|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
11.6.2008 12:14:01   
Anonimen
zimska - imaš zs

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 12:42:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
11.6.2008 12:46:09   
lex
24 julij še tukaj ti čestitam za malo Larouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ilatic tud mene je strah, da bom doma rodilauser posted image . Saj se mi je zadnjič celo sanjalo, da je moja mami rodila 3 otroka in to kar doma in me tolažila, da to ni nič takegauser posted image . Pa lepo, da si se javila, sem glih študirala nate, če nam nisi že kam pobegnila.
Nanka a naju malo pomiriš?user posted image  
štajerke in korošice, kaj pa me a se ne bomo nič dobile? LJ so kar naprej nekje na kavici, me pa vsaka na svojem vogaluuser posted image

tudi jaz se strinjam, da ostanemo do 31.7 tukaj, potem pa se preselimo na dojenčkovo stran. Zelo lepo je, ko se mamice oglasijo tukaj in seveda navijajo za svoje somesečkeuser posted image . Tako da jaz ne grem nikamor (kolikor bo cajt za RRuser posted image ).

Samo še do konca tega tedna in naslednji teden sva z Alino sami, potem pa bo tudi Aleks na počitnicah. Me je kar malo strah, ker zna kar vredu trmo zakuhat, pa nikamor ne bi šel na sprehod. Meni se pa pred bajto ni za bit, ker se pol vsi vtikujejo v nas in sploh ni nobenega reda. Eh malo še, ko rodim naredim reduser posted image , ker s tremi user posted image  se pa pol ne mislim več neki hecat pa popuščat.
No naš heroj je tudi začel uporabljat kahlico za kakanjeuser posted image  (ja to so pravi podvigi, še posebej če delaš prevelik halo okoli tega pa ti trmo vključi in noče več kam drugam kakat kot v plenico). No on gre pa lepo sam na WC - noben ne sme zraven, se pokaka počisti kahlico in obriše rito. Potem sem pa jaz že v kopalnici, da mu pomagam obroisat ritko, počistit kahlico do konca in umit roke.
netki čestitke za kahlicouser posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za morske pozdrave. Ti dam nasvet, da ne preveč hvalit tamalega, ker pol zna trmo kuhat. Na začetku ja, potem pa mu mora to preiti v navado. Pri nas so pa še po pol leta vsiskup leteli če je mali kakal in slikali drekece in kaj jaz še vem kaj so delali evo plenice sem pa kupovala jazuser posted image . saj boš videla bo hitro skapiral kaj hočeš od njega. Pa kar pusti ga, da je nagec, bo tudi prej kakat začel na kahlico.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
11.6.2008 12:46:19   
ilatic
Nanka ha ha. Prav imas, raje bom tiho. Ti, pa je vedno lazji porod al ne? Moj drugi je bil 5x lazji, sam zdej k mam baje fanta je pa spet drgac. Kaksne so tvoje izkusnje? Ena mi je rekla da je tretjega najtezje rodila.
No sej,po vsej verjetnosti se pa vidimo v petek pa bomo kaksno rekle. Zelo bi bila vesela ce bi prisla cela runda iz prvega srecanja, tudi ti Lex.

Lex a je Ormoz kje bliz tebe. Sramota sej vem, sam se mi ne da gledat po zemljevidu. Po vsej verjetnosti bom v soboto v Ormozu pa me zanima ce bos ti kje tam bliz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
11.6.2008 12:50:54   
Blacky30
Ilatic, ne, Ormož je daleč proč od lex, čisto na drugem koncu.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
11.6.2008 12:52:14   
moya
Evo za vse tiste, ki jih zanimajo potiskane planice in brisačke s kapuco, ravno danes je v DIPO akcija za 3 planice 3.99 eur in za 3 delni kopalni set (brisačka slinček, rokavička) - 8,99 eur.
kako pa te akcijske zgledajo pa ne vem.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
11.6.2008 13:11:20   
maja24
Ahoj,

spet jest in moje čudno vprašanje,no tkole:
dones sm mela GP pa mi je rekla da se mi je trebuh ful spustu in da bom prej "rodila",no glavco ma itak ful nizko.Zej me pa zanima,če je to res,da če se ti trebuh spusti pa da je glavca že ful nizko ali res lahko pričakujem da bom prej rodila?Zaprta sm pa itak še,tok da se mi ta izjava mal čudna zdi,ampak dobr.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
11.6.2008 13:13:19   
frutka_
Hojla!
Madonca, vsaki dan je ena ki rodiuser posted image user posted image user posted image . Torej smo odprle sezono julijskih porodov!
Čestitam in komaj čakam, da pricapljam za vami, ki že stiskate svoje štručke! Čestitke!

