|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
20.5.2008 10:23:33   
zabica26
Punce, ne delajte panike glede poroda vsak čas. Ja, junija se lahko počasi začne. To, da rojevajo punce z dvojčki pa ni nič takega. Verjamem, da so vse dvojne nosečke seznanili s prezgodnjim porodom in so se temu ustrezno tudi pripravile. Nas bo pa vse seveda kar na enkrat presenetilo. user posted image

Tudi moja znanka, sicer julijka (celo druga polovica julija) je že rodila svoji deklici...in to v 30. tednu. Lepo napredujeta in to je edino pomembno.user posted image

Me pa imamo še kar nekaj dni, a ne?  (da ne bom zdej sama čez nekaj ur pakirala potovalko) user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.5.2008 10:24:42   
glugluglu
aja, neboglasnica glede jogijev: jaz dam za jogije, ki jih imaš dolgo časa raje malo več denarja, saj si v postelji kar nekaj ur na dan. Midva imava Dollar, otroka Dormeo, ampak Dormeo mi je malo pretrd, naslednje jogije bi dala tudi otrokoma Dollar, ker so mi res fajn.

No za malega, ki bo imel jogi do 2. leta pa ne bom toliko komplicirala, samo sosedo bom vprašala, kateri jogi ima, ker njena mala tako rada spi že celo porodniško user posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 10:27:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
20.5.2008 10:33:29   
lex
zabica se popolnoma strinjam s tabo, ampak ko izveš za prvo nosečko te malo stisne. še posebej če nimaš še nič pripravljeno. Sicer bomo pa vse prišle na vrstouser posted image  slej ko prej.

glugluglu kje pa prodajajo jogije dollar? najin je namreč čisto adijo, pa ga tud morema menjat. za dormeo bomo pa videli kako se bo obnesel pri Aleksu. Namreč midva sva si tole izkusila. Takrat sva bila pametna, da zdaj bo pač ponoči brez plenice pa se bo kdaj polula, pa ne bova tolk denarja ven metala,... no zdaj pa noče tam spat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 254
20.5.2008 10:47:51   
andras
Pozdravljene!

Sicer nisem bila ravno aktivna na tej temi, vendar sem vas vedno redno spremljala kot ena izmed julijk z PDP 17. 7., a se je dogodilo to, kar se večina mamic boji - rodila sem namreč v 30. tednu prekrasno punčko, ki pa je sedaj na intenzivni v inkubatorčku.

Vsak dan je psihično utrujajoč, a verjamem vanjo, da se bo naša zgodba srečno iztekla. Vsem julijkam želim čimbolj krasen preostanek nosečnosti in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 255
20.5.2008 10:51:28   
Inigo
andreas ČESTITKE!!!

upam, da pridete čimprej domov in se začnete konkretno cartat. joj kako sem vesela! jst bi že tut cartala... user posted image user posted image

čuvaj svojo punčko in sporoči, ko boste doma!

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 10:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
20.5.2008 10:53:02   
Inigo
flower in sasi13 - vidve kar meni sporočita, ja. bom dala informacio takoj naprej. Saša bo tko najbrž kak dan pred mano, rožca pa za mano... ravno prav! user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 258
20.5.2008 10:54:49   
Anonimen
andras iskrene čestitke! držimo pesti za malo borko, da se čimprej poredi, začne sama dihat, da zraste v veliko punco. user posted image user posted image  lahko daš še podatke, da te vpišemo na seznam? kdaj si rodila, pa kako je punčki ime.   ps. hvala za lepe želje

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
20.5.2008 10:58:48   
Inigo
punce, kaj se bomo še kaj dobile preden rodimo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
20.5.2008 11:03:00   
lex
andres čestitkeuser posted image  in da pride pupa čimprej domov. Mala borka drži se!!!user posted image

Inigo sem to tud jaz mislila. kaj ko bi se 1x dobile štajerke in korošice kje bližje nam.
meni je namreč še vedno zelo žal, da nisem uspela prit na Trojane.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 11:04:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
20.5.2008 11:06:19   
Anonimen
hehe, takrat ko smo se to menile, je blo ja še mesec in pol do datuma. user posted image  čas hitro teče, pa nič ne reče. na piknik mislim, da bi midva z dragim tudi prišla, če bi bil kakšen vikend, sva se pogovarjala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
20.5.2008 11:06:56   
neboglasnica
ja, lex, kaj je s piknikom? Mogoče tretji vikend v juniju? Sebično, ampak prvi vikend praznujemo, drugega organiziram izlet, tretji vikend pa bi z velikim veseljem.

