pety78
|
Pozdravljene sonosečke, Sicer se bolj malo javljam, preberem pa večkrat. IZVIRNO SPOROČILO: zimska aaaaaa!!! kolk sem jezna! sem že temo odprla, pa še tukaj povem - kaj se mi je zdej dogajalo! Zrihtam se za materinsko šolo, ker je slabo vreme in sem brez prevoza pokličem taxi METRO. Najprej traja 10 min, da sploh dobim operaterko, naročim taxi, reče: 5 do 7min. Čakam pred blokom več kot 15 min, kličem še enkrat - ja, je že na poti, še minutka... spet čakam kot budalo še 10 min. ura je par minutk do 4ih (MŠ se že začenja), taxija še ni. še enkrat kličem, me nahruli, da prihaja. jim povem, da sem zdej zarad njih en pomemben "sestanek" zamudila, kaj se grejo in ona mi vrže slušalko dol. halo? taxist pa v tem trenutku pripelje, pa po gasu pa mimo mene (najbrž ga je po radiju obvestila, da sem spet klicala). en avto mu zapre pot in jaz zalaufam za njim. sem rekla: zamujate pol ure, ob 4ih bi že mogla nekje bit, zaradi vas sem sedaj zamudila. a me boste zdej zastonj peljali? on me gleda, godrnja... sem rekla, da kaj se grejo, da bom dala pritožbo naprej, on pa zapre vrata in gasa - spizdi! ne morem verjet!!! Zimska, taksi metro so pa navečji p...., s katerimi sem imela kdaj kakšne stike. Kultura na višku in fajn bi bilo jim enkrat tako ultra antipropagando naredit, da propadejo, banda. Sem tudi jaz v službi enkrat naročila prevoz iz LJ na Brnik za poslovne partnerje. So zagotovili, kdaj pridejo, njih pa ni in ni bilo, tako da sem 3x klicala, tretjič so mi že dol vrgli slušalko. Ko se je pripeljal, sem mu jih tolk napela, da se je opravičeval, zahtevala sem tudi številko od šefa, ki mi jo je dal s težkim srcem in opravičeval tistega kretena, ki se je javljal, da je nov, pa da naj ne pokličem šefa in bla, bla, bla, ... Po moje jih bo potrebno parkrat orng zaj....Jih poklicati na nek kraj, pol se pa naj je...., ker nikogar ne bo. Da jim bo dalo malo misliti. Naslednjič pa pokliči dva taksija, pa naj te metro čaka zaman. Sicer sem že po drugih forumih pisala, ampak naj še vam povem, da sem bila včeraj na pregledu, kjer so ugotovili da sem odprta en prst. Imam strogo mirovanje. Aja, mimogrede, a je mirovanje tudi sedenje, ali je potrebno ležati? Ker sem od tega ležanja že čist nervozna. Upam, da bo naša punčka počakala še kakih 14 dni. Me pa ful moti, ker nimam še opranih in zrihtanih cotk. Drugače pa čestitke novopečenim mamicam in očkom! Ja, počasi se bomo začele poslavljati od naših trebuščkov. Grem ležat.