Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 12:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
zimska - imaš zs
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 12:42:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 12:46:09
|
|
|
|
lex
|
24 julij še tukaj ti čestitam za malo Laro ilatic tud mene je strah, da bom doma rodila . Saj se mi je zadnjič celo sanjalo, da je moja mami rodila 3 otroka in to kar doma in me tolažila, da to ni nič takega . Pa lepo, da si se javila, sem glih študirala nate, če nam nisi že kam pobegnila. Nanka a naju malo pomiriš? štajerke in korošice, kaj pa me a se ne bomo nič dobile? LJ so kar naprej nekje na kavici, me pa vsaka na svojem vogalu tudi jaz se strinjam, da ostanemo do 31.7 tukaj, potem pa se preselimo na dojenčkovo stran. Zelo lepo je, ko se mamice oglasijo tukaj in seveda navijajo za svoje somesečke . Tako da jaz ne grem nikamor (kolikor bo cajt za RR ). Samo še do konca tega tedna in naslednji teden sva z Alino sami, potem pa bo tudi Aleks na počitnicah. Me je kar malo strah, ker zna kar vredu trmo zakuhat, pa nikamor ne bi šel na sprehod. Meni se pa pred bajto ni za bit, ker se pol vsi vtikujejo v nas in sploh ni nobenega reda. Eh malo še, ko rodim naredim red , ker s tremi se pa pol ne mislim več neki hecat pa popuščat. No naš heroj je tudi začel uporabljat kahlico za kakanje (ja to so pravi podvigi, še posebej če delaš prevelik halo okoli tega pa ti trmo vključi in noče več kam drugam kakat kot v plenico). No on gre pa lepo sam na WC - noben ne sme zraven, se pokaka počisti kahlico in obriše rito. Potem sem pa jaz že v kopalnici, da mu pomagam obroisat ritko, počistit kahlico do konca in umit roke. netki čestitke za kahlico in hvala za morske pozdrave. Ti dam nasvet, da ne preveč hvalit tamalega, ker pol zna trmo kuhat. Na začetku ja, potem pa mu mora to preiti v navado. Pri nas so pa še po pol leta vsiskup leteli če je mali kakal in slikali drekece in kaj jaz še vem kaj so delali evo plenice sem pa kupovala jaz . saj boš videla bo hitro skapiral kaj hočeš od njega. Pa kar pusti ga, da je nagec, bo tudi prej kakat začel na kahlico.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 12:46:19
|
|
|
|
ilatic
|
Nanka ha ha. Prav imas, raje bom tiho. Ti, pa je vedno lazji porod al ne? Moj drugi je bil 5x lazji, sam zdej k mam baje fanta je pa spet drgac. Kaksne so tvoje izkusnje? Ena mi je rekla da je tretjega najtezje rodila. No sej,po vsej verjetnosti se pa vidimo v petek pa bomo kaksno rekle. Zelo bi bila vesela ce bi prisla cela runda iz prvega srecanja, tudi ti Lex. Lex a je Ormoz kje bliz tebe. Sramota sej vem, sam se mi ne da gledat po zemljevidu. Po vsej verjetnosti bom v soboto v Ormozu pa me zanima ce bos ti kje tam bliz.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 12:50:54
|
|
|
|
Blacky30
|
Ilatic, ne, Ormož je daleč proč od lex, čisto na drugem koncu.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 12:52:14
|
|
|
|
moya
|
Evo za vse tiste, ki jih zanimajo potiskane planice in brisačke s kapuco, ravno danes je v DIPO akcija za 3 planice 3.99 eur in za 3 delni kopalni set (brisačka slinček, rokavička) - 8,99 eur. kako pa te akcijske zgledajo pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:11:20
|
|
|
|
maja24
|
Ahoj, spet jest in moje čudno vprašanje,no tkole: dones sm mela GP pa mi je rekla da se mi je trebuh ful spustu in da bom prej "rodila",no glavco ma itak ful nizko.Zej me pa zanima,če je to res,da če se ti trebuh spusti pa da je glavca že ful nizko ali res lahko pričakujem da bom prej rodila?Zaprta sm pa itak še,tok da se mi ta izjava mal čudna zdi,ampak dobr.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:13:19
|
|
|
|
frutka_
|
Hojla! Madonca, vsaki dan je ena ki rodi . Torej smo odprle sezono julijskih porodov! Čestitam in komaj čakam, da pricapljam za vami, ki že stiskate svoje štručke! Čestitke! Štajerke+korošice se lahko komot dobimo. Jaz redno zahajam v SG . Naslednjič grem 26.6. sicer pa se lahko dobimo tudi v MB, če še ima katera kakšen šoping v planu. Ampak časa glih ni veliko . Netki+lex čestitke za velik korak vajinih malih. Še en korak k samostojnosti! To je treba absolutno proslavit s kakšno igračko. HD povijalne plenice se imenujejo v trgovini "švedske plenice" . Res, me je prodajalka poučila. Angelina nimam pojma če je normalno da te bolijo. Noge v luft pa počivaj!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:26:40
|
|
|
|
netki
|
