|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odšel
12.5.2008 14:05:58   
lunca77
Ne vem no, ampak jaz mislim, da si zaslužim veliko več kot "sej ni tok slab". Upam, da spoštovanje do same sebe še ni izumrlo.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.5.2008 14:34:42   
Azzurra
Imela takega in se ga hvalabogu uspešno losala, na srečo nisva imela še otrok. Vsakič ko sem pomislila, da bi z njim imela otroke, sem vedela, da otroci od takega očeta nebi imeli nič, razen zmede v glavi.

Oprosti, ampak - a predtem ga nisi poznala? Ni bil tak? Je tak postal šele potem, ko se mu je rodil otrok?

Ne vem, no, meni je logično, da imamo ljudje neke svoje navade in hobije, ampak v partnerskem odnosu in ko pridejo otroci, je potrebno postavit prioritete - in meni je nesprejemljivo, da je prioriteta GOSTILNA!

Razumem ljudi, ki dosti delajo zato, da preživijo družino. Samo potem taki ljudje hitijo domov v objem svojih dragih.

Moje mnenje je, da si naredila prav, če veš, da si predtem pretehtala vse možnosti, se z njim pogovorila in če se nič ni spremenilo. Žal pa tudi ne verjamem, da se ljudje kar tako spremenijo.

Srečno, kakorkoli.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.5.2008 14:40:21   
srki
Jaz pa mislim, da nekateri niso taki že od začetka. V to me ne bo nihče prepričal. Eni so lahko pravi angeli, nato hudički, ki potem pokažejo, kakšni pravzaprav so.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.5.2008 14:55:27   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jaz pa mislim, da nekateri niso taki že od začetka. V to me ne bo nihče prepričal. Eni so lahko pravi angeli, nato hudički, ki potem pokažejo, kakšni pravzaprav so.

srki so. samo ponavadi to ženske ne vidijo oz. si nočejo priznat. ni nujno, da je počel to na začetku zveze, ampak vidiš kako se obnaša, če se da pogovorit ali dela vse po svoje.
dejanja pa se res pokažejo kasneje. saj na začetku ni treba npr. otroka čuvat, če ga ni. ampak recimo, da v nobeni stvari ne sodeluje, potem ti je skoraj lahko jasno, da ko otrok pride ne bo nič bolje, čeprav so tudi izjeme.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.5.2008 15:28:49   
mojamura
hm...veš, verjamem, da ga imaš še vedno rada, verjamem, da bi rada da se stvar uredi. ampak, kakor si že sama napisala je zelo vase zaprt in pogovor z njim skoraj ni mogoč. če bi rada nekaj s tem v zvezi ukrenila, počakaj, da se ti javi, se probaj res na lep način pomenit. povej mu to, kar si zapisala nam. pa boš videla, kaj bo rekel.

predlasgam pa tudi, da če bosta ponovno skupaj plačujeta pol položnic za hišo vidva, pa pol data zraven za kurjavo. ne moreta vsega pustiti na plečih tvojih staršev. pa to bo dobra poteza tudi za tvojega moža

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.5.2008 16:32:04   
Skratek46
denar ma nekaj na računu aja pa mal bolš avto si je kupu za 23000€ jaz pa se vozm z mamicnim v šiht ker un preveč kur ampak d bi pa men eno škatlo kupu pa noče. no da tud to povem prej mi je vse povedal kolk kje zasluž in kolk ma zdej ne vem nič.še blok mi je skril k si piše ure k sm ga enkat pogledala in sm ga sam upršala kje je bil tolk cajta k je mal prej končal. da mi osnovno za otroka za plenice in podobno, pa za tankat včasih 20 €. da bi si pa kdaj jaz kaj za obleč kupila je pa škoda.aja da povem da zasluž 2000€ na mesec + še vikendi k sam dela. tud lan za morje sm mogla pol dat jaz od tistih 200€ k sm dobila doklade. Res je nor in požrešn na dnar. pa sm mislna d bo zdj kej bol k delam sam ni blo nč.

Bi mu jst dala eno brco v rit, da bi meni kaj skrival in mi reku da dam pol-ma sploh nebi debatirala glej,ker je zame tak človek nula. A ti ko likaš, polikaš tudi samo tvoje in njegovo pustiš. Bedak bedasti!!!!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.5.2008 16:43:31   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: rosisa
in ga ni skoraj nič doma. ..... zdej nazadnje d je spokal in odšel.....In ali naj ga pokl da naj se vrne?

