Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:15:13
|
|
|
|
karmar
|
karin moj mož vsakič ko se naje sklene da bo shijšal, ker je predebel in ne bo več pasal v kombinezon.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:17:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar karin moj mož vsakič ko se naje sklene da bo shijšal, ker je predebel in ne bo več pasal v kombinezon. Ma jst sploh opazila nism da se tolk redim. Sej vem da se bebasto sliši sam res nism. Prvih 10-15kil sm ful opazila, pol pa sploh več ne. No, ni se mi zdelo tako hudo. Dokler se nism enkrat na eni sliki z punčko od kolegice vidla. Sm šla bruhat dobesedno. No, od takrat mal bolj realno sliko o sebi vidim. Pred tem sm se pa skoz tolažila da ni tko hudo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2008 13:21:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:22:43
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: karmar karin moj mož vsakič ko se naje sklene da bo shijšal, ker je predebel in ne bo več pasal v kombinezon. Ma jst sploh opazila nism da se tolk redim. Sej vem da se bebasto sliši sam res nism. Prvih 10-15kil sm ful opazila, pol pa sploh več ne. No, ni se mi zdelo tako hudo. Dokler se nism enkrat na eni sliki z punčko od kolegice vidla. Sm šla bruhat dobesedno. No, od takrat mal bolj realno sliko o sebi vidim. Pred tem sm se pa skoz tolažila da ni tko hudo. ej, to maš pa tako prav. jaz se sama sebi tudi zdim še vedno twigica, kot sem bila včasih. pa mam 14kg več zdaj. ko se pa vidim na slikah, se mi pa zdi, kot da me je nekdo pojedel in sem jaz zdaj nekje spodaj v njegovi koži. in res se kvaliteta življenja zmanjša, sem enostavno prej brez sape, težje se premikam ... pa mam samo 14kil viška. karin, ko boš enkrat rodila, pol se pa javi in bova skup hujšali. lahko pa tut zdej, sam jaz še ne bi čist prec k še dojim. sej veš, dojit pa mislim še kar nekaj časa, vsaj tja do OŠ.
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:24:31
|
|
|
|
muki1
|
P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite?
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jst delam Printam enormne količine papirja, načrte tri metre dolge.....tko da mam vmes čist cajt kle gor strašit
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:26:28
|
|
|
|
muki1
|
Kilogrami...hmmm, jaz sem začela malo migat, ravno včeraj smo prekolesarili čez 15 km in sem se počutila božansko. Le zakaj nimam volje za športat Saj tudi če kile ne grejo dol se človek počuti kot prerojen.
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:27:34
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jst delam Printam enormne količine papirja, načrte tri metre dolge.....tko da mam vmes čist cajt kle gor strašit Nemoj ti meni tri metre tralala .
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:27:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ej, Volga, a lahko ti meni prosim še enkrat pošlješ tiste slike od frizure, ker jih je butelj zbrisal. Ker danes se gremo pa res strišt in to tako. Pa če lahko kar v službo. ja, bom, samo ne vem, če jih imam tukaj gor. Daj mi še enkrat mejl, ker ga ne morem iskat. Karin, kaj pa če bi te me malo v rit zbrcale? bi šlo?
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:28:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Vidim da vam je dolgčas. Dejte mi napisat kaj lahko anredim iz korenčka (kakšna solata al pa kej podobnega) za kosilo. Hvala. Uh, korenček je najboljši za mastrubiranje . a tele misliš?
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:29:17
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? ja, saj res. deco pa službo pa zapostavljamo. sram nas je lahko.
