|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
19.5.2008 7:33:00   
Anonimen
pa se to dezevno vreme

Pri nas je pa sonček.

V četrtek ali petek?

Men je vseeno, itak se bom z mojim zmenila, da me pelje, ker že težko vozim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
19.5.2008 7:37:39   
alea01
dobro jutro princeskeuser posted image !

noč je bila pa user posted image user posted image user posted image . Do dveh nisem mogla zaspatuser posted image . Pol ko sem pa zaspala, pa akcija. Močne bolečine v križu, otrdevanja trebuha na 10 minut, sračkanje, bruhanje.... Iz vsake luknje je nekaj letelo venuser posted image . No puža je ostala not.....
A bolečine v križu pomenijo popadki, ali kaj? Moj je spet eno paniko zagnal in me že hotel pelat v isti sapi pa govoril, ne danes ko sem spet tolk zmatranuser posted image user posted image .

No, pol se je vse skupaj umirilo in zdej je mir. Nato sem pa sanjala l.daisy, kako ji z *Mojco* pomagava rojevat pri frizerju v mič stajlinguuser posted image user posted image . Ko je bil porod končan, sem pa z aleksandro silvijo in lunco14 šla na Mangartuser posted image user posted image . Kot kaže sem odvisna od vas user posted image  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 19.5.2008 7:38:17 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.5.2008 7:39:26   
aleksandra silvija
V četrtek ali petek?

Men je vseeno, itak se bom z mojim zmenila, da me pelje, ker že težko vozim.

Lunca, če si za--ob kateri uri imaš pregled?
Jaz imam sicer v petek, ampak ob 14.15, pa mi v četrtek ni težko pripeljati se v NM,...---je čedalje več avtocesteuser posted image , pa si hitrejeuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.5.2008 7:40:53   
aleksandra silvija
Ko je bil porod končan, sem pa z aleksandro silvijo in lunco14 šla na Mangart
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super, a smo kar s trebuhi gor lezle?
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
19.5.2008 7:44:47   
alea01
a veš, da ne vem ali smo bile s trebuhiuser posted image user posted image user posted image

aleksandra silvija- si spregledala moj post, ko te tako leeeeepooooo prooooooosim, da mi daš recept od jagodne bombe, pa kinder- ali nekaj tazga- lahko pošlješ na ZS

Neposredna povezava do sporočila: 405
19.5.2008 7:47:52   
Anonimen
Jaz očitno nism preveč cajta na rr, k me nbena ne sanjauser posted image user posted image user posted image . Jeeeee, še več sm lahko.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
19.5.2008 7:50:17   
alea01
nya- tebe sem zadnjič sanjala, ko sem gruntala o spolu tvojega user posted image  in tudi nisem mogla spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
19.5.2008 7:55:29   
aleksandra silvija
leeeeepooooo prooooooosim, da mi daš recept od jagodne bombe, pa kinder- ali nekaj tazga- lahko pošlješ na ZS

Evo, takoj!

Grem piosat.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.5.2008 7:58:42   
Anonimen
nya- tebe sem zadnjič sanjala, ko sem gruntala o spolu tvojega in tudi nisem mogla spat

Upsuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
19.5.2008 8:12:57   
aleksandra silvija
Jagodna bomba

BISKVIT=ROLADA
5 JAJC
5 ŽLIC TOPLE VODE
5 ŽLIC SLADKORJA
5 ŽLIC MOKE
1 PECILNI
1 VANILIN

Iz sestavin spečeš 2 osnovi za rolado--biskvit delaš 2-krat(potrebuješ 2-krat toliko sestavin).
Roladi še topli premažeš z marmelado, ju zviješ, ohladiš.

NADEV:
skodelica jagod
250 g MASCARPONEJA
250 ML SLADKE SMETANE
1 MANJŠI JAGODNI JOGURT
2 ZAVITKA ŽELATINE FIX
50 G SLADKORJA V PRAHU

Jagode zmelješ in jih dodaš mascarponeju + dodaš jogurt.
Vse skupaj mešaš po navodilih želatine fix-odaš želatino, na koncu sladkor.

Roladi razrežeš na enakomerne rezine in z rezinami obložiš dno + stene okrogle sklede.
Nato obloženo skledo nadevaš s kremo, po vrhu pogladiš in naložiš še preostale rezine rolade.
Potlačiš-da se krema prime na rezine.

Daš v hladilnik-MINIMALNO 3 ure!!!!

Bombo zvrneš na krožnik, po želji okrasiš s smetano, svežimi jagodami, čokolado,....