Ne, ne ga klicat. Če je zato odšel, je odšel ker mu tako paše in ne ker bi imel razlog za užaljenost. Bolj na ta način izsiljuje. Vprašanje je ali ga sploh potrebuješ, če ga ni nič doma in če za vaju nima časa?

Verjamem pa da zelo potrebuješ (njega) takšnega, da ima čas za družino. Ampak on trenutno to ni. Če želi družino bo prišel sam nazaj, če ne - kaj boš z njim.

Aja - odšel je zato, ker si to lahko dovoli.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 12.5.2008 16:44:47 >

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.5.2008 17:33:47   
SINEJA
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: rosisa
in ga ni skoraj nič doma. ..... zdej nazadnje d je spokal in odšel.....In ali naj ga pokl da naj se vrne?

Ne, ne ga klicat. Če je zato odšel, je odšel ker mu tako paše in ne ker bi imel razlog za užaljenost. Bolj na ta način izsiljuje. Vprašanje je ali ga sploh potrebuješ, če ga ni nič doma in če za vaju nima časa?

Verjamem pa da zelo potrebuješ (njega) takšnega, da ima čas za družino. Ampak on trenutno to ni. Če želi družino bo prišel sam nazaj, če ne - kaj boš z njim.

Aja - odšel je zato, ker si to lahko dovoli.

SE POPOLNOMA STRINJAM

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.5.2008 19:03:07   
kaya2007
ne glede na to kakšen je (praviš da je bolj vase zaprt), ne more kar spokat in iti zaradi nekega prepira. ne če ima doma otroka in s tem neko odgovornost. moj je bil tudi prej bolj tihe narave, užaljen je bil takoj in ni govoril z mano po več dni, pa še kakšno drugo zoprno lastnost je imel. odkar imava user posted image se vsaj potrudi, da se čim prej nehava kregat in da je ok. in tudi moju ves čas dela, si pa vsak dan vzame za tamalo tisto urico preden gre spat in jo skopa itd.
ne vem, jaz ga ne bi vzela nazaj, edino če bi videla, da je res pripravljen korenito spremeniti svoj način

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.5.2008 19:18:58   
caligula
Zdaj ste pa mene čist zmedle:D. Moj je pred zanositvijo bil pravi angelček, in še spomnem se, da sem mu rekla, da me ni strah, da nam bi kaj manjkalo in da vem, da bo poskrbel za naju z otrokom. Zddaj pa!!!!!!!!!! katastrofa! Vse kar jaz zaslužim, mora vedet, meni pa nič ne pove koliko on zasluži, nekje okol 6000 mesečno. Jaz pa študentka, živim pri njemu, stran od staršev 100km. Ni ravno rožnato. Ampak sem pripravljena začeti znova, v kolikor se ne skulira kaj kmalu. Ne bom čakala poroda, da vidi otroka itd, stvari je treba urediti ZDAJ! Vsak mi pravi , da ko bo videl otroka bo vse drugač. Men je tud zdaj, ko sem zanosila začel utrujati, da moram plačat vse položnice to je cca 210 eur, pol za dopust in pol za hrano. S tem, da vsak dan samo zanjga porabim za čiščenje za njim ene 4 ure ampak samo zanjga! Likanje, kuhanje, pranje itd.Ej ne vem kaj je tem dedcem sam jaz jih ne bom trpela. En mesec ima čas da se skulira če ne bye bye.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.5.2008 19:53:40   
BlackyMouse
Punce, pa kaj je z vami narobe?

Saj ne morem verjeti, določate kako dolgo boste še prenašale to?? A je tako težko oditi ZDAJ in ne čakat do določenega dne??? Caligula, full dobrega fanta imaš ja, jaz mu ne bi dala 1 mesec časa, ampak bi takoj dobil brco v rit user posted image user posted image
Dajte se vsaj enkrat ceniti in odidite ZDAJ!!!

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.5.2008 20:10:05   
Anonimen
In ali naj ga pokl da naj se vrne?

A si ti dobrodelna organizacija, ki prosis naokoli?

Ali si samostojna odrasla oseba, s svojimi potrebami, zeljami, obveznostmi?

