Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 7:49:00
|
|
|
|
Suzi*
|
buči, moj je bil marca 3 leta star, pa tvoj???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 7:51:12
|
|
|
|
itata
|
pa da ne bo pomote izpuščaji so bolš spanje pavsak dan slabš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 7:58:09
|
|
|
|
buči
|
suzi, moj bo julija 4. Ja, tam nekje sva. Tebi seje dobor začelo, jaz imam že malo načete živce, mine baje šele v puberteti!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:13:45
|
|
|
|
misar
|
ja dobro jutro...vidim, da že navsezgodaj razturavate mi smo danes kar ok spali. je mala od osmih pa vse do štirih potegnila, sam pol bi se pa ona pogovarjala..verjetno je kaj tazga sanjala, da je mogla razložit jaz pa, ki sem šla kar pozno spat, beri: sem pomagala drva pospravljat, ki jih je dragi nažagal pred televizijo, sem pa po hranjenju ob štirih ****is fasala, da je kar moj situacijo prevzel pa uspaval tamalo danes ob dvanajstih pa mamo sistematskega, me je že cel teden strah, da bomo pikico dobili
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:25:12
|
|
|
|
buči
|
misar, cepljenje je bolj stresno zate kot za otroke, ker mi vemo, kaj bo, oni pa ne. Samo čim bolj jo zamoti, pa bo. Naš se je drl, ker je bil zaspan, pa je ena skoraj ven z malim ušla. ni tako hudo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:26:24
|
|
|
|
misar
|
dodala sem nove fotke...geslo kot vedno: lana
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:27:20
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči misar, cepljenje je bolj stresno zate kot za otroke, ker mi vemo, kaj bo, oni pa ne. Samo čim bolj jo zamoti, pa bo. Naš se je drl, ker je bil zaspan, pa je ena skoraj ven z malim ušla. ni tako hudo. mi je čist jasno, da je to stresno sam zame...sam me pa je strah
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:31:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Evo, idealna noč - skor Spali do 4.30, pojedli in nadaljevali do 7.30, pojedli in zdaj se oglaša Je pa 00.45 neki samogovore imela,pa je dudo fasala No, se jo grem usmilit, ker je posrana
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:36:05
|
|
|
|
mesecnica
|
jutro Itata - mi smo na istem. Naša mala se ponoči tudi full premetava . Kar v spanju. Jaz mislim, da se je prebudila, pa ji hočem dudo dat - pa še ust noče odpret. Pri nas ni še nič bolje z izpuščaji. Se mi zdi, da jih je danes še več kot ponavadi . Daj javi kaj boš kaj za bioresonanco izvedela... Suzi - jaz sem imela pa včeraj sodelovke iz službe. Na srečo so prišle po 16-i, tako, da je bil tud moj že doma. Jih je blo pa 6. Sem jim tud pripravila mal malice pa mal peciva, pa kruh sem pekla pa pitulice naredila. So ble full navdušene. So mi pa tud full lepo darilo prinesle oz. za malo - bone od BC za 140EUR . So se pa kar zadržale ene dve urce. Vmes je šla tamala enkrat spat in se je ponovno zbudila. Je blo kar pestro... Držim pesti, da boš imela čimmanj dela z njimi. A jih bo veliko? Naša se je tudi ponoči na 3 urce prebujala za jest. Pa vmes se je full premetavala, tako da sem full slabo spala. Sem ko zombi... Evrovizija je bila včeraj pa res bljak. Sem kar nehala gledat... Vreme je tud kar neki... se beremo in tipkamo...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:39:03
|
|
|
|
mesecnica
|
Misar - tebe pa res ni nč skupaj. Veš jaz tud kar neki še hujšam - nenačrtovano. Imam tud zdaj tolk kil kot sem jih mela nazadnje v srednji šoli - beri pred 15 leti (v 1.letniku).
