|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
29.5.2008 14:44:50   
Anonimen
ojla...babysolza da prvo tebi odgovorim-se sploh ne sprehajam,ker se ne morem...tu in tam obisk trgovine pa h G in po stanovanju...ne gre..opažam pa da verjetno mi mali pritiska nekje na živec,ker ko dlje časa sedim oz.ležim ful težko stopim na desno nogo,pa tud ko se razhodim malo še vedno zaboli v križu,v zadnjici in dol po desni nogi...bolj ko grem h koncu nosečnosti,bolj sem pametna zajaj me vse to boliuser posted image ...tko da s sprehodi je zdaj križ...glede canisten svečke,sem dobila samo eno,ki sem si jo vstavila včeraj zvečer..itak sem šla pol na wc po treh urah pa nimam pojma kolk je sploh blo koristi od njeuser posted image ..pa en gel sem si tud mogla kupt v lekarni ki se mažem z njim 2x dnevno nek multi-gyn gel..zaenkrat še ni učinka..mam pa itak kontrolo 4.6.pa ctg...sam da kilce spet nebi zrastleuser posted image user posted image ...tweety-ka lepo da si z nami malo pa za spodbudo hvala..upam da se res ne bomo matrale dolgo ko bomo rojevale pa da ni to taaakkaa grozna bolečina...jojojojojojoj...pa sej bo a ne punce???user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
29.5.2008 14:52:47   
babysolza
Jaz sem se z mojim user posted image  že začela pogajat, da če bo ob porodu vsaj pol tako priden, kot je bil celo nosečnost, bom šla zelo na izi skozi. user posted image

Bo dobil finga mlekca, takoj ko ven pride. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
29.5.2008 15:12:08   
Anonimen
cel roman napišem pa me skensla...no nakratko-sem se spomnila da sem mela v bolnici cimro ki je rodila v 7minutah v porodni,pa eno iz drugega oddelka ki je v prvo rodila v 13 minutah...to pa so srečnice a ne??..moje dete me pa že zdej tolko prebrca da je groza,najbolj me boli ko me brcne med rebrapol pa jst tulim pa hitro mal potepkam da umakne nogico,ker me to tolko boli da zvezde vidim mojemu se pa to zdi blazno smešno...bi mu jst mal posodla trebuh bi ga mel po eni uri dostiuser posted image ...evo,ostala sem sama doma,sem napadla hladilnik in zmazala 2 pudinga...kr gledam kaj bi jedlauser posted image ...me pa že 2 dni tolko glava boli,sem mogla vzet lekadol ker nisem več zdržala...ta vročina je res grozna...

Neposredna povezava do sporočila: 3503
29.5.2008 15:19:40   
Anonimen
13 minut se pa tud jaz ne bi branilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
29.5.2008 15:21:20   
she29
jeeejjj tweetek dobrodošla nazaj!user posted image user posted image user posted image  

taanikaa tudi meni je tako vroooče. mi na misel ne pride da bi šla ven. sem notri in mirujemuser posted image  pa potem nekako gre.bom pa počasi šla kuhat kosilce-da še dodatno zagrejem stanovanje-ja moram preprečit, da me slučajno ne začne zebstuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
29.5.2008 15:29:27   
Anonimen
kuhanje,zdajle???pa ni šanc,si raje kr sendvič naredim..hehehe..ja jst se lhko hvalim ker je dragi danes skuhal in sem že jedla in imela savno doma...ful se zagreje stanovanje...da bi še pečt mogla kako pecivo..??ha!!!pa ja...
ja ninny 13 min in to prvi porod...ona ko je pa v 7 min.pa drugi...torej upanje ostane a neuser posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
29.5.2008 15:38:13   
she29
saj tudi jaz bom s kosilom poenostavila.sem pa navajena vsak dan jesti kosilo ker nekako ne morem bit cel dan samo na sendvičih ali sadju in sladoledih.poleg tega pa tudi user posted image  rad kaj poje ko pride iz službe in imam potem večjo motivacijo. bom pa šla potem pod en hladen tuš in bouser posted image .

13 min in to prvi porod...ona ko je pa v 7 min.pa drugi...torej upanje ostane a ne

noro!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
29.5.2008 15:41:00   
alea01
jaz grem sama sebi na živceuser posted image . Nimam se kam dat. Čeprav imam ful hladno v stanovanju, name ta vročina kljub temu vplivauser posted image . Sem prejle šla na vrt jagode jest in sem komaj nazaj prilezla in zdej sem fuč. Moj pa hoče neko pecivo. Se spravljam k sebi in bom neki spacala skupuser posted image

tweetek- user posted image user posted image user posted image  da si se javila. Le javljaj se še kaj in nas sproti obveščaj o Janezu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
29.5.2008 15:42:11   
she29
zakaj se pa kle danes tolk mal čveka mi pa ni jasnouser posted image user posted image user posted image
ej babe če ne bomo čvekale še dooolgo ne bo dežjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
29.5.2008 15:43:31   
polly80
lp
user posted image je spet priden in brca user posted image user posted image user posted image

