|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
19.5.2008 22:27:35   
pina-1
jaz bom la tudi počasi v postlo...jutri zjutri bom pa itak prvauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.5.2008 22:28:21   
pina-1
punce nočko....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.5.2008 22:29:21   
mary_lou
Drugac mi je pa tole v oci padl za pol za jesen al pa zimo

http://www.sonnentherme.com/index.php?id=294

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.5.2008 22:31:17   
mary_lou
Sm mojmu pokazala in je bil cist navdusen je reku da bomo sli za bozic k ma dopust tko da zdej pa res grem si zasluz sladoled za nagrado user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.5.2008 22:32:42   
ella79
mory lou dobr ga ti znaš podkupit user posted image user posted image itak ve, da boš ti do jesen že pozabla na to user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.5.2008 22:33:19   
mary_lou
ne bom sm si dala med zaznamke mi bo vedno pred ocmi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.5.2008 22:36:23   
ella79
pametna punca user posted image user posted image drugače pa zelo luštno user posted image baby sauna user posted image hudo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.5.2008 22:37:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Drugac mi je pa tole v oci padl za pol za jesen al pa zimo

http://www.sonnentherme.com/index.php?id=294

No, zdej si pa moja prjatlca user posted image  Tole bomo pa mi ziher šli user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.5.2008 22:39:12   
ella79
kok majo dobro stran, vse predstavljeno, veliko napisano user posted image user posted image sma ne najdem kje sploh je to user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.5.2008 22:41:43   
ella79
aha sem našla user posted image  user posted image
a gremo spat al kaj?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.5.2008 22:42:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

kok majo dobro stran, vse predstavljeno, veliko napisano user posted image user posted image sma ne najdem kje sploh je to user posted image

1h od Graza oz. dunaja v smeri proti Madžarski user posted image  Sem tut hotel prečekirala in ni tko svinjsko drago, pocen pa tut ne. To bi bla res varianta za jesen oz. zg. zimo, ko bodo naši navihančki že pravi mali "norčki" user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.5.2008 22:43:19   
dolenjka

aha sem našla user posted image  user posted image
a gremo spat al kaj?

a že user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.5.2008 22:45:24   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

1h od Graza oz. dunaja v smeri proti Madžarski user posted image  Sem tut hotel prečekirala in ni tko svinjsko drago, pocen pa tut ne. To bi bla res varianta za jesen oz. zg. zimo, ko bodo naši navihančki že pravi mali "norčki" user posted image

sem vidla ja, čist na meji
jaz grem zdej pod tuš na hitrco, potem bomo pa videli user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.5.2008 23:03:50   
dolenjka
Jaz grem ajat, da bom "fit" ko se carica za papico zbudi. Zadnje dni je to "že" ob 3h user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.5.2008 23:05:14   
ella79
potem pa jaz tudi grem, ampak sam dol iz rač. user posted image
nočko

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
20.5.2008 6:29:33   
buči
jutro, vidim, da ste ble spet aktivne user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
20.5.2008 7:10:09   
buči
sem vas zdaj prebrala, zdaj gremo pa zajtrkovat. Me pa zelo veseli, da letos ne bomo imeli mrčesa, ker se je dolenjka pridno javila in vsega povabila k sebi na kmete! user posted image  Če bi bila jaz žužek, bi se šla tudi limat na tako fensi drage komarnike, tudi če bi me potem g. dolenjc z metlico potolkel! Samo da bi doživela ta filing limanja ... user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
20.5.2008 7:17:22   
pina-1
jutro.

