Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 22:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa moje dete brca pod rebra, sem se morala uležt, k sm prej vse zvezde videla
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 22:38:37
|
|
|
|
polly80
|
no,drugače bom mela pa samogovore,saj sem žže navajena lahko in mirno noč ,pa za tiste,za katere je danes srečna noč
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 22:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm še tukaj - do ene enajstih
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 22:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja nč, vidm, da ste šle vse spat. Pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 22:48:36
|
|
|
|
alea01
|
nisem še brala nazaj, ker je ful enih strani. Bom pol. Je kdo rodil? No, jaz sem od 18.30 do 22.00 imela popadke v ful čudnih intervalih. Zdej že skoraj eno uro pa nič. Moj je štopal in si pripravil prtljago za v P- sebi. Fotič, pa pijačo pa sendvič si je šel delat . In bolj kosem mu govorila, da to ni nič bolj je norel . No, bomo vseeno ostali doma. Zdej pa grem brat. Hm, ene 10 strani
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 22:49:56
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaaaaa l.daisy je rodila
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 23:05:59
|
|
|
|
mtinca1
|
Kaj dolenjke se bomo kaj zmenle al,ne,jaz imam čas od 12.30,pa do 14.00.????? Jst ne morem, k moj dela dop, pa še ena kolegica se je napovedala za ob pol treh Lunca, Aleksandra Silvia - poslala sem vama ZS Nya - če se izkaže, da je problem samo prevoz, me komot pokliči - te lahk pridem iskat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 23:39:22
|
|
|
|
alea01
|
sem se komaj skoz prebila l.daisy- jeeeeeeeeeej za tvoja pubeca. Kaj nisem neki slutila in namigovala na lulija? . Ala ti vera za taka korenjaka Če bo moja puža imela 3200g in jo spravim iz sebe je to dosežek stoletja AnjaPH- da ni nič resnega glede otekline in da si ubogala sonosečke in odvihrala h G Tina 28- upajmo, da rojevaš in čakamo na rezultat Pri nas se je situacija umirila. Prejle me je bejbi ruknil v rebra, sem zavpila in moj je že priletel z papirjem in pisal.... Ta moj možek ima tolk enga dela ena me je danes kao vidla v cityparku. Sem res se šetala tam. Če sem imela krilo in veeeeeelik sladoled, sem bila jaz . Velik pa zato, ker se mi zdi, da v Rustiki čedalje manjše porcije dajejo Kaja08- za kuhinjo Ostalim za preglede . Oprostite mi, ampak se več ne spomnim katere Še kaj?Se ne spomnim. Žal Če se jutri dopoldan ne javim, sem v P
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 5:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo dobro jutro vam zaželim, pa grem še malo nazaj, če bom lahko. mtinca - če bo prevroče, itak ne morem nikamor, ker mi noge ful zatekajo v tej vročini, pa se pol ne upam okrog hamlat - če pa ne bo, bom pa sporočila. Drugače pa čez kakšen mesec in pol z vozički, kajne??
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 7:20:39
|
|
|
|
babysolza
|
Dobro jutro, tudi jaz še ne pristavljam za kavo, sem še mal 'krmežlava'. Sam s kraljevskim zajtrkom pred sabo bo to hitro rešeno. Čestitke I.daisy! Pa kje je imela ta dva fantiča? Ta prava korenjaka, ni kaj! A zdaj gremo pa končno lahko tudi ostale v Rim a ne? Grem mal brat, če ste kaj novega naklofale.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 7:33:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro! !!!L.Daisy-ISKRENE DVOJNE ČESTITKE ZA DVA KORENJAKA Kakšna teža ! Katera je naslednja? Tina28?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 7:44:30
|
|
|
|
D.anna 76
|
Dobro jutro. Da vam enkrat še jaz z eno postrežem. Danes sem pa tudi jaz bolj zgodnja. l.daisy - čestitke za tvoja dva res fejst korenjaka. Rada verjamem da sta te resnično namatrala. Kokr sem uspela prebrat za nazaj je Tina 28 naslednja al kaj. ejmo Tina, potrudi se da boš čim prej cartala. Za vse, ki imate danes preglede držim pesti, da je vse o.k. in za tiste, ki imate rok v naslednjih dveh tednih, da bi se ja kmalu že začelo kaj dogajat. Ne vem a sem samo jaz tako neučakana in bi res rada spoznala moje dete čim prej!?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 7:58:10
|
|
|
|
babysolza
|
Ja, očitno je res Tina naslednja. Dajmo, dajmo! Nič, zdaj pa grem končno jest (rižota z bučkami), ker bom če ne kr dol padla Mojca, daj povej, kako narediš to rižoto. Jaz mam še eno bučko v hladilniku pa se mi je zaluštala rižota danes. Skratka zaključek: če ne bo do ponedeljka nič bo pa v začetku tedna s pomočjo G. Držim pesti, da bo pohitel čez vikend! Sam je pa najbrž vseeno fajn ko veš, da boš zagotovo v nekaj dneh imela a ne? Ne vem a sem samo jaz tako neučakana in bi res rada spoznala moje dete čim prej!? Nisi edina ne. Jaz bi mu tudi z veseljem prekinla najemniško pogodbo vsaj kak teden prej.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:00:28
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Če se jutri dopoldan ne javim, sem v P alea01 - kaj a se ti že kaj konkretnega dogaja? Naslednje ste na vrsti: Kaja08, BARBBY (ki se mič ne javlja, kokr sem jaz opazila), rouzi, uurska (ki se tudi nič ne javlja), polly80, lidijajenko (ki se redko javlja) Potem sem pa že jaz na vrsti. No kako se bomo zmenile, katera bo prva Kaja08?!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:05:06
