|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
21.5.2008 12:21:32   
pina-1
daaaannnn. ne moreš verjet pri nas se je sonce pokazalouser posted image user posted image

buči, suzi, včri je bla polna luna. POsledica so user posted image  razpoloženi otroci. Mia ima 5 let pa ima čisto iste izpade kot vajina mulca. IN JA , MI SMO TUDI TULILI DANES ZJUTRAJuser posted image user posted image user posted image . Mam takoj pokvarjen dan,ko tako začneva jutro. Hvala bogu da je Ana pridna. Vsaj en otrok da se je po mami vrguuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem ravno pojedla eno celo tunino pašteto in kruhuser posted image  Nimam meje.user posted image

Danes mam nalogo peglo malo na sprehod peljat. Pa sej ne rabim posebi povdarit da se mi ne da.

Meti, tvoj Janezek je mel vnet prstek ker se mu je nohtek zarastu. Kaj si mu nardila, da je blo bolje. Ani se je na rokici že zagnojilo. Sem prej z fiziološko tole malo počistila, pa ne vem če sem prav nardilauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.5.2008 12:28:13   
jencili
evo, končno mi je uspelo dat par novih slikic not - geslo je Tajson

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.5.2008 12:29:18   
jencili
sori, sori, geslo je Tajuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.5.2008 12:30:24   
jencili
mami je dons outuser posted image
Ful se mi že cel dan vrti, pa sploh ne vem zakaj - verjetno bo kej s pritiskom veze...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.5.2008 12:31:07   
MetiLu
Mi smo nazaj, žal smo dobili napotnico za nevrologa user posted image  sicer zdravnica pravi, da najbrž ni nič posebnega, da večina mam tega sploh ne opazi in da mine ravno tako kot se pojavi user posted image  je rekla, naj gremo vseeno preverit, da bomo mirni ... no, in sem klicala na nevrološko ambulanto in so mi naročili, da pošljem napotnico tja in pripišem telefonsko, da bo zdravnik najprej pogledal napotnico, pol me pa pokličejo za datum pregleda user posted image user posted image user posted image

Za povrh vsega, mi je še avto crknil, neki je narobe z akumulatorjem user posted image user posted image user posted image  ko sem že mislila, da bom ta mesec na nuli, bom šla očitno v minus user posted image user posted image user posted image

za povrh vseg sem se pa še z vrelo vodo opekla, ko sem dajala kuhat slivove knedeljne, ki bojo zdej itak razpadli, ker so bli premehki in jih bom sam še v kanto zabrisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest rabim sonce in dopust, pa SPANEC!!!!!! MEŠA SE MI DONS user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.5.2008 12:35:31   
jencili
jst sm mela tud avto na servisu. Pač redno je blo treba malo jermene zamenjat. Sam pa ni tok panike, ker sem vnovčila dohodnino k jo dobim nazaj, tko da sm teh 240€ veliko lažje dala z rok, kot bi jih siceruser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.5.2008 12:44:58   
itata
meti jaz sem s tabo glede spanja!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.5.2008 12:47:25   
mary_lou
NO COMMENT,

69 STRANI ja pa ve ste nore babe

mi smo dobil pikico dons pa rotavirus smo popil njami je bil dobr se sploh ni nc upirov, pikico je prenesel po mosko (beri: dru se je za **** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) , pol pa od vsega hudga polulu eno puncko k jo je mamica glih slekala za pregled tko da pestro....

Zdej je pa rahla tečka......mu merim vrocino ampak ni krize, mal je sam topu

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.5.2008 12:50:13   
nizy
punce se mi kar smilte ,k nč ne spite ,..... naša je spala od 23.30 pa do 7h zjutraj user posted image user posted image user posted image , ne rabim budilke  za starejšo user posted image ,ko je treba vstat za šolo user posted image  user posted image  user posted image .

