karamela6
|
Ojla bejbe! Najprej vsem novopečenim ČESTITKE!!!!!!!!!!!! Jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! sasi13, kako sta lušna tvoja dva pajacka...uživaj kar se da ob cartanju! Najsi, zanimivo ime! Nekaj posebnega! Tinky, ti si res prava manekenka! In kakšne slikce!!! Mislim, vauuuuuuuuuuuuu! Sem pa tudi jaz takoj, ko si omenila, da imaš doma bazen, pomislila, da je to tisti na sliki. Ma, bi prišla takoj na obisk! Neboglasnica, kakšna infekcija??? A to je nalezljivo??? Madona, saj to ni res! Probaj bit čimmanj v tesnem kontaktu z malo, ampak saj vem, da to ne gre. Jooooooj, držim pesti, da se bo vse čimprej rešilo! sasula, tudi jaz sem v noge kot en 200-kilski bajs. Adijo. Še dobro, da sem drugje normalna, pa da mam sam več al manj trebuh, ker se drugače ne bi več premaknila iz bajte. Se mi zdi, da bolj držim noge v luft, slabše je. crocksi - tudi meni so kiks mode, ampak priznam, da sem že razmišljala, da jih kupim, ker mi čedalje več ljudi govori samo pozitivne stvari o njih...pa če jih imam za po stanovanju, ker mam itak skor povsod ploščice in bo ok...kaj pa vem... bastian, hvala bogu, da si uredila stvari! Sem včeraj govorila mojemu dragemu o tem ... sva se oba razburjala še v tvojem imenu!!! prenosna klima - midva sva jo imela v Lj v najemniškem stanovanju. Moram povedat, da je firma kr ena, ampak je super delala. Mogoče zato, ker cevi nisva imela skozi okno, ampak sva zvrtala luknjo skozi steno (2r=10cm) na balkon. Pozimi pa sva iz obeh strani dala na luknjo tak kovinski pokrov, ki se ga je samo vstavilo not. Zanjo sva dala okrog 80 tisoč SIT in kot rečeno, pri nama se je zelo dobro obnesla. Mi pa zdaj stoji v kleti. lunica24, ne skrbi, pretirana čustvenost, jokanje...to vse spada k paketu. Saj bo!Mislim, da smo vse iste! rebeca, no fino, da ste doma in da je vse pod kontrolo. Uživaj dvojno srečo in pokaži nam kakšno slikco. Čez vikend planiram it v Čatež. Kaj pravite? Ene ste za, druge proti, vem, ampak jaz moram it nekam namočit svoje nogice, ker me bo drugače pobralo. Moj dragi ima jutri dopust in že danes šibava k mojim domov. Super, spet malo razvajanja in lenarjenja (kot da mi je doma tako hudo) . Če se več ne oglasim do ponedeljka - želim čimlepši vikend, držite se v senci in noge v luft! Pa možgane na pašo, seveda. Morda vas pa vaši malčki presenetijo. papa
|