populis, imam še, pridi!!

kenya:tudi jaz semiz okolice Domžal, nekje med LJ inDomžalami. Lahko bi se dobile kdaj. Glede MŠ pa je takole: naj bi šel po neke nalepke v porodnišnico, saj ti zavarovalnica krije stroške predavanj. ZA očete so tudi posebna predavanja in za prisotnost očeta je v LJ porodnišnici potrebno plačati 16,69 €. Če je od prejšnjega poroda minilo manj kot pet let, mu ni potrebno ponovno obiskovati tečaja, samo plačati greš. Tako. Če te še kaj zanima, ti samo vprašaj...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 264
20.5.2008 11:08:11   
andras
Rodila 14. 5., Ariana.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
20.5.2008 11:08:33   
Anonimen
neboglasnica, si me nasmejala user posted image user posted image user posted image  ne bit huda, ampak tretji vikend v juniju, bo tale seznam že bolj prazen user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
20.5.2008 11:09:54   
Anonimen
andras, kako pa da si rodila, če smem vprašat? je bilo nujno ali ti je kr odtekla voda? kako gre drugače Ariani, ima velike težave ali je ok? res stiskam pestke, pa poročaj prosim, kako se deklica razvija

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
20.5.2008 11:18:48   
lex
neboglasnica kaj ti bi rada sama mela piknik?user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem tale vikend imamo za Alino piknik (upam, da vreme zdržiuser posted image ), potem pa začnemo do 15.6 pospešeno delat, ker nama je obljubil da bo v 1 mesecu gotov s temeljno ploščo. Pa takrat ko bojo delali moje ne spravim nikamor. Razen če bi bila kakšna nedelja. Ajde s predlogi na plano, pa bomo videliuser posted image

andres kako ima lepo imeuser posted image . Če imaš kakšno stisko se kar obrni na nas, te bomo nasmejale s kakšno nosečniško tegobico, ki se tebi verjetno zdijo nič v primerjavi s tem kar doživljaš. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
20.5.2008 11:20:32   
Inigo
hmmm, če se že menimo kdaj bi keri pasalo... bi meni tut 3 vikend v juniju. sam vprašanje če bom takrat še 2v1, ker mam 2.7. že rok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
20.5.2008 11:20:49   
bastian111
Andras ,čestitam ob rojstvu hčere in želim vse dobro v naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
20.5.2008 11:23:36   
neboglasnica
ja kaj se smejite? Saj smo vendar julijke, mar ne? A mislite vse kar prej roditi? Jaz bi, da bi imela vse tri otročke v juniju, ampak kaj pa vem..

Zdaj se pa poslavljam, pri nas se začenja sodni dan, grmi in treska....

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 271
20.5.2008 11:25:09   
andras
Lunica24, šlo je za to, da sem ponoči občutila veliko slabost in čudne bolečine v spodnjem delu trebuha, sledilo je bruhanje in ko sem se šla pokazat G, me je le-ta zadržal na opazovanju. Opravljena sta bila dva CTG-ja, ki sta bila popolnoma v redu, ob 20. 00 uri pa je CTG pokazal pospešeni plodov utrip, UZ pa da se s punčko nekaj dogaja in v igri so bile minute, tako, da so mi opravili nujen CR. Neizmerno sem hvaležna dr. Čuku, ki zaznal nujnost primera in vsem ostalim, ki so sodelovali pri porodu, da so moji punčki rešili življenje, ker drugače bi umrla.

Vzroka za nastalo situacijo pa na žalost ne vem oz. predvidevajo, da je bilo nekaj narobe s posteljico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
20.5.2008 11:27:16   
andras
Lex, hvala za lepe želje in po pravici rečeno, psihično sem čisto uničena, saj sva ločeni,, Ariana je v LJ, jaz pa sem ostala v naši porodnišnici, danes pa sem prišla domov in komaj čakam popoldne, da odhitiva z možem v Lj in da jo prvič vidim.

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 273
20.5.2008 11:27:58   
Anonimen
ojoj andras, potem je res se za zahvalit višji sili... da si ti reagirala in se šla pokazat, da so opravili več ctgjev, da so hitro se odločli in opravli carski rez. samo da je punčka preživela, zdaj se pa res naj čimlepše razvija, kot kaže je prava borka!

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 11:32:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?