|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
30.5.2008 10:52:57   
Anonimen
dan...komi vas ohajam danes...
čestitke kaji in tini,zdej pa pesti držat naprej še za marty ima danes CR...vrjetno že carta...imamo še kako kandidatko za danes?..
danes je pa tak neki čuden dan.se mal čudno počutim...svašta...user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3826
30.5.2008 10:55:04   
alea01
eh, saj celega nikoli ne pečemo. Mi smo trije in zmeraj dam sam polovico piščanca pečt.....

Ko sem prvič delala tu princeske, njima ni bila dobra krema- ker je kao premočna. Naslednjič sem spet naredila princeske- enaka krema. Sem jima rekla, še preden ponudila, da zdej je pa drugačna krema in je nista mogla prehvalituser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
30.5.2008 10:58:11   
alea01
no, ste vse nekam zgasnileuser posted image . Grem pečt palačinke

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
30.5.2008 10:58:29   
aleksandra silvija
Mojca, Alea, vidve kar pot pod noge,...Da ne bosta preveč nestrpno čakali na trenutek Duser posted image .
Recimo.

Pa mogoče Mojca, te še slabost zaspusti,...

Drugače se pa meni zdi, da je pri nas že pošteno vroče. Ne morem biti več zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
30.5.2008 10:59:58   
Anonimen
Moje dete je pa zdej že dva dni bolj v ler, sej miga, sam tko bolj počasi. Je lenčina kot mamiuser posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 30.5.2008 11:00:17 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
30.5.2008 11:02:28   
*Mojca*
mogoče se pripravlja na izstrelitev user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
30.5.2008 11:03:33   
aleksandra silvija
Moje dete je pa zdej že dva dni bolj v ler,

Proti koncu se user posted image  umiri,...user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
30.5.2008 11:03:47   
beyba
KAJA08user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   cestitke za fantka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sej zdej se bo pa počas skoz bol začel dogajat. Bo kaml vsak dan katera na vrsti. men je že tko brez veze vse...vsak dan je enak dnevu, vroče je kot pri norcih, da sam na kavču pred ventilatorjem sediš in buliš tisto škatlo, za klimo še vedno tašča...ne bom omenjala...čakam predračun da se potem dokončno skregam da klima bo ali pa se jst s tamalim odselim. Cele dneve sem itak sama ker moj pride šele okrog petih iz službe. Delat s to nogo še vedno ne morem ne vem kaj, ....Tko da ja zdej vem zakaj se zadnji mesec vleče ko ....  In potem maš včasih občutek da si kar nmekoliko depresiven. Sej sem vesela da bom mela kmalu svojega hroščka  pa da, se bo noga pozdravla, da bom lahko na sprehode hodila, pa spet mal bolj v družbi prijateljic, pa telovadba....  Sam vse to se mi zdi še tolk dalečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
30.5.2008 11:04:39   
beyba
Kaj mojca mava na isti dan rok kera bo šla prej..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
30.5.2008 11:12:17   
*Mojca*
a greva stavit? user posted image user posted image user posted image ampak malinov čaj in seks ne veljata user posted image

Si klicala tistega mojega majstra za klimo?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
30.5.2008 11:17:28   
Anonimen
Obe bosta rodili na 17.6. čeprav Mojca ne sme na ta danuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
30.5.2008 11:18:01   
Teya*D.
Dan!
Veselo že odštevamo dneve?user posted image
Čestitke vsem novim mamicam. Zjutraj še ni bilo tako sparno, zdaj pa počasi ne morem več dihat.
A je še katera takšna? Hrbtenica me boli kot ne vem kaj ampak ne, da bi se kaj dogajalo...po moje zaradi tega ker sem nerodno spala...ne morem se enostavno več naredit v položaj, ki bi mi odgovarjal. Tamala uživa še zadnje dneve 'edinke' in ji malo popuščamo pa spi zraven mami in atija, ker se mami ne more več vstajat, ko zgubi ponoči dudo, ati pa tako trdno spi, da nimam pojma kako bi ga zbudila, če bi se kaj začelo ponoči dogajatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
30.5.2008 11:18:36   
aleksandra silvija
na 17.6. čeprav Mojca ne sme na ta dan

Kaj pa recimo proti polnoči 17.?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
30.5.2008 11:19:42   
Anonimen
to bi pa mogoče že šlo, a ne Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
30.5.2008 11:20:55   
aleksandra silvija
to bi pa mogoče že šlo, a ne Mojca

