Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pa se to dezevno vreme Pri nas je pa sonček. V četrtek ali petek? Men je vseeno, itak se bom z mojim zmenila, da me pelje, ker že težko vozim.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:37:39
|
|
|
|
alea01
|
dobro jutro princeske ! noč je bila pa . Do dveh nisem mogla zaspat . Pol ko sem pa zaspala, pa akcija. Močne bolečine v križu, otrdevanja trebuha na 10 minut, sračkanje, bruhanje.... Iz vsake luknje je nekaj letelo ven . No puža je ostala not..... A bolečine v križu pomenijo popadki, ali kaj? Moj je spet eno paniko zagnal in me že hotel pelat v isti sapi pa govoril, ne danes ko sem spet tolk zmatran . No, pol se je vse skupaj umirilo in zdej je mir. Nato sem pa sanjala l.daisy, kako ji z *Mojco* pomagava rojevat pri frizerju v mič stajlingu . Ko je bil porod končan, sem pa z aleksandro silvijo in lunco14 šla na Mangart . Kot kaže sem odvisna od vas
< Sporočilo je popravil alea01 -- 19.5.2008 7:38:17 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:39:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
V četrtek ali petek? Men je vseeno, itak se bom z mojim zmenila, da me pelje, ker že težko vozim. Lunca, če si za--ob kateri uri imaš pregled? Jaz imam sicer v petek, ampak ob 14.15, pa mi v četrtek ni težko pripeljati se v NM,...---je čedalje več avtoceste , pa si hitreje
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:40:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ko je bil porod končan, sem pa z aleksandro silvijo in lunco14 šla na Mangart Super, a smo kar s trebuhi gor lezle?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:44:47
|
|
|
|
alea01
|
a veš, da ne vem ali smo bile s trebuhi aleksandra silvija- si spregledala moj post, ko te tako leeeeepooooo prooooooosim, da mi daš recept od jagodne bombe, pa kinder- ali nekaj tazga- lahko pošlješ na ZS
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz očitno nism preveč cajta na rr, k me nbena ne sanja . Jeeeee, še več sm lahko.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:50:17
|
|
|
|
alea01
|
nya- tebe sem zadnjič sanjala, ko sem gruntala o spolu tvojega in tudi nisem mogla spat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:55:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
leeeeepooooo prooooooosim, da mi daš recept od jagodne bombe, pa kinder- ali nekaj tazga- lahko pošlješ na ZS Evo, takoj! Grem piosat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 7:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
nya- tebe sem zadnjič sanjala, ko sem gruntala o spolu tvojega in tudi nisem mogla spat Ups
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:12:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jagodna bomba BISKVIT=ROLADA 5 JAJC 5 ŽLIC TOPLE VODE 5 ŽLIC SLADKORJA 5 ŽLIC MOKE 1 PECILNI 1 VANILIN Iz sestavin spečeš 2 osnovi za rolado--biskvit delaš 2-krat(potrebuješ 2-krat toliko sestavin). Roladi še topli premažeš z marmelado, ju zviješ, ohladiš. NADEV: skodelica jagod 250 g MASCARPONEJA 250 ML SLADKE SMETANE 1 MANJŠI JAGODNI JOGURT 2 ZAVITKA ŽELATINE FIX 50 G SLADKORJA V PRAHU Jagode zmelješ in jih dodaš mascarponeju + dodaš jogurt. Vse skupaj mešaš