi rada spet totalno blond izpadla user posted image ...

Ja mogoče imaš pa zdravstveno kartico do takrat potrjeno user posted image user posted image  Močno dvomim, da bi na napotnico za rodit dal nek datum, ker itak nikol ne več, kdaj bo mali vn padu

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 465
19.5.2008 9:33:54   
babysolza
Kaj mislite? moram klicat g, pa vprašat' Al je finta kje drugje. Ne bi rada spet totalno blond izpadla ...

Veš kaj, zdaj se ne rabiš na lase zgovarjat, se itak lahko na trebuh ha ha user posted image  user posted image . po mojem vseeno bolje da pokličeš pa vprašaš, kakor da bi ti potli kaj komplicirali, ko bi šla v P. Čeprav mislim, da zavrnili te v nobenem primeru ne bi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
19.5.2008 9:34:15   
Anonimen
Meni na napotnici ni nič označeno 5 - TRAJANJE POOBLASTILA. Spodaj mi pa piše samo 35+, kar pomeni, da sem bla čez 35 tednov, ko so mi jo dali in to je to.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
19.5.2008 9:34:26   
polma
ja, hvala vsem!

Ne vem v čem je fora. Tja bom morala, ker poklicat in doklicat koga na Leonišču v LJ je umetnost... Mah, včeraj sem to opazila, pa ne bi rada da mi komplicirajo karkoli.  Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
19.5.2008 9:34:29   
Anonimen
Polma - ti kar vprašaj ginekologa - bolje izpasti glup ko iz vlaka user posted image

Sicer pa če te kej potolaži - jest sploh nimam nobene napotnice za rešilca. Pa tudi ta zloglasni CTG. Sploh mi ga še omenila ni. MV mi je gledala parkrat ja, pa 3 UZ nardila, to je pa vse.

Alea sej bi prilimala gor fotko pa ne znam. Album štrajka, tako da ne bo nič user posted image  

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
19.5.2008 9:34:32   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

aja, pa spet driskam

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tele mravlince v rokah imam tudi jaz v povezavi z zatekanjem, zato ponavadi le ponoči oz ko počivam. Sem vprašala mojo G prejšnič kaj je s tem pa je rekla da je to normalno.
Jaz ponavadi nekaj časa roke v lftu držim pa tako otekanje in mravlinci minejo.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 470
19.5.2008 9:35:28   
Tina 28
Ja Nya....lahko bi poenotil, vsaj s tem dobrinosom in dopusti. No, sem ti kar fovš, da ga lohk maš....jaz mam pač tistega, ki ga mamo zarad počitnic (kar pa se pred drugimi ni zdrav prtoževat, aneuser posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 471
19.5.2008 9:35:48   
alea01
polma, sem šla še enkrat pogledat. Jaz tudi hodim v leonišče in je tudi gor tisti datum, ko ti pripopajo nalepko- pri meni je 17.04 in piše, da napotnica je za obdobje 1 mesecev. Sam jaz ne bom komplicirala. Ko bo nuja, me bodo mogli vzet v P in basta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
19.5.2008 9:37:02   
babysolza
AS: danes spet čakam poštarja in upam, da danes bo pa le prinesel posteljnino

Ninny, user posted image  za posteljnino.

Ja, ta ninazwerina nam zdaj že mal skrbi povzroča. user posted image  Hitr naj se javi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 473
19.5.2008 9:37:43   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: polma

ja, hvala vsem!

Ne vem v čem je fora. Tja bom morala, ker poklicat in doklicat koga na Leonišču v LJ je umetnost... Mah, včeraj sem to opazila, pa ne bi rada da mi komplicirajo karkoli.  Hvala!

Jaz mislim, da se je s tem brez veze obremenjevat, še nobene nosečnice z popadki al pa z odtečeno vodo niso pred vrati P pustili. Pa tut rešilc te bo brez problema peljal...... SE MI ZDI TO ČIST LOGIČNO, SAJ SI JA NOSEČA, SE NAJBRŽ VIDI.
Kaj pa če bi se začelo dogajati še preden si dobila napotnico, a misliš da bi te zavrnili v P oz. rešilec.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 474
19.5.2008 9:39:12   
babysolza
Meni na napotnici ni nič označeno 5 - TRAJANJE POOBLASTILA. Spodaj mi pa piše samo 35+, kar pomeni, da sem bla čez 35 tednov, ko so mi jo dali in to je to.

Jaz sem že zadnjič vprašala sestro pri G, pa mi je rekla, da napotnica velja 1 mesec in jo zato pri mojem G običajno daje nekje v 37. tednu, da potem kao za večino velja. Če ti vmes poteče, pa ti samo novo napiše.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......