|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
21.5.2008 7:49:00   
Suzi*
buči, moj je bil marca 3 leta star, pa tvoj???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.5.2008 7:51:12   
itata
pa da ne bo pomote izpuščaji so bolšuser posted image  spanje pavsak dan slabšuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.5.2008 7:58:09   
buči
suzi, moj bo julija 4. Ja, tam nekje sva. Tebi seje dobor začelo, jaz imam že malo načete živce, mine baje šele v puberteti! user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.5.2008 8:13:45   
misar
ja dobro jutro...vidim, da že navsezgodaj razturavate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo danes kar ok spali. je mala od osmih pa vse do štirih potegnila, sam pol bi se pa ona pogovarjala..verjetno je kaj tazga sanjala, da je mogla razložituser posted image user posted image user posted image
jaz pa, ki sem šla kar pozno spat, beri: sem pomagala drva pospravljat, ki jih je dragi nažagal pred televizijo, sem pa po hranjenju ob štirih ****is fasala, da je kar moj situacijo prevzel pa uspaval tamalo user posted image user posted image user posted image

danes ob dvanajstih pa mamo sistematskega, me je že cel teden strah, da bomo pikico dobiliuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.5.2008 8:25:12   
buči
misar, cepljenje je bolj stresno zate kot za otroke, ker mi vemo, kaj bo, oni pa ne. Samo čim bolj jo zamoti, pa bo. Naš se je drl, ker je bil zaspan, pa je ena skoraj ven z malim ušla. ni tako hudo.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.5.2008 8:26:24   
misar
dodala sem nove fotke...geslo kot vedno: lana

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.5.2008 8:27:20   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: buči

misar, cepljenje je bolj stresno zate kot za otroke, ker mi vemo, kaj bo, oni pa ne. Samo čim bolj jo zamoti, pa bo. Naš se je drl, ker je bil zaspan, pa je ena skoraj ven z malim ušla. ni tako hudo.

mi je čist jasno, da je to stresno sam zame...sam me pa je strahuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.5.2008 8:31:12   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, idealna noč - skor

Spali do 4.30, pojedli in nadaljevali do 7.30, pojedli in zdaj se oglaša user posted image  Je pa 00.45 neki samogovore imela,pa je dudo fasala user posted image

No, se jo grem usmilit, ker je posrana user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.5.2008 8:36:05   
mesecnica
jutro

Itata - mi smo na istem. Naša mala se ponoči tudi full premetava user posted image . Kar v spanju. Jaz mislim, da se je prebudila, pa ji hočem dudo dat - pa še ust noče odpret. Pri nas ni še nič bolje z izpuščaji. Se mi zdi, da jih je danes še več kot ponavadi user posted image . Daj javi kaj boš kaj za bioresonanco izvedela...

Suzi - jaz sem imela pa včeraj sodelovke iz službe. Na srečo so prišle po 16-i, tako, da je bil tud moj že doma. Jih je blo pa 6. Sem jim tud pripravila mal malice pa mal peciva, pa kruh sem pekla pa pitulice naredila. So ble full navdušene. So mi pa tud full lepo darilo prinesle oz. za malo - bone od BC za 140EUR user posted image . So se pa kar zadržale ene dve urce. Vmes je šla tamala enkrat spat in se je ponovno zbudila. Je blo kar pestro... Držim pesti, da boš imela čimmanj dela z njimi. A jih bo veliko?

Naša se je tudi ponoči na 3 urce prebujala za jest. Pa vmes se je full premetavala, tako da sem full slabo spala. Sem ko zombi...
Evrovizija je bila včeraj pa res bljak. Sem kar nehala gledat...
Vreme je tud kar neki...

se beremo in tipkamo...

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.5.2008 8:39:03   
mesecnica
Misar - tebe pa res ni nč skupaj. Veš jaz tud kar neki še hujšam - nenačrtovano. Imam tud zdaj tolk kil kot sem jih mela nazadnje v srednji šoli - beri pred 15 leti (v 1.letniku).