po navodilih želatine fix-odaš želatino, na koncu sladkor. Roladi razrežeš na enakomerne rezine in z rezinami obložiš dno + stene okrogle sklede. Nato obloženo skledo nadevaš s kremo, po vrhu pogladiš in naložiš še preostale rezine rolade. Potlačiš-da se krema prime na rezine. Daš v hladilnik-MINIMALNO 3 ure!!!! Bombo zvrneš na krožnik, po želji okrasiš s smetano, svežimi jagodami, čokolado,.... P.S. Namesto jagod lahko uporabisš tudi češnje ali drugo sadje Kinder pingvin BISKVIT: 9 JAJC 9 ŽLIC SLADKORJA 6 ŽLIC MOKE 9 ŽLIC TOPLE VODE 4 ŽLICE KAKAVA 1 PECILNI Iz beljakov stepeš sneg. Dobro stepeš rumenjake in sladkor. V toplo vodo vmešaš kakav, dodaš rumenjake in zmešaš-stepeš. V to maso dodaš sneg iz beljakov, nato pa moko s pecilnim in vse dobro zmešaš. Zmes razdeliš na 2 pekača in pečeš 10 min pri 180 st. KREMA: 0,5 LITRA SLADKE SMETANE VREČKA ŽELAINE 5-8 ŽLIC VODE 0,5 DCL KISLE SMETANE (SAMA UPORABIM ŽELATINO FIX 1 PAKET IN NE UPORABLJAM VODE-NI POTREBNO) to kremo naredim po navodilih vrečke želatine fix. Ohlajeno plast biskvita namažen z 1/2 kreme in dam v hladilnik. Vmes pripravim: GLAZURO: 20 dag masla 20 dag čokolade Naredim čokoladno glazuro nad soparo. Ko je prva plast kreme na biskvitu nekoliko strjena, po kremi prelijem 1/2 čokoladne glazure, dam v hladilnik in počakam, da se glazura strdi. Nato dodam drugo plast kreme, pokrijem z 2. polovico biskvita in prelijem s preostalo glazuro. Dam nazaj v hladilnik in...dober tek! Ja, na 1. plast biskvita dam velikokrat še npr. višnje iz kompota že pred peko. Ostalo enako--pa sladkorja dam vedno manj kot v receptih--čokoladne glazure pa običajno naredim 1-krta več
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:13:16
|
|
|
|
babysolza
|
Dobro jutro! No, dokler sem uspela prebrat, kaj ste včeraj naklofale, ste mi pa vse pobegnile. Ja, mam pa res srečo. Pa tolk fajn dan je danes za čvekat, ko se v tem vremenu človek nima kam dat. Naš družinski piknik je zelo dobro uspel in seveda sem bila glavna zvezda. Sem najstarejša 'sestrična' v familiji, vsi so mlajši od mene kakih 5 - 10 let in že dooolgooo ni nič naraščaja po tej liniji žlahte. Pa ful mi je bilo smešno, ko so pravli, da mam ful majhen trebuh, da one so pa že večje imele, ko so bile . Ker meni se pa zdi, da je ogromen in da ga bo vsak cajt razneslo. Moram pa povedat, kako dobro sem danes zjutraj slišala po radiu. Je bil horoskop. In so za dvojčke (sej to bo večina naših a ne?) rekli: 'Kljub naraščajoči nepotrpežljivosti počakajte še kak teden z rešitvijo stanovanjskega problema.' Tako da - ta teden nič porodov pričakovanih dvojčkov. Dobro, razen kleopatre, ki se je že napovedala in ima že razdrto najemniško pogodbo pa revček nima kam. Jaz grem zdaj mal likat. Sem se včeraj vztrajno izogibala pogleda na tisti kup, danes pa se moram lotit. Je tudi mene zjutraj neki špikalo in sem mogla predihavat ene (upam da še vsaj kak teden lažne) popadke, tako da moram vsaj kako cunjo zlikat, da mi ne bo kot kak revež hodil naokrog.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:14:59
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
'Kljub naraščajoči nepotrpežljivosti počakajte še kak teden z rešitvijo stanovanjskega problema.'
