Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:45:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja na kmetih je vec komarjev tle men v 8 stuk pa sam kaksen po nesreci zaide Sam to je pa čist res Midva sva poleti veliko na terasi in ven pa notr hodit (predvsem zvečer, ko pade kak kozarček vina in gledava zvezde - romantika a to, če to letos še pride na vrsto ) pomeni 100 in en žužek, vešča...komarji so še najmanjši problem, tko da je ta investicija skot nujna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:45:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja na kmetih je vec komarjev tle men v 8 stuk pa sam kaksen po nesreci zaide do nas sploh ne pridejo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:46:11
|
|
|
|
mary_lou
|
v hoferju so jih mel v akciji ampak sam eno velikost na najine okna genav pasejo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:46:32
|
|
|
|
pina-1
|
meni je cuker padu in sem odprla škatlico ferrero rocher. bo kera?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:46:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mary normalno da je okoli malo komarjev k so vsi pri dolenjki stacionirani Da te ne bom ponesreč spotaknila ko se naslednjič srečava
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:47:20
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja na kmetih je vec komarjev tle men v 8 stuk pa sam kaksen po nesreci zaide Sam to je pa čist res Midva sva poleti veliko na terasi in ven pa notr hodit (predvsem zvečer, ko pade kak kozarček vina in gledava zvezde - romantika a to, če to letos še pride na vrsto ) pomeni 100 in en žužek, vešča...komarji so še najmanjši problem, tko da je ta investicija skot nujna letos lahko sam kaka sladoledna palčka pade pa upam, da si je ne boš na terasi privoščila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:48:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 meni je cuker padu in sem odprla škatlico ferrero rocher. bo kera? moje najljubše čokoladice pa so mijih po porodu vsi nosil jaz jih pa sam od daleč gledam lahko lešniki
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:48:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mary normalno da je okoli malo komarjev k so vsi pri dolenjki stacionirani Da te ne bom ponesreč spotaknila ko se naslednjič srečava a ti rada po sodiščih hodiš????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:49:14
|
|
|
|
mary_lou
|
Aja da vam povem kva je se pr nas novga gospod junior se po novem boji teme in spimo ob prizgani luci
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:49:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 meni je cuker padu in sem odprla škatlico ferrero rocher. bo kera? moje najljubše čokoladice pa so mijih po porodu vsi nosil jaz jih pa sam od daleč gledam lahko lešniki nič ne škodijo preverjeno. ella veš da si mora dolenjka eno sladolendo palčko zuni privoščit da krsti novo škarpo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:50:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ja Dolenči, si mal površna si bom zapomnla za tale kofe Ni panike, mam še 5 EUR (od tistih 10 zadnjič) v tošnlu IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Drgač pa velik in zdravo jem, velik pijem, počivam na polno (no, razen ponoč), mlek teče, sam tamal se neki afna Upam da je to samo faza, ko rabi več mleka, pa se več pristavlja Zdele že celo 1 uro spi, po kopamju je pa jošk bolj ali manj samo obliznil in zaspal. Lačen ne bi smel bit, ker je prej cel popoldan jedu, bom pa jutri sporočila, do kdaj je spal No, sem sam vprašala, ker če je vsako uro in pol na cici ni nikol zares lačen Oz. se ne naje kot bi se moral
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:50:54
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Aja da vam povem kva je se pr nas novga gospod junior se po novem boji teme in spimo ob prizgani luci a misliš? našo sem jaz tudi prve dva meseca ob luči spat dajala, pa sploh ne vem zakaj zdej jo sicer dam tudi ob luči, sam ji jo kar takoj ugasnem, pa ni panike včasih se še prav smeje potem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:51:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja na kmetih je vec komarjev tle men v 8 stuk pa sam kaksen po nesreci zaide Sam to je pa čist res Midva sva poleti veliko na terasi in ven pa notr hodit (predvsem zvečer, ko pade kak kozarček vina in gledava zvezde - romantika a to, če to letos še pride na vrsto ) pomeni 100 in en žužek, vešča...komarji so še najmanjši problem, tko da je ta investicija skot nujna letos lahko sam kaka sladoledna palčka pade pa upam, da si je ne boš na terasi privoščila To bi bla pa po trh letih zakona zanimiva popestritev
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:52:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mary normalno da je okoli malo komarjev k so vsi pri dolenjki stacionirani Da te ne bom ponesreč spotaknila ko se naslednjič srečava a ti rada po sodiščih hodiš???? Če je dobr plačan ja Včasih sem to počela po službeni dolžnosti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:52:33
|
|
|
|
ella79
|
pina a misliš da ji tako ne škodijo, da jo ne zvija? to verjamem da jo ne, sam se mi zdi da je mal preveč alergeno, za kasneje potem mislim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:53:20
|
|
|
|
pina-1
|
hehe.... midve bi ziher razrahljale ta naš sodni sistem G. Pino je to pristavu.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:54:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 hehe.... midve bi ziher razrahljale ta naš sodni sistem G. Pino je to pristavu. Reč Pinotu, da naj gre vodoravno, ker se naš že z njim v "njihovem" jeziku pogovarja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:54:12
|
|
|
|
pina-1
|
ella od enega čokolatina ne bo alergična na lešnike.... Jaz vsako tolko vzamem enega pa ni panike.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:54:26
|
|
|
|
mary_lou
|
Ne vem to je zdej nova fora k ugasnem luc je jok ce je pa przgana pa tud ce se ni zaspan se lepo igra in pac enkrat zaspi. In k midva prideva spat sva do zdej ugasala luc zdej se pa zbudi pa zacne jokat ce jo ugasneva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:54:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem glihkar ugotovila, da samo še 19 strani zaostajamo za januarkami Jih bomo šišnle, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:55:13
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka letos lahko sam kaka sladoledna palčka pade pa upam, da si je ne boš na terasi privoščila To bi bla pa po trh letih zakona zanimiva popestritev Kar naj si jo na terasi privošči. Jo bo dobila še od g. komarja, pa bo imela kar grupnega
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:55:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 hehe.... midve bi ziher razrahljale ta naš sodni sistem G. Pino je to pristavu. Reč Pinotu, da naj gre vodoravno, ker se naš že z njim v "njihovem" jeziku pogovarja je že šou. sam to je v skledo pristavu in je šou v sobo. če me sluh ne vara je že naštelal frekvenco
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:55:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella od enega čokolatina ne bo alergična na lešnike.... Jaz vsako tolko vzamem enega pa ni panike. sej to je problem, k vsake toliko časa, bi bilo pri meni vsake 2 minuti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:56:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ne vem to je zdej nova fora k ugasnem luc je jok ce je pa przgana pa tud ce se ni zaspan se lepo igra in pac enkrat zaspi. In k midva prideva spat sva do zdej ugasala luc zdej se pa zbudi pa zacne jokat ce jo ugasneva To pa ni glih prijetno No, bosta pa pri luči sladoledne palčke lizala Pa lahko se na sončno svetlobo na morju začneš privajat Đouk, ne zameri
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:57:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem glihkar ugotovila, da samo še 19 strani zaostajamo za januarkami Jih bomo šišnle, a ne? bo zdele 2 dni dež, pa bomo mal pohitele pa bo mary lou, a potem morte celo noč pri luči spat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......