P.S.
Namesto jagod lahko uporabisš tudi češnje ali drugo sadje

Kinder pingvin
 BISKVIT:
9 JAJC
9 ŽLIC SLADKORJA
6 ŽLIC MOKE
9 ŽLIC TOPLE VODE
4 ŽLICE KAKAVA
1 PECILNI
Iz beljakov stepeš sneg.
Dobro stepeš rumenjake in sladkor.
V toplo vodo vmešaš kakav, dodaš rumenjake in zmešaš-stepeš.

V to maso dodaš sneg iz beljakov, nato pa moko s pecilnim in vse dobro  zmešaš.

Zmes razdeliš na 2 pekača in pečeš 10 min pri 180 st.

KREMA:
0,5 LITRA SLADKE SMETANE
VREČKA ŽELAINE
5-8 ŽLIC VODE
0,5 DCL KISLE SMETANE

(SAMA UPORABIM ŽELATINO FIX 1 PAKET IN NE UPORABLJAM  VODE-NI POTREBNO)
to kremo naredim po navodilih vrečke želatine fix.

Ohlajeno plast biskvita namažen z 1/2 kreme in dam v hladilnik.
Vmes pripravim:

GLAZURO:
20 dag masla
20 dag čokolade

Naredim čokoladno glazuro nad soparo.

Ko je prva plast kreme na biskvitu nekoliko strjena, po kremi prelijem 1/2 čokoladne glazure, dam v hladilnik in počakam, da se glazura strdi.
Nato dodam drugo plast kreme, pokrijem z 2. polovico biskvita in prelijem s preostalo glazuro.

Dam nazaj v hladilnik in...dober tek!

Ja, na 1. plast biskvita dam velikokrat še npr. višnje iz kompota že pred peko.
Ostalo enako--pa sladkorja dam vedno manj kot v receptih--čokoladne glazure pa običajno naredim 1-krta večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 410
19.5.2008 8:13:16   
babysolza
Dobro jutro!

No, dokler sem uspela prebrat, kaj ste včeraj naklofale, ste mi pa vse pobegnile. user posted image  Ja, mam pa res srečo. Pa tolk fajn dan je danes za čvekat, ko se v tem vremenu človek nima kam dat. user posted image

Naš družinski piknik je zelo dobro uspel in seveda sem bila glavna zvezda. user posted image user posted image  Sem najstarejša 'sestrična' v familiji, vsi so mlajši od mene kakih 5 - 10 let in že dooolgooo ni nič naraščaja po tej liniji žlahte. Pa ful mi je bilo smešno, ko so pravli, da mam ful majhen trebuh, da one so pa že večje imele, ko so bile user posted image . Ker meni se pa zdi, da je ogromen in da ga bo vsak cajt razneslo. user posted image  user posted image

Moram pa povedat, kako dobro sem danes zjutraj slišala po radiu. Je bil horoskop. In so za dvojčke (sej to bo večina naših user posted image  a ne?) rekli: 'Kljub naraščajoči nepotrpežljivosti počakajte še kak teden z rešitvijo stanovanjskega problema.' user posted image  user posted image  user posted image

Tako da - ta teden nič porodov pričakovanih dvojčkov. user posted image  Dobro, razen kleopatre, ki se je že napovedala in ima že razdrto najemniško pogodbo pa revček nima kam. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz grem zdaj mal likat. Sem se včeraj vztrajno izogibala pogleda na tisti kup, danes pa se moram lotit. Je tudi mene zjutraj neki špikalo in sem mogla predihavat ene (upam da še vsaj kak teden lažne) popadke, tako da moram vsaj user posted image  kako cunjo zlikat, da mi ne bo kot kak revež hodil naokrog. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.5.2008 8:14:59   
aleksandra silvija
'Kljub naraščajoči nepotrpežljivosti počakajte še kak teden z rešitvijo stanovanjskega problema.'
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.5.2008 8:15:23   
polly80
dobro jutro!

jaz se ravno odpravljam na pregled in ctg,držite pestke..user posted image
preberem vas pa kasnej...edin jagodno bombo sem zasledilauser posted image user posted image user posted image bom že mogla it na nekaj sladkega-ampak po tehtanjuuser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 413
19.5.2008 8:16:26   
aleksandra silvija
jaz se ravno odpravljam na pregled in ctg,držite pestke..
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.5.2008 8:19:26   
polly80
AS-hvala za user posted image user posted image user posted image   letim,lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

Neposredna povezava do sporočila: 415
19.5.2008 8:21:46   
alea01
aleksandra silvija- hvala, hvala, hvala....zlata siuser posted image user posted image user posted image

polly- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, mene je tudi začelo čedalje bolj špikat nekje spodaj. Izgleda, da se telo počasi pripravlja na izstrelitevuser posted image

Ja, kaj je pa z l.daisy....

