|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
15.5.2008 22:03:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

pina-1

larisa pa ti je le ratalo dat slikico.. Drugi korak boš pa naštudirala da bo dudo zaugal.

Morda pa bi Meti lahko svetovala Larisi, kako user posted image  prepričat, da zauga. Je Janeza pred časom naučila. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  to so pa male skrivnosti velikih mojstrov user posted image

Velike skrivnosti, malih mojstrov, ker skrivnost je v Janezku user posted image

Ej, ti mi kar pošlji vlogo, sam pol boš definitivno doma ostala, ker moja cena je še višja...sej veš, mamo kredit za bajto, pa škarpa je 5000 več kot je blo zmenjen, ...Pa tko naprej..... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.5.2008 22:03:25   
mary_lou
Ja fak za tok dnarja se jest doma ostanem pa 4 mulce merkam pa mam 1600 neobdavcenega kesa fak ej

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.5.2008 22:03:57   
MetiLu
aja, ta smeh je bil smiliju namenjen, ne vama! da ne bo pomote user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.5.2008 22:04:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjka tale je za naju
user posted image

Jp, glih prejle sem se z vago kregala, pa ni blo pištole nikjer bliz user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.5.2008 22:05:06   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ja fak za tok dnarja se jest doma ostanem pa 4 mulce merkam pa mam 1600 neobdavcenega kesa fak ej

Ja sej do tega zaključka sem tud jest dones prišla user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.5.2008 22:05:32   
ella79

pa še ena prednost je ...
si lahko skoz na RR in maš vse pod kontrolo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.5.2008 22:05:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, da še 1 pametno napišem:

jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem user posted image  Drugač bom pa jaz varuška postala user posted image

Ker vrtec bova itak dobila zavrnjen, ker so ga še vsi user posted image  user posted image  Pa novga naj bi zidal user posted image

verjetno pričakujejo da bo nataliteta v stični narasla, k sta se vidva dol preselila user posted image

aha, pa da bo kakšen brezmadežno ratal, a ne?? user posted image

ej, a ste že zdej kej joto kuhal? da bom še jaz mal firbec user posted image user posted image

Ne, pa pogovarjal oz zgovarjal kot rečete gorenjci, se tut nismo nič. Sladoleda pa tut ni user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.5.2008 22:06:16   
srečka nosečka

saj, znajt se je treba
Pa še za socialno pomoč lahko zaprosiš kot brezposelna oseba. user posted image

Evo naša država user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 333
15.5.2008 22:07:11   
ella79

No, da še 1 pametno napišem:

jaz bom tle v Stični v privat varstvo dala tamalo, če ne bo predrago in če si sploh šiht najdem user posted image  Drugač bom pa jaz varuška postala user posted image

Ker vrtec bova itak dobila zavrnjen, ker so ga še vsi user posted image  user posted image  Pa novga naj bi zidal user posted image

verjetno pričakujejo da bo nataliteta v stični narasla, k sta se vidva dol preselila user posted image

aha, pa da bo kakšen brezmadežno ratal, a ne?? user posted image

ej, a ste že zdej kej joto kuhal? da bom še jaz mal firbec user posted image user posted image

Ne, pa pogovarjal oz zgovarjal kot rečete gorenjci, se tut nismo nič. Sladoleda pa tut ni user posted image  

seveda ni sladoleda, če si ga dva dni nazaj vsega pojedla user posted image user posted image user posted image tvoj merka na tvojo linijo user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.5.2008 22:07:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ja sej do tega zaključka sem tud jest dones prišla user posted image

No, a pa si predstavljata, da imata v svojem fletu svojga, pa še 3 al pa 4 take gavnarje? No way, ker bol bi vsak mesec glih za obnovo stanovanja zaslužila user posted image  Razen seveda, če jih zvežeš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.5.2008 22:08:34   
dolenjka
A larisa pa še vedno študira kako naj tamal dudo potegne, al sam do besede ne prideš? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.5.2008 22:08:36   
nizy
ja ja ,pa še doklade bojo višje user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.5.2008 22:10:49   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

bingo bejba user posted image

Bom kar razmislila o tem, da bi bila varuška. user posted image  Pa naj s plani in ostalim sranjem v službi komu drugmu težijo. user posted image user posted image user posted image

dolenjka - saj bom zaslužila dovolj, da dovolj močne ketne nabavim user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 338
15.5.2008 22:10:50   
larisa

A larisa pa še vedno študira kako naj tamal dudo potegne, al sam do besede ne prideš? user posted image

