Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jst delam Printam enormne količine papirja, načrte tri metre dolge.....tko da mam vmes čist cajt kle gor strašit Nemoj ti meni tri metre tralala . Pa čist resno jaz to tebi. 3m22cm11mm če smo natančni je dolg povej, da plotaš... te bomo razumeli Se oproščam. Plotam Drgač pa raj tega ne govorim, k sm enkrat eni kolegici k me je klicala rekla da plotam pa me je vprašala zakaj ji nism povedala da sm na morju, da bi šla zravn
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:39:51
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa sej veš, da velikost "ni pomembna"... tehnika je tista. Vsaka zase pa itak raztura. Al je slučajno tukaj gor katera, ki tega ne počne (pa ne mislim s korenčkom... packe jedne) jaz tega ne počnem. Tud jaz imam druge pripomočke. Še najboljsi je tisti, ki te na koncu pljune.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:41:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jst delam Printam enormne količine papirja, načrte tri metre dolge.....tko da mam vmes čist cajt kle gor strašit Nemoj ti meni tri metre tralala . Pa čist resno jaz to tebi. 3m22cm11mm če smo natančni je dolg povej, da plotaš... te bomo razumeli Se oproščam. Plotam Drgač pa raj tega ne govorim, k sm enkrat eni kolegici k me je klicala rekla da plotam pa me je vprašala zakaj ji nism povedala da sm na morju, da bi šla zravn a na OCE mašini?
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:43:59
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jst delam Printam enormne količine papirja, načrte tri metre dolge.....tko da mam vmes čist cajt kle gor strašit Nemoj ti meni tri metre tralala . Pa čist resno jaz to tebi. 3m22cm11mm če smo natančni je dolg povej, da plotaš... te bomo razumeli Se oproščam. Plotam Drgač pa raj tega ne govorim, k sm enkrat eni kolegici k me je klicala rekla da plotam pa me je vprašala zakaj ji nism povedala da sm na morju, da bi šla zravn a na OCE mašini? jebela cesta, kdaj se boste naučile citirat?
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:45:06
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ma jst sploh opazila nism da se tolk redim. Sej vem da se bebasto sliši sam res nism. Prvih 10-15kil sm ful opazila, pol pa sploh več ne. No, ni se mi zdelo tako hudo. Dokler se nism enkrat na eni sliki z punčko od kolegice vidla. Sm šla bruhat dobesedno. No, od takrat mal bolj realno sliko o sebi vidim. Pred tem sm se pa skoz tolažila da ni tko hudo. nesesekiratjazsem blaprejkotsemzanosilaenatrskainsplohnevemkakojel ahkomojmožzmano kergasigurnovsežulijazimamrajedajemaloboljobilen, jetolkfajnkose namehkovležem. makdosijezabogazmislutoklinčevopisavobrezpresledkov jebnmu...!!!!
< Sporočilo je popravil purple -- 14.5.2008 14:14:24 >
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ma jst sploh opazila nism da se tolk redim. Sej vem da se bebasto sliši sam res nism. Prvih 10-15kil sm ful opazila, pol pa sploh več ne. No, ni se mi zdelo tako hudo. Dokler se nism enkrat na eni sliki z punčko od kolegice vidla. Sm šla bruhat dobesedno. No, od takrat mal bolj realno sliko o sebi vidim. Pred tem sm se pa skoz tolažila da ni tko hudo. nesesekiratjazsem blaprejkotsemzanosilaenatrskainsplohnevemkako jelahkomojmožzmano kergasigurnovsežulijazimamrajedajemaloboljobilen, jetolkfajnkose namehkovležem. makdosijezabogazmislutoklinčevopisavobrezpresledkov jebnmu...!!!! Kuga pa teb dogaja? ......a ti je preslednica crklna?
< Sporočilo je popravil purple -- 14.5.2008 14:13:42 >
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:49:47
|
|
|
|
muki1
|
Karmartotalnotipriporočamuporabopreslednice .
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:50:54
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kuga pa teb dogaja? ......a ti je preslednica crklna? nevsedela
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:52:33
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Karmartotalnotipriporočamuporabopreslednice . kajjeto?spolniorgannekjevmesalkaj?
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:53:49
|
|
|
|
karmar
|
OK, PA GREM ČE ME NE MARATE. DIJO!!!
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kuga pa teb dogaja? ......a ti je preslednica crklna? nevsedela itak
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:56:20
|
|
|
|
rija
|
ajde daddy, si dežuren? ali je danes purple? a vi to kar družinsko tožite? in a mate že velke otroke ali vam še vedno prav pride
< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 14.5.2008 14:32:11 >
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj rija Ne nism, ker sm pač hotla bit noseča pa.... saj veš no.... Zdej bi pa lahko . Se bovi zdilali
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:00:29
|
|
|
|
rija
|
ti dam dober rabat ker si članica pravega foruma
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:00:30
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ajde daddy, si dežuren? ali je danes purple? a vi to kar družinsko tožite? in a mate že velke otroke ali vam še vedno prav pride sem že slišala za ta babyvac, sploh v kombinaciji z neko solno pipo baje da je super. Mogoče veš kaj več?
< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 14.5.2008 14:32:55 >
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:01:25
|
|
|
|
rija
|
ja hajgajs solna pipa pa je super pri vseh obolenjih dihal... poglej na
< Sporočilo je popravil purple -- 14.5.2008 14:19:53 >
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:03:44
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja hajgajs solna pipa pa je super pri vseh obolenjih dihal... poglej na ful dobro, kaj bi mi jo lahko zrihtala, če greš kaj na madžarsko al , če veš kje jo dobit.
< Sporočilo je popravil purple -- 14.5.2008 14:19:22 >
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:07:27
|
|
|
|
rija
|
seveda ti jo lahko zrihtam...sem kot supermarket piši mi na zs.
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:09:05
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* ..ko se pa vidim na slikah, se mi pa zdi, kot da me je nekdo pojedel in sem jaz zdaj nekje spodaj v njegovi koži. --------------------- Ti, a veš, da se men tud zdi, da me je en požru !
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:10:22
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija seveda ti jo lahko zrihtam...sem kot supermarket piši mi na zs. men bolj ličiš na une švercerje... nema problema, znaš - kod nas se sve dobije
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:16:49
|
|
|
|
rija
|
****t ga....treba da se živi tudi pri rezervnih delih za avte mam veze
< Sporočilo je popravil rija -- 14.5.2008 14:17:28 >
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:22:07
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ****t ga....treba da se živi tudi pri rezervnih delih za avte mam veze samo ličarja v LJ rabim!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2008 14:23:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:25:59
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Rija... a mogoče prodajaš kakšne seminarske. Bi mi kdaj prav prišle. Vidim, da si ti res vsestranska. Kapo dol to ima pa Raho čez
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 14:30:34
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Rija... a mogoče prodajaš kakšne seminarske. Bi mi kdaj prav prišle. Vidim, da si ti res vsestranska. Kapo dol to ne...sem pa pred leti, ko sem mela še več časa, oblikovala seminarske in diplomske....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?