glugluglu
|
24julij, čestitam!!!! jaz sem pa mislila iti v petek v Postojno na predavanje o EA, bom pa najprej klicala, ker se mi res ne da. To pa je to, ker odlašam, sicer pa, če je dvakrat šlo brez EA bo zdaj tudi, ne? Bi šla raje v LJ ob 12, da se vam pridružim!! Danes na pregledu je bilo pa res čudno, samo ena je bila pred mano, pa sem čakala 40 min. Res pa je, da je potem ven prišla nosečnica z družbo, dvama punčkama, je bila junijka ali pa julijka. Potem pa sem bila več kot pol ure - pribl. 40 min na ctg-ju. Pa je bil ok, rekla je sicer, da se vidi dva mala popadka, ampak jaz nisem nič čutila Potem se je pa še odločila, da greva na UZ, da pogleda, če imam dovolj plodovnice. Ali je to pri tej G rutina, ali je imela kakšen razlog pa ne vem. Sem ji rekla, da poleg tega, da mi noge zatekajo, da me še podplati bolijo kot da bi bila cel dan v visokih petah (Angelina,če se ne motim si spraševala o tem- , mene tudi bolijo noge, pa očitno je to norm.). In potem sva šle na UZ. Pa najbrž nimajo boleče noge s tem povezave. V glavnem, plodovnice je še dovolj, drugače še ne kaže, da bi se kaj pretresljivega dogajalo tako, da upam, da bomo zdržali do konca meseca. Sicer malo se sprašujem zakaj jaz tista dva popadka nisem čutila, včasih mi pa trebuh kar močno otrdi in je fajn čutiti, kakšen popadek bi to potem bil? Od jutri naprej bo točno še tri tedne do roka poroda, joj gre hitro. Jaz vsem govorim, da bom rodila ob ali nekaj dni po roku, upam, da to kaj pomaga . Če bi imela pa že vse zrihtano in pripravljeno pa bi najraje že danes šla rodit .
|