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:39:31
|
|
|
|
mesecnica
|
Pa punčica ti je tako cortiš...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:44:42
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro. Niste resne... Sem sam tok preletela da sem vidla da ste januarčice lovile... Ampak februarčice res podiramo rekorde na RR-ju... Že med , zdaj pa še z . Kaj če bomo kakšno nagrado dobile? Oh, sem vedla kaj bo z Rebeko - Slovenija je pač Slovenija... noben nas ne mara. Glede naše frajle sem mela pa tud prav. Se je zbudila že ob 1.30 , sam je pol spala pridno ko se je napapcala do 6.30. Pa spet jedla, pol pa ni bla več zaspana, jest pa še takooooo... In sva kmal vstali. Ella in Jencili, jest sem ravn dons mislila v Qlandio mal pogledat, pa mi je moj avto odpeljal. Je reku da gremo itak popoldne v Kranj in da mi ni treba hodit še dopoldan. Matr je smotan. Kaj naj pa delam v dežju doma???? Mah, grem mal jezo gasit.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 8:54:21
|
|
|
|
itata
|
sem klicala nekam za bioresonanco in do 6 mesecev starosti ne delajo tega pregleda beda. mesecnica: ja sej točno tko je to ja... se premetava pa kao spi, jaz pa ne morem. pol mu mal joško ponudim mal potegne se mal umiri, čez 15 min pa spet ista zgodba... moram skoz na telefon za uro pogledat, ker sem čist zmedena ponoč kdaj kje kdo zakaj pa kera joška pri nas pa koža bolš. sam ne vem a zato ker sem ga zadnjič spet enkrat namazala, ker je imel pikico pri pikici cel trebuh al je dieta začela kaj delovat. vročina zdej ne more bit, ker ni vroče. ritka se mu je tud zrihtala. če se do petka ne popravi in umiri spanje, grem nazaj do zdravnice in ji bom malega tam pustila pa naj čez vikend pogrunta kaj mu je!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:00:07
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Pa punčica ti je tako cortiš... ja vaša Luna je pa tud cuker...daj kako novo fotko še gor ja ne vem kaj bom jaz s temi kilami mama me tolaži, da bo pol boljš, ko bom z uvajanjem gh začela...res upam, ker ziher ne kupim več nobenih novih hlač, ker tako majhne dobim zdaj sam še na istem oddelku ko Lana
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:09:14
|
|
|
|
Neni13
|
Hojla misar, mi smo pa danes naročeni ob 11.30. A pikico dobijo naši?? hjoj, se vidi, da sem premalo na RR in nič ne vem.Jaz sem pa mislila, da ga bodo samo stehtali in zmerili!! Šit, zdaj mi pa srce razbija.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:13:15
|
|
|
|
misar
|
ja na 3. pregledu dobijo pikico (mi mamo 3.5 meseca)
< Sporočilo je popravil misar -- 21.5.2008 9:14:19 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:15:42
|
|
|
|
Neni13
|
ok. Bo že.. Potem se pa tako tam vidimo, če ne bova midva že prej konec. Kam pa dobi pikico?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:17:29
|
|
|
|
misar
|
v stegenčko pičijo...a ti si tud iz CE?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:19:30
|
|
|
|
Neni13
|
da
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:22:26
|
|
|
|
misar
|
potem bi se pa morali kdaj zmenit za kakšno kavo al pa tortico ob Savinji pri Sladkem Toniju
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:29:50
|
|
|
|
Neni13
|
ha ha. pa da mi rit še bolj zraste!! No se vidimo danes,jaz bom morala počas oditi, ker grem še v službo neki uredit.Pa itak, naju pol zadrzijo, dokler mali ne začne protestirat. Danes imam vsaj izgovor, da bova res kmalu morala it..
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:37:36
|
|
|
|
Februarka08
|
Misar, res je princeska vaša pupa.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:50:10
|
|
|
|
vrtnica76
|
Misar,pravo lepotičko imate . Mi smo že imeli cepljene in je bil kr mal bošček.Je neki zakuhal ponoč,ampak je blo naslednji dan vse OK.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:52:36
|
|
|
|
misar
|
hvala za pohvale naši princeski vsi naši sončki so cortkani... joj ne me strašit s pikicami, mislim, da bom kar drisko fasala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 9:58:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Dobro jutro, smo spali do 8,30 sedaj pa spet palčkom družbo dela. Upam, da vreme vzdrži in gremo pred P še na sprehoh in kavico s kolegico. misar - prava princeska je tvoja Lana Na po prvem pikecu ni imela nobene reakcije, upam, da bo tudi pri vama tako. neni - tdi zate , da cepljenje dobro prestaneta Danes je pa moja sodelavka rodila Svita.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......