Se pa moram pohvalt ,takih kot je naša Azra bi še 5 mela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.5.2008 12:51:51   
mesecnica
Pina - naša je imela na prstku na rokici tudi gnojno (zanohtnico). In ko sem klicala zdravnico, mi je rekla, da jo moramo pripeljat, da bodo oni sčistili. No pa se je potem tekom dneva samo predrlo in šlo ven, malo sem pa še jaz stisnila in razkužila s fiziološko. Pa se ji je čist lepo pozdarvilo.

Mesečnica

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.5.2008 13:06:58   
Suzi*
aaaa, nisem vedla, da je luna...nič čudnega torej, da nas trka. user posted image  
pina, pol si imela tud ti že navsezgodaj dan polepšan?? user posted image

meti, vse je ok z janezkom!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.5.2008 13:16:15   
MetiLu
Vas ne uspem prebrat, ker moram sineta animirat user posted image

Buči, danes ali jutri pričakujem ponudbo za ta hotel, pa ti sporočim, so pa cene tud na teli strani napisane:http://www.hrvaska.net/hoteli/losinj/hotel_aurora.htm

Pina, ja Janezu se je to naredilo prvi mesec na prstku na rokici, pol pa še na nogici user posted image  vse se je poštimalo, ko so nohtki lepo prerasli, sem mu pa jaz tisto gnojno bulico stisnila s sterilno gazico, ki sem jo nakapala z alkoholom (tem za user posted image ), da je šel gnojček ven, pol pa vsak dan s fiziološko (+sterilna gazica) čistila. Upam, da boste prstek hitro pocajtali user posted image

No, pa cmoki so bili odlični user posted image  se niso rakuhali, pa tud pocasti niso bili user posted image  bravo jest, sem jih prvič čist sama delala, sicer je to specialiteta (vsaj zame user posted image ) moje (stare) mame user posted image  

Grem vas zdej prebrat, če bom mela mir user posted image  sem že celo na 67. strani ...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.5.2008 13:20:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

aaaa, nisem vedla, da je luna...nič čudnega torej, da nas trka. user posted image  
pina, pol si imela tud ti že navsezgodaj dan polepšan?? user posted image

meti, vse je ok z janezkom!! user posted image

suzi ne prašiuser posted image . me še zdej boli glavauser posted image

meti hvala. No jaz nisem z alkoholom ampak samo z fiziološko. Bom vidla kaj bo ko se zbudi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.5.2008 13:27:03   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

evo, končno mi je uspelo dat par novih slikic not - geslo je Tajson

Taj je pa tudi bolj en drobižek, kajne? Je pa ful luštkan, moram priznat user posted image !

pina, jaz sem pa sama imela zanohtnico user posted image . Ne boš verjela, ampak mi je noht odstopil. Zdaj mi počasi raste nov user posted image . Me je pa bolelo za pop****t. Sem šla k zdravniku, pa sem dobila eno antibiotično mazilo, na bel recept user posted image . Bi bilo vseeno če ga ne bi, noht bo šel vseeno dol user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.5.2008 13:35:06   
buči
Aljaž je imel oba nohta na nogi zraskla v kožo, pa smo brez operacije spedenal - ga je p hotela dat 1 mesec starega pod popolno narkozo. Ga nisem pustila. Sem mu vsako uro dala res mokro gazo s fiziološko na nogo, pa kar povila čez z gazo, da je imel kot nogavičke, pa z bivacin kremo 2x na dan mazala, pa je v 2 tednih blo ok. Se je koža toliko zmehčala, da smo nohte ven dobil je imel dobesedno še en cel noht v koži.

