Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem neupravičeno jezna? 15.5.2008 11:58:29
|
|
|
|
kalbo
|
No upam, da so to res spremenili, ker je bilo pri nama štiri leta nazaj tako kot sem napisal. Se mi zdi, da sva šla skoraj direkt od tam, kjer so nama to rekli na matični urad po datum za poroko.
|
|
|
|
RE: Sem neupravičeno jezna? 15.5.2008 12:19:45
|
|
|
|
amalija
|
so spremenili, mislim da od lani enkrat.
|
|
|
|
RE: Sem neupravičeno jezna? 15.5.2008 21:41:10
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Lej, vidva (in kmalu vi trije) ste ena družinica, mlada, ki se postavlja na noge in pri tem žal tudi brez finančnih vprašanj ne gre. Tvoji starši so pa druga družina, gnezdo, iz katerega si ti že zdavnaj šla, čeprav na papirju ne. In onadva bosta sigurno lažje poštimala durs in dohodnino in vse druge stroške kot pa vidva z dojenčkom na poti. Že tako je žalostno, da ne pomagajo, da pa še zboljšujeta svoj status na tvoj račun, tukaj se pa vse neha. Saj se ni treba prepirat z očetom, ker vem da to živce para in kri pije, ne da ti spat in nabija slabo vest (čisto brezveze, ampak vem da je tako) - vidva se enostavno prfočkajta skup in tudi otroka, ko se bo rodil. Družina boste, in družina mora biti skupaj. Dobronamerne nasvete staršev o prijavljanju stalnega preb. pri njih pa lepo presliši.
|
|
RE: Sem neupravičeno jezna? 15.5.2008 21:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti se spravi čimprej na občino in se lepo oba prijavita na istem naslovu in čimprej prijavita skupno gospodinjstvo. Še najbolj elegantna rešitev je pa poroka. Poroka je resitev samo za nekaj sto (ali koliko) €, kolkor jih mora doplacati pri dohodnini. Za vse ostalo je resitev komunikacija...Lahko se odselis, 5000 km stran, lahko se porocis, ampak grenak priokus bo vedno ostal, ce ne bos resila odnosa z ocetom.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?