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Jaz pa se danes odpravljam na izlet v center LJ. Bom lepo kupila 2 žetona za bus in gremo. Ne vem še točno kaj bom tam počela, ampak...da mine Tina28 držim pesti da že catraš babysolza: daš eno majhno čebulo in ene 3 stroke česna in bučko na kocke na olivno olje, kar vse skupaj. Potem dodaš malo vode da se lepo duši, ne praži. Noter daš začimbe (jaz dam sol, malo popra, čili in malo paprike v prahu) No, ko se vse to lepo zmehča daš paradižnikovo mezgo in riž (ene 100g po osebi) in dodajaš vodo. Na koncu daš še malo peteršilja če ga imaš in en topljen sirček. Zgleda komplicirano ampak je na easy, ker itak delaš po feelingu, predvsem z začimbami. Jaz dam ful čilija, ampak je nepekoč (Kotanyi) in daje samo okus. Upam, da ti rata alea01 kar se tiče količin sladoleda v Rustiki sem tudi jaz vedno bolj razočarana. Zadnjič sem v Supernovi dobila tako kepico da bi lahko bila za 3 v Rustiki. Ma klinc jih gleda, drugič grem raje gor Pod vodo pri mehiški
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:07:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nat78 jupi,čestitke za bebice,sedaj pa se je začelo čisto zares. Jaz sem tudi danes bila na pregledu in naše dete se še ni in se verjetno ne bo obrnilo na glavo,zato se grem v petek dogovoriti za datum za carski rez.Časa nimam več veliko,MV imam zmehčan in spušča se že,ritka pa je tudi že tam kjer bi morala biti glavica.Danes mi je dokončno popravila moj PDP na 20.6.,ker je bilo za 1 teden odstopanja na prvem ultrazvoku in je danes rekla,da je bolje,da se držimo tega datuma.Danes je otrok imel 3500g in ima še nekje 1%možnosti,da se obrne. Moje kile+13.5 Še enkrat čestitke vsem novopečenim mamicam! Nat, jaz imam pa pregled v torek in je najbrž pri meni tudi tako - ritka doli - samo ne bi rekla, da mi bodo pri nas na Ptuju dovolili, da bi se kar zmenila za datum CR.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:08:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ja, puce. Res smo neučakane . Sicer pa še 2 dni in nam majčice prepustijo prestol,... Pa saj bi človek še čakal, ampak vsi sprašujejo KDAJ? Še v restavraciji daljnaaa znanka. Je tako očitno, da me bo vsak čas razneslo in da tako ne bo šlo več dolgo? Ja, pa celo župnik me je to vprašal, ko sem prišla po hči--češ, da bo kmalu ampak KDAJ? No, saj bom kmalu izvedela. V glavnem. Rada bi bila doma 6.6.-ko ima mali zaključni piknik v vrtcu in 23. 6., ko ima punčka prireditev ob koncu šole. Pravzaprav bi 23. jo prišla gledat že z . Kdaj bi torej morala imeti ta nesrečni CR; da se vse izzide?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:08:18
|
|
|
|
D.anna 76
|
babysolza - mogoče se bo pa dete ustrašilo nasline izselitve pa bo že čez vikend prostovoljno zapustilo varno zavetje mojega bušija. KO BI VSAJ!!!! Neučakana, a ja pa preden zaspim zvečer že par dni premišljujem take neumnosti kot so, kako bo v porodni sobi, kako bom potem dete dobila na v naročje, kako bo potem v sobi, pa z dojenjem in previjanjem in odhodom domov za bebiko v naročju. Se mi kr filmi vrtijo v možganih. Je to PANIKA, STRAH ali nekaj čisto normalnega? Pa že cel teden mi vsi sprašujejo: A ti še nisi šla rodit?! Pa mami me kliče dvakrat na dan kako sem, če je kaj novega?! Tast pa to sprašuje itak mojga že cel mesec tako je neučakan.
< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 29.5.2008 8:11:12 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:09:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Bom lepo kupila 2 žetona za bus in gremo. Mojca, za še ne rabiš žetona . No, razen-če bi se rada peljala tudi nazaj iz centra,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:10:58
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jaz pa non stop razmišljam kam bom dala ko pridem domov. V posteljico? Zibko? Na ležalnik?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:11:48
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Bom lepo kupila 2 žetona za bus in gremo. Mojca, za še ne rabiš žetona . No, razen-če bi se rada peljala tudi nazaj iz centra,... a vidiš kako sem jaz poštena, kar bi kupila žeton. Ti šment, bom šla pa z busom tudi nazaj
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:12:57
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Jaz pa non stop razmišljam kam bom dala ko pridem domov. V posteljico? Zibko? Na ležalnik? Ne se obremenjevat s tem, lepo na JOŠKO pa je.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
NO, še enkrat dobro jutro. Sem šla malo nazaj zaležt, pa nism mogla - me je moril en kup cunj za zlikat - no in sem vstala. Moj namreč zelo rad nosi srajce, sploh ko je toplo, ampak sva se zmenila, da jih zdej neki časa pač ne bo, ker men nogice zatekajo, če dolg stojim, pa še vročina, pa to - sej je ful uvideven. Ampak sem mela pa še od 14 dni nazaj. No, pa je šlo, sem v 1,5 ure zlikala 11 srajc, pa še ostale cunje. In zdej grem lahko rodit, ker vem, da ni več tistega kupa . Pa še fajn so se likale - očitno tale vlaga pripomore.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:15:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ne se obremenjevat s tem, lepo na JOŠKO pa je. Drži. No, potem sva mi2 oba do sedaj odložila v spalnici na posteljo in občudovala zaklad,.... Potem pa se ne spomnim več, kam smo ga dali,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:16:12
|
|
|
|
*Mojca*
|
nya jaz likam sede
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?