Neposredna povezava do sporočila: 416
19.5.2008 8:23:57   
Anonimen
o, pol se je vse skupaj umirilo in zdej je mir. Nato sem pa sanjala l.daisy, kako ji z *Mojco* pomagava rojevat pri frizerju v mič stajlingu . Ko je bil porod končan, sem pa z aleksandro silvijo in lunco14 šla na Mangart . Kot kaže sem odvisna od vas

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
19.5.2008 8:25:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

dobro jutro!

jaz se ravno odpravljam na pregled in ctg,držite pestke..user posted image
preberem vas pa kasnej...edin jagodno bombo sem zasledilauser posted image user posted image user posted image bom že mogla it na nekaj sladkega-ampak po tehtanjuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
19.5.2008 8:28:45   
babysolza
jaz se ravno odpravljam na pregled in ctg,držite pestke..

user posted image user posted image user posted image

Pa javi rezultate!

Jaz imam pregled popoldne. user posted image  Pa nič mi še ni rekel glede CTG-ja, vem pa, da mi ga tukaj v ambulanti ne more delati, torej me mora naročiti v P. Sam nekatere sploh nimajo teh CTG pregledov oziroma kakor katera in zelo različno pogosto. A katera ve, koliko teh pregledov ti vsaj pripada, da se mal 'skregam', če me ne bo hotel naročiti? Ker me firbec matra, kako to zgleda. user posted image user posted image  Pa najbrž ta 'mašina' še kaj izmeri, kar navaden UZ ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.5.2008 8:39:30   
alea01
babysolza- jaz sem prejšnji teden imela prvič CTG. Nikoli mi ni G pregledala MV, niti če se odpiramuser posted image user posted image . Naročila me je pa na ponovni pregled čez tri tedne..... slab teden pred PDPuser posted image . Kaj naj ne bi imele zdej pregled vsak teden, ali pa vsaj na dva

Neposredna povezava do sporočila: 420
19.5.2008 8:40:36   
alea01
aja, in G je še dodala, če se sploh vidimo in če boste še v enem kosu..... Haloooooo?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.5.2008 8:50:54   
Tina 28
Dobro jutro

Že dolg se nisem oglasla, vas pa skoz prebiram, sam kaj ko pridem skoz pa časa zmanjka, pa še v debati nosi. No, zdaj ga bo mal več. Tud jaz mam čez 14 dni rok in že nestrpno čakam.....morijo me pa prav tako pregledi. Jaz sem mela CTG že 2x in ja Alea....naj bi imel pregled vsak teden. Sam mene pa jezijo teli moji pregledi, ker je sam CTG vse skup. Ni mi še nikol pregledala MV, zadnji UZ je bil morfologija, razen v 30 tednu, ko sem ga sama plačala. Zadnjič mi tud vode ni nič vzela. Tko, da ne vem nič kaj se dogaja, razen kar pove CTG - to da ni popadkov in da srček utripa (to pa itak vem, ker jih ne čutim otrok pa dokler brca-včasih manj drugič bolj-naj bi imel utrip.
kakšnih pregledov ste pa vi deležni, al je diagnoza vašega gineka tudi tisto, kar vi rečete da se počutite?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 422
19.5.2008 8:56:51   
alea01
Tina28- user posted image user posted image user posted image  da si se oglasila....
Ja, mene G vpraša po počutju in to je to. No, vsaj urin vsakič pogleda.... Sem pa tudi jaz ta 3 UZ v 32t sama plačala

< Sporočilo je popravil alea01 -- 19.5.2008 8:57:13 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 423
19.5.2008 8:58:23   
Anonimen
Ciao bellezze user posted image

Ne lup se mi živet kaj šele komentirat, tako da bom teh n strani brala kdaj drugič user posted image

Sej sploh ne vem kaj bi vam povedala. Nič. Počutje je na psu. Lačna sem kot zmaj, potem nekaj malega pojem (beri par žlic), mi je pa slabo ker tamal tišči želodec gor. Mah. Komaj čakam da se spusti, da mi da dihat.

Sem pa tudi jest slikala trebuh, pa mi ga noče dodat v album, ga bom prilepila kar sem.

Seveda se nič ne vidi, tako da bo njegovo visočanstvo na ogled kdaj drugič user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
19.5.2008 9:01:30   
Tina 28
no, pol je isto...smo očitno tolk zdrave nosečke, da ni treba ekstra šlatanja. Sam za CTG je pa čudn, da te zsa tri tedne pozabjo. 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......