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:15:23
|
|
|
|
polly80
|
dobro jutro! jaz se ravno odpravljam na pregled in ctg,držite pestke.. preberem vas pa kasnej...edin jagodno bombo sem zasledila bom že mogla it na nekaj sladkega-ampak po tehtanju
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:16:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
jaz se ravno odpravljam na pregled in ctg,držite pestke..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:19:26
|
|
|
|
polly80
|
AS-hvala za letim,lp
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:21:46
|
|
|
|
alea01
|
aleksandra silvija- hvala, hvala, hvala....zlata si polly- ja, mene je tudi začelo čedalje bolj špikat nekje spodaj. Izgleda, da se telo počasi pripravlja na izstrelitev Ja, kaj je pa z l.daisy....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
o, pol se je vse skupaj umirilo in zdej je mir. Nato sem pa sanjala l.daisy, kako ji z *Mojco* pomagava rojevat pri frizerju v mič stajlingu . Ko je bil porod končan, sem pa z aleksandro silvijo in lunco14 šla na Mangart . Kot kaže sem odvisna od vas
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:25:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 dobro jutro! jaz se ravno odpravljam na pregled in ctg,držite pestke.. preberem vas pa kasnej...edin jagodno bombo sem zasledila bom že mogla it na nekaj sladkega-ampak po tehtanju
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:28:45
|
|
|
|
babysolza
|
jaz se ravno odpravljam na pregled in ctg,držite pestke.. Pa javi rezultate! Jaz imam pregled popoldne. Pa nič mi še ni rekel glede CTG-ja, vem pa, da mi ga tukaj v ambulanti ne more delati, torej me mora naročiti v P. Sam nekatere sploh nimajo teh CTG pregledov oziroma kakor katera in zelo različno pogosto. A katera ve, koliko teh pregledov ti vsaj pripada, da se mal 'skregam', če me ne bo hotel naročiti? Ker me firbec matra, kako to zgleda. Pa najbrž ta 'mašina' še kaj izmeri, kar navaden UZ ne?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:39:30
|
|
|
|
alea01
|
babysolza- jaz sem prejšnji teden imela prvič CTG. Nikoli mi ni G pregledala MV, niti če se odpiram . Naročila me je pa na ponovni pregled čez tri tedne..... slab teden pred PDP . Kaj naj ne bi imele zdej pregled vsak teden, ali pa vsaj na dva
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:40:36
|
|
|
|
alea01
|
aja, in G je še dodala, če se sploh vidimo in če boste še v enem kosu..... Haloooooo?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:50:54
|
|
|
|
Tina 28
|
Dobro jutro Že dolg se nisem oglasla, vas pa skoz prebiram, sam kaj ko pridem skoz pa časa zmanjka, pa še v debati nosi. No, zdaj ga bo mal več. Tud jaz mam čez 14 dni rok in že nestrpno čakam.....morijo me pa prav tako pregledi. Jaz sem mela CTG že 2x in ja Alea....naj bi imel pregled vsak teden. Sam mene pa jezijo teli moji pregledi, ker je sam CTG vse skup. Ni mi še nikol pregledala MV, zadnji UZ je bil morfologija, razen v 30 tednu, ko sem ga sama plačala. Zadnjič mi tud vode ni nič vzela. Tko, da ne vem nič kaj se dogaja, razen kar pove CTG - to da ni popadkov in da srček utripa (to pa itak vem, ker jih ne čutim otrok pa dokler brca-včasih manj drugič bolj-naj bi imel utrip. kakšnih pregledov ste pa vi deležni, al je diagnoza vašega gineka tudi tisto, kar vi rečete da se počutite?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:56:51
|
|
|
|
alea01
|
Tina28- da si se oglasila.... Ja, mene G vpraša po počutju in to je to. No, vsaj urin vsakič pogleda.... Sem pa tudi jaz ta 3 UZ v 32t sama plačala
< Sporočilo je popravil alea01 -- 19.5.2008 8:57:13 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 8:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ciao bellezze Ne lup se mi živet kaj šele komentirat, tako da bom teh n strani brala kdaj drugič Sej sploh ne vem kaj bi vam povedala. Nič. Počutje je na psu. Lačna sem kot zmaj, potem nekaj malega pojem (beri par žlic), mi je pa slabo ker tamal tišči želodec gor. Mah. Komaj čakam da se spusti, da mi da dihat. Sem pa tudi jest slikala trebuh, pa mi ga noče dodat v album, ga bom prilepila kar sem. Seveda se nič ne vidi, tako da bo njegovo visočanstvo na ogled kdaj drugič
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 19.5.2008 9:01:30
|
|
|
|
Tina 28
|
no, pol je isto...smo očitno tolk zdrave nosečke, da ni treba ekstra šlatanja. Sam za CTG je pa čudn, da te zsa tri tedne pozabjo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......