|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
28.5.2008 22:36:15   
Anonimen
Mene pa moje dete brca pod rebra, sem se morala uležt, k sm prej vse zvezde videla

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
28.5.2008 22:38:37   
polly80
no,drugače bom mela pa samogovore,saj sem žže navajenauser posted image user posted image user posted image

lahko in mirno nočuser posted image ,pa user posted image user posted image user posted image za tiste,za katere je danes srečna nočuser posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
28.5.2008 22:41:55   
Anonimen
Jst sm še tukaj - do ene enajstih

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
28.5.2008 22:47:48   
Anonimen
Ja nč, vidm, da ste šle vse spat. Pa lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
28.5.2008 22:48:36   
alea01
nisem še brala nazaj, ker je ful enih strani. Bom pol. Je kdo rodil?user posted image
No, jaz sem od 18.30 do 22.00 imela popadke v ful čudnih intervalih. Zdej že skoraj eno uro pa nič. Moj je štopal in si pripravil prtljago za v P- sebi. Fotič, pa pijačo pa sendvič si je šel delatuser posted image user posted image . In bolj kosem mu govorila, da to ni nič bolj je noreluser posted image user posted image . No, bomo vseeno ostali doma.
Zdej pa grem brat. Hm, ene 10 straniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
28.5.2008 22:49:56   
*Mojca*
jaaaaa l.daisy je rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
28.5.2008 23:05:59   
mtinca1
Kaj dolenjke se bomo kaj zmenle al,ne,jaz imam čas od 12.30,pa do 14.00.?????

Jst ne morem, k moj dela dop, pa še ena kolegica se je napovedala za ob pol treh

Lunca, Aleksandra Silvia - poslala sem vama ZS

Nya - če se izkaže, da je problem samo prevoz, me komot pokliči - te lahk pridem iskat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
28.5.2008 23:39:22   
alea01
sem se komaj skoz prebilauser posted image user posted image

l.daisy- jeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoja pubeca. Kaj nisem neki slutila in namigovala na lulija?user posted image . Ala ti vera za taka korenjakauser posted image user posted image

Če bo moja puža imela 3200g in jo spravim iz sebe je to dosežek stoletjauser posted image user posted image

AnjaPH- user posted image user posted image user posted image  da ni nič resnega glede otekline in da si ubogala sonosečke in odvihrala h Guser posted image user posted image user posted image

Tina 28- upajmo, da rojevaš in čakamo na rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se je situacija umirila. Prejle me je bejbi ruknil v rebra, sem zavpila in moj je že priletel z papirjem in pisal.... Ta moj možek ima tolk enga delauser posted image user posted image

ena me je danes kao vidla v cityparku. Sem res se šetala tam. Če sem imela krilo in veeeeeelik sladoled, sem bila jazuser posted image . Velik pa zato, ker se mi zdi, da v Rustiki čedalje manjše porcije dajejouser posted image user posted image

Kaja08-user posted image user posted image user posted image user posted image  za kuhinjo

Ostalim za pregledeuser posted image user posted image . Oprostite mi, ampak se več ne spomnim katereuser posted image user posted image

Še kaj?Se ne spomnim. Žal

Če se jutri dopoldan ne javim, sem v Puser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
29.5.2008 5:46:12   
Anonimen
Samo dobro jutro vam zaželim, pa grem še malo nazaj, če bom lahko.

mtinca - če bo prevroče, itak ne morem nikamor, ker mi noge ful zatekajo v tej vročini, pa se pol ne upam okrog hamlat - če pa ne bo, bom pa sporočila. Drugače pa čez kakšen mesec in pol z vozički, kajne??

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
29.5.2008 7:20:39   
babysolza
Dobro jutro, tudi jaz še ne pristavljam za kavo, sem še mal 'krmežlava'. Sam s kraljevskim zajtrkom pred sabo bo to hitro rešeno. user posted image  user posted image

Čestitke I.daisy! user posted image  user posted image  user posted image  Pa kje je imela ta dva fantiča? Ta prava korenjaka, ni kaj! user posted image user posted image  A zdaj gremo pa končno lahko tudi ostale v Rim a ne? user posted image

Grem mal brat, če ste kaj novega naklofale. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
29.5.2008 7:33:14   
aleksandra silvija
Dobro jutro!

!!!L.Daisy-ISKRENE DVOJNE ČESTITKE ZA DVA KORENJAKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšna težauser posted image !

