bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce zdej poleti bi res lahko eno soboto prišle na obalo z drućinicami pa nardimo ob morju mini piknik.. Stipe in Pino obvladata žar, pa pivičko in refi bi se našla... pa še v morju bi se malo namakali Sem že rekla, da sem za . IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, mislim, da če ti otroke kdaj čuvam, da bi imela že več veselja, a ne? Ja pina, kje si pa tega najdla buči, glede mirence, se meni isto dogaja . Je nekaj časa čist OK, pol pa lije kot prava M . Evo, zdaj spet čakam, kdaj bo M prišla, ker je spet mesec naokoli . V Logatcu se ti pa pridružim na poti, ko boš šla peške do obale . Da pridem še jaz suhica do tja dol , pa itak da si bova družbo delali! misar, super luštna tvoja Lana . Postavco ima pa isto kot moja . itata, kako sta božca vidva z Jakobom . Ti ziher že vse preseda. Da bi vsaj že enkrat ugotovil točen vzrok vsemu!!!! srečka nosečka, naša tudi le na hrbtu leži . Je cel cirkus, če jo dam kravce past . Kako pa tvoja? Je kaj navdušena nad kravcami? Drugače pa da noge v luft, pa s spodnjim delom telesa na pol-bok. Zgoraj ji še rokice nagajajo . Pri nas nič posebnega, le Anaja ima spet ene čudne prebliske glede papanja . Jaz ne vem kaj je s tem otrokom . Zdaj se je lotila tako, da mi poje okrog 70, če je na volji tudi 100, potem pa flašo porine ven, pa prste v usta tišči . Sploh noče več jest . Itak, da je zadovoljna potem samo še z dudo . Res ne vem, kam to pelje in kaj naj sploh še naredim. Najlepše mi poje zvečer med 22 - 23 uro, ko jeva zadnji obrok. Takrat praktično ni težav, razen podiranja kupčkov . Teh največkrat ne podere.
|