tims
|
Pozdravljene, drage moje julijke. Niti mislit si ne morte, kok sem vesela, da vas spet lahko prebiram, je pa res, da ste mi dale kar preveč dela in sem vas samo na hitro preletela. Hvala vsem za skrb in ne mislite, da se me boste tok hitr znebile . Sem videla, da sta vas Neboglasnica in Populis sproti obveščale z mojim stanjem in hvala obema za to. Blacky, tebi pa nisem hotla nič pisat, ker sem kar mal vraževerna - se mi zdi, da čim ti bom kaj pisala, bom pristala v P. No, je bilo pa res tako, da sem imela v čet. ctg pri svoji G. Mala je imela premajhen razpon v bitju srčka in naj bi bila premalo živahna. Takoj ko so me odklopili pa je začela brcat . Pa so mi naredili še UZ, kjer je ugotovila, da ima 2x zavito popkovnico okoli vratu, sam je rekla, da ni bojazni, da bi bilo v nosečnosti kaj narobe, pri porodu pa bojo mogl kao pazit . No, potem smo zadevo s ctg ponovili v petek, kjer je brcala kot za stavo, frekvenca srčka je bila tudi ful razgibana, pa G. še vedno ni bila zadovoljna , zato me je poslala v P. Včeraj zjutraj pa se mala na ctg-ju sploh ni niti enkrat premaknila, in bitje srčka je bilo čisto mirno . Je pa res, da je bilo zgodaj ko sem šla tja in tud jedla še nisem, tako da je sigurno mal tud to krivo. No, pa so me zadržal. Potem je bil ctg čisto ok, in danes dop. prav tako. Po kosilu pa je prišel na vizito "slavni" Pušenjak in me prav začudeno gledal kaj sploh počnem v P. in mi rekel, da dokler čutim ni nobene panike, ctg pa včasih lahko pokaže take rezultate, ker je pač ali utrujen ali zaspan ali pa enostavno len. Dokler pa čutim brce pa je vse ok in me pošibal domov. Je pa tak zdravnik, da bi ga kar domov odpeljala, ful prijazen, nasmejan, poln optimizma.... Mislim, da je premalo takih. In tako sem lepo doma . Bi pa res bila rada doma vsaj še do 10.07, pol pa se pridružim na seznamu čakajočih Aja, Mis, čestitke za in hiter porod. Čestitke tudi ostalim seveda, če sem katero mogoče spustila. Zdej pa, sej veste.... fuuuuuuuuzbaaaaaaaaaal. Sem ga že mal zamudila, ampak mi je bilo bolj pomembno, da se svojim pisnim prjatlcam najprej oglasim .
|