Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:21:32
|
|
|
|
pina-1
|
daaaannnn. ne moreš verjet pri nas se je sonce pokazalo buči, suzi, včri je bla polna luna. POsledica so razpoloženi otroci. Mia ima 5 let pa ima čisto iste izpade kot vajina mulca. IN JA , MI SMO TUDI TULILI DANES ZJUTRAJ . Mam takoj pokvarjen dan,ko tako začneva jutro. Hvala bogu da je Ana pridna. Vsaj en otrok da se je po mami vrgu Jaz sem ravno pojedla eno celo tunino pašteto in kruh Nimam meje. Danes mam nalogo peglo malo na sprehod peljat. Pa sej ne rabim posebi povdarit da se mi ne da. Meti, tvoj Janezek je mel vnet prstek ker se mu je nohtek zarastu. Kaj si mu nardila, da je blo bolje. Ani se je na rokici že zagnojilo. Sem prej z fiziološko tole malo počistila, pa ne vem če sem prav nardila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:28:13
|
|
|
|
jencili
|
evo, končno mi je uspelo dat par novih slikic not - geslo je Tajson
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:29:18
|
|
|
|
jencili
|
sori, sori, geslo je Taj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:30:24
|
|
|
|
jencili
|
mami je dons out Ful se mi že cel dan vrti, pa sploh ne vem zakaj - verjetno bo kej s pritiskom veze...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:31:07
|
|
|
|
MetiLu
|
Mi smo nazaj, žal smo dobili napotnico za nevrologa sicer zdravnica pravi, da najbrž ni nič posebnega, da večina mam tega sploh ne opazi in da mine ravno tako kot se pojavi je rekla, naj gremo vseeno preverit, da bomo mirni ... no, in sem klicala na nevrološko ambulanto in so mi naročili, da pošljem napotnico tja in pripišem telefonsko, da bo zdravnik najprej pogledal napotnico, pol me pa pokličejo za datum pregleda Za povrh vsega, mi je še avto crknil, neki je narobe z akumulatorjem ko sem že mislila, da bom ta mesec na nuli, bom šla očitno v minus za povrh vseg sem se pa še z vrelo vodo opekla, ko sem dajala kuhat slivove knedeljne, ki bojo zdej itak razpadli, ker so bli premehki in jih bom sam še v kanto zabrisala jest rabim sonce in dopust, pa SPANEC!!!!!! MEŠA SE MI DONS
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:35:31
|
|
|
|
jencili
|
jst sm mela tud avto na servisu. Pač redno je blo treba malo jermene zamenjat. Sam pa ni tok panike, ker sem vnovčila dohodnino k jo dobim nazaj, tko da sm teh 240€ veliko lažje dala z rok, kot bi jih sicer
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:44:58
|
|
|
|
itata
|
meti jaz sem s tabo glede spanja!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:47:25
|
|
|
|
mary_lou
|
NO COMMENT, 69 STRANI ja pa ve ste nore babe mi smo dobil pikico dons pa rotavirus smo popil njami je bil dobr se sploh ni nc upirov, pikico je prenesel po mosko (beri: dru se je za **** ) , pol pa od vsega hudga polulu eno puncko k jo je mamica glih slekala za pregled tko da pestro.... Zdej je pa rahla tečka......mu merim vrocino ampak ni krize, mal je sam topu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:50:13
|
|
|
|
nizy
|
punce se mi kar smilte ,k nč ne spite ,..... naša je spala od 23.30 pa do 7h zjutraj , ne rabim budilke za starejšo ,ko je treba vstat za šolo . Se pa moram pohvalt ,takih kot je naša Azra bi še 5 mela
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 12:51:51
|
|
|
|
mesecnica
|
Pina - naša je imela na prstku na rokici tudi gnojno (zanohtnico). In ko sem klicala zdravnico, mi je rekla, da jo moramo pripeljat, da bodo oni sčistili. No pa se je potem tekom dneva samo predrlo in šlo ven, malo sem pa še jaz stisnila in razkužila s fiziološko. Pa se ji je čist lepo pozdarvilo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:06:58
|
|
|
|
Suzi*
|
aaaa, nisem vedla, da je luna...nič čudnega torej, da nas trka. pina, pol si imela tud ti že navsezgodaj dan polepšan?? meti, vse je ok z janezkom!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:16:15
|
|
|
|
MetiLu
|
Vas ne uspem prebrat, ker moram sineta animirat Buči, danes ali jutri pričakujem ponudbo za ta hotel, pa ti sporočim, so pa cene tud na teli strani napisane:http://www.hrvaska.net/hoteli/losinj/hotel_aurora.htm Pina, ja Janezu se je to naredilo prvi mesec na prstku na rokici, pol pa še na nogici vse se je poštimalo, ko so nohtki lepo prerasli, sem mu pa jaz tisto gnojno bulico stisnila s sterilno gazico, ki sem jo nakapala z alkoholom (tem za ), da je šel gnojček ven, pol pa vsak dan s fiziološko (+sterilna gazica) čistila. Upam, da boste prstek hitro pocajtali No, pa cmoki so bili odlični se niso rakuhali, pa tud pocasti niso bili bravo jest, sem jih prvič čist sama delala, sicer je to specialiteta (vsaj zame ) moje (stare) mame Grem vas zdej prebrat, če bom mela mir sem že celo na 67. strani ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:20:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aaaa, nisem vedla, da je luna...nič čudnega torej, da nas trka. pina, pol si imela tud ti že navsezgodaj dan polepšan?? meti, vse je ok z janezkom!! suzi ne praši . me še zdej boli glava meti hvala. No jaz nisem z alkoholom ampak samo z fiziološko. Bom vidla kaj bo ko se zbudi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:27:03
