Tina 28 -> RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! (26.5.2008 21:25:23)
|
Mojca...po mojem je boljš ,da si kupiš hladilno mazilo, ki je bolj preventivno....bepanten je že za vzdraženo kožo (po mojem)....najboljš, da uno ta veliko tubo v lekarni kupiš, ki je najbolj nevtralna. Pa tud, kar se olja tiče....najboljš je po mojem kar ta iz lekarne, ker fajn ščiti in masti...jaz mam kar olivnega,ker se je pri prvam dobr obnesel, pa še babca je rekla, da je za na začetk to dvoje najbolj. Ja sadje....mamo res dobr tajming za rodit...jaz se tud zdaj bašem s sadjem, ker vem, da ga bom pogrešala....saj noben ga ne prepoveduje jest, sam kaj ko pol ta male zvija (mal se jim pa res mora črevesje zalavfat). saj pol po kakšnem mesecu, dveh probaš kakšen košček sem in tja....pol pa vidiš reakcijo (no razen alergenih). Prekuhano pa tud zame nima več čara....čeprav takega lohk. Verjemte, da ne boste jedle recimo jabolka, če bo mali 5 ur skupi tulu ko zmešan in se vam bo smilu, k bo nogice k sebi tiščal in mahal z rokami, kot da gre za življenje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|