Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 23:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: srki A je ne vidiš, al kaj. Saj je tle. kaj pa ti že dva dni sikaš? karin, a si ti res 100-kilska? Ja skor, zakaj? U matr. Ornk.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:31:12
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: gojska sploh mi ni jasen zakaj sem vseh 6 strani prebrala ker si radovedna baba.... daddy pa tečen ded.... sej sem še vedno.................
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:35:56
|
|
|
|
Mišni
|
Ampak je pa res tuga tukaj. Če nisi majčica, junijčica, oktoberka ali karkoli že, nimaš tu kaj početi.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ampak je pa res tuga tukaj. Če nisi majčica, junijčica, oktoberka ali karkoli že, nimaš tu kaj početi. Res je Pravi družinski forum.Preveč pridni so ratali. Se pozna, da ni anonimnosti.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:39:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ampak je pa res tuga tukaj. Če nisi majčica, junijčica, oktoberka ali karkoli že, nimaš tu kaj početi. Ah, ljubavi, same ste si krive. Važno, da drugje ni tuga, a ne?
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:51:29
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ampak je pa res tuga tukaj. Če nisi majčica, junijčica, oktoberka ali karkoli že, nimaš tu kaj početi. Res je Pravi družinski forum.Preveč pridni so ratali. Se pozna, da ni anonimnosti. odkar ne morem bit anonimna, sploh nimam več nobenega problema
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ga pa naredi, če ga nimaš.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:53:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ampak je pa res tuga tukaj. Če nisi majčica, junijčica, oktoberka ali karkoli že, nimaš tu kaj početi. Ah, ljubavi, same ste si krive. Važno, da drugje ni tuga, a ne? Ne, tam ni tuga, samo jaz dopoldne ne morem na un forum, ker me ven meče. Tukaj je pa totalna tuga ratala.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:54:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ampak je pa res tuga tukaj. Če nisi majčica, junijčica, oktoberka ali karkoli že, nimaš tu kaj početi. Ah, ljubavi, same ste si krive. Važno, da drugje ni tuga, a ne? Ne, tam ni tuga, samo jaz dopoldne ne morem na un forum, ker me ven meče. Tukaj je pa totalna tuga ratala. ja, kako imate pa to urejeno, da te ven meče Pa tak vrhunski forum...baje...
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 10:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 12:35:31
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ampak je pa res tuga tukaj. Če nisi majčica, junijčica, oktoberka ali karkoli že, nimaš tu kaj početi. Ah, ljubavi, same ste si krive. Važno, da drugje ni tuga, a ne? Ne, tam ni tuga, samo jaz dopoldne ne morem na un forum, ker me ven meče. Tukaj je pa totalna tuga ratala. ja, kako imate pa to urejeno, da te ven meče Pa tak vrhunski forum...baje... Mah, brez veze.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 15.5.2008 13:50:14
|
|
|
|
karmar
|
Veste kaj me zanima- kam sem pa res jaz prismučala??? Kdo ste vi??? Me bo še strah ratalo...
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 6:54:38
|
|
|
|
srki
|
Ja, če vam je pa tako dolgčas, pa spokajte nekam, kjer je fajn, pa dogaja.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 6:54:57
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar Veste kaj me zanima- kam sem pa res jaz prismučala??? Kdo ste vi??? Me bo še strah ratalo... Pripadniki Al Kajde.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2008 10:03:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 10:06:09
|
|
|
|
srki
|
Pa saj vem, da misliš tisto, samo nisem tega mislila. Drugam pomeni ven, stran iz foruma. Kaj pa vem, kaj mi je, da tako sikam, hormoni .
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 10:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 10:09:56
|
|
|
|
srki
|
Kaj pa je, KL, ne bit žalostna!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2008 10:13:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 10:15:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija srki, kdaj imaš rok? Ah, še jo bomo morale prenašat
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 10:21:13
|
|
|
|
ElaM
|
A na celotni RR-ji ni več anonimnosti , spljoh? Se zadržujem samo pri decembrčicah , pa tega ne vem.
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 10:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja, če vam je pa tako dolgčas, pa spokajte nekam, kjer je fajn, pa dogaja. Srki ti mene tko presenečaš zadnje dni Mi je všeč da znaš tud mal žlehnobe pokazat
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 10:47:19
|
|
|
|
smigli
|
Srki zdej pa bi blo fajn, da zamenjaš roza barvo na slikci, meni je ta slikca bla do zdej sinonim za tvojo neizmerno prijaznost . Zdej se mi pa zdi, da je mal premila barva
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 10:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tule že dolgo več ni kot je bilo nekdaj še kakšnih par mesecev nazaj
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 16.5.2008 11:00:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Tule že dolgo več ni kot je bilo nekdaj še kakšnih par mesecev nazaj Ja in? kaj čmo zdaj?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?