lex.....glede kahlice s čist strinjam s tabo....najboljš ga je met brez hlačk, ker še ni poštudiral da jih je treba dol potegnit, če je pa nag se pa kar usede na kahlo. Zdej dva dni mi kaka v hlačke, reče da ga lulat ga dam na kahlo in pol reče da ne more. Zdej sem poštudirala da to pomeni da ga kakat, sam mu še ne gre. ja hvalili smo ga tud mi na začetku, sem se skor zjokala ko je prvič lulal ampak zdej sem se malo umirila, na hitro pohvalim in odnesem. On mi seveda potem reče naj ploskam....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:27:27
|
|
|
|
lex
|
ilatic poglej si zemljevid Slovenije - jaz sem med Slovenj Gradcem in Mariborom, Ormož je pa za Ptujem, v glavnem ene 3h vožnje imam do tja, tedaj pa že raje pridem v Ljubljano na kavo. Samo žal imam ob 12h ctg in nimam časa. Pa niti se mi več ne da vozit tako daleč. sploh nimam veselja se vsest za volan, ker se ne morem več normalno obrnit,... se mi zdi, da je še avto kot slon ko sem jaz za volanom. frutka, si bom zabeležila na koledar, pa ji bom rekla, če me takrat naroči. kdaj imaš uro? Pa še nekaj mi povej (me firbec matra ) a tebe dragi pripelje s popadki v SG? Ali imaš koga tukaj, da boš kaj prej na koroškem? Ker 75km le ni tako malo za sedet s popadki. maja meni se je Alina spustila dol, potem sem pa čez par dni rodila.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:29:09
|
|
|
|
lex
|
netki saj na začetku imajo vsi radi hvalo, samo moreš videt kdaj otroku ni več do nje. Ko njim postane to del rutine je to znak, da prenehaš. Eni pač tega ne opazijo.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:32:38
|
|
|
|
netki
|
lex....se strinjam
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:33:40
|
|
|
|
netki
|
zdej ste pa še mene čist zmešale stemi potiskanimi plenicami.... samo kako nej pridem do dipota????? do kdaj traja akcija?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:34:04
|
|
|
|
Blacky30
|
Maja, pri prvorodkah se otroček spusti v porodni kanal veliko hitreje kot pri drugo ali tretjerodkah. Tak da je zdaj že čas, da se je spustil, vendar pa to ne pomeni nujno, da boš rodila veliko prej. Itak pa imaš še samo 28 dni do konca. Tak, da v tem času pa sigurno bo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:37:29
|
|
|
|
Blacky30
|
Aja, zdaj sem se spomnila: Frutka, čestitke za moderatorstvo na forumu RR. Samo, pa me zanima, kako pa si ti pristala na tistem forumu?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 13:39:15
|
|
|
|
klarazan
|
Mihaela1, in 24Julij iskrene čestitke in obilo zdravja, ter naspanih noči. Najprej en lep dan vsem ...., da se javim, ker sem ravno iz pregleda, izvidi za jeterni test oz. gestozo so bp, tudi voda je vredu in brez beljakovin, tak da naš mali raste, čeprav me je prejšni teden G zelo prestrašla s tem, da je nehu rastit, od prejšnega tedna je dobil cca.300g, sedaj tehta okoli 2700g, CTG je bil tudi ok, sedaj imam pregled čez 10 dni. Lex, pregled 20.06.+CTG, pa starost pri RD popravi na 28 , hvala. Pogovarjate se o potiskanih pleničkah pa me zanima če se dobijo tudi kje na Celjskem koncu.?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 14:01:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 14:03:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 14:04:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 14:14:36
|
|
|
|
netki
|
aha tudi mi smo dobili reklamo dipota....samo žal najbrž ne bom nič hodila tam okoli..... bi katera, ki bo hodila v tiste konce, vzela zame te pleničke in mi jih poslala po pošti (plačam poštnino)?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 14:15:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 14:17:16
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, čestitke za izpit!!! No, si videla, da je šlo in da so pestike pomagale!!! Zimska, to spodaj bi lahko bilo otrdevanje trebuha, zakaj pa te boli zgoraj, pa ne bi vedela. Želodec menda ni tak nizko ali pač? Samo otrdevanje pri moralo sproti minevat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 14:18:25
|
|
|
|
papir
|
jooooj koliko novega !!SPLOH si ne zapomnim vseh imen: V glavnem mamicam vsenajboljše Flover in indigo čestitke za izpit. Jaz gren danes tudi po trgovinah malo še dokupovat.Upam da bom lahko hodilo ker mam noge obupno zatečene in boleče.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2008 14:32:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 11.6.2008 14:37:47
|
|
|
|
moya
|
do kdaj traja akcija v DIPO ne vem, verjetn 1 teden, je pa v Mariboru, Ljubljani, Celju in Kranju.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?