Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 21:49:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, dan smo praktično preživeli zunaj Jaz sem bila 2x na hribu danes No, carica tudi Drugač pa smo šli spat šele ob 21h, ker smo ob 19.45 šele notr prišli, se kopali in hranii in potem se je pošteno podelala in smo morali rito očistit, pa še mal mlekca dat Sem pa lena, pa bi mogla mal pokidat Najboljš da grem pod tuš pa ajat Pa sej ne morem, ker si moram še cice spraznit ob enajstih, da ne bo kake "pomote" spet
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 21:50:45
|
|
|
|
MetiLu
|
A ste le prlezle ven, sem že mislila samogovore usekat Larisa, sej jest mu zdej oblačim čisto tanko bombažno kapico, ki je za poleti, lih tolk, da ma neki čez ušeska, če piha, v košari je pa tudi brez. Pa narobe sem napisala, ne obačim mu nogavičk, ampak čisto tanke bombažne copatke... no, pa tud nogavičke, če mu dam gor hlačke brez stopalc
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 21:51:44
|
|
|
|
larisa
|
Dolenči bejbi, pa probi enkrat brez pumpanja, če se pa zbudiš, ker te bojo bolele, pa še vedno lahko spumpaš. Sej se bojo navadle počas, da jih ne boš mučla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 21:54:09
|
|
|
|
larisa
|
Ej Meti, kakšno pa maš kapico za poleti. Sem ravno zadnjič razmišljala kakšno naj dam poleti, če piha Maš kako fotko mogoče ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 21:55:43
|
|
|
|
MetiLu
|
O Dolenjka, dobra si da kar naprej po vaših hribih letaš. Mene je zadnjič že vzpon z vozičkom do zdravstvenega doma čist skuru Larisa, jest mu v lupinci podložim eno tetra plenico, da ne švica tolk, ker je tista pena res čist plastična, pa revčki ful kuhajo notri. Tamalmu se kar jajčka na plenico limajo, ko ga odvijem. Zdej itak prakticiram tadolgo previjanje - ga razvijem in počakam, da se rita zlufta in dobi "normalno" barvo no, razen če sva kje na terenu, takrat pa bolj ekspresno plenico zamenjava
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 21:58:39
|
|
|
|
MetiLu
|
Zdej mam že dve kapce, eno sem kupila tako, da ima spredaj šiltek, pri strani "ušesnike" in zadaj gusarski podaljšek drugo pa mislim da imam slikano v albumu Krst, geslo je pa tudi krst je pa zelo podobna, samo brez zaščite za vrat zadaj sta pa obe res tanki in zračni, v glavnem, glavica mu spodaj ne švica...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:01:28
|
|
|
|
MetiLu
|
Dečve niste resne, spet ste nekam šle Mah jest tud kar grem, da se do prvega papcanja malo odpočijem. danes bo najbrž prej, ker je tako kmal zaspal.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:03:00
|
|
|
|
pina-1
|
čer. drage moje, po ne vem kolkem času sem jaz zdej sedela sama za TV in gledala filem. Ana je že od 20 :15 v deželi palčkov, Mia pa je ravnokar prišla v hišo in gre po hitrem postopku spat. Mi smo danes tudi izkoristili vreme v nulo. Sva ble z Ančko venih celi dan. Upam, da so se vremenoslovci zmotili za vreme. Dolenjčica, maš ZS
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:03:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenči bejbi, pa probi enkrat brez pumpanja, če se pa zbudiš, ker te bojo bolele, pa še vedno lahko spumpaš. Sej se bojo navadle počas, da jih ne boš mučla Larisa, stara moja, a si ti imela mastitis? No, men so bili 3je tu mač in ne bom reskirala niti mal, ker pol si grem cice odrezat, če se še 1x zgodi Meti, moram nekaj za svojo rit narest, če že žrem tolk Pa še tamala mal "gorskega" zraka brez smoga dobi in tako sva veliko zunaj, okrog hiše bi se hitr naveličala. Grem gor, pa kak cajtng sabo vzamem in vodo pa sva gor kako urico, pol pa nazaj. Feeling je 100/h dober, sploh, ker si ne bom mogla očitat ko bo deževalo Pa tiste čričke po travnikih je tko lepo poslušat, se čist nakuliram - skor
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:03:50
|
|
|
|
larisa
|
Meti, tud jaz dam pleničko v lupino, pa se mu je kar na bodi prpopala, ko sem ga ven vzela . Grem slikce pogledat. Aja a mi znaš povedat kako si narediš da imaš zraven svojega imena oz. spodaj kako slikco, tako kot imate vse ( npr. dolenjka pandice, pa ti računalničarja ) pa kje to najdem kej tazga?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:05:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjčica, maš ZS Kolk si refija spila??? Nimam nobenga ZSja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:06:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjčica, maš ZS Kolk si refija spila??? Nimam nobenga ZSja Ups, je že uletu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:06:41
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, stara moja, a si ti imela mastitis? No, men so bili 3je tu mač in ne bom reskirala niti mal, ker pol si grem cice odrezat, če se še 1x zgodi Itak te štekam, da ti je panika, sam a si predstavljaš, da boš pa potem, ko pride GH kar skos pumpala, če ne bo iz joške jedla, al se potem to uravna al kako?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:07:57
|
|
|
|
pina-1
|