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.5.2008 8:39:31   
mesecnica
Pa punčica ti je tako cortiš...user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1661
21.5.2008 8:44:42   
Februarka08
Dobro jutro.user posted image Niste resne...user posted image Sem sam tok preletela da sem vidla da ste januarčice lovile... Ampak februarčice res podiramo rekorde na RR-ju... Že med user posted image , zdaj pa še z user posted image . Kaj če bomo kakšno nagrado dobile?user posted image
Oh, sem vedla kaj bo z Rebeko - Slovenija je pač Slovenija... noben nas ne mara.user posted image Glede naše frajle sem mela pa tud prav. Se je zbudila že ob 1.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam je pol spala pridno ko se je napapcala do 6.30. Pa spet jedla, pol pa ni bla več zaspana, jest pa še takooooo... In sva kmal vstali.
Ella in Jencili, jest sem ravn dons mislila v Qlandio mal pogledat, pa mi je moj avto odpeljal.user posted image Je reku da gremo itak popoldne v Kranj in da mi ni treba hodit še dopoldan.user posted image Matr je smotan. Kaj naj pa delam v dežju doma???? Mah, grem mal jezo gasit.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
21.5.2008 8:54:21   
itata
sem klicala nekam za bioresonanco in do 6 mesecev starosti ne delajo tega pregledauser posted image  beda.
mesecnica: ja sej točno tko je to ja... se premetava pa kao spi, jaz pa ne morem. pol mu mal joško ponudim mal potegne se mal umiri, čez 15 min pa spet ista zgodba... moram skoz na telefon za uro pogledat, ker sem čist zmedena ponoč kdaj kje kdo zakaj pa kera joškauser posted image  pri nas pa koža bolš. sam ne vem a zato ker sem ga zadnjič spet enkrat namazala, ker je imel pikico pri pikici cel trebuh al je dieta začela kaj delovat. vročina zdej ne more bit, ker ni vroče. ritka se mu je tud zrihtala. če se do petka ne popravi in umiri spanje, grem nazaj do zdravnice in ji bom malega tam pustila pa naj čez vikend pogrunta kaj mu je!! user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
21.5.2008 9:00:07   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Pa punčica ti je tako cortiš...user posted image

ja vaša Luna je pa tud cuker...daj kako novo fotko še goruser posted image user posted image

ja ne vem kaj bom jaz  s temi kilami

mama me tolaži, da bo pol boljš, ko bom z uvajanjem gh začela...res upam, ker ziher ne kupim več nobenih novih hlač, ker tako majhne dobim zdaj sam še na istem oddelku ko Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
21.5.2008 9:09:14   
Neni13
Hojla misar,

mi smo pa danes naročeni ob 11.30. user posted image
A pikico dobijo naši??user posted image
hjoj, se vidi, da sem premalo na RR in nič ne vem.Jaz sem pa mislila, da ga bodo samo stehtali in zmerili!!
Šit, zdaj mi pa srce razbija.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
21.5.2008 9:13:15   
misar
ja na 3. pregledu dobijo pikico (mi mamo 3.5 meseca)

< Sporočilo je popravil misar -- 21.5.2008 9:14:19 >

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
21.5.2008 9:15:42   
Neni13
ok. Bo že..
Potem se pa tako tam vidimo, če ne bova midva že prej konec. Kam pa dobi pikico?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
21.5.2008 9:17:29   
misar
v stegenčko pičijo...a ti si tud iz CE?

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
21.5.2008 9:19:30   
Neni13
da

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
21.5.2008 9:22:26   
misar
potem bi se pa morali kdaj zmenit za kakšno kavo al pa tortico ob Savinji pri Sladkem Toniju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
21.5.2008 9:29:50   
Neni13
ha ha. pa da mi rit še bolj zraste!!
No se vidimo danes,jaz bom morala počas oditi, ker grem še v službo neki uredit.Pa itak, naju pol zadrzijo, dokler mali ne začne protestirat.user posted image
Danes imam vsaj izgovor, da bova res kmalu morala it..

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
21.5.2008 9:37:36   
Februarka08
Misar, res je princeska vaša pupa.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
21.5.2008 9:50:10   
vrtnica76
Misar,pravo lepotičko imateuser posted image .
Mi smo že imeli cepljene in je bil kr mal bošček.Je neki zakuhal ponoč,ampak je blo naslednji dan vse OK.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 1673
21.5.2008 9:52:36   
misar
hvala za pohvale naši princeski user posted image user posted image
vsi naši sončki so cortkani...user posted image user posted image user posted image

joj ne me strašit s pikicami, mislim, da bom kar drisko fasalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.5.2008 9:58:56   
srečka nosečka
Dobro jutro,

smo spali do 8,30 sedaj pa spet palčkom družbo dela. user posted image  Upam, da vreme vzdrži in gremo pred P še na sprehoh in kavico s kolegico.

misar - prava princeska je tvoja Lana user posted image Na po prvem pikecu ni imela nobene reakcije, upam, da bo tudi pri vama tako.

neni - tdi zate user posted image , da cepljenje dobro prestaneta

Danes je pa moja sodelavka rodila Svita. user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......