|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
21.5.2008 10:02:19   
vrtnica76
Misar,ne se sekirat.Naše bebike so tolk skulirane,da tut ne pisknejo.To ful hit zrihtajo.Bo vse OKuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.5.2008 10:03:12   
MetiLu
Pejte se srat user posted image  pa kdaj nej zdej to preberem user posted image  sem prišla do strani 63...

zdele gremo do P se pokazat pa še enkrat potehtat, se vam pol javim user posted image

Buči, samo nahitro ... ja hotel Avrora mi je v oči padu user posted image  jest sem bila tud tam pred ene 9 leti, pa mi je blo ful fajn. Letos so ga pa prenovili in ima celo 4*, pa je malo drag user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.5.2008 10:04:49   
vrtnica76
Zdele se greva pa nafutrat,pol pa v eno šetnjo dokler se še gor drži.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.5.2008 10:05:48   
srečka nosečka
vrtnica - a se tvoj Janez že kaj obrača? Naša je še vedno zadovoljna, če na hrbt leži. No, zadnje čase se tudi rada pusti nosit in kar naprej rito vzdiguje.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.5.2008 10:06:11   
larisa
Jutro user posted image ,

danes sem pa ful v gužvi, tako, da vas samo pozdravim in šibam dalje.

Moram vse za diplomo pripravit, a ne buči?!user posted image

Misar, prekrasna je tvoja Lana, čist po mamici.user posted image  No sej ne vem kakšen je oči user posted image user posted image user posted image
Nč se bat za pikec, sej oni to ne čutijo tko hudo kot mi mislimo user posted image . Sem pametna, pa me je že danes strah za drug teden, ko tudi nas to čakauser posted image

No se oglasim, ko bo kej časa, pa pa

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 1680
21.5.2008 10:16:47   
vrtnica76
Srečka nosečka,naš se še nič ne obrača,sam nogice včasih tolk premetava,da se skor na bok obrne.

Neposredna povezava do sporočila: 1681
21.5.2008 10:17:32   
ella79
ni se treba bat pikice, sedaj imajo zelo tanke igle in user posted image komaj kaj čutijo. Pomoje bolj čutijo, da je vas strah. Mene ni nič skrbelo in je bila Zoja zelo mirna in pridna, še smejčkala se je zravn user posted image user posted image bolj me je skrbelo kaj bo potem čez dan, sam mi je že P rekla da naj ne pričakujem nikakršnih posledic, tako da potem o tem sploh nisem razmišljala. 

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
21.5.2008 10:18:26   
ella79
srečka nosečka, a si v soboto dobila moj mail user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1683
21.5.2008 10:24:02   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

A veš, da ga nisem user posted image ? Nimam pojma kje se je ustavil.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.5.2008 10:29:32   
mesecnica
Meti - v hotelu Aurora na Lošinju  sva bila midva dve leti nazaj. Je blo res super... Ampak, če se prav spomnim je kar nekaj stopnic do plaže. Ni pa steze za voziček. Sam ne me za besedo držat, ker se res ne spomnim čist točno... Je pa morje res full čisto. Samo sence je pa tudi bolj malo user posted image . Drugač so pa full lepe spehajalne ob morju...

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.5.2008 10:37:04   
buči
meti, meni je bilo takrat ful lepo na Lošinju! Mislim, da se da do morja z vozičkom, ampak v tistem mini zalivčku, kjer se vsi otroci gužvajo ... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  No user posted image  , moje študentke, se kaj učite, kaj pišete, kaj delate? Ajmo, ajmo, nič na RR viset, delat! Pa hitro, da ne bo prej jesen! A bo dovolj brcanja za danes?! user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.5.2008 10:42:54   
mesecnica
Sem šla za foro pogledat na net za ta hotel. Pa piše: dostop do plaže po stopnicah: http://www.hrvaska.net/hoteli/losinj/hotel_aurora.htm user posted image

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.5.2008 10:44:29   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

A veš, da ga nisem user posted image ? Nimam pojma kje se je ustavil.

men je zelo žal, jaz ga imam med poslanimi user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.5.2008 10:49:02   
buči
mesečnica, do tistih malih kotičkov se pride po stopnicah, mapka če greš od hotela desno, po potki (mogoče je res nekaj stopnic do te potke), prideš do tega mini zalivčka, potem je pa škarpa (če je za njih to mogoče stopnica user posted image ). Vsaj tako imam jaz to v spominu, bom pa na slike pogledala.

meti, kaka je cena za en teden polpenzion, senčna stran? Se mi ne da brskat ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.5.2008 10:49:35   
srečka nosečka
buči - hvala, jaz že napredujem. Sem mentirci poslala mail, da se sestaneva in temo določiva. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.5.2008 10:50:20   
srečka nosečka
ella - ni panike, hvala vseeno

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.5.2008 10:55:27   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

punce zdej poleti bi res lahko eno soboto prišle na obalo z drućinicami pa nardimo ob morju mini piknik.. Stipe in Pino obvladata žar, pa pivičko in refi bi se našla... pa še v morju bi se malo namakali

Sem že rekla, da sem za user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, mislim, da če ti otroke kdaj čuvam, da bi imela že več veselja, a ne?

user posted image

Ja pina, kje si pa tega najdla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buči, glede mirence, se meni isto dogaja user posted image . Je nekaj časa čist OK, pol pa lije kot prava M user posted image . Evo, zdaj spet čakam, kdaj bo M prišla, ker je spet mesec naokoli user posted image user posted image .
V Logatcu se ti pa pridružim na poti, ko boš šla peške do obale user posted image .  Da pridem še jaz suhica do tja dol user posted image , pa itak da si bova družbo delali!

misar, super luštna tvoja Lana user posted image . Postavco ima pa isto kot moja user posted image .

itata, user posted image  kako sta božca vidva z Jakobom user posted image . Ti ziher že vse preseda. Da bi vsaj že enkrat ugotovil točen vzrok vsemu!!!!

srečka nosečka, naša tudi le na hrbtu leži user posted image . Je cel cirkus, če jo dam kravce past user posted image . Kako pa tvoja? Je kaj navdušena nad kravcami? Drugače pa da noge v luft, pa s spodnjim delom telesa na pol-bok. Zgoraj ji še rokice nagajajo user posted image .