buči ti ga pa pihaš že na vse zgodi zjutrajuser posted image user posted image user posted image

pri nas tako piha kot da smo sredi zimeuser posted image  Se bomo kar spet oblekli v dolge rokave. Ani sem že dala zopet pajacka z zaprtimi nogicamiuser posted image

drugače smo pa super spali. Ana se je zbudila, standardno, okoli 6. POnoči je samo malo stokala.Sem mislila da bo hujšeuser posted image . Danes so pikice skoraj izginileuser posted image user posted image user posted image .
Mia pa je naspidirana že na vse zgodi zjutraj. user posted image mali. kako bi bio fajn da bi ona rabla ene 30 min da zafunkcionirauser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
20.5.2008 7:31:18   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, carica panča, mami odvisnica se pa že tle pase user posted image , pije kavico, pa magični napitem sem si tudi že skuhala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
20.5.2008 7:32:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Me pa zelo veseli, da letos ne bomo imeli mrčesa, ker se je dolenjka pridno javila in vsega povabila k sebi na kmete! user posted image  Če bi bila jaz žužek, bi se šla tudi limat na tako fensi drage komarnike, tudi če bi me potem g. dolenjc z metlico potolkel! Samo da bi doživela ta filing limanja ... user posted image user posted image

Se ti spet mal dogaja? user posted image  Nimaš druzga dela? A diplomsko si mi že napisala? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
20.5.2008 7:33:50   
dolenjka
No drugač je pa moja carica brez pleničk spala do 4h user posted image  popapcala in odrnjohala nazaj do 6.30, sem ji dala svežo pampersico in joško za povohat in nazaj k palčkom poslala user posted image  Sej dolg ne bo, ampak kavico pa lahko z vami spijem a ne?
No, pa upam, da mi v tem dežju ne bo treba imet samogovorov user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
20.5.2008 7:50:57   
Lanchy
Jutro, punce! Spet je tok casa minil odkar sem se naadnje javila. Ve ste ze na 2. delu, klepetate kot zmesane. user posted image user posted image user posted image  Sploh ne folgam za nazaj vse prebratuser posted image .

Dolenjka, sem v tvojem zadnjem postu zasledila, da ste brez plenick ponoci...a si se kej zmotila? Kako pa to zgleda? Ce je res tko, je tvoja carica res prava CARICAuser posted image
Mary Lou, super so tele terme...bom tole mal mojmu pokazala.
Nic grem se kaj za nazaj prebrat, da bom malo bolj na tekocem.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
20.5.2008 7:56:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Dolenjka, sem v tvojem zadnjem postu zasledila, da ste brez plenick ponoci...a si se kej zmotila? Kako pa to zgleda? Ce je res tko, je tvoja carica res prava CARICAuser posted image

Lancy, smo brez tetra plenic - široko povijanje z 2 pleničkama smo imeli skoraj cele 3 mesece, zato je CARICA, pa mami tut user posted image  Ne, brez pampersk pa ni, to bi blo pa prehudo dobr user posted image  No, pa sej to res ni panika, sploh napram temu kar smo imeli do sedaj 24/7 2 tetra, ki sta bili včasih tudi pokakani....  Ja, Tarica je carica user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
20.5.2008 8:13:33   
misar
dobro jutro babnce

dolenjka, ti pa mal konje ustav, ker hmal ne bodo mel več kam zvezdic limat, ko tko čvekaš user posted image user posted image user posted image

babe kaj ste to z vremenom naredile, mraz, dež, ponoč je pa tud lilo, ko s škafa user posted image user posted image

naša princess je solidno spala...ob osmih koma, do pol treh, pol sva se sicer hecale skor eno uro, da je zadremala, ob pol sedmih je pa začela žlobudrat (to je zdaj nova moda, da govorimo brez ustavit), zdaj pa spet palčke štejemo user posted image user posted image user posted image .

ta mala zadnje dni res čveka, ko velika, no bolj je podobno oglašanju mladih volčičevuser posted image user posted image user posted image ...me res zanima po kom je tako  zgovornauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdele aleluja hoče špilat..priletim nazaj

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
20.5.2008 8:15:49   
Suzi*
Jutro, čveke.

naša je pa včeraj že ob devetih zaspala, kar je rekord. user posted image  Je jedla potem ob 4., spala naprej in se zbudila ob 6., jedla, se pokakala in od pol osmih naprej spet spi.user posted image  če bo danes kaj po vremenu, bo cel dan prespala. Kakšno je, za zjokat...temno, hladno, deževno. user posted image
Sva pa midva včeraj zvečer tud pizzo jedla. je bla zgleda kar velik na jedilniku. user posted image

zdej grem pa položnice plačat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......