|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
11.6.2008 9:21:13   
neboglasnica
OJ! Pod temo forum DOJENČEK sem odprla novo temo pod Starši čvekamo za julijke 2008. Pa kaj napišite, ko prilezete iz P.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.6.2008 9:32:09   
netki
da se še mal pohvalim......(prvič ste me spregledale..user posted image , zaradi odsotnosti nekako pademo iz debate)

naš mali je začel pridno uporabljati kahlico....že na morju je bil suh čez dan, plenico imamo sicer še za kakanje in za ponoč. Drugače pa že sam pove da je lulal (kar pomeni da ga tišči) in gre lepo lulat, tudi če ima plenico se noče polulat vanjo. Nas čaka še kakanje, sicer bo težka, ampak upam da nam uspe in potem še nočno lulanje. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1927
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 9:34:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1928
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 9:37:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 9:43:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 9:46:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.6.2008 9:48:33   
Inigo
ja, tolko o tem, da se še nič ne dogaja, a ne punce... zdj pa mamo! kar dva julijčka sta več user posted image

Neboglasnica - a ma zdj midve na vrsti? user posted image

jst sm ravno z ustnega izpita... sj ne bote verjele... dobila sem 9! user posted image ful sm vesela! zdj pa res počitnice. do jeseni, ko me čaka računovodstvo. no, ali pa do februarja... user posted image bomo vidli kolk zahtevno dete bomo imeli.

Neposredna povezava do sporočila: 1932
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 9:49:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.6.2008 9:55:32   
Inigo
meni je vseeno! sem pa prepričana, da bom ostala z vami, čeprav bom morda junijska mami... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.6.2008 9:58:34   
ilatic
Cao.
Da se malo javim. Jaz sem ok, tezko cakam julij kot ve. Malo se me je polotil strah pred porodom. Ker moz dela samo ponoci se tako bojim da me bo zagrablo prav po noci ko bom sama. Nic mi ni do tega da bi se vozila z resilcem. S tem da me je vceraj ena mamica prstrasila ker je pri tretjem malo dlje cakala in kar doma rodila. Noro.
Skratka jaz sem definitvino da se dobimo v petek samo me zanima kje je ta lokal play?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.6.2008 9:59:20   
neboglasnica
populis, a misliš danes ali v petek? Za petek velja Playa okrog 12 h, pa tista, ki pride, pride.

inigo: čestitam, saj sem ti rekla. Ja, midve sva na vrsti. Ravno sem iz škatel potegnila cunjice za prvo silo, saj jih ni toliko, za en stroj. Le kje je še ostalo? Bogsigavedi...

auroraa, lahko tudi tako, da se počakamo.

netki, user posted image za kahlico!

Neposredna povezava do sporočila: 1936
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 10:01:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.6.2008 10:03:12   
Inigo
neboglasnica - ka ti kj posodim? jst mam že vse oprano... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.6.2008 10:23:38   
Balonchy
24 juljij - ISKRENE ČESTITKE!!!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.6.2008 10:32:16   
jocika
mihaela 1 in 24 julij, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.6.2008 10:34:39   
nanka
Dan, vidim da se pri nas že ful dogaja, čestitke Mihaela in 24 julij.

Jaz bi tudi prišla v petek, pa nimam pojma kje je Playa.

Ilatic lepo da si se javila, če se ti bojiš da bi prehitro rodila, kaj naj si jaz mislim, ko bo četrti. Najbolje da kar v Lj kampiram, da bom bližje.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.6.2008 11:14:25   
Inigo
nanka - Playa je, če greš od Emporiuma dol proti BTC halam na levi strani na vogalu. sj mam prav, ne?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.6.2008 11:17:21   
neboglasnica
nanka in ilatic: Playa je lokal poleg Emporiuma, v bistvu med Emporiumom in trgovskim centrom Diamant. Na vogalu, ne moreš zgrešiti. Saj tudi ajz še nisem bila tam, ampak je baje kao full high in ker smo me tudi high classa, se dobimo tam. Jaz moža odpeljem na terapijo ob 12.00, ob 12.05 sem tam. Potem pa čakam na ostale user posted image user posted image user posted image user posted image ... Dobrodošle vse, ki si lahko utrgate nekaj minut.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.6.2008 11:20:38   
neboglasnica
inigo, obvladaš LJuser posted image user posted image

populis, danes se mi ne da... Ne bit huda... Ves čas gruntam kaj vse bi morala še storiti, pa se izgovarjam, da ne morem, ker punci še nimata sobic... Vse prelagam na jesen, grozna sem. Po kosilu bom šla po Ano in verjetno z njo spat, čeprav to zame ni najbolje, saj sem potem ponoči budna k čuk, ampak kaj čmo, takle mamo. Najbolje bi bilo najeti tovornjak, vse skupaj zabrisati stran in začeti znova.

Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.6.2008 11:32:34   
Blacky30
user posted image

Dobro jutro! Glede na to, da še nisem imela zajtrka, ga ponudim še vam. Že celo jutro brišem bruhece po tleh za Nejcom. Sploh ne vem, kaj je z njegovim želodčkom, da ga tak matra. Danes gremo k zdravnici popoldan, pa da vidim, kaj mu je.

In ravno včeraj zvečer smo razpravljale o 24julij, medtem ko je ona že cartala svojo punčico. user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke še tukaj!!!user posted image user posted image user posted image

Netki, čestitke za kahlico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Se spomnim, kak podvig je to bil pri nas. Smo skakali in se veselili, predvsem, ko je prvič kakal na kahlico. No, pa saj ostale, ki so prvič user posted image , bodo to kmalu izkusile na lastni koži. Ker prej se ti zdi prav smešno, da bi okoli ene kahle tak halo delali.user posted image user posted image  Ja, starši počnemo čuda stvari!!!user posted image user posted image user posted image

Inigo, čestitke!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, pa si v ponedeljek bila tako slabe volje, ker si mislila, da ne boš opravila! Zdaj pa še samo rezultat včerajšnjega, pa si gotova in lahko greš kar rodit, da dobiš najlepše darilo!!!user posted image user posted image user posted image  Ja, to pa že glej, da ostaneš z nami.user posted image

Auroraa, jaz sem tudi za to, da tudi "že mamice" ostanejo še z nami tukaj do konca julija oz. do našega zadnjega poroda. Ker ne bi bilo fer, da bi vse julijke navijale za tiste, ki imajo rok do npr. 10.7., potem pa bi tiste, ki imajo rok na koncu julija, tu ostale same in ne bi nihče navijal zanje, ker bi mamice že na veliko čvekale na dojenčku. Skupaj bodimo do konca!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Grem malega cartat na kavč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.6.2008 11:34:09   
bastian111
24 Julji iskrene čestitke za malo Laro!
Mihaela 1 tudi tu ti iskreno čestitam!

Obema mamicama želim obilo cartanja in zdravja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.6.2008 11:37:11   
maja24
Mihaela1 in 24julij iskrene čestitke za malega Nika in malo Larouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 12:07:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
   [Brisano sporočilo]
11.6.2008 12:09:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.6.2008 12:10:39   
moya
Jaz bi rada imela točno tiste slone in race, ki sem jih včeraj prilepla. Poročajte, če jih kje zasledite!

zimska - takšne račke imajo v Dipo . dobiš 2 kom račk in 1 kom modrih medvedkov v paketu.

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?