Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 14:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla...babysolza da prvo tebi odgovorim-se sploh ne sprehajam,ker se ne morem...tu in tam obisk trgovine pa h G in po stanovanju...ne gre..opažam pa da verjetno mi mali pritiska nekje na živec,ker ko dlje časa sedim oz.ležim ful težko stopim na desno nogo,pa tud ko se razhodim malo še vedno zaboli v križu,v zadnjici in dol po desni nogi...bolj ko grem h koncu nosečnosti,bolj sem pametna zajaj me vse to boli ...tko da s sprehodi je zdaj križ...glede canisten svečke,sem dobila samo eno,ki sem si jo vstavila včeraj zvečer..itak sem šla pol na wc po treh urah pa nimam pojma kolk je sploh blo koristi od nje ..pa en gel sem si tud mogla kupt v lekarni ki se mažem z njim 2x dnevno nek multi-gyn gel..zaenkrat še ni učinka..mam pa itak kontrolo 4.6.pa ctg...sam da kilce spet nebi zrastle ...tweety-ka lepo da si z nami malo pa za spodbudo hvala..upam da se res ne bomo matrale dolgo ko bomo rojevale pa da ni to taaakkaa grozna bolečina...jojojojojojoj...pa sej bo a ne punce???
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 14:52:47
|
|
|
|
babysolza
|
Jaz sem se z mojim že začela pogajat, da če bo ob porodu vsaj pol tako priden, kot je bil celo nosečnost, bom šla zelo na izi skozi. Bo dobil finga mlekca, takoj ko ven pride.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
cel roman napišem pa me skensla...no nakratko-sem se spomnila da sem mela v bolnici cimro ki je rodila v 7minutah v porodni,pa eno iz drugega oddelka ki je v prvo rodila v 13 minutah...to pa so srečnice a ne??..moje dete me pa že zdej tolko prebrca da je groza,najbolj me boli ko me brcne med rebrapol pa jst tulim pa hitro mal potepkam da umakne nogico,ker me to tolko boli da zvezde vidim mojemu se pa to zdi blazno smešno...bi mu jst mal posodla trebuh bi ga mel po eni uri dosti ...evo,ostala sem sama doma,sem napadla hladilnik in zmazala 2 pudinga...kr gledam kaj bi jedla ...me pa že 2 dni tolko glava boli,sem mogla vzet lekadol ker nisem več zdržala...ta vročina je res grozna...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:19:40
|
|
|
|
Anonimen
|
13 minut se pa tud jaz ne bi branila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:21:20
|
|
|
|
she29
|
jeeejjj tweetek dobrodošla nazaj! taanikaa tudi meni je tako vroooče. mi na misel ne pride da bi šla ven. sem notri in mirujem pa potem nekako gre.bom pa počasi šla kuhat kosilce-da še dodatno zagrejem stanovanje-ja moram preprečit, da me slučajno ne začne zebst
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
kuhanje,zdajle???pa ni šanc,si raje kr sendvič naredim..hehehe..ja jst se lhko hvalim ker je dragi danes skuhal in sem že jedla in imela savno doma...ful se zagreje stanovanje...da bi še pečt mogla kako pecivo..??ha!!!pa ja... ja ninny 13 min in to prvi porod...ona ko je pa v 7 min.pa drugi...torej upanje ostane a ne
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:38:13
|
|
|
|
she29
|
saj tudi jaz bom s kosilom poenostavila.sem pa navajena vsak dan jesti kosilo ker nekako ne morem bit cel dan samo na sendvičih ali sadju in sladoledih.poleg tega pa tudi rad kaj poje ko pride iz službe in imam potem večjo motivacijo. bom pa šla potem pod en hladen tuš in bo . 13 min in to prvi porod...ona ko je pa v 7 min.pa drugi...torej upanje ostane a ne noro!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:41:00
|
|
|
|
alea01
|
jaz grem sama sebi na živce . Nimam se kam dat. Čeprav imam ful hladno v stanovanju, name ta vročina kljub temu vpliva . Sem prejle šla na vrt jagode jest in sem komaj nazaj prilezla in zdej sem fuč. Moj pa hoče neko pecivo. Se spravljam k sebi in bom neki spacala skup tweetek- da si se javila. Le javljaj se še kaj in nas sproti obveščaj o Janezu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:42:11
|
|
|
|
she29
|
zakaj se pa kle danes tolk mal čveka mi pa ni jasno ej babe če ne bomo čvekale še dooolgo ne bo dežja
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:43:31
|
|
|
|
polly80
|
lp je spet priden in brca tweetek,še enkrat čestitke in hvala za vzpodbudne besede,da ni tako hudo.. she,ko si me spraševala,ti kar sem odgovorim (zaenkrat )- noče,da bi še kaj zraven priloge naredila,pravi da poleti ne paše tolko jest,da samo malo na izi,pa osvežilno solato zraven..pa meni kar odgovarja,je pa manj dela sicer grem pa zdaj posodo pomit,potem si pa privoščim eno veliko skledo sladoleda.. vročina je pa ja,ampak ne vem no,se mi zdi danes kar znosno
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem kaj je zadnje čase, zjutraj je toliko čvekanja, da včasih komaj dohajam , popoldne pa zvečer pa skoraj nič
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:44:57
|
|
|
|
polly80
|
Sem prejle šla na vrt jagode jest sem pa vedla,da sem nekaj pozabla kupit-jagode,bemtiš!!!!