Izpita bi bilo takrat že konec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
30.5.2008 11:23:43   
polly80
puže,sem nazaj,nisem pristala na kakšnem pultu..user posted image

ampak da vam povem,da sem tako jezna sama nase..user posted image sem šla v trgovino,pa kar basala-lubenico 2kg,pa paradajz,pa papriko,pa kivi,pa banane,pa jagode,pa mleko..in je blo tako težko..user posted image včasih se čisto spozabim in sem vlekla tega hudiča zdaj v bajto,komaj prilezla po stopnicah..sem vsa mehka,se tresem..pa me je minlo do vsega sadja,sploh ne bom jedla!!!user posted image
ja,danes je dan za jamranje,ampak res sem ena glupača..user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
30.5.2008 11:29:17   
she29
polly user posted image user posted image user posted image
sicer pa a nisi rekla da bi že rada rodila? mogoče ti je ta nošnja pomagala. še vesela bošuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
30.5.2008 11:33:38   
beyba
Mojca nisem, klicala tistega za klimo, ker je moj že takrat potem že enga fensi pripeljal...so naredili predračun za 5300 eur. Potem me je pa mami spomnila da mamo enega znanca, ki se stem ukvarja v popoldanskem času, ker dopoldne to dela v firmi popoldne pa mal fuša...pa bo pomoje še zmeri najcenejš...tko da mislim da zdej med vikendom lahko pričakiujem predračun...ki bo bistveno manj kot je bil prejšnji. Ti sporočim...Drugače pa sploh ne vem ampak mam tak filing da jst bom šla tam nekje okrog 13-15 rodit.SAm sej veš...lahko se pa tut motim....

Tko zdej morm it pa še jst v trgovino...Upam da ne bom nabasala tko polnih vreč kot polly80. Pa zajtrk bi mogla še pojest. Zadnje čase mam tko čudno, da zjutraj sploh nisem lačna in šele v času kosila jem zajtrk, potem kosilo okrog 4,5 ure...potem sem pa od kosila do ene pol osmih skoz lačna, kar neki bi žvečla skoz...prej pa nič....

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
30.5.2008 11:35:39   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

to bi pa mogoče že šlo, a ne Mojca

Izpita bi bilo takrat že konec?

ja ja, po 12h lahko rodim, taka so navodila user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3844
30.5.2008 11:40:49   
polly80
polly
sicer pa a nisi rekla da bi že rada rodila? mogoče ti je ta nošnja pomagala. še vesela boš

upamuser posted image

vidim,da vse kuhate al pa ste na zraku..jaz pa še kar počivam od tega nošenja..

kako je kaj z annnno,verjetno že carta!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
30.5.2008 11:47:08   
tweetek
JOJ, jaz sploh ne pridem več not! Ste pridne sto na uro...

Torej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tina pa Kaja!!!!! Upam da je šlo v redu in hitro in da vam čas v P čimprej mine. Je tko luštno prit domov... Čeprav jaz sem še kar zmatrana, pravijo da moram počivat... Pa je v bistvu tud fino, ko me lubi strežeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Če prav razumem mata dve naši junijčici danes CR - Marty in annnna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zdraveuser posted image in hitro okrevanje!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
30.5.2008 11:49:43   
polly80
lp tweetek!

annnna nima cr,samo čep ji je šel včeraj,pa se danes še ni kaj javila,pa sklepamo,da že carta..

me zanima,a si bila ti šivana???pa le počivaj in lepo cartaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
30.5.2008 11:55:34   
*Mojca*
tweetek ko boš imela kaj časa nam napiši kako je bilo, smo vse malo radovedne user posted image

Pa še edina si od mamic ki se javlja user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
30.5.2008 11:58:05   
Anonimen
Saj kakor sem jaz včeraj Marty zastopila je tud rekla, da ji bodo danes sprožili in ni nič pisala, da bi ji delal CR

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
30.5.2008 11:59:40   
babysolza
Ojla! Joj, danes oziroma včeraj smo ble pa produktivne! Če bo šlo tako, ne bo nič za junij ostalo! Še dobro, da je maja konec. user posted image  user posted image

Čestitke Kaji! user posted image  user posted image  user posted image

A danes pa vsaj marty a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?