cv3rklic4
|
Živjo vsem skupaj ŽE v 4. delu. Moram rečt, da ste res pridne čvekice! Še en vikend bližje porodu smo in mene je očitno začelo malo zdelovat - do sobote sem bila čisto ok, potem sva šla pa malo na Dolenjsko, nazaj grede pa še nekaj gledat v Bauhaus, pa sem mislila, da mi bojo noge kar odpadle. No, potem sem bila pa včeraj čisto zanič - glava me je ful bolela, pa vse me je tiščalo. In zvečer pravi popadki - res je ful bolelo, samo ker sta bila samo 2 ali 3 res ornk, sem skušala zaspat nazaj. No, je kar šlo, čeprav sem se celo noč zbujala - bolj zaradi lažnega otrdevanja. Ampak tisti trije zvečer so bili pa res konkretni, tako da mislim, da bo, ko se bo začelo zares, vse skupaj izgledalo tako. Se mi pa zdi, da me je bolelo bolj kot med menstruacijo - mogoče, ker je bilo na drugačen način - predvsem sem mislila, da mi bo trebuh res razneslo. Kar se tiče pregledov: jaz jih imam zdaj 1x na teden, je pa res, da sem danes stopila v 39. teden - mogoče zato. Tako, da imam zdaj vsako sredo CTG pa potem pregled. Zadnjič je izgledal pregled tako, da je G pogledala izpis CTG, ki je bil že kar reaktiven - vrednosti se mi zdi so bile že okoli 50, 60 in to kar redno. Potem je komentirala dober izvid vode (ki mi jo še vedno pregledajo pred vsakim pregledom), in na hitro me je vaginalno pregledala, pa sem bila še zaprta. Mali se prejšnji teden še ni spustil, upam, da se bo do te srede. Naredila je še UZ in povedala, da je plodovnice še dovolj in to je bilo to. Za seznam sem pa že enkrat pisala, pa ni bilo objavljeno, tako da zdaj samo ažuriram: Teža je na +13, obseg trebuha pa 113 cm. Naslednji pregled s CTGjem 21.5. Aja, a je še katera dobila prošnjo za sodelovanje pri enem projektu za ugotavljanje vsebnosti težkih kovin v okolju? Meni je G dala en vprašalnik za izpolnit, potem mi bodo pa na 1. poporodnem pregledu (4 tedne po porodu) ostrigli čopek las, vzeli kri, vodo in malo mleka, da preverijo, če smo kaj izpostavljeni kaki kemiji v okolju. Tudi jaz mislim, da je i.daisy ostala v P, mogoče pa še katera, ki se ne oglaša ... Pridne bodite, pa božajte svoje bušije, dokler so še ...
|