lex
|
Dobro jutro! Hvala, da ste me pogrešale . Sem še 2 v 1, oglasila se pa nisem zato, ker sem bila edino še zjutraj zmožna peglat in sem potem 2 uri likalnik gonila po mizi, dokler se Alina ni zbudila. Potem pa itak ni več časa za comp. Ker sva kar leteli ven, da sva v najhujši vročini prišli že nazaj. No evo jo... je že pokonci. Eh bo že kako sekundo zdržala . Skratka 1 dan sem počivala, ker so tud moje noge kot eni hlodi, pa potem skuhala in pol je itak ura že 3, da grem po princa. Včeraj sva pa cel popoldan letala po bankah za kredite , mislim, da imam še možgane že čisto skisane od vseh cifer in predračunov in preračunov in kaj jaz vem od česa še. Punce s slabimi izkušnjami pri G se mi res smilite in vam pošiljam . Kajti moja si vedno vazme čas, pa še par krat sem imela vsaj 1 otroka zraven, ker ni bilo varstva pa je bila čist sladka do njih in je Aleksu ugodila, mu je dala 2x srčka za poslušat, pa nogice mu je pokazala, ker jih je hote videt,... Zunanji obrat delajo tudi v SG. Prenosna posteljica. Mi jo imamo za prespat v zgornjem štuku, ker imata bolj malo prostora v spalnici na postelji. Pa za na morje. Lani nam je ful prav prišla, ker je Alina lahko kar znaj spala, pa ventilator sva ji tako naštimala in je prav uživala. tako sta onadva zbežala pred nami . Auroraa in vse, ki čakate 2 , pa vas je strah kaj bo. Naj vam dam en majhen recept kako premagat ljubosumnost. Pri nas je to palilo 100na uro: Že prej sva Aleksa vprašala, kaj naj mu dojenček prinese in je hotel traktor. Kupila sva mu res kvaliteten traktorček, ki mu bo v spomin (še ni nič zlomljenega). On pa je sam izbral darilo za Alino in ji prinesel ropotuljico. tako sta si izmenjala darilca in ko so prišli ostali obiski je noben ni smel niti pogledat, kaj šele prijet, ker to je njegova sestrica. Tud potem jo je samo lubčkal pa ni pustil, da bi kdo pogledal po pleničko v voziček, če njega ni vprašal. Ful je bil zaščitniški. In ja ležalnik pride pri 2 zelo prav, ker ga lahko odložiš in rihtaš 1 otroka, drugi pa je poleg vaju. Nič grem pospravit bajto, tamala je zadremala nazaj