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili evo, končno mi je uspelo dat par novih slikic not - geslo je Tajson Taj je pa tudi bolj en drobižek, kajne? Je pa ful luštkan, moram priznat ! pina, jaz sem pa sama imela zanohtnico . Ne boš verjela, ampak mi je noht odstopil. Zdaj mi počasi raste nov . Me je pa bolelo za pop****t. Sem šla k zdravniku, pa sem dobila eno antibiotično mazilo, na bel recept . Bi bilo vseeno če ga ne bi, noht bo šel vseeno dol
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:35:06
|
|
|
|
buči
|
Aljaž je imel oba nohta na nogi zraskla v kožo, pa smo brez operacije spedenal - ga je p hotela dat 1 mesec starega pod popolno narkozo. Ga nisem pustila. Sem mu vsako uro dala res mokro gazo s fiziološko na nogo, pa kar povila čez z gazo, da je imel kot nogavičke, pa z bivacin kremo 2x na dan mazala, pa je v 2 tednih blo ok. Se je koža toliko zmehčala, da smo nohte ven dobil je imel dobesedno še en cel noht v koži. Tale mirena me bo pa ubila. Sem šla na sprehod, 2 uri, pa me zalije skoraj do kolen! Še dobro, da sem imela malo daljši pulover, da se ni nič vidlo! Za pop******! A KAJ ŠTUDIRATE, SE UČITE, PIŠETE SEMINARSKE, DIPLOMSKE? VAŠA NOČNA MORA VAS GLEDA NA VSAKEM KORAKU! BIG SISTER VAM DIHA ZA OVRATNIK! meti:
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:37:34
|
|
|
|
buči
|
larisa, vidim te!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:38:14
|
|
|
|
buči
|
A če bo drugi teden vreme lepo, se dobimo kje zunaj na sončku?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:41:05
|
|
|
|
MetiLu
|
No, pa sem skoz Itata, naš se tud premetava, mam problem, ker samo na trebuhu dobr spi, pol ga dam pa drugo rundo na hrbet, pa se zbuja na pol ure dones sva ga sicer vmes zamotila z dudico, tako da je jedel samo ob dveh in šestih, no pa ob sedmih tud sam men to nič ne pomaga, če prvi del noči skoz gledam če še diha, drugi del noči mu pa kupčke podiram pa dudo popravljam res sem že čist koma... Sploh več ne vem kako zgleda ko spiš 7 ur v kosu in zjutraj ne iščeš štrika, da bi se šel zaguncat Buči, men se tud zdi, da ni dost šteng, pa še tiste tadolge so ... Pa ful fajn sprehajalna pot ob vodi pod borovčki, lepa voda za kopat, pa čist dost sence, a ni tko? najbolj se spomnim hrane v hotelu ful dobr, pa ful velika izbira za vsak obrok no, sicer pa ne vem kako bo zdej, ko so ga prenovili...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:42:56
|
|
|
|
buči
|
meti, če je pol toliko izbire, kot jo je bilo takrat, je zadosti za jest. Jaz imam tudi v spominu, da je bila dobra hrana. je pa meni tudi bolj všeč senca kot pa sonce.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:43:21
|
|
|
|
ella79
|
jencili no pa sem končno vidla Taja, da ne spančka je pa itak tak nežen fletkan fantek mary lou, sam res pravjo, da so punčke bolj potrpežljive in lažje prenašajo pikice buči pa pomoje mal službo pogreša, pa ji je vn udarl
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:48:24
|
|
|
|
buči
|
ella, če pa samo jamrajo, kaj še morajo naredit. to je pa res minimalno, kar jih lahko pomga!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:50:47
|
|
|
|
buči
|
a obstaja tudi taka mirenca, pri kateri ven teče maščoba? tako si dam pa takoj nekam namontirat! na rit npr.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:51:29
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči ella, če pa samo jamrajo, kaj še morajo naredit. to je pa res minimalno, kar jih lahko pomga! sej je prav jaz sem bla pa tok pridna danes, sem zlikala celo goro perila sem se mogla prav pohvalt
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:51:54
|
|
|
|
MetiLu
|
Buči, lahko se dobimo. Jest sem že 4 dni koz doma, se mi res že mal cufa Drgač pa mene tvoje teroriziranje žal nič ne gane nohtke na nogi smo pa tudi mi tako rešili, da sem mazala s to kremico in obkladke s fiziološko delala, da se je kožca zmehčala in sta prerastla še to sem pozabila napisat, da smo se v 1 tednu zredili za 190 g in mamo zdej 6.590 g baje je tko ok... Grem dat zdej cujne v sušilca...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 13:54:12
|
|
|
|
bamby
|
Midve sva zdaj pojedle spet le 70 . Je potem prdnila in je konec s papanjem . Sem šla zdaj na približno jo zvagat. Ima okrog 5400 g . Spet slabo napreduje ! Sva podrli kupček, pa ni šans, da bi še kaj jedla . Jo bom probala zdaj malo uspavat, če bo šlo .
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......