|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
26.6.2008 12:54:03   
Juno
bastian111 - to so pa res lepe novice. Sedaj si lahko pomirjena. Tvoj fantek pa pridno zaste. Pravi korenjak bo, če bo zdržal v trebuščku do 15.7.

Drži se in pazi nase!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
26.6.2008 12:57:22   
nanka
Bastian, končno si dobila takšno obravnavo kot bi jo morala imeti že od začetka. Super. Torej pričakujemo tvojega princa 15.7 ( super dan, takrat ima moj možiček RD).

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
26.6.2008 12:59:49   
lejla969
Tinky, kam si hodila v mat.šolo? Zdiš se mi ful znana.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
26.6.2008 13:07:02   
Tinky
lejla imaš zs

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
   [Brisano sporočilo]
26.6.2008 13:08:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
26.6.2008 13:11:16   
Tinky
Flower, kako je blo fajn lani ob tem času, kajne? Priprave na poroko, živčki, telovadba.....je blo full pestro. Sam letos bo polejte dosti, dosti, dosti lepše user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
26.6.2008 13:15:14   
papir
tinky kakšne slikice!!!uauuuuuuuuuu.
bastian supar da si zrihtala.
najsi čestitke za fantakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
   [Brisano sporočilo]
26.6.2008 13:18:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
26.6.2008 13:19:46   
maja24
Tinky pa ti si prava mačkauser posted image ,ja prou lepe fotke so.

Bastian super da se je zadeva uredila.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
26.6.2008 13:27:21   
kenya
Najsi, čestitke za Oskarja user posted image   user posted image   user posted image . Vsakič ko katera rodi, si tud sama želim, da bi končno že vidla našo user posted image .

Navijam pa tudi za vse tiste, ki vas pesti zatekanje, otrdevanje trebuha, ta user posted image  vročina in si želite čimprej rodit.  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Mi imamo hvala bogu klimo, lepo naravnano na 24 stopinj in je prav lepo. Jaz sem  se sprva temu upirala, ampak dobro, da me user posted image  ni poslušal ter jo je kar prinesel domov, drugače bi blo tukaj tud kot na ražnju user posted image .

Bastian,super da si končno vsaj zvedela, pri čem si. Včasih bi tele bele bogove človek kar sam nekam poslal. Delam v zdravstvu, pa vidim, v kakšne razsulu je vse skupaj zelo pogosto. Je pa tale tvoj user posted image  kar velik korenjak že.

Jaz pa kar cele dneve nekaj prčkam, pa pospravljam, pa okol letam in mi čas tko hitro mine. Noge imam sicer zatečene zvečer,so mi pa še vsi natikači prav, ampak imam tko že od prej bolj tumpaste, fuzbalerske noge user posted image .  Crocsi so meni še vedno grdi, ampak za doma okrog hiše so pa res super, čeprav jaz mam ponaredke, ta mala je pa dobila originalne za darilo in jih sploh dol noče dat.
Meni se je pa zdej pojavlo je mravlinčenje in mrtvičenje rok, predvsem ponoči se zbudim, pa sploh ne čutim, kje mam desno roko. Ampak bo za preživet, saj bo samo še malo več kot dva tedna.

Kar se pa tiče hormonov in občutljivosti, jaz sem opazila, da sem postala ful razdražljiva. Nimam več tolk potrplenja in me hitro kaj spravi s tira, pa čeprav sem imela prej res veliko potrplenja. No ja, sej bo boljš, pol bom pa kakšne drug razlog našla namesto hormonov user posted image   user posted image   user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
26.6.2008 13:27:45   
lejla969
Tinky, imaš ZS.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
26.6.2008 13:35:33   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Crocsi so meni še vedno grdi, ampak za doma okrog hiše so pa res super, čeprav jaz mam ponaredke, ta mala je pa dobila originalne za darilo in jih sploh dol noče dat.

Kenya se popolnoma strinjam da so grdi,sam da jih jest še za okrog bajte nebi mela user posted image user posted image user posted image user posted image ,je pa res stvar okusa.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
26.6.2008 14:09:37   
kenya
maja24, to sem jaz rekla lansko leto, ko jih je moj kar vsem po vrsti kupil. Sem jih imela eno leto v kleti, zdej sem jih pa ven prvlekla. Jih ne gledam, pa gre. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
26.6.2008 14:18:57   
sasula
NA pomočččččččččččččččččččččččččččččč, zatekam kot blesava:( Včeraj mi je edino Rožnik pomagal, da je oteklina šla adijo.Do 31.7 se mi bo zmešalo. Popnoči ne spim in se mi meša.

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
26.6.2008 14:33:14   
neboglasnica
Da se vam javim: naša Ana je staknila hudo infekcijo in ne alergijo, tako da jo že cel dan vozimo okrog zdravnikov. Pojma nimam, kaj to pomeni zame. Jutri imam G, pa bo povedala. Pediatrinja pravi, da naj se otroka izogibam. Kaj naj jo postavim ven??

Čestitke vsem za dojenčke!

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
26.6.2008 14:40:59   
Juno
Neboglasnica - držim pesti da se Ana hitro pozdravi in da njena infekcija ne bo vplivala nate in dojenčka. Vaše familije se pa smola drži zadnje čase. Stalno nekaj....Upam, da se bo to končalo in da boste, ko pride dojenček, samo že uživali....