Pomoje bom jst dons comp čez balkon vrgla user posted image . Pa sej nočem da zauga dudo, ampak neki druzga dela.... Bolš da grem spat, k tole je pa čist preveč za zvečer.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 339
15.5.2008 22:10:54   
ella79

pa še na cotah prišparaš, k za doma rabiš sam eno raztegnjeno trenirko user posted image user posted image aja, pa še za frizerja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.5.2008 22:11:36   
nizy
no , mi mamo v stanovanju še zmeraj 25 stopinj , kaj bo šele čez poletje user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.5.2008 22:11:42   
mesecnica
Itata - našo user posted image  je dala pediatrinja na krvne teste (testiranje na mleko, jajčni rumenjak in jajčni beljak). Tisti dan bi se morali cepit, ko pa je videla, da ima user posted image  pikice po obrazu in je razpraskana je takoj rekla, da gre za alergijo in da ne bo cepljenja, dokler ne ugotovijo, če je na katero od tistih treh stvari alergična. Tako so ji vzeli kri (dve epruvetki nakapajo iz prstka) in potem testirajo. Danes sem dobila rezultat: torej alergija na jajca na mleko pa ne. Drugače pa samo dojim. Ne vem - naša pediatrinja se je pač tako odločila... No danes mi je rekla, da ko se bo mali izboljšala kožica naj pokličem, da se prideva cepit, ker ta cepiva sedaj še ne vsebujejo nič jajčnih snovi. Mi eje pa še rekla, da na ostale snovi ne bodo še testirali, ker se ne splača, ker je še premala. Tako imam sedaj eno leto strogo dieto brez jajc in jajčnih izdelkov user posted image . Ampak bom preživela...

Mala pikica - ja naša user posted image  ima tudi probleme s kožo. Po licih ima izpuščajčke in jo srbijo tako, da se vsa spraska. Smo dobile fenistil kapljice in neko negovalno kremico, ki so jo zmešali v lekarni (menda je iz čisto naravnih snovi tako, da jo lahko uporabljam večkrat na dan). Pa res je - veliko rajše vidim (če že ima alergijo), da je alergija na jajca...

Drugače sem pa nekaj strani nazaj objavila seznam dovoljenih in prepovedanih živil pri dieti brez mleka in jajc. Ne vem, če ste opazile.

Sem se pa nasmejala zdaj parim stranem user posted image user posted image user posted image . Ste čist nore...user posted image

Mi tudi ne vemo, kje bomo imeli varstvo. Mi je kolegica povedala, da jih je v tistem vrtcu kamor smo dali vlogo že cca. 30 dobilo negativne prošnje user posted image . Tako, da bomo tudi iskali neki privat...

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.5.2008 22:12:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Pomoje bom jst dons comp čez balkon vrgla user posted image . Pa sej nočem da zauga dudo, ampak neki druzga dela.... Bolš da grem spat, k tole je pa čist preveč za zvečer.

A vašga ni, da bi ti pomagal?

Jaz bi tut te smajlije user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 343
15.5.2008 22:12:24   
ella79

no , mi mamo v stanovanju še zmeraj 25 stopinj , kaj bo šele čez poletje user posted image  user posted image

mate vsaj konstantno temperaturo celo leto user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 344
15.5.2008 22:12:56   
pina-1
babe..jaz grem počasi na moj kavček. On je edni kerga drućbo sprejmem danes.

Dolenjka a nisi rekla, da boš šla danes ob 22-ih spat.user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 345
15.5.2008 22:14:00   
ella79
pina a me panismo več dobre za družbo?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
15.5.2008 22:15:19   
nizy
larisa- jaz sem se tudi zdanjič matarla z avatarjem ,pa mi ni ratal , bom mogla še enkrat probat 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 347
15.5.2008 22:15:45   
larisa
Nš je dol padu, zakaj pa misliš da sem tuki user posted image user posted image user posted image .

Evo smajlije, pol pa ti men zrihti da bo moj migal tko kot more migat. Pa srečka nosečka mi je dala tele smajlije tko da hvala njej!user posted image

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
15.5.2008 22:16:08   
dolenjka
Pina, če mi ne bi ti na ZS težila, bi bla že v pojstli! AJde, napiš Pečenkotu mejl, pol pa pejt na kavč user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.5.2008 22:17:19   
larisa
Pa še mal danščino lahko potrenirate user posted image user posted image user posted image  Moj smajli je na prvi strani pod BORN

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?