Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 13.5.2008 22:49:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsika prjatlca, lepo te je brat! Evo, pa ne boš zadnja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 13.5.2008 23:02:35
|
|
|
|
Janey
|
čveke čvekaste...ma ste ene pridne da še najdete čas čvekat. Jaz ga sploh nimam...poleg malega mam še šolo, pa še na aerobiko pa fitnes grem, pa še kaj po trgovinah je treba na hitrco skočit in je teden tak naokoli da sploh ne vem kdaj. Pa sploh smo cele dneve zunaj in naokoli. Zvečer sem pa cotasta in mi ni za na rr viset. Sem se vas nekaj časa trudila brat, zdaj mi pa niti to ne uspe več. Mogoče ko bo spet dan malo krajši, tam enkrat novembrA zdaj grem pa spat, ker je mali že 3 ure v mižulah, jaz pa še kar šarim po stanovanju. aja da se pohvalim...ta teden gremo iskat nov kavč in neko mizo in neko omaro v ikeo komaj čakam lahko noč
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 6:43:58
|
|
|
|
ELMA
|
Dobro Jutroooo melanija dobrodošla
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 6:56:21
|
|
|
|
ELMA
|
Kak ste pridne čveke,smo že otprle drug del . Mi imamo dans UZ kolkov , in cepljene .Če jo bo sploh cepila , ker zadnjič nas je vrnila zaradi ispuščajov ,no sicer jih je še vidit po glavci in jo srbi ... Itata a se je pri Jakobu kaj izboljšalo?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:08:18
|
|
|
|
Mbee
|
Dobro jutro! Mi imamo pa dons ceplenje pa me zanima a je fajn da mala je kakšno urco prej al to nima veze, da bi ji bilo zarad tega slabo? Sej vem čudno vprašanje sam jst mam vedno neke fobije
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:12:51
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro za supeer noč. je jedla samo ob enih, pa potem ob šestih . sicer smo pa spal od osmih pa do zdaj in spet pančamo . sicer pa čez dan zdaj non stop zunaj skačemo. včeraj sva bili dvakrat na španciru sami in še enkrat z mojim . mislim, da bom lahko šla na kak maraton v hitri hoji kmal je pa nekaj hudo ješča naša princeska zadnje dni. pri vsakem obroku pohrusta skor obe zizi. tega prej ni blo. me bo počas začel skrbet, da ne bom ''pridelala'' dovolj torej kakšen je plan za petek? zdaj se moramo pa res že spoznat, al bom spet kakšno divjo sanjala o vas (sem zadnjič sanjala o buči, da je stara gospa sem šla pol gledat njen profil, pa je sam 5 let starejša od mene )
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:17:31
|
|
|
|
buči
|
Dobro jutro, sem tako bedno spala, ker imem spet oz. še vedno totalno otrple roke. VAs komaj tipkam.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:21:11
|
|
|
|
ELMA
|
Mbee Jaz svojo vsakič podojim preden gremo zdravniku , da imam mir.... Zadnjič sem jo tudi pa ji ni blo nič slabo ...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:22:54
|
|
|
|
ELMA
|
zdaj se moramo pa res že spoznat, al bom spet kakšno divjo sanjala o vas (sem zadnjič sanjala o buči, da je stara gospa sem šla pol gledat njen profil, pa je sam 5 let starejša od mene ) Buči zato si tko bedno spala ..
< Sporočilo je popravil ELMA -- 14.5.2008 7:23:45 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:27:31
|
|
|
|
buči
|
elma, ne boš verjela, zgleda da me res emšo malo jeb ... pina, huggieske sem kupila v Mercatorju, tudi ena ni spustila, ali pa se kaj deformirala. Ne vem, čigave so. grem pa danes po nov paket, pa ti sporočim.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:30:42
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči elma, ne boš verjela, zgleda da me res emšo malo jeb ... pina, huggieske sem kupila v Mercatorju, tudi ena ni spustila, ali pa se kaj deformirala. Ne vem, čigave so. grem pa danes po nov paket, pa ti sporočim. nam pa huggieske niso pasale..nam je skoz nekje uhajalo. jaz ne grem s pampersk več. so nam najboljše. pa niti ni nujno, da so iz Müllerja. buči ti pa ne zameriš, ko jaz take o tebi sanjam ne???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:30:52
|
|
|
|
itata
|
jutro, sem danes že uspela klimo naročit in potrdit. montaža že nasl teden drugač sem pa spet zaspana... zvečer gre fajn. spi prvo rundo ok do 2:30 pol se mi je pa že spet ob 4h zbudu pa pomalcal mal in se premetaval po postli od takrat naprej skoz... pol jaz valda ne morem spat in mu še mal joške ponudla ob 6h, zdej se je pa končno umiril (spal 15 min men na rami) in spi lepo že 45 min... jaz danes ne grem nazaj spat, ker mamo ful opravkov in bom zdejle raj kej postorila in pojedla, ker bo pol akcija. me fotr pelje, da se mi ni treba hecat s parkiranjem in če bo mali ful siten slučajno nazaj grede... meti: denarčki so tko: v grob jih ne mormo odnest, se prav je dobr da jih pač lepo zapravimo... mal se hecam. sam jaz sem še pred jutranjo kavo spičla tud celo porodniško, tko da lahk komentiram dolenjka: ne izzivaj s sladoledom, ker sem danes že palačinke sanjala k jih imam tud fuuul rada. sladoled si bom pa un vodni nabavla. voda pa cukr tko pač je. bom vztrajala in se držim k matr. sem si kupila smetano riževo, da bom lahk omako z lososom za na testenine naredila danes... sej kar gre. pa bom jo res še dodatno vprašala kako je glede cepljenja. k se mi zdi, da ima mal več spet pikic po čelu. da ne omenjam, da je ves popraskan in jaz sem se ga danes namenila slikat za osebno bo k en razbojnik bajsa: jaz bi crknila, če bi tkole dolg pokonc bingljala pol še k bi šel mali spat. gre okol 21:30... jaz pa prec za njim buči revkica... dejmo za petek res dorečt uro pa vse. jaz bi predlagala 11h. če bo lepo vreme zbilje, če ste za, če bo grdo pa povejte kater center men je čist vseen (do vsakega se moram zapeljat ) - sam se bojim da bomo kar noter, ker je neki dež napovedan, ampak važn da se družimo!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 7:45:06