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
26.6.2008 14:44:28   
*anamor*
Haj,
da vam povem kako je bilo včeraj na ctg-ju. Sicer ni bilo nič popadkov, vendar mi je G rekel, da če to 3 nebo nič mi bodo sprožili porod. Da me več nebodo mučili v tej vročini. No vsaj nekdo še misli name. Upam, samo da jutri ko imam spet CTG, nebo kakšen drug G in rekel kaj drugače.
Moj dragi je že čisto zmešan, komaj čaka. Že si vse ureja in razmišlja kdaj bo imel dopust in še polno drugih stvari.
Meni je spet tako hudo vroče, da mi sploh za nič ni. Še kuhati se mi ni dalo. Sem mojega poslala kar po kebap.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
   [Brisano sporočilo]
26.6.2008 14:47:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
26.6.2008 15:02:19   
papir
punce rabim nasvet!!!
danes ker sem bila take dobre volje sem se spravla k pospravljanju.pa sem nekaj prekladala v omari ,stojim na stolu ,pa stopim na poličko in mi spodrsne .sem mislila da me bo kapuser posted image user posted image user posted image .
otročka čutim amak me je tako strah.KAJ HUDIČA MI JE BILO TREBA LEZT TJA GORRRRRRRRR!!!!!
JUTRI MAM GINEKOLOGA.
a mislite da sem ga lahko kaj poškodovala??
pomagajte.

Neposredna povezava do sporočila: 3869
26.6.2008 15:05:37   
karamela6
Ojla bejbe!

Najprej vsem novopečenim ČESTITKE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
sasi13, kako sta lušna tvoja dva pajacka...uživaj kar se da ob cartanju!
Najsi, zanimivo ime! Nekaj posebnega!
Tinky, ti si res prava manekenka! In kakšne slikce!!! Mislim, vauuuuuuuuuuuuu! Sem pa tudi jaz takoj, ko si omenila, da imaš doma bazen, pomislila, da je to tisti na sliki. Ma, bi prišla takoj na obisk! user posted image
Neboglasnica, kakšna infekcija??? A to je nalezljivo??? Madona, saj to ni res! Probaj bit čimmanj v tesnem kontaktu z malo, ampak saj vem, da to ne gre. Jooooooj, držim pesti, da se bo vse čimprej rešilo!
sasula, tudi jaz sem v noge kot en 200-kilski bajs. Adijo. Še dobro, da sem drugje normalna, pa da mam sam več al manj trebuh, ker se drugače ne bi več premaknila iz bajte. Se mi zdi, da bolj držim noge v luft, slabše je. user posted image
crocksi - tudi meni so kiks mode, ampak priznam, da sem že razmišljala, da jih kupim, ker mi čedalje več ljudi govori samo pozitivne stvari o njih...pa če jih imam za po stanovanju, ker mam itak skor povsod ploščice in bo ok...kaj pa vem...
bastian, hvala bogu, da si uredila stvari! Sem včeraj govorila mojemu dragemu o tem ... sva se oba razburjala še v tvojem imenu!!!user posted image
prenosna klima - midva sva jo imela v Lj v najemniškem stanovanju. Moram povedat, da je firma kr ena, ampak je super delala. Mogoče zato, ker cevi nisva imela skozi okno, ampak sva zvrtala luknjo skozi steno (2r=10cm) na balkon. Pozimi pa sva iz obeh strani dala na luknjo tak kovinski pokrov, ki se ga je samo vstavilo not. Zanjo sva dala okrog 80 tisoč SIT in kot rečeno, pri nama se je zelo dobro obnesla. Mi pa zdaj stoji v kleti.
lunica24, ne skrbi, pretirana čustvenost, jokanje...to vse spada k paketu. Saj bo!Mislim, da smo vse iste!
rebeca, no fino, da ste doma in da je vse pod kontrolo. Uživaj dvojno srečo in pokaži nam kakšno slikco.

Čez vikend planiram it v Čatež. Kaj pravite? Ene ste za, druge proti, vem, ampak jaz moram it nekam namočit svoje nogice, ker me bo drugače pobralo. Moj dragi ima jutri dopust in že danes šibava k mojim domov. Super, spet malo razvajanja in lenarjenja (kot da mi je doma tako hudo) user posted image .
Če se več ne oglasim do ponedeljka - želim čimlepši vikend, držite se v senci in noge v luft! user posted image Pa možgane na pašo, seveda. Morda vas pa vaši malčki presenetijo.

papa

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
26.6.2008 15:09:02   
karamela6
papir, a si padla ali se za kaj obdržala in te je samo pretreslo? Ne razumem čisto dobro, kako je vse potekalo? Si se kaj udarila po trebuhu?
Če ni bilo hujšega, mislim, da ne smeš skrbeti. Glavno, da čutiš otročka, pa da te nič ne boli. V nasprotnem se pojdi pokazat. Drugače pa jutri povej pr G, da te bolj podrobno pregleda.
V bodoče pa do poroda ostani prizemljena, naj drugi pletajo namesto tebe!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
   [Brisano sporočilo]
26.6.2008 15:13:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
26.6.2008 15:24:46   
ina82
papir-če otrokeca čutiš pa če ne krvaviš potem po moje ni nič narobe, pa itak maš jutri pregled pa omeni svoji G, če pa nisi sigurna in da boš bolj pomirjena pa idi v bolnico na pregled. držim pesti in upam da bo vse vredu

Neposredna povezava do sporočila: 3873
26.6.2008 15:33:33   
Tinky
papir, če si padla na trebuh, pol se pejdi pokazat, če ti je sam spodrsnilo pol po mojem ni panike. Sam sej veš, za zihr je dobro, da greš v P.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
26.6.2008 15:40:17   
papir
s trebuhom sem se podrgnila ob poličko.boli me ne ampak strah me je.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.