Pri nas nič posebnega, le Anaja ima spet ene čudne prebliske glede papanja user posted image . Jaz ne vem kaj je s tem otrokom user posted image . Zdaj se je lotila tako, da mi poje okrog 70, če je na volji tudi 100, potem pa flašo porine ven, pa prste v usta tišči user posted image . Sploh noče več jest user posted image . Itak, da je zadovoljna potem samo še z dudo user posted image  user posted image user posted image . Res ne vem, kam to pelje in kaj naj sploh še naredim. Najlepše mi poje zvečer med 22 - 23 uro, ko jeva zadnji obrok. Takrat praktično ni težav, razen podiranja kupčkov user posted image . Teh največkrat ne podere.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.5.2008 11:05:51   
Februarka08
Spet slabo vreme in spet je bla sitna kot user posted image . Končno je zaspala, čeprav več nisem vedla kako naj jo uspavam. Dobr, da so joške in pol zaspi gor, če ne gre drugač.user posted image Ne vem kaj bo pol, ko ne bo več mlekca not.user posted image user posted image
Bamby, ti maš pa tud jajca s temi ml.user posted image Oprosti besedi, sam res. Men bi se zrolalo... Ne vem potem kam da naša ko tolk poje. user posted image Praviš da tvoja poje tud sam po 70... naša poleg mojega kar imam (pa ni glih mal, ker se ji zaletavauser posted image in slišim kako požira) včasih tud po 100 še zmaže.user posted image Največkrat pa po 80. Ne vem kam da. Pa katerkol jo vid, prav kako je fletna, sam drobnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kot da ji ne bi dajala za jest. Ne vem... Bo že zrasla. Na koncu bojo vsi skor enaki naši februarčki...
Zdej grem pa mal za krst uredit vabilo, potem grem pa puding kuhat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.5.2008 11:11:03   
itata
bamby: ja klinc je tole res. sej ti veš kako je k maš tud probleme... eni s hrano eni s spanjem... sam zgleda da do 6. meseca ne bom nič pametnega pogruntala. žaluser posted image  tole k si neprespan čist ubija.

drugač mam pa klele 2 pridn amajstra k sta že večino zadev za kliico zmontirala, tko da vsaj neki dobrega danes. mali je mal spal na kavču dol v pritličju, ampak premal in je mal siten... je preveč firbčen kle dol in se težko umiriuser posted image  bova šla kar malo ven po mojem, da bo mal se mu dogajal... sam kaj k je tud vreme bolj nikakav. mah sej bo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.5.2008 11:36:25   
bamby
februarka, pol se tvoja vredu nafresa user posted image . Saj je moja tudi že tako lepo jedla 120-150 ml 5x/dan, zdaj pa 2 ali 3 dni že tako sranje user posted image . Namesto, da bi začela povečevat obroke, jih ona zmanjšuje user posted image . In zaboga noče več vlečt user posted image ! Če hočem, da še kaj poje, jo moram konkretno uspavat, pol pa dudo ven in počasi flaško noter. Zdaj če imam srečo, bo še kaj pojedla, alli pa sploh nič več user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.5.2008 11:42:20   
Suzi*
Evo, moji obiski so šli. mala je bla pridna, mal so jo požulil, pol je pa pri men v naročju zadremala. Dobila je 3 majčke, frajerske copatke in bone za BC.user posted image  mami je pa dobila 10 vrtnic. user posted image user posted image  zdaj sem tudi že pospravla vse za njimi, tamala je jedla, zdej se pa v posteljici pogovarja.

sem mal boljše volje zdej.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.5.2008 11:58:50   
jencili
oj, oj,

tud naša noč je bla dons bl v k****
Se mi je zbujal na 3 ure. To zato, ker mi je bla prejšnja noč tko zlo všeč. Zdej pa mam...user posted image
Se pa potolažim s tem, da je bla to samo polna lunca in bo dons ponoči verjetno boljšeuser posted image

Taj se počasi spet odpravlja v deželo palčkov. Že drugič dons - očitno je tud njega ta noč malo zdelalauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.5.2008 11:59:52   
dolenjka
naša je pa tko kot včeraj, nerazpoložena za spanje, samo danes tudi je ne user posted image  Verjetn sem sama kriva, ker sem se z mojim spičla včeraj in ziher čuti user posted image
Sem jo zdaj malo uspela "posilit" z joško, pa v posteljo nesla, da nekaj pojem user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.5.2008 12:01:06   
vrtnica76
Bamby ,naš Janez je tut začel manj jestuser posted image Zadnje obdobje mi po dojenju poje 90-včasih je pa pojedel 120 ali 150.Očitno,da jim apetit niha,tko kot tudi nam včasih ne paše tolk jest.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.5.2008 12:14:15   
Marusah
Pozdravljene mamice,

Berem, da naši februarčki pridno rastejo user posted image  Naš Lovro je tut ratal pravi cartek. Je zelo priden in skus se sam smeji....sam zaspat nočeuser posted image  Mamo take probleme, ko je treba spat. Revež kumi še gleda, pa ne more zaspat...frajer bi sam na ziziki spaluser posted image user posted image user posted image

Se mi pa zdi, da je tut manj začel jestiuser posted image  Očitno se hitreje najejo...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......