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. mi smo se naspali. in mami se je kar v redu zbudila. Očitno vitamini pomagajo nova čveka doborodošla. Zdej pa hitro čvekat. Mbee je tudi prišla po dolgem času na čvek. buči, danes bom tudi jaz v MErcatorju en paket kupila. Pa da vidim če je kaj bolje. Jaz namreč malo menjujem pelenice. MAm vedno dve sorti doma. Se tako baje ritica teže navadi in ne pride do alergije. Bomo videli. mi pa mamo danes mini rojsti dan. Naša prinčipesa praznuje 3 mesece.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 8:26:00
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro. Mi smo spet lepo spali. Sam zaspala sem bolj slabe volje, ampak ne bi o tem.............. Pina vse naj naj tvoji princeski za mini roj.dan. Zdej se pa tud naša že oglaša, tako da jo grem iskat pol pa na zajtrk. Šele... Sem jest tud mal potegnila danes. Spanec mislim.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 8:33:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Za nami je pa mal slabša noč, ker smo spet 2x jedli No, sej je blo na brzino in brez telovadbe, sam ko se enkrat odvadiš ti je to 2 mač Zdaj pa pančka, tko da jaz kavico popijem in RR oddelam, pa alelujo odposlušam, pol greva pa kar ven, ker je res tko lepo, da ne bova notri, ker bo vikend baje grd Anča az 3 mesece Pa Janezu sem včerja pozabila voščit za 3 mini svečke Misar, ti kr prid v LJ, nekje se bomo že dobile Kolk pa je kandidatk za petkovo srečanje? Pofočkajte se! Zaenkrat mislim, da ste se javile naslednje: Ella & Zoja Meti Janez Itata & Jakob Misar & Lana Dolenjka & Tara Se nam pa baje res obeta slabo vreme
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 9:30:53
|
|
|
|
larisa
|
Jutro , spet super noč, jedli ob 4h, spali do 8.30 in sedaj se igramo na igralni podlogi. Bova šla kar ven, da ne bo potem že kak dež . Včeraj sva se potem z mojim stiskala, pa masirala, pa moram rečt, da je bilo ful fajn. Si je treba res mal en za drugega čas vzet! Drugač grejo veze, ko je otroček res lahko mal adijo Ampak tale mirena je en k**** . Skos neki packa, pa to ne tko mal, sedaj pa prov sveže krvavim. Zdej mi pa povejte, tiste, ki so vam kaj več povedali o tej zadevi. A je to že menstra, al pač stranski učinek po vstavitvi? Imam jo 2 tedna. Tko da je res to 100% zaščite, ker se itak ne mormo nč pogovarjat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 9:32:55
|
|
|
|
larisa
|
Aja, spet pozabila: Ani , za tri svečke! Pa mimici, ki se je potrudila na svet spravit zakladek tudi Pa z zamudo tudi Janezku , pa pridni mamici Meti , za mini RD!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 9:34:02
|
|
|
|
larisa
|
Juhu, pa Larisi za 4 ****! Pa za samogovore
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 9:42:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Larisa za **** in za samogovore Ti zdaj odgovorim na ZS
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 10:34:15
|
|
|
|
dolenjka
|
O a ste mal pasivne danes? Larisa, imaš ZS, sem še 1 kveščn poslala Carica spet neki dremucka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 10:42:42
|
|
|
|
misar
|
punce..jaz sem na tomboli zadela je pršla prejle tašča, glih ko sem nahranila ta malo in me vpraša, če ji dam ta malo za urco pa pol, da gresta na špancir so mi kar oči menda iz jamic skočile. saj ne da živi čez cesto, pa je še nikoli ni prišla iskat za sprehod. upam res upam, da bo tamala pridna, da še kdaj pride ponjo. nič grem zdaj par stvari postort
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 10:44:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar punce..jaz sem na tomboli zadela je pršla prejle tašča, glih ko sem nahranila ta malo in me vpraša, če ji dam ta malo za urco pa pol, da gresta na špancir so mi kar oči menda iz jamic skočile. saj ne da živi čez cesto, pa je še nikoli ni prišla iskat za sprehod. upam res upam, da bo tamala pridna, da še kdaj pride ponjo. nič grem zdaj par stvari postort 100 pik za taščo Mal noge v luft vrž, nikol ne veš če je to 1. in zadnjič Upam, da ji bo v navado prišlo in bo to vsak dan počela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 10:47:59
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 100 pik za taščo Mal noge v luft vrž, nikol ne veš če je to 1. in zadnjič Upam, da ji bo v navado prišlo in bo to vsak dan počela iz tvojih ust v božja ušesa, al kako se že reče
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 10:55:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 100 pik za taščo Mal noge v luft vrž, nikol ne veš če je to 1. in zadnjič Upam, da ji bo v navado prišlo in bo to vsak dan počela iz tvojih ust v božja ušesa, al kako se že reče Ja tko se že reče, sam tokrat naj gre v taščine uhlje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 14.5.2008 12:16:33
|
|
|
|
ELMA
|
PINA čestitke tvoji princeski za mini RD
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?