|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
20.5.2008 8:40:48   
Februarka08
Jutro...
Ok, vidim da ste res nemogoče.user posted image Kolk strani...user posted image Itak nimam cajta prebrat. Larisa se crklja v moji postelji in posluša radio, jaz si grem pa hit neki za zajtrk narest. Verjetno bo gres, če je mleko še v mejah normale.user posted image
Pomoje si spet roke v usta baše, neki čudni zvoki se slišijo... letim.

Danes je itak dež, spet bova notr. To bova sitne.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
20.5.2008 8:48:08   
Suzi*
user posted image  matr, mi je kar slabo, kolk dnarja gre vsak mesec za položnice. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
20.5.2008 9:06:23   
mala_pikica
Dobro jutro!

Joj punce, vam pa res jezik letiuser posted image , sem vas na hitro malo prebrala.

Suzi, ja za položnice gre pa res veliko denarjauser posted image . Hvala bogu, da to moj ureja.

Itata, ti nič ne obupaj. Moj je dobil tudi komaj zdaj,zares ful lepo čisto kožo, brez ene pikice. Sem pa na dieti že dober mesec in pol. Tako, da mislim, da pač telo res dolgo rabi, da alergeni popolonoma izzvenijo iz telesa.

Meti, glede dojenja pa je pri nas čisto enako. Mali je postal ful radoveden. Mora biti popolna tišina, ko se doji. Sem bila v nedeljo pri mami, pa se je ful malo dojil, ker je samo okrog gledal, ker mu je bilo vse drugačno. Je pa tako, da pri enem obroku par krat povleče, pa noče več, pa me gleda in se mi smeji, pa zopet malo povleče, pa se mi smeji. Ne vem kaj mu je. Upam, da ga kmalu mine. Ga pa zato tudi jaz zato pogosteje pristavljam, ker me je strah, da bi hujšal. Ah........ ti naši ljubi otrociuser posted image . lp

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 20.5.2008 9:08:03 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
20.5.2008 9:07:44   
mary_lou
jutro cveke in bodoca zlahta na dolenjskem

Midva sva ze pokonc ampak bi se spala ce mi Tai ne bi tavelke pojstle posrov. Sva se muckala pa drnjohala pol je pa junior kaku in je tok nafilu plenico pa se kr srov da je pr vratu vn zacel tect valda po mojem povstru in kovrtu da o rjuhi ne govorim. Sicer nisem prevec redoljuben clovek sam po dreku se mi pa res ni za valjat zato sva vstala. Zdej pa junior nazaj na kavcu komira jest si pa zajterk delam.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
20.5.2008 9:13:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Midva sva ze pokonc ampak bi se spala ce mi Tai ne bi tavelke pojstle posrov. Sva se muckala pa drnjohala pol je pa junior kaku in je tok nafilu plenico pa se kr srov da je pr vratu vn zacel tect valda po mojem povstru in kovrtu da o rjuhi ne govorim. Sicer nisem prevec redoljuben clovek sam po dreku se mi pa res ni za valjat zato sva vstala. Zdej pa junior nazaj na kavcu komira jest si pa zajterk delam.

U mater, ti si se pa že čist ufurala u našo familijo user posted image

A tkole serjete pr vas? user posted image  user posted image  user posted image  Sorči, sam men je smešn, k naša je pa že 2x posrala najino pojstlo pa sploh ni na njej ležala user posted image  Je s takim šusom srala, da je s previjalne na pojstlo nesl user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
20.5.2008 9:15:52   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Itak za Taija je sam nevesta kraljevske krvi dost dobra, ti pa sam glej da ji dobro balo nastimas user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
20.5.2008 9:19:23   
kati kati
ella -slikce dobite ko bom ugotovila zakaj ne morm dat jih gor! noče mi prenest slike v album!
a ve katera zakaj

bamby-kam pa gre sestra na pag

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
20.5.2008 9:19:42   
Suzi*

A tkole serjete pr vas? user posted image  user posted image  user posted image  Sorči, sam men je smešn, k naša je pa že 2x posrala najino pojstlo pa sploh ni na njej ležala user posted image  Je s takim šusom srala, da je s previjalne na pojstlo nesl user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj imate to za ene "posrančke"? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naša je pa damisa pa kaka večkrat pa po mal. user posted image  no, dvakrat do zdej se je res usrala, da je ven pogledalo. user posted image  sem jo kr pod tuš nesla pol.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
20.5.2008 9:24:09   
mary_lou
Suzi a si jo prov tusirala? Nam so v lj v materinski rekl da ne smemo tusirat k jih boli k majo se tok nezno kozico da uni curki za njih kot igle delujejouser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
20.5.2008 9:26:37   
buči
Drage moje, kaj takega pa še ne! Še dobro, da je Aljaž v vrtcu skoraj cel dan in da ima Tilen samo mleko na jedilniku. Sem bila nazadnje v sredo v trgovini, malo več nabavila, včeraj mi pa pač ni zneslo it. In ker danes ni moje mame doma, zunaj dežuje, ata se pa ne upa popazit Tilna za pol ure, spet ne morem v trgovino. V hladilniku je kisla smetana, smetana za kuhanje, paradižnikova mežga, 2 konzervi tune, viljamovka (user posted image  vsaj to) in kilo korenja. Imamo še kakih 15 litrov mleka (se vidi, da smo pri koritu), moko in kvas. To bo pa že vse. Še margarine, medu in marmelade nam je včeraj zmanjkalo. Že 2 dni jeva corn flakes in čokolino user posted image user posted image user posted image , mislim, da bomo danes pomalcali še ostanek čokoladnih kroglic in nuttele od Aljaža. user posted image user posted image  Tema!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
20.5.2008 9:26:58   
dolenjka