Katera je naslednja?
Tina28?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
29.5.2008 7:44:30   
D.anna 76
Dobro jutro. Da vam enkrat še jaz z eno user posted image  postrežem.

Danes sem pa tudi jaz bolj zgodnja.

l.daisy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za tvoja dva res fejst korenjaka. Rada verjamem da sta te resnično namatrala.

Kokr sem uspela prebrat za nazaj je Tina 28 naslednja al kaj. ejmo Tina, potrudi se da boš čim prej cartala.

Za vse, ki imate danes preglede držim pesti, da je vse o.k. in za tiste, ki imate rok v naslednjih dveh tednih, da bi se ja kmalu že začelo kaj dogajat. Ne vem a sem samo jaz tako neučakana in bi res rada spoznala moje dete čim prej!?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
29.5.2008 7:58:10   
babysolza
Ja, očitno je res Tina naslednja. Dajmo, dajmo! user posted image user posted image

Nič, zdaj pa grem končno jest (rižota z bučkami), ker bom če ne kr dol padla

Mojca, daj povej, kako narediš to rižoto. Jaz mam še eno bučko v hladilniku pa se mi je zaluštala rižota danes. user posted image

Skratka zaključek: če ne bo do ponedeljka nič bo pa v začetku tedna s pomočjo G.

Držim pesti, da bo pohitel čez vikend! Sam je pa najbrž vseeno fajn ko veš, da boš zagotovo v nekaj dneh imela user posted image  a ne? user posted image

Ne vem a sem samo jaz tako neučakana in bi res rada spoznala moje dete čim prej!?

Nisi edina ne. Jaz bi mu tudi z veseljem prekinla najemniško pogodbo vsaj kak teden prej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
29.5.2008 8:00:28   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Če se jutri dopoldan ne javim, sem v Puser posted image

alea01 - kaj a se ti že kaj konkretnega dogaja?

Naslednje ste na vrsti:
Kaja08,
BARBBY (ki se mič ne javlja, kokr sem jaz opazila),
rouzi,
uurska (ki se tudi nič ne javlja),
polly80, 

lidijajenko (ki se redko javlja)

Potem sem pa že jaz na vrsti. No kako se bomo zmenile, katera bo prva Kaja08?!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
29.5.2008 8:05:06   
*Mojca*
Jutro!

Jaz pa se danes odpravljam na izlet v center LJ. Bom lepo kupila 2 žetona za bus in gremo. Ne vem še točno kaj bom tam počela, ampak...da mine user posted image

Tina28 držim pesti da že catraš user posted image user posted image

babysolza: daš eno majhno čebulo in ene 3 stroke česna in bučko na kocke na olivno olje, kar vse skupaj. Potem dodaš malo vode da se lepo duši, ne praži. Noter daš začimbe (jaz dam sol, malo popra, čili in malo paprike v prahu) No, ko se vse to lepo zmehča daš paradižnikovo mezgo in riž (ene 100g po osebi) in dodajaš vodo. Na koncu daš še malo peteršilja če ga imaš in en topljen sirček.

Zgleda komplicirano ampak je na easy, ker itak delaš po feelingu, predvsem z začimbami. Jaz dam ful čilija, ampak je nepekoč (Kotanyi) in daje samo okus.

Upam, da ti rata user posted image

alea01 kar se tiče količin sladoleda v Rustiki sem tudi jaz vedno bolj razočarana. Zadnjič sem v Supernovi dobila tako kepico da bi lahko bila za 3 v Rustiki. Ma klinc jih gleda, drugič grem raje gor Pod vodo pri mehiški user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3315
29.5.2008 8:07:11   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nat78

jupi,čestitke za bebice,sedaj pa se je začelo čisto zares.
Jaz sem tudi danes bila na pregledu in naše dete se še ni in se verjetno ne bo obrnilo na glavo,zato se grem v petek dogovoriti za datum za carski rez.Časa nimam več veliko,MV imam zmehčan in spušča se že,ritka pa je tudi že tam kjer bi morala biti glavica.Danes mi je dokončno popravila moj PDP na 20.6.,ker je bilo za 1 teden odstopanja na prvem ultrazvoku in je danes rekla,da je bolje,da se držimo tega datuma.Danes je otrok imel 3500g  in ima še nekje 1%možnosti,da se obrne.
Moje kile+13.5
Še enkrat čestitke vsem novopečenim mamicam!

