Nyah*
|
Jutro! Kot vidim, me pogresila ni prav nobena , a se vseeno malo javljam! Najprej vsem novopecenim mamicam in ockom za prekrasne ! Vidim, da ste kar resno zacele odhajat po strucke, saj je prav tako. Mi smo koooncno dobili kljuce nasega novega stanovanja, sedaj pa rusijo, podirajo,...huh, koliko dela in stroskov nas se caka , a na koncu bo upam vse poplacano . Malo me skrbi, ker me tudi ze kar nekaj dni spika, pa trebuh se mi je spustil, pa dol mi pritiska, pa se bojim, da me bo vse skupaj prehitelo, ker imam se kar nekaj casa do roka. Pa izbrat moram se vse skupaj z mozekom,.., huh, se je vse zavleklo in zapletlo. Lunica, uzivaj na izletu , super da gresta! Aja, pa super detektiv si, ni kaj . MI smo bili prejsnji vikend tri dni v Umagu, je pasalo , sem tudi jaz cofotala, uzivala,...mmmm, jaz bi še! Tinky, lepa previjalna, pa fajn, da si vse postimala! Mis, to je bilo res ekspresno, jaz bi tut! Auroraa, , lepa zgodba, samo da je vse ok! Si pa faca, da likas in ne vem kaj, ko ti odtece voda . Zvezdica, za . pazi nase, pa javljaj se kaj sproti. Kaj boste poceli danes? Je vroce ze sedaj za umret, midve z malo sva sami, bova sli samo do kakih 11h ven, potem pa notri kaj naredit. Mimogrede, vceraj sem bila ze toliko na robu tega, da grem v P, da imam tudi jaz vse spakirano zase in za , pa naj caka, se nekaj casa, ce mene vprasate. Se nekaj, ceprav ste najbrz o tem ze govorile, pa sem pozabila: kaj in koliko boste oblekle svoje za domov? No, kar sem pozabila, bom dodala kasneje, sedaj pa uzivajte lepo nedeljo, papa.
< Sporočilo je popravil Nyah RR -- 29.6.2008 8:01:08 >
|