|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odšel
13.5.2008 9:43:56   
lemavrica
Rosisa oprosti ampak če bi se smrtno ponesrečil vidva nebi bila skupaj.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.5.2008 9:46:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Za njegovega očeta je odgovorila.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
13.5.2008 9:48:34   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jp tole bo pa čist držalo. Sicer pa - misliš, da bi bilo res drugače, če ti ne bi kao težila? Ja zanj bi bilo drugače - vse isto bi lahko počel - pa še noben mu ne bi težil.

Bodi vesela, da je odšel, ker ti nisi imela dovolj poguma oditi ali pa ga postaviti pred vrata. In tudi glede na to kako daleč sta prišla - skrajno dvomim, da sploh imata možnost karkoli popraviti. On bo vedno zahteval svobodo, neodvisnost - ti pa boš morala vedno popuščat, požirat in se jezit.

Postavi se na noge in se zavedaj,  da ti je bolje brez njega kot z njim in da v bistvu je bolje, da ne pride nazaj.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
13.5.2008 9:48:51   
lemavrica
Aja pol sem pa narobe prebrala. Oprosti.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
13.5.2008 9:53:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rosisa

naj povem da se je smrtno ponesrečil z delovnim strojem (je bil vinjen). kej dost pa ne vem k se je prej ponesrečil ko sva začela hodit in tud on noče govorit kej preveč o njemu zato ga niti ne sprašujem.

user posted image  

ne razumem? Kdo se je ponesrečil?

(odgovor članu rosisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
13.5.2008 9:56:15   
srki
Njegov oče, nimam pojma, kaj ima to veze.

Pa še enkrat rečem, bodi vesela, da je odšel on in ne ti, če se tako obnaša. In pol še reče, če mu ne bi težila. ja kaj pa, mu dala žegenj, ker pohajkuje. Ma, ta ni resen.

Škoda časa za zakonsko posvetovalnico. Ne vem no, mogoče bi ga pa kaj spametovalo. Samo pol bi se moral res on sam odločit in stat za tem, kar se je odločil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
13.5.2008 10:03:40   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Njegov oče, nimam pojma, kaj ima to veze.

Pa še enkrat rečem, bodi vesela, da je odšel on in ne ti, če se tako obnaša. In pol še reče, če mu ne bi težila. ja kaj pa, mu dala žegenj, ker pohajkuje. Ma, ta ni resen.

Škoda časa za zakonsko posvetovalnico. Ne vem no, mogoče bi ga pa kaj spametovalo. Samo pol bi se moral res on sam odločit in stat za tem, kar se je odločil.

on bi ta spravu v zakonsko svetovalnico, ker dejansko verjame, da mu ti težiš on pa ima pravico pohajkovat. Ko bo (ali ko bi) ugotovil, da temu ni tako - ga zakonska svetovalnica ne bi več zanimala. Ali pa bi si rad kupil čas... čas za zavlačevanje.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 57
13.5.2008 12:43:20   
srki
No saj, sem napisala, da ne vem, če je tala posvetovalnica dobra.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 58
13.5.2008 14:17:36   
Balerina
IZVIRNO SPOROČILO: rosisa

Včeraj zvečer je prišel kao še po računalnik in še nekaj stvari. No pa sva se mal pogovarjala in mi reče če mi neb tok težila bi blo vse lepo in prav. Ja kaj mu ne bom težila če ga pa nč ni doma in se vlač naokoli. Ampak vsaj pogovarjala sva se v mejah normale brez kričanja, grdih besed,...Mal sva se tud okrog tega zakonskega svetovanja če katera kaj ve če to kej koristi.
Drgač pa tud jaz mislm d če sva skupaj naj bi blo vse skupno, ne pa vsak pol. Sam ne vem kok to njemu dopovedat. To mi je najtežje k se ne da pogovarjat z njim k je tok vase zaprt. 

Jaz sem ti pa hotela napisati če je kakšen kovček pozabil da ga boš klicala no ja pa je že sam ponjga prišel. Ker bi ti predlagala da mu ga po pošti pošlješ na njegove stroške.

Jaz na tvoje mestu bi le še zadeve okoli preživnine uredila in to je to. Z njim nimaš več kaj početi. Od njega si najboljše že pobrala, pogled tvojga sončka. Ob pogledu na user posted image  se lahko le vprašaš ali bi lahko živela s človekom ki mu niti do tazga zakladka ni toliko da bi preživel uro z njim in m je več do pijač v gostilni.

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
13.5.2008 19:57:25   
Biba74
Zakonsko/partnersko oz. družinsko svetovanje? Zakaj pa ne?! Izgubit nimaš kaj! On tudi ne. Tam nihče ne naredi nič namesto tebe, se moraš prekleto zakopat v sebe, svoje doživljanje, svoje odnose,.... Lahko samo pridobiš, če ne za to, pa za naslednjo zvezo. Poskusita in srečno!

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
13.5.2008 20:53:47   
pijja
Lažje ti bo brez takega moškega kot z njim.

Najbrž je težko,ampak res ti bo bolje brez njega.

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 61
13.5.2008 21:03:42   
kajajaka
rosisa, sorry, ampak res mi ni jasno zakaj se sekiraš.
Ne pomaga ti finančno, ne pomaga moralno, ne sekira se za user posted image ... Bodi srečna, da je spokal, pa moli, da se ne vrne...

Kot sama pišeš od njega ni nič... za kaj bi se torej sekirala za nič? "Sama" si itak že dlje časa in ne šele odkar je dejansko spokal...

Uživaj življenje s svojo pikico user posted image ! Pa pozabi, da je kdaj obstajal - razen preživnine seveda - to poberi kolikor se da.

Pa srečno!

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
14.5.2008 7:40:28   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: pijja

Lažje ti bo brez takega moškega kot z njim.

Najbrž je težko,ampak res ti bo bolje brez njega.

Ja, brez takeg, kot je on, pa res.

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?