tweetek,še enkrat čestitke in hvala za vzpodbudne besede,da ni tako hudo..user posted image user posted image user posted image

she,ko si me spraševala,ti kar sem odgovorim (zaenkratuser posted image )-user posted image noče,da bi še kaj zraven priloge naredila,pravi da poleti ne paše tolko jest,da samo malo na izi,pa osvežilno solato zraven..pa meni kar odgovarja,je pa manj delauser posted image

sicer grem pa zdaj posodo pomit,potem si pa privoščim eno veliko skledo sladoleda..user posted image user posted image user posted image

vročina je pa ja,ampak ne vem no,se mi zdi danes kar znosnouser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
29.5.2008 15:43:56   
Anonimen
ne vem kaj je zadnje čase, zjutraj je toliko čvekanja, da včasih komaj dohajam , popoldne pa zvečer pa skoraj ničuser posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
29.5.2008 15:44:57   
polly80
Sem prejle šla na vrt jagode jest

sem pa vedla,da sem nekaj pozabla kupit-jagode,bemtiš!!!!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
29.5.2008 15:45:04   
alea01
jaz sem itak preprična, da bom rodila zeeeeeeelo hitrouser posted image . Tko, kot moj pravi. Dvakrat prdneš in bo puža zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz se bom tega načela držalauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
29.5.2008 15:46:38   
alea01
polly, nazaj v štacuno!!!!! Pa pazi, da te vmes ne pobere od vročineuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
29.5.2008 15:47:13   
Anonimen
Jaz se tolažim s tem, da gre v drugo hitreje, tako da če sem v prvo rodila v 3 urah,moram v drugo v 1,5ure do dve urciuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
29.5.2008 15:47:25   
babysolza
Ja, tud jaz se ne bi branla enga 'na hitrco' user posted image  user posted image

Mtinca - hvala za pesmice! user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
29.5.2008 15:48:39   
she29
Jaz se tolažim s tem, da gre v drugo hitreje, tako da če sem v prvo rodila v 3 urah,moram v drugo v 1,5ure do dve urci

ninny po moje še prej. moja mama je v prvo v 4ih urah, v drugo v pol urceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3517
29.5.2008 15:48:43   
babysolza
Tudi če grem tako kot ti ninny, bo ok. user posted image  3 ure tud ni slišat tako slabo. Pa ti si bla zjutraj še na pregledu pa so te poslali domov pa pol zvečer rodila - a se prav spomnem?

Neposredna povezava do sporočila: 3518
29.5.2008 15:50:58   
Anonimen
ja, prav se spomniš. Tiste tri urce v porodni so pa hitro minile, samo malo je bilo zoprno, ker sem bila direkt pod uro in sem skoz nanjo gledalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3519
29.5.2008 15:51:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

Jaz se tolažim s tem, da gre v drugo hitreje, tako da če sem v prvo rodila v 3 urah,moram v drugo v 1,5ure do dve urci

ninny po moje še prej. moja mama je v prvo v 4ih urah, v drugo v pol urceuser posted image

joj, ne me strašit- me bo sedaj še skrbelo, če bom prišla do P ta pravi časuser posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
29.5.2008 15:53:05   
she29
joj, ne me strašit- me bo sedaj še skrbelo, če bom prišla do P ta pravi čas

ja ja ninny mene bi tudi na tvojem mestu skrbelouser posted image user posted image user posted image
še dobro da jaz nimam teh skrbi, ker prvič rodimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
29.5.2008 15:53:31   
polly80
vau,ste optimistke..user posted image user posted image nam je rekla babica,da mormo en šiht v porodni nardit-8 ur,pa se mi že to ni zdelo tako grozno..user posted image   user posted image

se hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz bi tudi 7 min..user posted image ok,pa že s 4 urcami bom zelooo zadovoljna..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3522
29.5.2008 15:53:46   
Anonimen
ja pa mal se tolažim s tem da ni več danes tko kot je včasih bilo,sem vidla v bolnici da nbene niso pustil tko zlo dolgo matrat je blo povprečje tko 3 ure...upam no...še pred leti se spomnem da so ženske govorile da so ble tko 12 ur v porodni...jst vsem nam želim da bomo sam prdnaleuser posted image  tko kot alei dec pravi pa bo mimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.5.2008 15:57:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

joj, ne me strašit- me bo sedaj še skrbelo, če bom prišla do P ta pravi čas

ja ja ninny mene bi tudi na tvojem mestu skrbelouser posted image user posted image user posted image
še dobro da jaz nimam teh skrbi, ker prvič rodimuser posted image

no, vidiš jaz imam pa take skrbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.5.2008 15:58:11   
babysolza
ja, ker drgač bomo dvakrat premislile, če gremo spet čez vse to. user posted image

Sam kr traja teh 9 mesecev a ne? Tisti ki se je to spomnu, bi lohka mal skrajšal vso stvar - pa podaljšal porodniško ha ha. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?