(odgovor članu rosisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
12.5.2008 20:28:29   
Anonimen
S tem, da vsak dan samo zanjga porabim za čiščenje za njim ene 4 ure ampak samo zanjga! Likanje, kuhanje, pranje itd

Kaj hudiča pa dela da maš 4 ure dnevno za njim za pucat pa peglat vsak danuser posted image
Jaz še tedensko ne porabim tolk časa, pa mava dva mačka k tepihe za sabo puščata.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
12.5.2008 21:00:09   
vaney
caligula, tak par sem tudi jaz poznala, moja najboljša kolegica je imela enako sr... Ona 700€ plače, on 3000€ plače, ona čez 200€ kredita za stanovanje, on enako. Pa je on hotel, da plača polovico položnic, da polovico za hrano, finančno skrbiza svoj avto, da polovico za dopust in, ker sta opremljala stanovanje, polovico za vsak kos pohištva. Njemu je ostalo čez 2000€ na mesec in je hodil na izlete, v šopinge, fitnes, pijače..., ona pa ne, ker ji ni zneslo. Tako sta živela 5 let. Posledica: še pred novim letom sta se razšla, stanovanje se prodaja z opremo vred. Tak odnos zame temelji na denarju, ne pa ljubezni in v takem razmerju nimaš kaj delat.

rossisa, ne kliči ga in ne prosi, naj se vrne, ker potem bo vedel, da se lahko igra. Kadarkoli mu bo zapaslo malo svobode, miru in oddiha pred vama, bo lahko odšel, ker bo vedel, da se bo še vedno lahko vrnil. Ne delaj si tega!

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.5.2008 21:17:19   
amaya
Ma grave...pa kje se najdejo taki bedaki....user posted image Pa če sta dva skupaj je stvar skupna...stroški, otrok, ...vse. Ne pa na principu: Kar je tvoje je moje, kar je moje je mojeuser posted image
Ma ne morem verjet...jaz bi takega ŽE ZDAVNAJ NOGIRALA IN TUDI SEM GA, pa čeprav sem bila mala mulka, brez obveznosti...Zdej mi pa na kraj pameti ne bi prišlo, da bi sploh se cenkala s takim.

Draga moja, ceni se...si vredna več!!!user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.5.2008 21:18:10   
Anonimen
pr men bi tkole šel....in ne bi nazaj prišel.....bi ja, sam k men nič več.

(odgovor članu deja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
13.5.2008 6:59:44   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: srki

srki so. samo ponavadi to ženske ne vidijo oz. si nočejo priznat. ni nujno, da je počel to na začetku zveze, ampak vidiš kako se obnaša, če se da pogovorit ali dela vse po svoje.
dejanja pa se res pokažejo kasneje. saj na začetku ni treba npr. otroka čuvat, če ga ni. ampak recimo, da v nobeni stvari ne sodeluje, potem ti je skoraj lahko jasno, da ko otrok pride ne bo nič bolje, čeprav so tudi izjeme.

Si me skoraj prepričalauser posted image . Ja, saj so tudi izmeme. In npr. taki, ki so prej bolj tako-tako, potem pa se res na boljše spremenijo. No, tudi take poznam.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.5.2008 7:02:35   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: caligula

Zdaj ste pa mene čist zmedle:D. Moj je pred zanositvijo bil pravi angelček, in še spomnem se, da sem mu rekla, da me ni strah, da nam bi kaj manjkalo in da vem, da bo poskrbel za naju z otrokom. Zddaj pa!!!!!!!!!! katastrofa! Vse kar jaz zaslužim, mora vedet, meni pa nič ne pove koliko on zasluži, nekje okol 6000 mesečno. Jaz pa študentka, živim pri njemu, stran od staršev 100km. Ni ravno rožnato. Ampak sem pripravljena začeti znova, v kolikor se ne skulira kaj kmalu. Ne bom čakala poroda, da vidi otroka itd, stvari je treba urediti ZDAJ! Vsak mi pravi , da ko bo videl otroka bo vse drugač. Men je tud zdaj, ko sem zanosila začel utrujati, da moram plačat vse položnice to je cca 210 eur, pol za dopust in pol za hrano. S tem, da vsak dan samo zanjga porabim za čiščenje za njim ene 4 ure ampak samo zanjga! Likanje, kuhanje, pranje itd.Ej ne vem kaj je tem dedcem sam jaz jih ne bom trpela. En mesec ima čas da se skulira če ne bye bye.

