Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:16:12
|
|
|
|
slovenka
|
mene pa še nihče preveč ne sprašuje - eni vedo kdaj, bolj oddaljeni pa ne opazijo, ker imam bušija bolj na široko in ne tako zelo ven. Tako da bolj z dragim sama razmišljava, kako bo kmalu kmalu. Res sta samo še dva majska dneva. uuuuu... Saj že dolgo čakamo, samo si vseeno ne morem predstavljati, da z dragim dobiva malo bitjece. Meni se to zdi tak čudež... Tudi jaz čestitam l.daisy.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:16:54
|
|
|
|
alea01
|
hello! Sem še v enem kosu. Noč je bila mirna, okoli 5ure zjutraj pa spet dva popadka . Zdej me bo pa hecalo vse do PDP in še čez Je pa bejbi ful živahen tak, da dvomim da bi kaj bilo. Moj lubi možek itak že leta okoli kot kura brez glave . Pa skoz polni une baterije od fotiča, pa pazi da je zveže stuširan in sit . Kdo gre zdej tu rodit? Včeraj sem na tržnici nabrala fuuuuuul sadja. Nektarine, marelice, češnje, jagode. Pol pa tako v hecu rečem.... no to imam pa vse do poroda ona pa meni. Ja, za kaka dva meseca pa to ne bo . Kako dva meseca? Hodim ko raca okoli s velikim vampom, ki bo glih kar eksplodiral, ona pa meni čez dva meseca da rok . Bože mili Mene pa na srečo noben ne sprašuje kdaj bo in če bo in karkoli...... So nekam uvidevni . Zato pa tašči in možu težijo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:18:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
eni vedo kdaj, bolj oddaljeni pa ne opazijo, ker imam bušija bolj na široko in Ne opazijo v 9. mesecu? Sicer je pa to čisto mogoče. No, pri meni je bilo tako pri 1. , sedaj pa,.....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* nya jaz likam sede Jaz sede ne morm, ker me pa dete brca
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:19:29
|
|
|
|
polly80
|
dobro jutro tudi od mene.. sem ravno vstala,pa prišla pogledat,če se kaj dogaja na forumu.. glede na to,da se tina še ni nič oglasila,se očitno res že cartajo.. pri nas se še nič ne dogaja,vas spustim par prek vrste
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:20:22
|
|
|
|
D.anna 76
|
nya - a jih sam ne zan zlikat? Jaz grem zdej si zajtrk pripravit pol pa ven na zrak s psom na sprehod pa v trgovino, da vse opravim ŠE PRED VROČINO, saj nič ne kaže, da bi bilo danes kaj hladneje. Mojca - a ti pa kar v mesto v taki vročin?! Meni G ni priporočala nekih sprehodol po vročini, če le ni nujno. Če pa že pa klobuk na glavo pa čim bolj v senci hodit.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:20:55
|
|
|
|
alea01
|
aja, pomebno obvestilo Odkar sem začela pit malinov čaj imam te lažne popadke. Povezava, naključje....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:22:45
|
|
|
|
alea01
|
mene ta vročina sploh zunaj ne vidi. Grem mal pokukat na teraso pa smuk nazaj notri . V stanovanju se pa hladim s klimo in mi je ful kul . Pol pa sam na uri gledam, kako raste temperatura zunaj, notranja pa pada
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:23:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
d.anna sej danes ne zgleda da bo tako vroče. Če ne bom pa pripujsala domov
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
nya - a jih sam ne zan zlikat? Sej on bi, ampak mu pustim vse delat, likat ga pa ne morm gledat - mi je kr hudo - pa ne zarad njega, ampak trpimo jaz, likalnik in deska
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:24:19
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea jaz imam tudi malinov čaj doma pa ga kr ne upam začet pit
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:24:25
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 aja, pomebno obvestilo Odkar sem začela pit malinov čaj imam te lažne popadke. Povezava, naključje.... Prekini z pitjem za kak dan pa boš vidla kako bo potem.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:26:16
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya nya - a jih sam ne zan zlikat? Sej on bi, ampak mu pustim vse delat, likat ga pa ne morm gledat - mi je kr hudo - pa ne zarad njega, ampak trpimo jaz, likalnik in deska Če je pa tako potem pa ti kr likej, bolš likat kot TRPET.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:27:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija eni vedo kdaj, bolj oddaljeni pa ne opazijo, ker imam bušija bolj na široko in Ne opazijo v 9. mesecu? Sicer je pa to čisto mogoče. No, pri meni je bilo tako pri 1. , sedaj pa,..... Ne, saj opazijo, da sem noseča samo ne, da bo že v par tednih rok - bolj kak avgust mi pripisujejo. Sicer pa tudi odvisno kako se oblečem.
