Tina 28 -> RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! (26.5.2008 20:31:10)
|
Tanika....te čist razumem, kako se počutiš...jaz sem mela prejšnji teden čist jokav...ogenj v streh, nervoza....mojmu bi kar kufre spakirala tolk je blo divje. Pa je dons spet bolje. Hormoni itak!!!! Kar se pa sprehodov tiče...maš pa verjetno mal slabo vest, ker misliš da moraš (kaj pa tiste z rizično nosečnostj, ki ne smejo). Verjetno je dobr da se ja, saj jaz se prepričam ene 2 do 3 krat tedensko pol ure, ker se mi ne daaaaa. in pol se res mal boljš počutim. Če misliš, da se moraš.....poglej s te strani....narava je zdaj res superca, pol pa vsaj tri tedne ne boš smela ven, ko rodiš in ti bo mogoče žal, da nisi zdaj kdaj pičla na sprehod. Bravo Kaja....da se je vneslo seveda. .Niny..kater ginekolog pa ponavadi tebe pregleda. Ja, tud jaz nisem panicarla, ker so glih zjutri dve vzel v porodno in tud mal ne mislim jamrat, ker vem, da morjo gor pošpegat.....kaj pa če bi jaz bla tam. Mene je sprejela Dražič (bila pri mojem prvem porodu in me je tudi potolažila, da bomo kar naravno štartal, čeprav sem mela carski rez prvič. Ful mi je velik povedala.
|
|
|
|