|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
19.5.2008 21:45:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ja na kmetih je vec komarjev tle men v 8 stuk pa sam kaksen po nesreci zaide user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam to je pa čist res user posted image  Midva sva poleti veliko na terasi in ven pa notr hodit (predvsem zvečer, ko pade kak kozarček vina in gledava zvezde - romantika a to, če to letos še pride na vrsto user posted image  ) pomeni 100 in en žužek, vešča...komarji so še najmanjši problem, tko da je ta investicija skot nujna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
19.5.2008 21:45:43   
ella79

ja na kmetih je vec komarjev tle men v 8 stuk pa sam kaksen po nesreci zaide user posted image user posted image user posted image user posted image

do nas sploh ne pridejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
19.5.2008 21:46:11   
mary_lou
v hoferju so jih mel v akciji ampak sam eno velikost na najine okna genav pasejo

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
19.5.2008 21:46:32   
pina-1
meni je cuker padu in sem odprla škatlico ferrero rocher. bo kera?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
19.5.2008 21:46:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mary normalno da je okoli malo komarjev k so vsi pri dolenjki stacioniraniuser posted image user posted image user posted image

Da te ne bom ponesreč spotaknila ko se naslednjič srečava user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
19.5.2008 21:47:20   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sam to je pa čist res user posted image  Midva sva poleti veliko na terasi in ven pa notr hodit (predvsem zvečer, ko pade kak kozarček vina in gledava zvezde - romantika a to, če to letos še pride na vrsto user posted image  ) pomeni 100 in en žužek, vešča...komarji so še najmanjši problem, tko da je ta investicija skot nujna user posted image

letos lahko sam kaka sladoledna palčka pade user posted image user posted image user posted image pa upam, da si je ne boš na terasi privoščila user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
19.5.2008 21:48:25   
ella79

meni je cuker padu in sem odprla škatlico ferrero rocher. bo kera?user posted image

moje najljubše čokoladice user posted image pa so mijih po porodu vsi nosil user posted image jaz jih pa sam od daleč gledam lahko user posted image user posted image user posted image lešniki user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
19.5.2008 21:48:25   
pina-1

mary normalno da je okoli malo komarjev k so vsi pri dolenjki stacioniraniuser posted image user posted image user posted image

a ti rada po sodiščih hodiš????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
19.5.2008 21:49:14   
mary_lou
Aja da vam povem kva je se pr nas novga gospod junior se po novem boji teme in spimo ob prizgani luci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
19.5.2008 21:49:52   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

moje najljubše čokoladice user posted image pa so mijih po porodu vsi nosil user posted image jaz jih pa sam od daleč gledam lahko user posted image user posted image user posted image lešniki user posted image

nič ne škodijo preverjeno. user posted image user posted image user posted image

ella veš da si mora dolenjka eno sladolendo palčko zuni privoščit da krsti novo škarpouser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
19.5.2008 21:50:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ja Dolenči, si mal površna user posted image  si bom zapomnla za tale kofe user posted image

Ni panike, mam še 5 EUR (od tistih 10 zadnjič) v tošnlu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Drgač pa velik in zdravo jem, velik pijem, počivam na polno (no, razen ponoč), mlek teče, sam tamal se neki afna user posted image  Upam da je to samo faza, ko rabi več mleka, pa se več pristavlja user posted image   Zdele že celo 1 uro spi, po kopamju je pa jošk bolj ali manj samo obliznil in zaspal. Lačen ne bi smel bit, ker je prej cel popoldan jedu, bom pa jutri sporočila, do kdaj je spal user posted image

No, sem sam vprašala, ker če je vsako uro in pol na cici ni nikol zares lačen user posted image  Oz. se ne naje kot bi se moral user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
19.5.2008 21:50:54   
ella79