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:45:04
|
|
|
|
alea01
|
jaz sem itak preprična, da bom rodila zeeeeeeelo hitro . Tko, kot moj pravi. Dvakrat prdneš in bo puža zunaj . Jaz se bom tega načela držala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:46:38
|
|
|
|
alea01
|
polly, nazaj v štacuno!!!!! Pa pazi, da te vmes ne pobere od vročine
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se tolažim s tem, da gre v drugo hitreje, tako da če sem v prvo rodila v 3 urah,moram v drugo v 1,5ure do dve urci
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:47:25
|
|
|
|
babysolza
|
Ja, tud jaz se ne bi branla enga 'na hitrco' Mtinca - hvala za pesmice!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:48:39
|
|
|
|
she29
|
Jaz se tolažim s tem, da gre v drugo hitreje, tako da če sem v prvo rodila v 3 urah,moram v drugo v 1,5ure do dve urci ninny po moje še prej. moja mama je v prvo v 4ih urah, v drugo v pol urce
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:48:43
|
|
|
|
babysolza
|
Tudi če grem tako kot ti ninny, bo ok. 3 ure tud ni slišat tako slabo. Pa ti si bla zjutraj še na pregledu pa so te poslali domov pa pol zvečer rodila - a se prav spomnem?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, prav se spomniš. Tiste tri urce v porodni so pa hitro minile, samo malo je bilo zoprno, ker sem bila direkt pod uro in sem skoz nanjo gledala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 Jaz se tolažim s tem, da gre v drugo hitreje, tako da če sem v prvo rodila v 3 urah,moram v drugo v 1,5ure do dve urci ninny po moje še prej. moja mama je v prvo v 4ih urah, v drugo v pol urce joj, ne me strašit- me bo sedaj še skrbelo, če bom prišla do P ta pravi čas
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:53:05
|
|
|
|
she29
|
joj, ne me strašit- me bo sedaj še skrbelo, če bom prišla do P ta pravi čas ja ja ninny mene bi tudi na tvojem mestu skrbelo še dobro da jaz nimam teh skrbi, ker prvič rodim
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:53:31
|
|
|
|
polly80
|
vau,ste optimistke.. nam je rekla babica,da mormo en šiht v porodni nardit-8 ur,pa se mi že to ni zdelo tako grozno.. se hecam ,jaz bi tudi 7 min.. ok,pa že s 4 urcami bom zelooo zadovoljna..
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa mal se tolažim s tem da ni več danes tko kot je včasih bilo,sem vidla v bolnici da nbene niso pustil tko zlo dolgo matrat je blo povprečje tko 3 ure...upam no...še pred leti se spomnem da so ženske govorile da so ble tko 12 ur v porodni...jst vsem nam želim da bomo sam prdnale tko kot alei dec pravi pa bo mimo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 joj, ne me strašit- me bo sedaj še skrbelo, če bom prišla do P ta pravi čas ja ja ninny mene bi tudi na tvojem mestu skrbelo še dobro da jaz nimam teh skrbi, ker prvič rodim no, vidiš jaz imam pa take skrbi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 15:58:11
|
|
|
|
babysolza
|
ja, ker drgač bomo dvakrat premislile, če gremo spet čez vse to. Sam kr traja teh 9 mesecev a ne? Tisti ki se je to spomnu, bi lohka mal skrajšal vso stvar - pa podaljšal porodniško ha ha.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?