Tale mirena me bo pa ubila. Sem šla na sprehod, 2 uri, pa me zalije skoraj do kolen! Še dobro, da sem imela malo daljši pulover, da se ni nič vidlo! Za pop******! user posted image user posted image user posted image user posted image

A KAJ ŠTUDIRATE, SE UČITE, PIŠETE SEMINARSKE, DIPLOMSKE? VAŠA NOČNA MORA VAS GLEDA NA VSAKEM KORAKU! BIG SISTER VAM DIHA ZA OVRATNIK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meti: user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.5.2008 13:37:34   
buči
larisa, vidim te! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.5.2008 13:38:14   
buči
A če bo drugi teden vreme lepo, se dobimo kje zunaj na sončku?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.5.2008 13:41:05   
MetiLu
No, pa sem skoz user posted image

Itata, naš se tud premetava, mam problem, ker samo na trebuhu dobr spi, pol ga dam pa drugo rundo na hrbet, pa se zbuja na pol ure user posted image  dones sva ga sicer vmes zamotila z dudico, tako da je jedel samo ob dveh in šestih, no pa ob sedmih tud user posted image  sam men to nič ne pomaga, če prvi del noči skoz gledam če še diha, drugi del noči mu pa kupčke podiram pa dudo popravljam user posted image  res sem že čist koma...
Sploh več ne vem kako zgleda ko spiš 7 ur v kosu in zjutraj ne iščeš štrika, da bi se šel zaguncat user posted image  user posted image

Buči, men se tud zdi, da ni dost šteng, pa še tiste tadolge so ... Pa ful fajn sprehajalna pot ob vodi pod borovčki, lepa voda za kopat, pa čist dost sence, a ni tko? najbolj se spomnim hrane v hotelu user posted image  ful dobr, pa ful velika izbira za vsak obrok user posted image  no, sicer pa ne vem kako bo zdej, ko so ga prenovili...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.5.2008 13:42:56   
buči
meti, če je pol toliko izbire, kot jo je bilo takrat, je zadosti za jest. Jaz imam tudi v spominu, da je bila dobra hrana. user posted image  je pa meni tudi bolj všeč senca kot pa sonce.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.5.2008 13:43:21   
ella79
jencili no pa sem končno vidla Taja, da ne spančka user posted image user posted image user posted image je pa itak tak nežen fletkan fantek user posted image

mary lou, sam res pravjo, da so punčke bolj potrpežljive in lažje prenašajo pikice user posted image user posted image

buči pa pomoje mal službo pogreša, pa ji je vn udarl user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.5.2008 13:48:24   
buči
ella,  če pa samo jamrajo, kaj še morajo naredit. to je pa res minimalno, kar jih lahko pomga!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.5.2008 13:50:47   
buči
a obstaja tudi taka mirenca, pri kateri ven teče maščoba? tako si dam pa takoj nekam namontirat! na rit npr.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.5.2008 13:51:29   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

ella,  če pa samo jamrajo, kaj še morajo naredit. to je pa res minimalno, kar jih lahko pomga!

sej je prav user posted image user posted image user posted image
jaz sem bla pa tok pridna danes, sem zlikala celo goro perila user posted image user posted image user posted image sem se mogla prav pohvalt user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.5.2008 13:51:54   
MetiLu
Buči, lahko se dobimo. Jest sem že 4 dni koz doma, se mi res že mal cufa user posted image user posted image user posted image  
Drgač pa mene tvoje teroriziranje žal nič ne gane user posted image user posted image

nohtke na nogi smo pa tudi mi tako rešili, da sem mazala s to kremico in obkladke s fiziološko delala, da se je kožca zmehčala in sta prerastla user posted image

še to sem pozabila napisat, da smo se v 1 tednu zredili za 190 g in mamo zdej 6.590 g user posted image  baje je tko ok...

Grem dat zdej cujne v sušilca...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.5.2008 13:54:12   
bamby
Midve sva zdaj pojedle spet le 70 user posted image . Je potem prdnila in je konec s papanjem user posted image . Sem šla zdaj na približno jo zvagat. Ima okrog 5400 g user posted image . Spet slabo napreduje user posted image !
Sva podrli kupček, pa ni šans, da bi še kaj jedla user posted image . Jo bom probala zdaj malo uspavat, če bo šlo user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......