Nat, jaz imam pa pregled v torek in je najbrž pri meni tudi tako - ritka doli - samo ne bi rekla, da mi bodo pri nas na Ptuju dovolili, da bi se kar zmenila za datum CR.user posted image

(odgovor članu nat78)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
29.5.2008 8:08:01   
aleksandra silvija
Ja, puce. Res smo neučakaneuser posted image .
Sicer pa še  2 dni in nam majčice prepustijo prestol,...user posted image

Pa saj bi človek še čakal, ampak vsi sprašujejo KDAJ?

Še v restavraciji daljnaaa znanka. Je tako očitno, da me bo vsak čas razneslo in da tako ne bo šlo več dolgo?user posted image user posted image
Ja, pa celo župnik me je to vprašal, ko sem prišla po hči--češ, da bo kmalu ampak KDAJ?user posted image user posted image

No, saj bom kmalu izvedela.

V glavnem.
Rada bi bila doma 6.6.-ko ima mali zaključni piknik v vrtcu in 23. 6., ko ima punčka  prireditev ob koncu šole.user posted image
Pravzaprav bi 23. jo prišla gledat že z user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kdaj bi torej morala imeti ta nesrečni CR; da se vse izzide?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
29.5.2008 8:08:18   
D.anna 76
babysolza - mogoče se bo pa dete ustrašilo nasline izselitve pa bo že čez vikend prostovoljno zapustilo varno zavetje mojega bušija. KO BI VSAJ!!!!

Neučakana, a ja pa preden zaspim zvečer že par dni premišljujem take neumnosti kot so, kako bo v porodni sobi, kako bom potem dete dobila na v naročje, kako bo potem v sobi, pa z dojenjem in previjanjem in odhodom domov za bebiko v naročju. Se mi kr filmi vrtijo v možganih. Je to PANIKA, STRAH ali nekaj čisto normalnega?

Pa že cel teden mi vsi sprašujejo: A ti še nisi šla rodit?! Pa mami me kliče dvakrat na dan kako sem, če je kaj novega?! Tast pa to sprašuje itak mojga že cel mesec tako je neučakan.

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 29.5.2008 8:11:12 >

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
29.5.2008 8:09:51   
aleksandra silvija
Bom lepo kupila 2 žetona za bus in gremo.

Mojca, za user posted image  še ne rabiš žetonauser posted image .

No, razen-če bi se rada peljala tudi nazaj iz centra,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3319
29.5.2008 8:10:58   
*Mojca*
Jaz pa non stop razmišljam kam bom dala user posted image ko pridem domov. V posteljico? Zibko? Na ležalnik? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3320
29.5.2008 8:11:48   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Bom lepo kupila 2 žetona za bus in gremo.

Mojca, za user posted image  še ne rabiš žetonauser posted image .

No, razen-če bi se rada peljala tudi nazaj iz centra,...user posted image

a vidiš kako sem jaz poštena, kar user posted image bi kupila žeton. Ti šment, bom šla pa z busom tudi nazaj user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3321
29.5.2008 8:12:57   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Jaz pa non stop razmišljam kam bom dala user posted image ko pridem domov. V posteljico? Zibko? Na ležalnik? user posted image

Ne se obremenjevat s tem, lepo na JOŠKO pa je.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
29.5.2008 8:14:40   
Anonimen
NO, še enkrat dobro jutro. Sem šla malo nazaj zaležt, pa nism mogla - me je moril en kup cunj za zlikat - no in sem vstala. Moj user posted image  namreč zelo rad nosi srajce, sploh ko je toplo, ampak sva se zmenila, da jih zdej neki časa pač ne bo, ker men nogice zatekajo, če dolg stojim, pa še vročina, pa to - sej je ful uvideven.  Ampak sem mela pa še od 14 dni nazaj. No, pa je šlo, sem v 1,5 ure zlikala 11 srajc, pa še ostale cunje. In zdej grem lahko rodit, ker vem, da ni več tistega kupauser posted image . Pa še fajn so se likale - očitno tale vlaga pripomore.

Neposredna povezava do sporočila: 3323
29.5.2008 8:15:37   
aleksandra silvija
Ne se obremenjevat s tem, lepo na JOŠKO pa je.
user posted image
Drži.user posted image

No, potem sva mi2 oba user posted image  do sedaj odložila v spalnici na posteljo in občudovala zaklad,....user posted image

Potem pa se ne spomnim več, kam smo ga dali,...

Neposredna povezava do sporočila: 3324
29.5.2008 8:16:12   
*Mojca*
nya jaz likam sede user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?