Aja da vam povem kva je se pr nas novga gospod junior se po novem boji teme in spimo ob prizgani luci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a misliš? našo sem jaz tudi prve dva meseca ob luči spat dajala, pa sploh ne vem zakaj user posted image zdej jo sicer dam tudi ob luči, sam ji jo kar takoj ugasnem, pa ni panike user posted image včasih se še prav smeje potem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
19.5.2008 21:51:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

letos lahko sam kaka sladoledna palčka pade user posted image user posted image user posted image pa upam, da si je ne boš na terasi privoščila user posted image user posted image user posted image

To bi bla pa po trh letih zakona zanimiva popestritev user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
19.5.2008 21:52:21   
dolenjka

a ti rada po sodiščih hodiš????user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je dobr plačan ja user posted image  Včasih sem to počela po službeni dolžnosti user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
19.5.2008 21:52:33   
ella79
pina a misliš da ji tako ne škodijo, da jo ne zvija? to verjamem da jo ne, sam se mi zdi da je mal preveč alergeno, za kasneje potem mislim user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
19.5.2008 21:53:20   
pina-1
hehe.... midve bi ziher razrahljale ta naš sodni sistemuser posted image user posted image user posted image  G. Pino je to pristavu.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
19.5.2008 21:54:07   
dolenjka

hehe.... midve bi ziher razrahljale ta naš sodni sistemuser posted image user posted image user posted image  G. Pino je to pristavu.

Reč Pinotu, da naj gre vodoravno, ker se naš že z njim v "njihovem" jeziku pogovarja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
19.5.2008 21:54:12   
pina-1
ella od enega čokolatina ne bo alergična na lešnike.... Jaz vsako tolko vzamem enega pa ni panike.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
19.5.2008 21:54:26   
mary_lou
Ne vem to je zdej nova fora k ugasnem luc je jok ce je pa przgana pa tud ce se ni zaspan se lepo igra in pac enkrat zaspi. In k midva prideva spat sva do zdej ugasala luc zdej se pa zbudi pa zacne jokat ce jo ugasnevauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
19.5.2008 21:54:47   
dolenjka
Sem glihkar ugotovila, da samo še 19 strani zaostajamo za januarkami user posted image  Jih bomo šišnle, a ne? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
19.5.2008 21:55:13   
bamby

To bi bla pa po trh letih zakona zanimiva popestritev user posted image

Kar naj si jo na terasi privošči. Jo bo dobila še od g. komarja, pa bo imela kar grupnega user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
19.5.2008 21:55:54   
pina-1

Reč Pinotu, da naj gre vodoravno, ker se naš že z njim v "njihovem" jeziku pogovarja user posted image  user posted image  user posted image

je že šou. sam to je v skledo pristavu in je šou v sobo. če me sluh ne vara je že naštelal frekvencouser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
19.5.2008 21:55:57   
ella79

ella od enega čokolatina ne bo alergična na lešnike.... Jaz vsako tolko vzamem enega pa ni panike.

sej to je problem, k vsake toliko časa, bi bilo pri meni vsake 2 minuti user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
19.5.2008 21:56:15   
dolenjka

Ne vem to je zdej nova fora k ugasnem luc je jok ce je pa przgana pa tud ce se ni zaspan se lepo igra in pac enkrat zaspi. In k midva prideva spat sva do zdej ugasala luc zdej se pa zbudi pa zacne jokat ce jo ugasnevauser posted image

To pa ni glih prijetno user posted image  No, bosta pa pri luči sladoledne palčke lizala user posted image  Pa lahko se na sončno svetlobo na morju začneš privajat user posted image  user posted image  user posted image  Đouk, ne zameri user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.5.2008 21:57:11   
ella79

Sem glihkar ugotovila, da samo še 19 strani zaostajamo za januarkami user posted image  Jih bomo šišnle, a ne? user posted image

bo zdele 2 dni dež, pa bomo mal pohitele pa bo user posted image user posted image

mary lou, a potem morte celo noč pri luči spat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......