Tina 28 -> RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! (26.5.2008 17:15:51)
|
Pozdravljene...se je pa že prav težko prebijat, k ste tko čvekaste. Jaz sem mela dons prvič CTG na Jesenica (3 že prej v ambulanti, ko sem jamrala, da mi noče UZ narest, čeprav mam občutek, da trebuh nč ne rase). No in kle pojamram, če se a pogledat in je kar zavila z očmi, češ da se vsako pogleda in nič ne šparajo, da si to očitno sam eni prvošjo. Mew je kar potolažla. no in ugotovi, da bo princeska...do sedaj se kao ni videl pr moni, da bo dolga, ne ba glih bajsika (okrog 3 in pol naj bi mela.) popadkov nimam, zaprta sem še (aja, men so se kar oči zarosil, tko me je bolel, ko me je vaginalno pregledala, pa nč ne krvavim....je pa ugotovila, da mam mal vnetja in mi dala svečke). Tko, da sem kar pomirjena sedaj....vse ok...je pa res, da je posteljica zrela. (2-3-stadij) - upam, da je to O.K. je pa pregled na Jesenicah s CTG .- jem vred ful dolg trajal zarad naših trebuhov, k nas je tolk (sem bla od 8.30 do 13.00 lepo tam Tud mene žuljo češnje in sem jih kupla, me je pa prej tamal vprašu, če jih lohk mal poje in jih je očedu zunej s sosedovo punčko, tko, da sem si jih izborila še za vzorec. Saj ne da mu ne prvošim, sam jih bo lohk jedu cel junij, jaz pa ne![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|