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:30:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Vidim da vam je dolgčas. Dejte mi napisat kaj lahko anredim iz korenčka (kakšna solata al pa kej podobnega) za kosilo. Hvala. Uh, korenček je najboljši za mastrubiranje . a tele misliš? Oprosti, kaj pa naj dela s temi fajrcajhi
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:32:30
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Vidim da vam je dolgčas. Dejte mi napisat kaj lahko anredim iz korenčka (kakšna solata al pa kej podobnega) za kosilo. Hvala. Uh, korenček je najboljši za mastrubiranje . a tele misliš? Oprosti, kaj pa naj dela s temi fajrcajhi saj matovilka ni povedala kakšne korenčke ima.... mukica je pač takoj pomislila na kakšne velike batine... zihr na kakšne orjaške korenčke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2008 13:33:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:33:38
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Vidim da vam je dolgčas. Dejte mi napisat kaj lahko anredim iz korenčka (kakšna solata al pa kej podobnega) za kosilo. Hvala. Uh, korenček je najboljši za mastrubiranje . a tele misliš? ravno za levo nosnico
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:33:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin, kaj pa če bi te me malo v rit zbrcale? bi šlo? Pridno hujšam da se bom spravla v obleko avgusta. Pa moj si je upiču u glavo da bo moj osebni trener in me goni okol jezera. Se mu je končal zimski fuzbal, zdej se pa name spravlja. No pa sej je kul . Sam on ma ful daljš noge tko da k ena kura vsa zaripla laufam za njim. Celo na slivnco(en hribčk kle pr nas) me je vleku, matr sm mislna da me bo infarkt. Pa uni k so dol hodili so me tud kar tko sočustvujoče gledal Drgač pa men ne more noben pomagat če jst nočem. K sm trmasta k hudič. Morem kar sama si popucat v glavi, ne more noben to namest mene narest.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:34:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa sej veš, da velikost "ni pomembna"... tehnika je tista. Vsaka zase pa itak raztura. Al je slučajno tukaj gor katera, ki tega ne počne (pa ne mislim s korenčkom... packe jedne) jaz tega ne počnem.
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:34:32
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Vidim da vam je dolgčas. Dejte mi napisat kaj lahko anredim iz korenčka (kakšna solata al pa kej podobnega) za kosilo. Hvala. Uh, korenček je najboljši za mastrubiranje . a tele misliš? Oprosti, kaj pa naj dela s temi fajrcajhi saj matovilka ni povedala kakšne korenčke ima.... mukica je pač takoj pomislila na kakšne velike batine... zihr na kakšne orjaške korenčke Tako je, ORJAŠKI KOREN IZ DOMAČEGA VRTA . Po zelo ugodni ceni dobite na www.korenjeza_vsakdom.net
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:35:26
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa sej veš, da velikost "ni pomembna"... tehnika je tista. Vsaka zase pa itak raztura. Al je slučajno tukaj gor katera, ki tega ne počne (pa ne mislim s korenčkom... packe jedne) jaz tega ne počnem s korenčkom .
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jst delam Printam enormne količine papirja, načrte tri metre dolge.....tko da mam vmes čist cajt kle gor strašit Nemoj ti meni tri metre tralala . Pa čist resno jaz to tebi. 3m22cm11mm če smo natančni je dolg
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:36:23
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa sej veš, da velikost "ni pomembna"... tehnika je tista. Vsaka zase pa itak raztura. Al je slučajno tukaj gor katera, ki tega ne počne (pa ne mislim s korenčkom... packe jedne) Česa ne počne? pripravlja jedi iz korenčka?
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:37:23
|
|
|
|
karmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jaz ne smrdim, zate pa ne vem. Drgači pa sem glih 2 omari prodala. Kaj pa ti???
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:37:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jst delam Printam enormne količine papirja, načrte tri metre dolge.....tko da mam vmes čist cajt kle gor strašit Nemoj ti meni tri metre tralala . Pa čist resno jaz to tebi. 3m22cm11mm če smo natančni je dolg povej, da plotaš... te bomo razumeli
|
|
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:37:58
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa sej veš, da velikost "ni pomembna"... tehnika je tista. Vsaka zase pa itak raztura. Al je slučajno tukaj gor katera, ki tega ne počne (pa ne mislim s korenčkom... packe jedne) Česa ne počne? pripravlja jedi iz korenčka? Stavlja u salatu.
|
|
RE: Dej.... kakšna tuga 14.5.2008 13:38:44
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar IZVIRNO SPOROČILO: muki1 P izdarija, pa kaj bo kdo v tej državi še kaj delal ali samo po forumih smrdite? Jaz ne smrdim, zate pa ne vem. Drgači pa sem glih 2 omari prodala. Kaj pa ti??? Polni ali prazni? Zelo pomemben podatek.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?