< Sporočilo je popravil slovenka -- 29.5.2008 8:28:18 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 IZVIRNO SPOROČILO: nya nya - a jih sam ne zan zlikat? Sej on bi, ampak mu pustim vse delat, likat ga pa ne morm gledat - mi je kr hudo - pa ne zarad njega, ampak trpimo jaz, likalnik in deska Če je pa tako potem pa ti kr likej, bolš likat kot TRPET. Sej drgač skoraj nič ne rabim likat, k mamo sušilca, tko da ostanejo sam srajce, hlače, pa kar sem mela zdej za . Hvala bogu za sušilca. Moj bi rekel, to smo vam vse moški nardil - če ne bi blo nas, bi še danes prale pri potoku
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:29:50
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro čestitke l.daisy za dva korenjaka men bo noge razneslo, že ko vstanem mam čist zatečene hodim ko slon po stanovanju vse ki ste mele včeri preglede za vse ki jih mate pa dons pa da bo vse ok no še dva dni je maj pol se pa začne naš mesec
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:30:57
|
|
|
|
slovenka
|
ma, jaz tudi ne razumem, zakaj je moškim tako težko likat. Jaz to delam že od kakega 10. leta, pa mi je ful simpl. Moj pa tudi raje celo omaro premeče, da najde kaj, kar ni zmečkano, kot da bi likal.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:31:21
|
|
|
|
*Mojca*
|
nya ta je dobra ja, pri potoku bi prale a katera mogoče ve, če imajo v HM v centru tudi baby oddelek?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
da najde kaj, kar ni zmečkano da ne bo pomote - moj obleče tud kakšno srajco, ki je še za zlikat - tko da morm te, ki so za zlikat poskrit - ker ko ga vprašam, če ni videl, da je zmečkana, pravi, da sej ni - sej v bistvu res ni ne vem kako, ker jih ful raztegnem, ko dam sušit, ampak vseen. Pol pa pravi, da naj se ne sekiram, da une babe na šihtu me majo itak že v zobeh, da ni panike, če me majo še zarad tega - ker men je sam tist, ma kaj bodo rekl, kakšno punco maš, da ti še zlika ne
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:34:05
|
|
|
|
polly80
|
mene pa vsi sprašujejo,kdaj bo že..ja pa kako naj jaz vem pa rečem,da pač noče ven,da še ne bo kmalu.. še tisti me sprašujejo,ko me sploh poznajo ne..ampak ok,naj jim bo!mam pa res velik trebušček,takšno jajčko nosim spredaj danes se mi je sanjalo,da sem rodila ?hm..me muči radovednost.. alea,si mi naredila lušte s sadjem,sploh z jagodami.. bo treba it v nabavo..ker če sem prav zasledila,ko dojiš,jagode itak odpadejo..tako da moram izkoristit
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
a katera mogoče ve, če imajo v HM v centru tudi baby oddelek? Nimajo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:34:33
|
|
|
|
anaj22
|
mojca v centru v HM nimajo nič za malčke
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:35:46
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya a katera mogoče ve, če imajo v HM v centru tudi baby oddelek? Nimajo Mene pa je ena vprašala včeraj kdaj se bom razpočila , druga pa mi je rekla da je mislila da mam še kak mesec in pol...halo
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:38:22
|
|
|
|
alea01
|
Vsakič ko grem v LJ si nabavim ogroooooomno sadja na tržnici. Tle ni nikjer tržnice ali karkoli podobnega s sadjem . Razen, če grem v tuša, merkatorja ali pa v špara. Sam sadje je dražje in še tolk fino ni. No, v šparu je še kar
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 8:38:39
|
|
|
|
polly80
|
Moj pa tudi raje celo omaro premeče, da najde kaj, kar ni zmečkano, kot da bi likal. moj enako..ko pa hočem likat,pa reče,eh ni treba..potem pa enkrat nisem,je pa tako metal cote not po omari,pa gledal,katera ni preveč zmečkana..da bi sam zlikal??raje si vsak dan novo majco kupi,po moje no,pa se ne pritožujem,ker pa kaj drugega postori.. smo pa veliko tudi same krive ,jaz tudi trpim zraven,ko včasih kaj dela,ker se mi kar zdi,da jaz vse boljše naredim.. potem pa jaz raje naredim,on se pa tudi ne pritožuje....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?