Štajerke+korošice se lahko komot dobimo. Jaz redno zahajam v SGuser posted image . Naslednjič grem 26.6. sicer pa se lahko dobimo tudi v MB, če še ima katera kakšen šoping v planu. Ampak časa glih ni velikouser posted image user posted image .
Netki+lex čestitke za velik korak vajinih malih. Še en korak k samostojnosti! To je treba absolutno proslavit s kakšno igračko.
HD povijalne plenice se imenujejo v trgovini "švedske plenice"user posted image . Res, me je prodajalka poučila.
Angelina nimam pojma če je normalno da te bolijo. Noge v luft pa počivaj!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
11.6.2008 13:26:40   
netki
lex.....glede kahlice s čist strinjam s tabo....najboljš ga je met brez hlačk, ker še ni poštudiral da jih je treba dol potegnit, če je pa nag se pa kar usede na kahlo. Zdej dva dni mi kaka v hlačke, reče da ga lulat ga dam na kahlo in pol reče da ne more. Zdej sem poštudirala da to pomeni da ga kakat, sam mu še ne gre.

ja hvalili smo ga tud mi na začetku, sem se skor zjokala ko je prvič lulal ampak zdej sem se malo umirila, na hitro pohvalim in odnesem. On mi seveda potem reče naj ploskam....user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
11.6.2008 13:27:27   
lex
ilatic poglej si zemljevid Slovenijeuser posted image  - jaz sem med Slovenj Gradcem in Mariborom, Ormož je pa za Ptujem, v glavnem ene 3h vožnje imam do tja, tedaj pa že raje pridem v Ljubljano na kavo. Samo žal imam ob 12h ctg in nimam časa. Pa niti se mi več ne da vozit tako daleč. sploh nimam veselja se vsest za volan, ker se ne morem več normalno obrnit,... se mi zdi, da je še avto kot slon ko sem jaz za volanom.

frutka, si bom zabeležila na koledar, pa ji bom rekla, če me takrat naroči. kdaj imaš uro? Pa še nekaj mi povej (me firbec matrauser posted image ) a tebe dragi pripelje s popadki v SG? Ali imaš koga tukaj, da boš kaj prej na koroškem? Ker 75km le ni tako malo za sedet s popadki.

maja meni se je Alina spustila dol, potem sem pa čez par dni rodila.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
11.6.2008 13:29:09   
lex
netki saj na začetku imajo vsi radi hvalo, samo moreš videt kdaj otroku ni več do nje. Ko njim postane to del rutine je to znak, da prenehaš. Eni pač tega ne opazijo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
11.6.2008 13:32:38   
netki
lex....se strinjam

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
11.6.2008 13:33:40   
netki
zdej ste pa še mene čist zmešale stemi potiskanimi plenicami....

samo kako user posted image  nej pridem do dipota?????
do kdaj traja akcija?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
11.6.2008 13:34:04   
Blacky30
Maja, pri prvorodkah se otroček spusti v porodni kanal veliko hitreje kot pri drugo ali tretjerodkah. Tak da je zdaj že čas, da se je spustil, vendar pa to ne pomeni nujno, da boš rodila veliko prej. Itak pa imaš še samo 28 dni do konca.user posted image user posted image user posted image  Tak, da v tem času pa sigurno bo. user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
11.6.2008 13:37:29   
Blacky30
Aja, zdaj sem se spomnila:

Frutka, čestitke za moderatorstvo na forumu RR. user posted image user posted image user posted image  Samo, pa me zanima, kako pa si ti pristala na tistem forumu? user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
11.6.2008 13:39:15   
klarazan
Mihaela1, in 24Julij iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in obilo zdravja, ter naspanih noči.
Najprej  en lep dan vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...., da se javim, ker sem ravno iz pregleda, izvidi za jeterni test oz. gestozo so bp, tudi voda je vredu in brez beljakovin, tak da naš maliuser posted image raste, čeprav me je prejšni teden G zelo prestrašla s tem, da je user posted image nehu rastit, od prejšnega tedna je dobil cca.300g, sedaj tehta okoli 2700g, CTG je bil tudi ok, sedaj imam pregled čez 10 dni.

Lex, pregled 20.06.+CTG, pa starost pri RD popravi na 28user posted image , hvala.

Pogovarjate se o potiskanih pleničkah pa me zanima če se dobijo tudi kje na Celjskem koncu.?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 14:01:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 14:03:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 14:04:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
11.6.2008 14:14:36   
netki
aha tudi mi smo dobili reklamo dipota....samo žal najbrž ne bom nič hodila tam okoli.....

bi katera, ki bo hodila v tiste konce, vzela zame te pleničke in mi jih poslala po pošti (plačam poštnino)?

Neposredna povezava do sporočila: 1970
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 14:15:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1971
11.6.2008 14:17:16   
Blacky30
Flower, čestitke za izpit!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  No, si videla, da je šlo in da so pestike pomagale!!!user posted image

Zimska, to spodaj bi lahko bilo otrdevanje trebuha, zakaj pa te boli zgoraj, pa ne bi vedela. Želodec menda ni tak nizko ali pač? Samo otrdevanje pri moralo sproti minevat.

Neposredna povezava do sporočila: 1972
11.6.2008 14:18:25   
papir
jooooj koliko novega !!SPLOH si ne zapomnim vseh imen:
V glavnem mamicam vsenajboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Flover in indigo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za izpit.
Jaz gren danes tudi po trgovinah malo še dokupovat.Upam da bom lahko hodilo ker mam noge obupno zatečene in  boleče.

Neposredna povezava do sporočila: 1973
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 14:32:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
11.6.2008 14:37:47   
moya
do kdaj traja akcija v DIPO ne vem, verjetn 1 teden, je pa v Mariboru, Ljubljani, Celju in Kranju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?