Joj, joj, pa kaj eni mislijo, da bodo vse v grob samo nesli, al kaj? Da ga ni sram, da kaj takega zahteva. Ne vem, če bi še en mesec čakala.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.5.2008 7:20:37   
Blejka26
nisem brala vseh odgovorov..vem da ti je sedaj hudo in da trpiš ker je odšel.toda probaj se osredotočiti na otroka in misli samo nanj..če ga po cele dneve ni doma in kljub vsemu ko ima mal časa da se oglasi v gostilni,kot da bi prišel domov je to zame zelo sramotno.Vem da je lahko govoriti in soditi,toda izkljopi za minuto svoja čustva do njega in poglej v realnost.kaj imaš od njega ti in otrok-poleg materialnih stvari.Res da je denar danes zelo pomemben,toda če živiš pri materi ti tudi mati lahko pomaga,njega pa pusti da živi svoje življenje.ne kliči ga in ne daj mu vedeti da trpiš.vem da ti je hudo in da vsakič gledaš tel.z mislijo da bi ga poklicala in prosila da se vrne..toda bodi močna,bodi samozavestna..zase in za otroka.poročaj nam kako si in mi te bomo držali pokonci..kajne rr-jevke

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.5.2008 7:48:38   
rosisa
Včeraj zvečer je prišel kao še po računalnik in še nekaj stvari. No pa sva se mal pogovarjala in mi reče če mi neb tok težila bi blo vse lepo in prav. Ja kaj mu ne bom težila če ga pa nč ni doma in se vlač naokoli. Ampak vsaj pogovarjala sva se v mejah normale brez kričanja, grdih besed,...Mal sva se tud okrog tega zakonskega svetovanja če katera kaj ve če to kej koristi.
Drgač pa tud jaz mislm d če sva skupaj naj bi blo vse skupno, ne pa vsak pol. Sam ne vem kok to njemu dopovedat. To mi je najtežje k se ne da pogovarjat z njim k je tok vase zaprt. 

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 45
13.5.2008 8:07:36   
sinnerka
joj ne razumem zakaj vsak pol če sta skupaj če mata družni . jaz pol za to ti pol za tisto to mi je bedasto mogoče zato ne razumem  ker mava midva skupaj 

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.5.2008 8:39:44   
Anonimen
Se strinjam z ostalimi, NE KLIČI GA. Za moje pojme je tvoj mož navaden egoist. Ti sama z dvema otrokoma, pa še denarno moraš na ta način kot ga imata pol pol podpirat in govorit, kam kaj daš? Oprosti, samo to vodi počasi, ne da bi se zavedala, v tvoje psihično uničenje. Poskušaj zaživeti sama. Vprašaj se, ali ti je bolje živeti, da ga vedno čakaš in upaš, da bo bolje, in se zraven psihično uničuješ, ali pa da začneš živeti zdaj in ga pustiš pri miru. V primeru, če se vrne, mu pa daj vedeti, ali družina, ali gostilna. Pa ne za pet dni. Zakonska svetovalnica ni slaba, samo ali je pripravljen priznat napake? Tam morata položiti karte na mizo oba. Deluje pa, če oba vztrajata, predvsem na dolgi rok je to. Pa še vprašanje, kakšen je pa njegov oče? LP

< Sporočilo je popravil decembrka -- 13.5.2008 8:47:35 >

(odgovor članu sinnerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
13.5.2008 9:11:19   
rosisa
naj povem da se je smrtno ponesrečil z delovnim strojem (je bil vinjen). kej dost pa ne vem k se je prej ponesrečil ko sva začela hodit in tud on noče govorit kej preveč o njemu zato ga niti ne sprašujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.5.2008 9:42:53   
Anonimen
Rosisa, ne vem, kako se boš odločila, stvar je samo na tebi. On je odšel. Zakaj? Ker se je zbal odgovornosti. Kaj pa če bi bila raje vesela, da je odšel? Oprosti, da ti kaj takega rečem. Pa še nekaj; zakaj sem vprašala za njegovega očeta? Zato, ker jabolko ne pade daleč od drevesa. Če samo pogledam mojega, to definitivno drži. So lepa pregovarjanj, pravi, da ve, kje ga oče lomi. Zakaj ga potem tudi on? Zato, ker ima vgrajen mehanizem in tega verjemi, je težko sprogramirat drugače. In od tvojega program je narejen, da uide odgovornosti, v gostilno ali drugam. LP

< Sporočilo je popravil decembrka -- 13.5.2008 9:46:59 >

(odgovor članu rosisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
13.5.2008 9:43:40   
deja27
a sedaj je odšel al kako?in spet smo vse ženske krive,no ja včasih smo resuser posted image .ej če je pokal ,je totalno neresen,egoističen,ne vem no.

(odgovor članu rosisa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?