Itak za Taija je sam nevesta kraljevske krvi dost dobra, ti pa sam glej da ji dobro balo nastimas user posted image

Ampak jaz imam za Tarico carico sosedovega kraljeviča ogledanega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
20.5.2008 9:28:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Drage moje, kaj takega pa še ne! Še dobro, da je Aljaž v vrtcu skoraj cel dan in da ima Tilen samo mleko na jedilniku. Sem bila nazadnje v sredo v trgovini, malo več nabavila, včeraj mi pa pač ni zneslo it. In ker danes ni moje mame doma, zunaj dežuje, ata se pa ne upa popazit Tilna za pol ure, spet ne morem v trgovino. V hladilniku je kisla smetana, smetana za kuhanje, paradižnikova mežga, 2 konzervi tune, viljamovka (user posted image  vsaj to) in kilo korenja. Imamo še kakih 15 litrov mleka (se vidi, da smo pri koritu), moko in kvas. To bo pa že vse. Še margarine, medu in marmelade nam je včeraj zmanjkalo. Že 2 dni jeva corn flakes in čokolino user posted image user posted image user posted image , mislim, da bomo danes pomalcali še ostanek čokoladnih kroglic in nuttele od Aljaža. user posted image user posted image  Tema!

In pol se čudiš, da imaš 100 kg? user posted image  user posted image  user posted image

Đouk stara!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
20.5.2008 9:30:44   
mary_lou
Dolenjka za njega novs mela dost bale user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
20.5.2008 9:32:17   
mary_lou
ej punce a za v italjio rabis uno ekstra zavarovanje tko k za na hrvasko uno modro kartico k jo na terminalu narocis? 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
20.5.2008 9:34:22   
buči
Dolenjka, mislim, da jih bom mela zdaj 105, ker so ostale samo debelotvorne stvari. user posted image  Ampak mam maščobolimače v želodčku, tako da lahko vsaj kaj mastnega pojem brez slabe volje. Ampak kaj, ko mi to ne paše ... Mislim, da se bom lotila viljamovke ...

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
20.5.2008 9:35:41   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: buči
Mislim, da se bom lotila viljamovke ...

si pa zgodnja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
20.5.2008 9:36:13   
misar
sam jaz mam pa eno resno vprašanje...zanima me, če ma kera še tak problem...večina vem, da se ubada z obratno situacijo...

v glavnem jaz mam problem, da ful hujšam. že pred dobrim mesecem sem dosegla svojo srednješolsko težo user posted image , pa sploh ne namenoma, kar samo gre dol...si kupim hlače št. 36 in si mislim, uau to je to...ja šur, zdaj vse te hlače spet visijo na meni..jem dostikrat na dan in sploh vse ful kalorično. res se ne šparam. ok saj zdaj sem še kar v normali (beri: slabih 50kg) sam pod to pa res ne bi šla. kaj naredit...kak predlog.

pa ne se norca delat, res, ker men je to problemuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
20.5.2008 9:38:04   
dolenjka
Stara, najboljš da res po Vilmi usekaš, sam škoda k ne dojiš, veš kolk bi Tilen spal user posted image  user posted image  user posted image

Carica se pa po 45 min spet zbuja user posted image , no, pa sej je tko pridna da ne vem kaj se bunim user posted image  Ja vem, ven bi šla, v hrib, sam v tem uscanem vremenu se mi še dihat ne da, kaj šele po dežju vlačit user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
20.5.2008 9:39:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

pa ne se norca delat, res, ker men je to problemuser posted image user posted image

Ne bit huda...moram....

pri norcih iščeš rešitev, slaba ideja  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
20.5.2008 9:39:49   
mary_lou
Ja pomoje ti kej druzga k se bolj kaloricna hrana ne preostane. Al pa manj kaloricna pa vec obrokov to bi blo se boljs da ne bos na koncu kakega povisanega holesterola staknla. druzga pa res ne vemuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
20.5.2008 9:40:26   
misar

IZVIRNO SPOROČILO: misar

Ne bit huda...moram....

pri norcih iščeš rešitev, slaba ideja  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.5.2008 9:40:53   
Suzi*

Suzi a si jo prov tusirala? Nam so v lj v materinski rekl da ne smemo tusirat k jih boli k majo se tok nezno kozico da uni curki za njih kot igle delujejouser posted image

a res? user posted image  ja, jaz sem jo držala, mož je pa tuširal. pa sej nisva na ful odprla vode. mala niti pisnila ni, tako da je ziher ni nič špikalo. user posted image  sej kako pa češ kje na dopustu kjer nimaš bane jo umivat kokr pod tušom??

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.5.2008 9:42:49   
mary_lou
No sej ce ni pisnla je zihr ni bolel. Sej men je to mal cudn sam tko so nam rekl. Sej ves jest sm prvic mamica pa se njihovih navodil drzim k pijanc plota user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.5.2008 9:44:29   
buči
sem dala par fotk gor. geslo je debelka

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
20.5.2008 9:46:34   
anandrej

ej punce a za v italjio rabis uno ekstra zavarovanje tko k za na hrvasko uno modro kartico k jo na terminalu narocis? 

Ja, uno evropsko kartico zavarovanja rabiš.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......