punce ana se vsem zahvajuje za čestitke za mini r. dan. Midve mava cepljenje v ponedeljek. ME prov zanima kolko smo težki. PRi nas že pobiramo stave, keri bo bližje kilaži. Se pa vse napovedane teže vrtijo okoli 7 kg. Suzi vas lepo pozdrvlja. Je še vedno kar boga. Vročina ji je padla, grlo jo še vedno boli pa še oko se ji je vnelo. Skratka cela štala Suzika luba mja, drži se.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:08:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjčica, maš ZS Kolk si refija spila??? Nimam nobenga ZSja Ups, je že uletu a tebe še od petka drži
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:09:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, stara moja, a si ti imela mastitis? No, men so bili 3je tu mač in ne bom reskirala niti mal, ker pol si grem cice odrezat, če se še 1x zgodi Itak te štekam, da ti je panika, sam a si predstavljaš, da boš pa potem, ko pride GH kar skos pumpala, če ne bo iz joške jedla, al se potem to uravna al kako? larisa, mleko se bo z GH zmanjšalo, ker bo povpraševanje manjše. Dokler so pa otročki samo dojeni je pa povpraševanje in ponudba v neprestanem usklajevanju
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:10:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjčica, maš ZS Kolk si refija spila??? Nimam nobenga ZSja Ups, je že uletu a tebe še od petka drži Ja, pa še mal pira sem čez spila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:12:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, stara moja, a si ti imela mastitis? No, men so bili 3je tu mač in ne bom reskirala niti mal, ker pol si grem cice odrezat, če se še 1x zgodi Itak te štekam, da ti je panika, sam a si predstavljaš, da boš pa potem, ko pride GH kar skos pumpala, če ne bo iz joške jedla, al se potem to uravna al kako? Sej vem, sam naša zna tut do 5h spat, kar bi pomenilo, da je ena cica polna 10h, druha pa 9 Noup, tega si pa ne upam, pa sej mi ni panike, mam vsaj ozimnico in se ga lohk mal nasekam in pol kar iz skrinje vzamem, cice pa spumpam in v lijak zlijem Sem se znajdla a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:13:07
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, stara moja, a si ti imela mastitis? No, men so bili 3je tu mač in ne bom reskirala niti mal, ker pol si grem cice odrezat, če se še 1x zgodi Itak te štekam, da ti je panika, sam a si predstavljaš, da boš pa potem, ko pride GH kar skos pumpala, če ne bo iz joške jedla, al se potem to uravna al kako? larisa, mleko se bo z GH zmanjšalo, ker bo povpraševanje manjše. Dokler so pa otročki samo dojeni je pa povpraševanje in ponudba v neprestanem usklajevanju Klinc pa tako povpraševanje, če carica spi, mami more pa pumpat. Pol to ni glih usklajeno ponudba pa povpraševanje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:15:34
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej vem, sam naša zna tut do 5h spat, kar bi pomenilo, da je ena cica polna 10h, druha pa 9 Noup, tega si pa ne upam, pa sej mi ni panike, mam vsaj ozimnico in se ga lohk mal nasekam in pol kar iz skrinje vzamem, cice pa spumpam in v lijak zlijem Sem se znajdla a ne? Itak sama najbolj veš kaj in kako morš delat Tud jaz si zdej včasih ponoč spumpam, k do 5h spi, da bom lahko šla z vami popivat!!!
< Sporočilo je popravil larisa -- 14.5.2008 22:16:39 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:20:24
|
|
|
|
pina-1
|
larisa, jaz vsako noč spumpam po 200-260 ml, ker Ana noč prespi in me okoli 3 cicike zbudijo ker so tako nabite. Pač ene mamo tako "srečo", da moramo pumpat mleko ven. Aja pa po dnevi mi tolko mleka še ven steče, da ga je ziher še za ene 150ml. Pa to tako boli. Včasih me prov solze oblijejo. Ja je en dreko usklajeno povpraševanje in ponudba pri meni.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:24:06
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 larisa, jaz vsako noč spumpam po 200-260 ml, ker Ana noč prespi in me okoli 3 cicike zbudijo ker so tako nabite. Pač ene mamo tako "srečo", da moramo pumpat mleko ven. Aja pa po dnevi mi tolko mleka še ven steče, da ga je ziher še za ene 150ml. Pa to tako boli. Včasih me prov solze oblijejo. Ja je en dreko usklajeno povpraševanje in ponudba pri meni. Ampak res kera fora. Ene bi rade spale, pa jim ne dajo, ker jejo ponoč. Enim pa noč prespijo, pa morjo mlekca črpat Nč grem jaz pogledat kaj palčki pa Nejc počnejo. Pa pa Mirno nočko vsem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:25:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz si jo grem pa mal umit, pol pa pridem nazaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:32:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz si jo grem pa mal umit, pol pa pridem nazaj a se boš sladoledno palčko privoščila danes zvečer?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 22:34:15
|
|
|
|
bamby
|
Jaz sem imela danes Anajo tudi brez kapice zunaj, pa v bodiju z rokavčki in tanke hlačke brez stopalc + nogavičke. Ko je zaspala, sem jo še z eno tanko dekico pokrila. Zdajle sem bila pa še s peglo na sprehodu. Sem tako klela zraven, ko sem ene decove hlače peglala, da bi jih najrajši kar v smeti zagnala . Pa še en nič vreden likalnik imam ! Anaja je že od 8h v posteljici, pa ob 9h še ni spala . Je migala z glavo sem ter tja, da je po moje morsko bolezen fasala, da je pol lahko zaspala . Bo treba kmalu še enkrat papat. Nazadnje je ob 5h.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?